forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 TRAILERS
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 57

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 21/06/2016 : 20:23:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Ovo mi se sve više sviđa.
Pogotovo kraj trailera.
Burtonovo iskupljenje?

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 23/06/2016 : 00:00:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Četiri godine nakon adaptacije romana Jedan hitac, prvog iz serijala Leeja Childa, Tom Cruise u ulozi Jacka Reachera vraća se u ekranizaciji romana Never Go Back, i kod nas objavljenog pod naslovom Ne vraćaj se.

Redatelj je Edward Zwick iz Rata za slavu, Legende o jeseni, Opsadnog stanja i Krvavog dijamanta, scenaristi su sam Zwick, Richard Wenk iz 16 blokova, Plaćenika 2 i Pravednika te Marshall Herskovitz iz Posljednjeg samuraja i serije Nashville, a Cruiseovi partneri su Cobie Smulders iz Osvetnika, Kapetana Amerike: Ratnika zime i serije Agents of S.H.I.E.L.D., Robert Knepper iz Zakona braće i novijeg Hitmana: Agenta 47, Aldis Hodge iz Umri muški 3 i Straight Outta Compton i ostali.

Izuzetno sposobni i domišljati osobenjak Reacher ovaj se put pokušava oprati od optužbe za ubojstvo od prije 16 godina, kao i pomoći kolegici i povremenoj priležnici Susan Turner u spašavanju žive glave.

Childovi romani su mi dosta slabi, odustao sam na dvije trećine drugog, ali prvi film je bio dosta solidan.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 28/06/2016 : 09:03:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Novi trailer za Star Trek: Beyond, s Rihanninim Sledgehammerom:

Go to Top of Page

DragonSlayer
New Member

Croatia
266 Posts

Member since 22/01/2013

Posted - 28/06/2016 : 16:38:19  Show Profile Show Extended Profile  Send DragonSlayer a Private Message  Reply with Quote
Valjda nije nitko već stavio, prequel Metastazama u kojeme vidimo mladog Krpu kao navijača BBB u osamdesetima, u kina bi trebao stići u rujnu...

When I die, I want to die like my grandfather who died peacefully in his sleep. Not screaming like all the passengers in his car.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 30/06/2016 : 15:59:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
U prosincu stiže komedija Zašto baš on? (Why Him?) Johna Hamburga, redatelja Napokon Polly i Čovječe, volim te, te scenarista obaju Zoolandera i trilogije Dozvola za brak/Fockere/male Fockere.
Bryan Cranston je otac mlade Zoey Deutch, koji s njom i suprugom dolazi upoznati njezina zaručnika Jamesa Francoa, internetskog milijunaša koji je vrlo nekonvencionalan tip koji puno psuje a na leđima je istetovirao obiteljsku božićnu čestitku.
Ono što sljedi je sukob generacija, građanskih i obiteljskih konvencija, pa se sve skupa čini nekakvom varijacijom odnosno inverzijom Dozvole za brak.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 19/07/2016 : 10:29:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Sedmorica veličanstvenih se otvara(ju) 22. rujna, a tu je novi trailer.
Očekivanja su mi sve viša.

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 19/07/2016 : 18:10:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote

Zasad jako dobre ocjene bere.
Prošla dva su odlična, očekujem da će i ovaj biti.
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 19/07/2016 : 18:54:37  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
A cetvorka ce biti time travel, vraca se Chris Hemsworth kao papa Kirk.

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 19/07/2016 : 21:25:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Ne mora značiti.
Mogu njegov povratak na razne načine napraviti, osim klasičnog time travela.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 20/07/2016 : 00:33:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Ekipa iz Paramounta je ovim spoilerom upropastila navodno glavno iznenađenje u novom Star Treku, i otkrila ključni detalj tj. lik negativca s kraja.

Fanovi koji jedva čekaju četvrtak možda ne bi trebali gledati, osim ako već ne znaju o čemu tj. kome je riječ.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 20/07/2016 : 10:21:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Vin Diesel se vraća liku Xandera Cagea i serijalu xXx.
Film "xXx: The Return of Xander Cage" režira David Caruso iz "Paranoje", "Oka sokolovog" i "Ja sam broj četiri", a režirat će i treći nastavak "G.I. Joea", scenarij supotpisuju F. Scott Frazier ("Collide"), Chad St. John ("Pad Londona") i Rich Wilkes iz "Glory Daze" i prvog "xXx".
Dieselovi su partneri Samuel L. Jackson, Toni Collette, Rory McCann, Donnie Yen, Tony Jaa, Ruby Rose i ostali, Diesel je i suproducent, a snimatelj oskarovac Russell Carpenter.
Očekivano, hipertestosteronski James Bond s nadajmo se što više humora, pa bumo vid´li.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 24/07/2016 : 11:26:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Novi trailer s Comic-Cona za "Fantastic Beasts and Where to Find Them" Davida Yatesa, koji je upravo uprskao "Tarzana".
Valjda će ovo biti bolje:

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 24/07/2016 : 11:38:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Evo De Nira opet oko ringa i u njemu, i konačno jedna njegova uloga od koje puno očekujem.
U biografskoj sportskoj drami stanovitog Jonathana Jakubowicza De Niro tumači legendarnog trenera Raya Arcela, koji preuzima vođenje izuzetno potentnog mladog boksača Roberta Durana.
Sve naravno neće ići po planu, osobito kad se susretne sa Sugarom Rayem Leonardom, a uz Edgara Ramireza koji tumači Durana De Nirovi su partneri John Turturro, nezasluženo zaboravljena Ellen Barkin, Rubén Blades, sve traženija Ana de Armas koju ćemo gledati i u novom Blade Runneru, Usher Raymond, De Nirova posvojena kći Drena i ostali, a Jakubowicz je i scenarist.
Još nisam naletio na loš film o boksu, pa ne očekujem da će ovaj omanuti.

Edited by - Johnny Difool on 24/07/2016 11:39:49
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 24/07/2016 : 23:32:57  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Četiri godine nakon adaptacije romana Jedan hitac, prvog iz serijala Leeja Childa, Tom Cruise u ulozi Jacka Reachera vraća se u ekranizaciji romana Never Go Back, i kod nas objavljenog pod naslovom Ne vraćaj se.

Redatelj je Edward Zwick iz Rata za slavu, Legende o jeseni, Opsadnog stanja i Krvavog dijamanta, scenaristi su sam Zwick, Richard Wenk iz 16 blokova, Plaćenika 2 i Pravednika te Marshall Herskovitz iz Posljednjeg samuraja i serije Nashville, a Cruiseovi partneri su Cobie Smulders iz Osvetnika, Kapetana Amerike: Ratnika zime i serije Agents of S.H.I.E.L.D., Robert Knepper iz Zakona braće i novijeg Hitmana: Agenta 47, Aldis Hodge iz Umri muški 3 i Straight Outta Compton i ostali.

Izuzetno sposobni i domišljati osobenjak Reacher ovaj se put pokušava oprati od optužbe za ubojstvo od prije 16 godina, kao i pomoći kolegici i povremenoj priležnici Susan Turner u spašavanju žive glave.

Childovi romani su mi dosta slabi, odustao sam na dvije trećine drugog, ali prvi film je bio dosta solidan.

Meni je Lee Chiild odličan, naracija mu je fenomenalna
a ovaj prvi film je bil čist ok, nadam se da će biti i drugi

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 24/07/2016 : 23:53:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Jedan moj prijatelj ih čita kao lud i hvali na svakoj kavi, osobito kasnije, pa bih Childu mogao dati još jednu šansu s nekim kasnijim romanom.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 25/07/2016 : 00:35:58  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
kod njega je stvar što je odličan pripovjedač.
nema tu nekih fenomenalnih zapleta ali lik zna ispričati priču odlično.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 26/07/2016 : 09:52:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Još malo Ben Hura. Tko zna, možda bude i bolji no što očekujemo.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 26/07/2016 : 10:00:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
I Milesa Tellera ćemo gledati kao boksača, u biografskoj sportskoj drami Bleed for This Bena Youngera, autora odlične Vruće linije (Boiler Room) i solidne romantične komedije Šuška se, šuška (Prime).

Teller tumači svjetskog prvaka Vinnyja Pazienzu, kojem će automobilska nesreća prekinuti karijeru, da bi ponajviše zahvaljujući snazi njegove volje uslijedio navodno nevjerojatan oporavak.

Tellerovi su partneri Aaron Eckhart, Ciarán Hinds, Katey Sagal, Ted Levine i ostali, a sve skupa obećava.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 26/07/2016 : 10:13:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
U navodno istinitim događajima nadahnutoj (što je vrlo fluidna oznaka) triler-drami Imperium redatelja Daniela Ragussissa, autora odličnog kratkometražnog filma Haber o njemačkom nobelovcu Fritzu Haberu, Daniel Radcliffe tumači ratnog veterana i FBI-jeva agenta Natea Fostera koji se pod vodstvom šefice Angele Zamparo (Toni Collette) infiltrira u neonacističku organizaciju koja priprema terorističke napade.

U glumačkoj postavi su i Chris Sullivan, Nestor Carbonel, dramatičar (Kukci, Ubojiti Joe, Kolovoz u okrugu Osage) i glumac Tracy Letts (Čuvari zakona, Domovina, Zakon braće) i ostali, a film se čini vrlo zanimljivim.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 26/07/2016 : 22:52:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Nevio Marasović, autor vrlo dobrih filmova The Show Must Go On i Vis-a-Vis te odlične humoristične serije Instruktor, stiže s filmom Goran, dramom s elementima trilera.

Franjo Dijak tumači naslovni lik, koji jedne snježne zime stiže u Fužine sa svojom slijepom i trudnom suprugom Linom u izvedbi Nataše Janjić, da bi ona njemu i društvu prijatelja u kojem su braća Bojan Navojec i Goran Bogdan, Janko Popović Volarić, Filip Križan, Edita Karađole i ostali otkrila da je trudna, ali ne s Goranom.

Tu kreće višestruka i slojevita obiteljska drama pogonjena strašću, posesivnošću i ljubomorom koje će ugroziti sve i međusobno izuzetno antagonizirati likove.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 26/07/2016 : 23:08:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Debitantski dugometražni film Ne gledaj mi u pijat Hane Jušić, scenaristice Zagonetnog dječaka i (su)autorice izvrsnih kratkiša Pametnice, Terarij, Kratki spojevi i Da je kuća dobra i vuk bi je imao, premijerno će biti prikazan na Veneciji, u programu Dani autora.

Hana je i scenaristica priče o djevojci Marijani iz šibenske obitelji Petković čiji su članovi pritisnuti ne samo životom u premalom stanu, nego i dominantnim pa bolesnim ocem o kojem će trebati skrbiti, neodgovornom majkom, inertnim bratom i nužnošću Marijanina obavljanja dva posla da bi obitelj opstala.

Sve će se dodatno zakomplicirati kad se ona počne družiti s nepoznatim muškarcima, najprije vođenja znatiželjom a potom i otkrivanjem granica vlastite hrabrosti i slobode.

U glumačkoj postavi su Mia Petričević, Nikša Butijer, Arijana Čulina, Zlatko Burić i Karla Brbić, a film je snimljen u produkciji Kino0rame agilne Ankice Jurić Tilić.

Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 27/07/2016 : 20:29:01  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Novi Shamaladingdong:

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 10/08/2016 : 18:16:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Šteta dobre mjuze za ovakvo smeće.
Nadao sam se da je taj serijal umro.

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 12/08/2016 : 15:48:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Ok, izgleda i čini se puno, puno, puno bolje od Force Awakens.
Ali i dalje me brine redatelj megaloše Godzille.

Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 01/09/2016 : 01:51:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message  Reply with Quote
Biografska priča o momku koji je u WW2 odlikovan medaljom časti a nije nosio nikakvo oružje.

I am tormented with an everlasting itch for things remote.
I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts.

Edited by - Dranki on 01/09/2016 01:55:44
Go to Top of Page
Page: of 57 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.91 seconds. Snitz Forums 2000