Van dimenzija, van dobra i zla, van života i smrti, postoji jedan grad po imenu Helnoar. Neki bi ga nazvali i paklom, drugi bi rekli da je to preblaga riječ. Privatni detektiv Melvin Soul ga zna kao - dom. Ali kada se u svijetu živih dogodi ritualno satanističko ubistvo, Soul će morati da se upusti u istragu koja će ga dovesti do samog prljavog vrha Helnoara... i do njegovih prastanovnika, jezivih daema.
Soul misli da zna šta ga čeka. Soul griješi.
Novi mjesečni četvorodijelni serijal iz pera Paskvalea Rujua (Dilan Dog, Još jedna cigareta) i Đovanija Fregijerija (Dilan Dog, Sudbina je strpljiva).
Mislim da ovako nešto mogu uzeti tek kad izađe sve kompletno. Mada, teško je strpiti se i izdržati, a uz to postoji uvijek i rizik da neki od prvih dijelova u međuvremenu postane nedostupan.
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...
meni je Ruju/Freghieri kombinacija poznata iz DD-a, i ako mi je tamo "meh", zasto bi mi ovde bila interesantna? (ovo nije retoricko pitanje, vec me zaista zanima da mi neko objasni jer se dvoumim oko kupovine. hvala.)
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Od Rujua ne očekujem ništa i zaista nema iznenađenja. Čovjek je potpuni antitalent, ne znaš je li gori njegov DD ili onaj užas od Demiana. Ali brate Freghieri neugodno iznenađuje, crtež je katastrofalan. Valjda mu je vrijeme za penziju.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Od Rujua ne očekujem ništa i zaista nema iznenađenja. Čovjek je potpuni antitalent, ne znaš je li gori njegov DD ili onaj užas od Demiana. Ali brate Freghieri neugodno iznenađuje, crtež je katastrofalan. Valjda mu je vrijeme za penziju.
no no sine..ti to ozbiljno?.. Casidy i Demian su odlicni stripovi...dobro nije to Teller ili Mittonov Blek ali tu negdje... Valjda je Helnoar dobar strip...da nije tako vec bi ga izdala Fibra oddavno....
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Meni izgleda zanimljivo. U Boneliju su odavno shvatili da su kraci serijali "in". Ove dugovijecne ne mogu i ne smiju ugasiti, neovisno o icijem misljenju. U svetinje se ne dira ma kako one prestale biti zanimljive... Ovaj koncept kratkih serijala pali vrlo dobro i nijedan nije "fulao". Pa stoga pozdravljam i ovaj i naravno, nabavljam.