Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Dukidule
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/IMG_8700.JPG)
Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 11/08/2016 : 20:20:07
|
A jbg. sad! ![](icon_smile_shock.gif) Witchblade, nemoj uzimati sve k srcu, bitno je da su oni zaštićeni. A ako trebaš neki tip po pitanju vrećica na mjeru za baš svako izdanje i sve postojeće formate, javi se slobodno, imam dobar tip za najpovoljnije riješenje. ![](icon_smile_wink.gif) |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
dcopic
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/aragorn2.gif)
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 12/08/2016 : 10:52:59
|
quote: Originally posted by Zar
quote: Originally posted by dcopic
quote: Originally posted by bubo
quote: Originally posted by dcopic
Je, olovka je. Noge od Zagora su onakve kakve su i na originalnoj naslovnici. Pa zar bi se netko osudio ispravljati Ferrijeve greške?! ![](icon_smile_cool.gif)
pa je li ovo orginalna naslovnica?
Nije Ferrijev original, nacrtao mi ju je frend. Identična je originalnoj naslovnici, gotovo da nisam uočio niti jednu razliku kada samih ih uspoređivao.
Nije identična Ferijevom originalu i nije kao originalna naslovnica, ja sam imao ovu naslovnicu, a kako sam dugo vagao da li je zadržati ili ne, dobro mi je poznat svaki detalj.
Original je drugačiji i detaljniji, po meni puno ljepši od objavljene verzije.
Može se pogledati na linku: http://www.comicartfans.com/gallerypiece.asp?piece=721714
Ovo je Igor Stiskalov.
Pa original je original, naravno! Ovaj crtež je nastao od naslovnice Artička sfinga iz Slobodne Dalmacije ili talijanske iz redovne serije. Na Ferrijevom originalu se npr vidi da je medvjed puno bliže Zagoru. Kasnije su se valjda u redakciji malo igrali sa crtežom.
Evo usporedbe:
![](http://i65.tinypic.com/2yzdac1.jpg) |
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
|
trolodtroje
Advanced Member
3276 Posts
Member since 14/09/2010 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Posted - 12/08/2016 : 11:45:01
|
Je, pogodio si! Htio mi je nešto nacrtati, ali nakon razgovora o stripu El Nino ponudio mi je desetak crteža da si izaberem jednog.
Ostali su: Lazarus Ledd od Nespolina- nije mi tu Lazarus ispao baš najbolje, Tex je od Brinisia od koga imam nekoliko crteža i Ken Parker od Ambrosinija. |
|
bisley
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/alfa.jpg)
Croatia
1193 Posts
Member since 08/06/2005 |
Posted - 12/08/2016 : 13:10:54
|
Stavio sam dvadesetak crteža u ovakve staklene okvire i 5-6 godina je bilo ok, a onda u istom tjednu, gornje kopčice su ostale na zidu, a kod dva okvira stakla su pala i razbila se. Rubovi papira sa crtežima su se natukli i izgužvali. Jebemu! |
|
Witchblade
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/nite_owl2.jpg)
Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 12/08/2016 : 13:38:35
|
quote: Originally posted by Dukidule
A jbg. sad! ![](icon_smile_shock.gif) Witchblade, nemoj uzimati sve k srcu, bitno je da su oni zaštićeni. A ako trebaš neki tip po pitanju vrećica na mjeru za baš svako izdanje i sve postojeće formate, javi se slobodno, imam dobar tip za najpovoljnije riješenje. ![](icon_smile_wink.gif)
Ma kakvo uzimanje k srcu. Znam što radim i zašto radim, sve ostalo je "crtanje po vodi". ![](icon_smile.gif) Za vrećice - dobro je znati, možda se i javim. ![](icon_smile_wink.gif) |
"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat." |
|
stasa10
Starting Member
18 Posts
Member since 17/12/2011 |
|
trolodtroje
Advanced Member
3276 Posts
Member since 14/09/2010 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/av1(1)(1).jpg)
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Garfield_Mo
Senior Member
![](AvatarUpload/Webp.net-resizeimage(2).jpg)
Bosnia and Herzegovina
1258 Posts
Member since 11/06/2009 |
|
DODSFERD
Advanced Member
![](AvatarUpload/sick0019.gif)
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 18/09/2016 : 22:49:06
|
Dugo nisam vidio ta stara izdanja u tako dobrom stanju, svaka čast. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
zeljko
Advanced Member
![](AvatarUpload/egdfthrthrzjthzjth.JPG)
Bosnia and Herzegovina
17842 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
markotamara
Senior Member
![](AvatarUpload/1(23).jpg)
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
|
RAKOSI4
Advanced Member
![](AvatarUpload/vampir(2).jpg)
5063 Posts
Member since 23/07/2016 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Patschak.jpg)
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
ZoranC
Senior Member
![](AvatarUpload/20161224_194104.jpg)
Germany
1932 Posts
Member since 20/09/2010 |
|
stasa10
Starting Member
18 Posts
|
stasa10
Starting Member
18 Posts
|
roby05
Advanced Member
![](AvatarUpload/Hajduk 100 Godina.jpg)
Croatia
3020 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 19/09/2016 : 21:05:57
|
quote: Originally posted by stasa10
Nije moje na žalost, slike su od jednog kolege kolekcionara
O jbm...najgore sto moze bit u zivotu,gledat tudje stripove,brojit tudje pare i j.... tudju zenu.![](icon_smile_cool.gif) |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
supermark
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/av1(1)(1).jpg)
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
goksi
Senior Member
Serbia
1955 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17043 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27136 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
mogorovic
Advanced Member
3012 Posts
Member since 02/08/2013 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|