forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ISPOD I OKO OBRUČA
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 168

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 02/08/2016 : 22:41:11  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
Erceg nije imao klub praktično cele sezone i normalno je što nije pozvan, on se sam složio sa tim.Što se tiče Jelovca, odavno je poznato da on nikada nije ni bio u opcijama da može da igra za Srbiju niti je on to sam uopšte želeo, štaviše suprotno od toga.Musli je ranije dobijao prilike, nije ih iskoristio i igrao je poprilično loše, ove poslednje sezone se konačno uzdigao i ako bude nastavio dobro da igra ne sumnjam da će mu ubuduće stizati poziv u reprezentaciju.Što se tiče Micova, situacija je poznata, on je pre 2 godine odstranjen iz tima zbog ponašanja i ne verujem da će se vraćati dok je Đorđević tu, a teško i posle toga.Što se tiče Lučića, mučila se ga povrede, nije se baš košarkaški razvijao kako je trebao, postoje bolji od njega trenutno na toj poziciji koja nam nije deficitarna, mislim da mu vrata reprezentacije nisu zatvorena u svakom slučaju.

Koliko god raznorazna javnost pokušavala da nađe mane Đorđevićevim odlukama i da ga napada zbog kojekakvih sitnica, čovek radi kako to može u datom momentu i kako je trenutno najbolje.A radi se o legendi naše košarke kojem bi maltene spomenik trebali podići za sve one trenutke radosti koje nam je doneo kao igrač, a eto i kao selektor uopšte nije loš, pogotovo ako se i iz Rija vratimo sa medaljom.

Generalno, Marjanović bi nam sigurno značio u Riju, ali nije tu, ekipa je ionako odavno naučila da igra na visokim pozicijama sa onim što imamo, a sada sa dolaskom Jokića i povratkom Birčevića svakako smo tu jači nego što smo bili na evropskom prvenstvu.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 02/08/2016 : 22:43:28  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
@maelstrom
Te zakulisne radnje me ni najmanje ne zanimaju, a ne bi trebalo ni selektora. Igramo kvalifikacioni turnir? Ok, da vidimo kojim igračima raspolažemo. Idemo na OI? Super, da vidimo da li možemo da pojačamo ekipu. Sve ovo ostalo, "ajd odrekni se ugovora od 10+ miliona dolara, pa dođi da igraš kvalifikacioni turnir" je više nego neozbiljno. Marjanović je igrač koji PRAVI razliku, pogotovo protiv ekipa koje sam pobrojao u gornjem postu.

Što se Raduljice tiče, daleko od toga da nešto "prizivam". Pogledaj poslednje EP i kako je igrao. U jednoj utakmici nam je bio najbolji igrač, u sledećoj se jedva video. Mada, nije to ni važno, Bobi i Raduljica su dva različita centra, a nama trebaju obojica. Kad već Bjelica nije tu, treba naći drugih rešenja, a ne ucenjivati igrače.
Mada, ništa me ne iznenađuje. Svojevremeno smo od Stojakovića tražili da sam snosi svoje troškove za učestvovanje na EP(?), a kad je on odbio, bio je najveći izdajnik.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 02/08/2016 : 22:54:37  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

@maelstrom
Te zakulisne radnje me ni najmanje ne zanimaju, a ne bi trebalo ni selektora. Igramo kvalifikacioni turnir? Ok, da vidimo kojim igračima raspolažemo. Idemo na OI? Super, da vidimo da li možemo da pojačamo ekipu. Sve ovo ostalo, "ajd odrekni se ugovora od 10+ miliona dolara, pa dođi da igraš kvalifikacioni turnir" je više nego neozbiljno. Marjanović je igrač koji PRAVI razliku, pogotovo protiv ekipa koje sam pobrojao u gornjem postu.

Što se Raduljice tiče, daleko od toga da nešto "prizivam". Pogledaj poslednje EP i kako je igrao. U jednoj utakmici nam je bio najbolji igrač, u sledećoj se jedva video. Mada, nije to ni važno, Bobi i Raduljica su dva različita centra, a nama trebaju obojica. Kad već Bjelica nije tu, treba naći drugih rešenja, a ne ucenjivati igrače.
Mada, ništa me ne iznenađuje. Svojevremeno smo od Stojakovića tražili da sam snosi svoje troškove za učestvovanje na EP(?), a kad je on odbio, bio je najveći izdajnik.

Ne radi se tu ni o kakvim zakulisnim radnjama već direktnim odlukama jednog menadžera koje utiču na tim.Šta je Đorđević mogao da uradi prošle godine-apsolutno ništa.Šta je mogao ove-takođe ništa.Onda je po meni napravio grešku što se odrekao Marjanovića pre spiska za Rio jer Marjanović sve da je i bio na spisku IONAKO OPET NE BI IGRAO.E u tome je suština.Marjanović je izjavio da bi igrao u Riju tek kada je bio siguran da ga Đorđević neće zvati.Da li je pre kvalifikacionog turnira rekao možda "Ok, sada ne igram,ali igraću u Riju"?Naravno da nije, neka bilo ko nađe neku njegovu takvu izjavu.Po meni on je jedna ljiga i nula od čoveka ne zato što ne igra već zato što nema svoje ja i što radi sve kako mu Ražnjatović kaže.Dakle, nije nikako izdajnik već običan slabić i beskičmenjak.Toliki čovek, a kukavan do zla boga.

Još jedna stvar se mora primetiti.Da je Đorđević popustio u slučaju Marjanović, ko zna ko bi sledeći bio na redu da pomisli da može da radi šta mu se prohte.Eto primera Nedovića i dolaska u hotel 5 ujutro.I nije odstranjen iz tima ipak, samo je dobio kaznu da ne igra jednu prijateljsku utakmicu.Mudra odluka Đorđevića, a nekih sankcija mora biti.Da li želimo da nam se ponovi situacija sa EP 2005. kada su naši košarkaši bančili svaku noć po Novom Sadu i jurili kurve, a posle ispali i pre četvrtfinala i to na domaćem terenu?Eto posledica popustljive politike Željka Obradovića.I šta nam je tada vredeo najjači tim na papiru, kada nismo delovali kao ekipa?

Đorđević zna šta radi i bitno je da je naša reprezentacija svakako prava ekipa, eto igrači se poput Nedovića čak i povređuju kada slave koševe saigrača.

Edited by - maelstrom on 02/08/2016 23:08:00
Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 02/08/2016 : 22:58:57  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
Eh da, za igranje Marjanovića na turniru u Beogradu bilo je obezbeđeno osiguranje, predsednik saveza Đilas je to odradio.Da se Marjanović povredio kojim slučaj (za šta su bile jako male šanse) postao bi pravi bogataš, dobio bi dosta više novca nego što je sada dobio preko ugovora sa Detroitom.Toliko o tome da savez ništa nije uradio povodom toga.

Inače, baš me zanima šta bi se pričalo da je recimo Novak Đoković odustao od Olimpijade poput brojnih drugih tenisera?Onda bi mnogi od ovih što napadaju Đorđevića, a brane Ražnjatovića i Marjanovića napali Đokovića iako se radi o sličnoj situaciji.I Nole može da se boji povrede pred, za tenisere mnogo važniji gren-slem turnir US open.
Generalno, cilj svega toga je da se minira srpski sport koji polako postaje sve bolji (sem fudbala naravno), a kritika nikad više.

Edited by - maelstrom on 02/08/2016 23:10:17
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 02/08/2016 : 23:19:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Zasto se sve povezuje sa nacionalizmom? Da je Nole odustao, normalnim ljudima to ne bi zasmetalo. Njegova odluka i to je to. Ja to gledam drugacije, da sam ja olimpijac, ja bih tamo prvenstveno predstavljao sebe i svoju porodicu, to da ljudi igraju za svoju svoju zemlju, sluzi da se nacionalisti pale. Da sada ponudis bilo kom sportisti da ucestvuje pod neutralnom zastavom ili zastavom MOKa-, vecina bi prihvatila bez pogovora. Ljudi ne shvataju, pogotovo na \Balkanu da postoje ljudi koji su Anacionalni i koji sport i ucesce ili neucesce za neku zemlju ne povezuju sa tim, vec jednostavno na to gledaju kao sport. To sto je sport u Srbiji predvojnicka obuka, a novinski clanci puni senzacionalizma, to je druga stvar, ali je bitno da svako ima pravo na svoje misljenje i odluku... na zalost, ako ispada iz nekog sablona, on je izdjanik. Cega??
Ovo se ne moze porediti sa Marjanovicem, jer je decko hteo da igra i i znacio bi timu, ali zbog sujete trenera one nece biti u ekipi. I kakve veze ima sto je Sale bio Bog kao igrac, sa ovim danas. Ne sme mu se prigovoriti, sta? Uostalom, barem ja, nikoga ne vredjam, samo komentarisem, na sta aimam pravo. Ja zelimi da momci doguraju sto dalje i necu biti jedan od onih koji ce, u slucaju neuspha reci, e da je zvao Bobija osvojili bi medalju.. to je nezrelo.. ko zna sta bi bilo... zdrav razum kaze da bi Bobi znacio i doprineo ekipi i to je to... ovo je sport, treba se gledati sa te tacke gledista.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 02/08/2016 : 23:21:31  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Čovek je morao da fizički bude u Americi, da bi potpisao ugovor.
Kažeš da je u slučaju povrede mogao da postane bogataš? A da se nije povredio? Bio bi bez kluba, ili bi igrao za neku siću.
Nebitno, ekipa je mogla da se uigra i na ovom turniru u Argentini, pa da je Bobi i tu odbio poziv, znalo bi se kakav je njegov stav. Ovako, znamo samo ono što nam novinari serviraju.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 02/08/2016 : 23:27:54  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Što se Đokovića tiče, on je nedodirljiv. Ikona sa njegovim likom se drži pored one porodičnog sveca. Zato se nisam ni začudio što niko nije smeo da se upita kako Marej može da bude uz ekipu, a da ne igra, a Nole ne može?

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 02/08/2016 : 23:31:39  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maelstrom

I Nole može da se boji povrede pred, za tenisere mnogo važniji gren-slem turnir US open.

Za bilo kog PRAVOG sportistu su OI vrhunac karijere. Pogledaj šta kaže Federer koja mu je titula najdraža.

quote:

Generalno, cilj svega toga je da se minira srpski sport koji polako postaje sve bolji (sem fudbala naravno), a kritika nikad više.

Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 02/08/2016 : 23:34:46  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
Ja se apsolutno slažem sa gledištem da sportisti na Olimpijadi prvenstveno zastupaju sebe, pa onda svoje porodice.No, pošto oni ipak nastupaju pod zastavom određene zemlje, dobijaju od nje novac za pripreme i nagrade za medalje, neka pravila moraju ipak da se poštuju i treba da postoji određena disciplina.Ništa preterano i ništa posebno.Zaista nije u redu da recimo neki sportisti poput par naših učesnika u štafetama u atletici i plivanju na OI u Sidneju koji su ionako otišli tamo sa B normama ili uz specijalnu pozivnicu koriste Olimpijadu kao sredstvo da reše svoju životnu egzistenciju i emigriraju i sve to o državnom trošku, odnosno o trošku svih građana Srbije.Kao nama je ovde u Srbiji život prelep i prelak?Takmiči se na OI kako misliš da treba, ali poštuj zemlju iz koje dolaziš ili jednostavno zatraži da se takmičiš pod zastavom MOK-a, može i to.Ali eto, pod zastavom MOK-a se takmiče samo oni koji moraju, iz ratom zahvaćenih sredina.Sećamo se i mi te situacije iz Barselone 1992. i nešto se ne sećam da su i naši sportisti tada pevali od radosti zbog toga.

A što se tiče nekog busanja u grudi i nacionalizma, pa gde ćeš boljeg primera za to od Amerikanaca koji uvek moraju da budu prvi po broju medalja po svaku cenu, slično je i sa rusima i Kinezima, a videli smo i primer Britanaca u Londonu gde je recimo između ostalih pevač jedne britanske poznate grupe rekao kako mu je muka od toga.

Ja ne znam zašto se Srbija stalno potencira po ovom pitanju kada smo mi trenutno mnogo dalje od toga u odnosu na dosta drugih zemalja.Odavno ovde može da radi ko šta želi, strancima smo omiljena destinacija što se tiče vansezonskog i gradskog turizma i turizma radi čistog provoda (pogotovo noćnog), pa da nije tako odavno bi stvari drugačije stojale.Otire pod nama ko god stigne, dok kod drugih raste nacionalizam i da ne kažem i fašizam, ali ne, opet su Srbi nacionalisti.Pa dokle više ljudi, kako vam ne dosadi?

I zaista nema nikakvog ukusa više spočitavati taj pojam "izdajnik", uhvatili se ljudi nečega što još od devedesetih godina prošlog veka niko nije maltene spomenuo pa ponavljaju kao papagaji.Kakvi izdajnici, ko zaboga uopšte to spominje?I gde?Mislim stvarno....

A što se tiče Marjanovića, on da je zaista hteo da igra, bio bi u timu.Ko mu je prošle godine branio da igra?Ko će mu sledeće godine braniti?Đorđević je lepo rekao da će ga zvati i sledeće godine, no sumnjam da će se ovaj odazvati.

Upravo zato što je ovo sport, treba se i ponašati po sportskim pravilima, a ako nije tako, dajte onda da ukinemo i selektore i sudije i da svako radi šta on misli da treba i presuđuje rezultat po svojim merilima.
Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 02/08/2016 : 23:39:11  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kažeš da je u slučaju povrede mogao da postane bogataš? A da se nije povredio? Bio bi bez kluba, ili bi igrao za neku siću.
Nebitno, ekipa je mogla da se uigra i na ovom turniru u Argentini, pa da je Bobi i tu odbio poziv, znalo bi se kakav je njegov stav. Ovako, znamo samo ono što nam novinari serviraju.

Ne razumem šta si ovim hteo da istakneš, sam si sebe demantovao i izneo kontradiktoran stav.
Da je igrao i da se nije povredio nikakvih smetnji ne bi imao da potpiše ugovor.

I naravno da sam akt potpisivanja ugovora nije nikakva prepreka da igra na turniru, pa nisu oni iz Detroita takvi bezdušnici za ime boga, nije taj momenat pitanje života ili smrti.

Inače, Bobi je otkazao turnir pre nego što je znao da će potpisati ugovor, zato se tobože i plašio, no to je znao i ranije i zato je trebao ranije i da otkaže i nikakvih problema ne bi bilo, u tome je i suština.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 02/08/2016 : 23:41:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Samo da dodam, besmislena je diskusija kada je sve gotovo, ste tima tice.... MIslim, ne tvrdim, da je Sale mogao lepo da kaze, posto Bobi odlucuje i resava nastavak svoje karijere i egzistenciju svoje porodice, necu ga biti u ekipi za kvalif. turnir, ali ce svakako biti u opticaju za nastavak, ako se kvalifikujemo. Ne sumnjam da je Bobi zeleo da igra, ali imao je preca posla, sad, sto se to poklopilo sa kv. turnirom, bedak. Da li neko zaista veruje da je rekao da ne zeli da igra, malo sutra... Mislim da je Sale odreagovao nesmotreno i brzopleto, a posle nije zeleo da se vadi, kada je vec zasrao.
Satavite sebe u poziciju Bobija.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 02/08/2016 : 23:42:03  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

I Nole može da se boji povrede pred, za tenisere mnogo važniji gren-slem turnir US open.

Za bilo kog PRAVOG sportistu su OI vrhunac karijere. Pogledaj šta kaže Federer koja mu je titula najdraža.

quote:

Pojma nemam odakle ti ovo, ali Federer je uvek isticao da mu je vrhunac karijere osvajanje Vimbldona.On jeste istakao da mu je veoma bitan momenat bio zlato u dublu sa Vavrinkom, ali daleko od toga da je bio najbitniji.Takođe, to je bilo između ostalog da bi se oprao za to što nema zlato u singlu koje mu jedino uz 2 mastersa fali u rezimeu.Ali za Rodžera je uvek bio i ostao Vimbldon sveti gral.

A gomila tenisera ne bi odustajala od Rija da im Olimpijada baš toliko znači.Lično, ja se ne slažem sa tim, ali eto oni misle drugačije.Poput njih misle i neki bivši teniseri.
Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 02/08/2016 : 23:44:15  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
quote:

Što se Đokovića tiče, on je nedodirljiv. Ikona sa njegovim likom se drži pored one porodičnog sveca. Zato se nisam ni začudio što niko nije smeo da se upita kako Marej može da bude uz ekipu, a da ne igra, a Nole ne može?

Neki odgovor na ovaj sarkazam nije potreban, znam da Noleta ne mirišeš, no samo ću te podsetiti na onaj momenat 2011. kada je Nole igrao dejvis kup povređen protiv Del Potra i kada je tako maltene rizikovao karijeru.Na kraju prvog set, u taj-breku samo je pao na tlo i dugo tako ležao, a u publici su se mogla videti uplakana dečja lica.Toliko o tome.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 02/08/2016 : 23:46:08  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne razumem šta si ovim hteo da istakneš, sam si sebe demantovao i izneo kontradiktoran stav.
Da je igrao i da se nije povredio nikakvih smetnji ne bi imao da potpiše ugovor.

I naravno da sam akt potpisivanja ugovora nije nikakva prepreka da igra na turniru, pa nisu oni iz Detroita takvi bezdušnici za ime boga, nije taj momenat pitanje života ili smrti.

Inače, Bobi je otkazao turnir pre nego što je znao da će potpisati ugovor, zato se tobože i plašio, no to je znao i ranije i zato je trebao ranije i da otkaže i nikakvih problema ne bi bilo, u tome je i suština.

Ti kažeš da je mogao da postane bogataš u slučaju da se povredi. A ja pitam šta bi se desilo sa njim i njegovom karijerom da se nije povredio?
On je u tom trenutku bio slobodan igrač, a takvi po pravilima NBA imaju par dana da nađu i potpišu ugovor. Mogao je on da igra u BG, ali ne bi posle mogao da potpiše ugovor pod povoljnim uslovima.
I sve ovo što Caleb kaže.

Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 02/08/2016 : 23:47:34  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
Ne znam na osnovu čega neko ZNA da je Bobi želeo i da SIGURNO ŽELI da igra?Kućni su prijatelji ili šta?

Nemamo dovoljno informacija o tome i zato je najbolje da ne krivimo nijednu od dve strane već da se fokusiramo na igre našeg tima u Riju i pružimo im maksimalnu podršku.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 02/08/2016 : 23:48:14  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Neki odgovor na ovaj sarkazam nije potreban, znam da Noleta ne mirišeš, no samo ću te podsetiti na onaj momenat 2011. kada je Nole igrao dejvis kup povređen protiv Del Potra i kada je tako maltene rizikovao karijeru.Na kraju prvog set, u taj-breku samo je pao na tlo i dugo tako ležao, a u publici su se mogla videti uplakana dečja lica.Toliko o tome.

Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 02/08/2016 : 23:49:25  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ti kažeš da je mogao da postane bogataš u slučaju da se povredi. A ja pitam šta bi se desilo sa njim i njegovom karijerom da se nije povredio?
On je u tom trenutku bio slobodan igrač, a takvi po pravilima NBA imaju par dana da nađu i potpišu ugovor. Mogao je on da igra u BG, ali ne bi posle mogao da potpiše ugovor pod povoljnim uslovima.
I sve ovo što Caleb kaže.

Nemam pojma odakle ti ovako nešto, mogu samo da ti napišem da si u debeloj zabludi.Samo je povreda mogla Bobija da spreči da potpiše ugovor.Zaboga ispada da niko ne bi hteo da potpiše ugovor sa njim čisto zato što je igrao za reprezentaciju po tvojoj tvrdnji Hunteru, e baš svašta.
Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 02/08/2016 : 23:50:19  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ne trebaju ti ti smajliji.
U svakom slučaju, taj tvoj post govori dovoljno za sebe, a ti se sam zapitaj da li je lepo to što si napisao.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 02/08/2016 : 23:51:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Da nije zeleo da igra, ne bi bio na spisku... i niko ne tvrdi, vec se iznosi misljenje, koje ne mora biti tacno... meni deluje da je sve bilo oke, ali pred turnir, Bobi istakao da mu je ugovor trenutno u prvom planu, ali da nije rekao da ne zeli da igra... covek je zeleo malo razumevanja za svo trenutni status... e sad, Sale se tu verovatno osetio izdanim, povredjenim ili sta vec i izleteo se recima da ovaj ne zeli da igra... brzopletost i los tajming je sve ovo zakuvalo... ali u Srbiji nista ne moze bez sapunice...

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 02/08/2016 : 23:56:18  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

U svakom slučaju, taj tvoj post govori dovoljno za sebe, a ti se sam zapitaj da li je lepo to što si napisao.

Nisu smajliji, već čuđenje. Da li bi mogao šta to nije lepo što sam napisao i odakle znaš da ja ne mirišem Noleta?

Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 02/08/2016 : 23:57:47  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
Tačno tako, ništa ne možemo znati sa sigurnošću.Ja ne osuđujem Marjanovića(generalno mislim da bi on hteo da igra,ali Ražnjatović je već druga priča), možda sam i ono gore malo preoštro napisao (ali Bobi zaista mora da zna da kaže NE Ražnjatoviću), samo isto tako bih voleo da se i Đorđević ne osuđuje.Može da se iznese kritički stav prema njemu, ali zaista svakakvih neukusa o Saletu čovek može danas da pročita, mnogo gore nego što je to vezano za Bobija.E o tome je reč.Lično, hipotetički čisto gledano, da sam na Saletovom mestu, zvao bih Bobija za Rio, ali nisam i stoga moram da poštujem njegovu odluku jer selektorski posao nije lak, a nekog rezona za tu odluku svakako ima (kao i za suprotno od toga).
Generalno, nadam se da ćemo Bobija gledati u dresu Srbije na sledećem EP, zaista bih voleo to, pa i na sledećoj Olimpijadi.
I stvarno, previše priče oko ovoga, ionako je to već gotova stvar.

Edited by - maelstrom on 02/08/2016 23:58:29
Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 03/08/2016 : 00:01:05  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nisu smajliji, već čuđenje. Da li bi mogao šta to nije lepo što sam napisao i odakle znaš da ja ne mirišem Noleta?

"Što se Đokovića tiče, on je nedodirljiv. Ikona sa njegovim likom se drži pored one porodičnog sveca."

Dobro, na kraju krajeva, svako ima pravo da napiše šta želi, ali ipak nije u redu ovako aludirati na to da ga ljudi porede sa svojim svecem.

Ako ti smetaju generalno stavovi nekih ljudi u Srbiji, adresiraj to na njih, ali bez uplitanja Noleta u priču jer to on ničim nije zaslužio.Naravno ako želiš.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 03/08/2016 : 00:03:43  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ovo je bilo na adresu tih ljudi, ne na Novakovu. Nauči da čitaš sa razumevanjem i hladne glave. Tvoja predubeđenja i predrasude te veoma sputavaju u diskusijama. A potencijala imaš.

A što reče SARS: " Na tv-u tenis, u gaćama pauk..."

Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 03/08/2016 : 00:11:33  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovo je bilo na adresu tih ljudi, ne na Novakovu. Nauči da čitaš sa razumevanjem i hladne glave. Tvoja predubeđenja i predrasude te veoma sputavaju u diskusijama. A potencijala imaš.

A što reče SARS: " Na tv-u tenis, u gaćama pauk..."

E pa vidiš, isto bih ja mogao da kažem i za tebe.
Što se tiče predrasuda, baš bih rekao da pre tvoja isplivavaju na površinu jer ti u priču uplićeš tvoje generalno neslaganje sa stavovima ljudi u Srbiji, a još zanimljivije je to da se stavovi tih ljudi više liče onim tvojim nego mojim i opet si ti taj koji je nezadovoljan.

Zaista ne vidim gde si ti to našao da meni nedostaje "hladna glava" i takvu tvrdnju mogu samo da protumačim kao tvoju pretnju iz pozicije moderatora što uvek potežeš kada te neko u raspravi razoruža argumentima.Stoga, svaka moja dalja diskusija sa tobom prestaje, jer pretnje neću da tolerišem već samo normalan i argumentovan razgovor (a pogledaj sadržinu mojih postova i sa druge strane tvojih).Ako već ne želiš da se pomakneš sa doživotne funkcije moderatora na ovom forumu (bio si se na kratko povukao,bar da si ostao dosledan tome), bar ne koristi tu funkciju da zastrašuješ sagovornike na forumskim diskusijama u kojima te ima dosta.

Edited by - maelstrom on 03/08/2016 00:13:00
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 03/08/2016 : 01:08:43  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Svaka diskusija sa tobom se završi na ovakav način, bez obzira ko diskutuje sa tobom. Meni dovoljno. Ispišeš kilometarske postove sa podacima pokupljenih sa neta, a kad treba spontano pričati, pogubiš se, svi su protiv Srbije, i ti si taj koji je predodređen da brani čast srpskog sporta, a i više. Iskuliraj malo, ne mora svaka stvar da ima nacionalni predznak, to je već malo izlizano.

Ovo povlačenje moderatorske funkcije je bezvezno i ti to dobro znaš.
A koliko mene ima dosta na forumskim diskusijama poslednje godine, možeš da proveriš o sam i da vidiš da pričaš napamet.

Ali u pravu si, ova diskusija prestaje.

Go to Top of Page
Page: of 168 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.37 seconds. Snitz Forums 2000