forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1208

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 14/08/2016 : 01:51:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Kad smo vec kod Vampira ste primjetili kako je Ferri rasturio na svim naslovnicama koje idu uz price o Rakosiju?
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4599 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 14/08/2016 : 07:47:52  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote

Otvorio se prolaz u novi svijet usred Darkwoodske šume.Ovaj put nije riječ o paralelnoj dimenziji koja je naše junake nekoliko puta odvela u pustolovine bilo da im je vrata otvorila magija,Sclavi ili Boselli..Nije riječ ni o prolazu Lubanje,kojim su prošli i došli u prethistorijski svijet.Zemljotres je prodrmao šumu i otvorio rupu boga pitaj koliko duboku.Ni najstariji stanovnici ne pamte tako nešto.Brat bratu bar osam po Richteru.Tektonske ploče su se pomicale,divlje životinje su uspaničeno bježale a bogami dobro je uplašio i naše junake.
Dobrano je oštetio kolibu i najnoviji Čikov poduzetnički pothvat.Restoran zvučnog imena Darkwod.Čak ima i prvu mušteriju,trapera imena Crazy Joe.Crazy je dovoljno lud da proba najfinije i najprobranije gastronomske delicije ponuđene u sljedovima.
Pršut od jazavca kao hladno predjelo,zatim stiže topla juhica od aromatičnih močvarnih trava.Za glavno jelo ponuđena je pečenka od dabra a savršeni objed završava se sa desertom,puding od divljeg meda,prava rapsodija za nepce.Naravno,da sve to lakše klizne niz grlo zalit će se sa pjenušavim pivom od krizantema.Ali poduhvat neslavno propada.
Nekoliko tjedana kasnije Tonka ište pomoć od Zagora.Nestalo je nekoliko pripadnika plemena u okolici nepristupačne šume.Nasred koje zjapi rupetina i mami naše vrsne speleologe da ju istraže.Oboružani samo vlastitom hrabrošću(manje-više)Zagor i Čiko se spuštaju u grotlo pakla,u samo njegovo središte.A u tom prirodnom paklu flora i fauna izgleda kao da ih je sam pakao izrigao.Divovski mravi koji krče šumu i rade „Kalmetinu“posred nje,kukci tisuću puta veći nego njihovi srodnici,suho sveždersko drveće,divovski šišmiši…ima toga čudo jedno.Profesori Kruger i Myer dali bi lijevo jaje da su mogli biti sa našim junacima.U lutanjima podzemnim pećinama nailaze na strogo hijerarhijski ustrojeno društvo.Glavni su Wakosi,tijela sličnog majmunovu a glave šišmiševe i konstantno su nadrkani.Oni su gospodari,čak imaju vokabular od nekih dvadesetak riječi kojim se međusobno sporazumijevaju.Sikkimi su im sluge i po potrebi ratnici.Interesantne i ugodne vanjštine.Omanji rastom,sa malom grbom na leđima i velikim okom posred čela.Umanjena verzija kiklopa.Mini kiklopi.Imaju i neku vrst primitivne religije i boga..Za božanstvo drže divovskog pauka mesoždera.Kad im je dosadno odu na kupališta i brčkaju se u toploj vodi.Ili organiziraju borbe sa Tritonom,ako uhvate kojeg čovjeka.Nisam uspio skužit kako se razmnožavaju.Donatelli nije prikazao ni jednu ženu među njima ili dijete.Mogao je komotno nacrtati jednu finu obiteljsku atmosferu na onom toplom bazenu.Ha,bi li onda Zagor začepio ulaz gromobranima?
Kad se sve uzme u obzir,ovaj zadnji Canziov uradak ispada smiješan i simpatično naivan.
Ako zanemarite sitne nedostatke kao recimo poliglotiju mladog indijanca,njegove fensi šmensi riječi poput triton,Donatelijev loš prikaz troglave aždaje i uspijete zatomiti starog prdonju u sebi koji kritizira sve i svakog i pročitate ovo dječjim očima kao nekad,pola sata zabave vam je zagarantirano.

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

4982 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 14/08/2016 : 12:21:52  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Istina naslovnice o vampirima su mu bile najbolje . I on sam ih je volija najviše crtat . Feriju je bila najdraža naslovnica iz prvog vamira (ona sa sjenom vampira).
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

4982 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 14/08/2016 : 14:31:34  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Vampir 1 i 2 s Ferijevim crtežom za sva vremena . Dvije priče u TOP 10 , zajedno sa "Američkom odisejom" , "Oceanom" , "Dobar i loš" ,"Podvodno čudovište" , "Bijes ratnika Osaga" , "Kandraks" , "Zmijska Zmija" ,"Povratak u Darkvud" i još bi neke tu ugura Jbg...
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

4982 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 14/08/2016 : 14:54:32  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Ma zaboravite TOP 10 (to mi je nemoguća misija), Ja moram TOP 20 , te nadodajem : "Zagor Priča" , "Kralj orlova" , "Sloboda ili smrt" , "Sjekira i sablja" , "Došljaci sa Aljaske" , "Tigar" , "Carev pečat" , "Tvrđava na moru" , "Teror šeste planeta" i "Proklato Blago".
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 15/08/2016 : 01:11:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Jebote,pretjerujes sa Nolittinim epizodama kao da Boselli i Burattini nemaju dobrih prica!
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

4982 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 15/08/2016 : 01:19:20  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
šta mogu kad su mi ove najdraže .
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4599 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 15/08/2016 : 07:07:52  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote

Povratak Helingena.Kada je stari dijabolični neprijatelj u igri,čovjek bi rekao priča jednostavno ne može da promaši.Može,može,i priča i crtež.Meni je Mržnja najlošija priča o serijalu sa Helingenom.Sve ostale su odlične a Demoni su vrh.Ali ovo…Stvarno ne znam da li je i Nolitti i Donatelliju u cilju bilo napraviti nekakvu humorističnu epizodu,smiješnu,na trenutke i jako neozbiljnu i bedastu.Kao da je sve amaterski odrađeno.Možda i stoga što su htjeli upokojiti Helingena harpunom u prsa,da se stavi točka na njegovu budućnost.Stari vrag u prva dva susreta i nije se pokazao kao neki veliki protivnik,genije zla,profesor ludila,bla bla…Tek od trećeg pojavljivanja dobiva svoj dijabolični karakter a status Zagorova arhneprijatelja betonira u iduća dva pojavljivanja.
Svašta je Nolitta ovdje nabacao a Donatelli upotpunio svojim karikaturalnim crtežom koji dodatno daje neozbiljnost epizodi.Maska ispod koje se krije profesor,pokušaji ubojstva naših junaka,događanja u indijanskom selu…da ne pričam o Fishlegovim pomoćnicima.Hodajuće kreature.Bedasta komedija.Čak i nakon što profesor Bauer skida masku i konačno pokazuje pravo lice neprijatelja,čitatelj ostaje ravnodušan.Nema ni nova oružja kojim bi impresionirao čitatelja.Daljnja događanja vode nas u najnoviji izum,podmornicu Squalus kojom namjerava iz dubina jezera i duboka mulja, travama prekrivenog Titana izvući na površinu i osvojiti Ameriku.Ali Zagor vještim manevriranjem zabija podmornicu u kičmu Titana i zauvijek ih uništava i potaplja na dnu jezera.Iz sveg ovog ispala je jedna dobra stvar. Pojava Fishlega,koji će naše junake sa svojom novom posadom i brodom odvesti u najbolje i nezaboravne avanture iz cijelog serijala.Ne znam,da sam ovo čitao prije tridesetak godina,možda bi faktor nostalgije malo podigao sveukupan dojam ove epizode.

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4599 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 16/08/2016 : 07:31:36  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote

Colin Rendal poznatiji kao Skull, mutant sa dva mozga,protivnik sa dosad neviđenim moćima ali sa sasvim jednostavnim ciljem..Zagor je u lov na njega krenuo tek nakon što se na svoje vlastite oči uvjerio kakvim moćima raspolaže i što sve može uraditi ljudskom biću.Čvrsto odlučuje da će ga privesti pravdi i zauvijek ukloniti sa popisa neprijatelja..
Skull je neobičan lik.Ima dva mozga pa mu je i lubanja malo poveća(mada znam ljude koji imaju još veću bulju al mozga nimalo)i ta dva mozga odašilju neku vrst energije,elektriciteta sa kojim može onesposobiti mozak i tijelo protivnika .Lagano ga ošamutiti,baciti u vegetativno stanje ili ga ubiti.I pročitati tuđe misli pa shodno sa time i brže i efikasnije reagirati od protivnika.Iako ima nesvakidašnje moći za jednog smrtnika,on nije megaloman da puca na velike stvari kao recimo osvajanje Amerike ili svijeta.Nije tašt da ima veliku skupinu podanika koji će se klanjati njemu i njegovim moćima.Ne želi svoje carstvo da u njemu caruje.Samo ide od banke do banke i pljačka ih.Opljačkane svotice polaže u najsigurniju banku.Čovjek je jednostavno shvatio da su mirovinski fondovi za k…c i odlučio se sam pobrinuti da mirno dočeka starost.I Zagor i profesor Blaine,svaki sa jednim mozgom,udružuju svoje mozgove u dva kako bi skovali genijalni plan da uhvate mutanta.Opljačkati će baš tu najsigurniju i najčuvaniju banku u kojoj drži lovu.Da bi ostvarili plan,glume grupu putujućih cirkusanata i akrobata.Ovo je i najbolji dio priče,pljačka razrađena do najmanjeg detalja.Ništa nije prepušteno slučaju.Osim špijuna i sumnjičavih likova sa velikim ušima koji vrebaju naokolo i pozorno motre.
Da li je Toninelli mogao smisliti bolji način da namami mutanta?
Ne znam ali meni je ovaj sasvim odličan.Originalan i kreativan.Zagor kao kaskader i pljačkaš banke.To se ne viđa često.
Nekako imam dojam da je Toninelli gurnuo u sjenu Skulla nakon početnog susreta,pojavljuje se tek na kraju,nije mu dao previše prostora,dopustio da se razmaše i pokaže svu svoju moć.Kako bilo,Skull je ostao zapamćen jedan od najvećih i najopasnijih Zagorovih protivnika,čovjek sa dva mozga i sasvim običnim ciljem.
Bignotijev crtež sam zavolio od njegovog prvog uratka,Ucjenjivača.

Go to Top of Page

vešmašina
Average Member

599 Posts

Member since 12/10/2013

Posted - 16/08/2016 : 16:15:15  Show Profile Show Extended Profile  Send vešmašina a Private Message  Reply with Quote
novi zagor u snk.

Go to Top of Page

Mali Vuk
New Member

176 Posts

Member since 24/05/2016

Posted - 16/08/2016 : 22:35:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Mali Vuk a Private Message  Reply with Quote
Laurenti i Della Monica.
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4599 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 17/08/2016 : 07:27:38  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote

Odlična,prvoklasna Toninellijeva majstorija.Dinamičnost epizode,vrhunska akcija,iznenadni preokreti,Čikov humor jamče sjajnu epizodu koja se čita u dahu.
Sve je fino ukomponirano,kao neizvjesni boksački meč ili napeta partija šaha u kojoj se protivnici odmjeravaju i vuku odmjerene poteze ne bi li zbunili i matirali protivnika.
Ovu epizodu komotno stavljam u top pet Toninellijevih majstorija.

Satko leži ranjen u svom šatoru pod budnom paskom žene Linde i sinčića Skippera i nervozno iščekuje svog starog suborca Zagora po kojeg je hitno poslao.Satka smo upoznali u istoimenoj Ludensovoj epizodi a koju Dnevnik nije objavio.Cherokee indijanac i odvjetnik,u prvu ruku neobična kombinacija,ali je shvatio da svom narodu bolje može pomoći pravnim putem,iako se ne libi uzeti pušku u ruke i obraniti svoje.(Susresti ćemo ga i kasnije u specijalcu Protunapad,SD Indijanska zemlja i maxiju Dugo putovanje).
Ljutu ranu zadali su mu plaćenici koji štite drvosječe,a koji pak sijeku šumu od životne važnosti za Cherokee indijance.Satko je nemilosrdnu sječu pokušao spriječiti na sve legalne načine,čak je i preuzeo dužnost šerifa kada je stari poginuo pod sumnjivim okolnostima,misleći da će tako zaustaviti drvosječe.
Zagor i Čiko hitro pristižu da čuju koje brige more našeg Satka.Ispričavši im sve do u detalja,Zagor se odlučuje na akciju.Gerilskom taktikom udarit će na bezobzirne rušitelje.
Neće im dati ni trenutka odmora i predaha.Priuštit će im udar za udarom,bez milosti.
U tome će ga pokušati spriječiti plaćenici i jedan stari neprijatelj,Timber Bill.Tog krkana sa polucilindrom na glavi,kariranoj košulji i hozentregerima susreli smo u priči Trgovci robljem.Od cijele palete neprijatelja,mislim na ljudske,Timber je u svom prvom pojavljivanju ostavio nekako mlak i bezličan dojam.Par puta su Zagor i on odmjerili snage,ali drvosječa nije impresionirao svojim šakačkim umijećem.Jedino mu skidam kapu u manipuliranju nad ljudima.Par puta je smirio pobunu u ovoj epizodi slatkorječivošću netipičnom za jednog kirijaša.Ni u ovoj priči nije bogzna što.Isto okružen sa hrpom plaćenika i drvosječa,napada sa leđa kukavički,ništa posebno.Jedino ima zvučno ime,ništa drugo.Rekla bi ona stara:tresla se brda,rodio se miš.Na takav način je i skončao,kukavički upucan kada je urota izašla na vidjelo.
Prvi udaraju plaćenici.Pokušavaju eliminirati Zagora u klasičnoj sačekuši.Ha,da ne bi.
I Zagor uzvraća udarac.Siječe dotok dostave trupaca,rastjeruje par u pratnji,i kola sa tovarom gura u provaliju.
Razbojnici pokušavaju eskivirati nastalu štetu.Sada će slati sva kola natovarena trupcima zajedno pod pojačanom pratnjom.Ali tim potezom ostavljaju logor nebranjen.
Zagor parira.Uništava im zalihe u logoru i spaljuje sve barake.Drvosječe su pred pobunom,ali Timber vješto smiruje situaciju.
Zagor im i dalje ne da mira noćnim akcijama, pucanjem iznad glava,ratnim krikovima koji odzvanjaju šumom,zapaljenim strelicama kojima gađa logor.
Ali grogirani protivnik odlučuje uzvratiti udarcem ispod pojasa.Namješta Zagoru razbojstvo i napad na starog Zekea.Šerif privodi Zagora i trpa ga u ćeliju.Drvosječe slave i misle da je stvar riješena.
Ali naš junak i iz zatvora zagorčava život protivniku.Presreće konvoj sa plaćama,rastjeruje pratnju i novce baca u rijeku.
Drvosječe su na rubu.Zagor bi trebao ležati u zatvoru a upravo im je uništio plaće.I dolazi do pobune.Opet reagira Timber,ali ne više obećanjima i finim riječima već vrućim olovom.
Došao je i dan suđenja.Satko vještim odvjetničkim manevrom,u pravnim knjigama poznatijim kao :Satko je tu da zbuni svjedoka iako ovaj ima oba oka oslobađa Zagora.Naš junak je vani,slobodan.
I slijedi završni, finalni udar.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29615 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 17/08/2016 : 08:49:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vešmašina

zagor sa lijevom rukom i crnac sa ispruženom nogom izgledaju kao da uigravaju sinkroniziranu koreografiju za kakvo plesno natjecanje
Go to Top of Page

leKrava
New Member

263 Posts

Member since 21/01/2016

Posted - 17/08/2016 : 09:18:56  Show Profile Show Extended Profile  Send leKrava a Private Message  Reply with Quote
Ne znam ko otvara temu za novi broj al evo naslovnica ako treba.

Bahia u krvi 251
Scenarij: Moreno Burattini
Crtež: Mauro Laurenti
Naslovnica: Gallieno Ferri

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 17/08/2016 : 12:45:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Tromislawski otvara najave, samo što ponekad zna koju "prespavati".

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

goghy
Average Member

Croatia
643 Posts

Member since 11/12/2012

Posted - 17/08/2016 : 14:55:11  Show Profile Show Extended Profile  Send goghy a Private Message  Reply with Quote
Čovjek na godišnjem odmoru,..
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18814 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 17/08/2016 : 15:27:36  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by goghy

Čovjek na godišnjem odmoru,..

ko mu ga je dopustio?...
da sam ja njegov šef....

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Avion
Starting Member

53 Posts

Member since 23/05/2016

Posted - 17/08/2016 : 16:37:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Avion a Private Message  Reply with Quote
Neki dan sam kod Bucha u Ljubljani naletio na izdanje Veselog četvrtka, Zagorove odabrane priče.

Nisam čitao Zagora več godinama ali kad sam vidio Morsku stravu u kompletu, nisam mogao reči ne. I opet, nakon neznam koliko godina, priča me opet oduševila. Brijem, da mi je to najbolji Zagor, i crtež i priča su mi čista 10ka!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18814 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 17/08/2016 : 17:01:23  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Avion

Neki dan sam kod Bucha u Ljubljani naletio na izdanje Veselog četvrtka, Zagorove odabrane priče.

Nisam čitao Zagora več godinama ali kad sam vidio Morsku stravu u kompletu, nisam mogao reči ne. I opet, nakon neznam koliko godina, priča me opet oduševila. Brijem, da mi je to najbolji Zagor, i crtež i priča su mi čista 10ka!

imao si sreće da si uhvatio baš tu epizodu...iako ima Zagor dobrih prića koliko hočeš...
ovo što izdaju u Veselom Četvrtku je baš dobar odabir,.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4599 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 18/08/2016 : 11:14:18  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote

Nakon doživljene i proživljene avanture sa Hellingenom i kupanjem u hladnim vodama jezera Erie,naši su junaci odlučili zaliječiti svoje rane, uzeti neplaćeni godišnji i slobodno vrijeme provesti na krstarenju.Doduše ne svojom voljom,već zahvaljujući starom mornarskom potezu,šangajskom načinu.Nolitta naše šumske ljude po prvi put odvodi na morsku pučinu,na brod imena Crvena vještica,kapetana Nilsena.
Odredište im je Mala Afrika,izmišljeni vulkanski otočić Bahamskog otočja.Cilj:Tamo odvesti profesora Lookforda koji želi pronaći i uhvatiti Pisum Alatum,rijetkog kukca neobičnog imena i još neobičnijeg izgleda.
Kapetan Nilsen je pravi antipod Fishlegu.Zloban,pokvaren do srži i lakom,žrtvuje svoju posadu kao pijune,nije se libio pobiti ljude zbog hrane i vode.Čak su i imena brodova sušta suprotnost.Dok Golden baby milozvučno klizi niz usne u ulazi u uho,Crvena vještica zvuči zlokobno i opasno.Konačno došavši na odredište,Crvena vještica spušta svoja jedra i posada izlazi na kopno.Tamo ih dočekuju domoroci,nekadašnji ljudožderi,danas ribari.Da su znali kakve će im nevolje prirediti došljaci,vratili bi se starim prehrambenim navikama i okrenuli bi ih na ražnju bez pardona.
Ovo je jedna od onih epizoda.Nolittinih legendarnih,koji su se sa guštom i uzbuđenjem čitali prije 30-40 godina a ni danas ne gubi na svježini i šarmu.Pregršt jakih i nezaboravnih scena.Kome može ispariti iz sjećanja Zagorov rodeo sa morskim psom,bitka protiv divovske hobotnice,otočić kojeg guta vulkan i more,tsunami…i Čikovo pecanje sa neobičnim mamcem.

Go to Top of Page

Avion
Starting Member

53 Posts

Member since 23/05/2016

Posted - 18/08/2016 : 11:34:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Avion a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

quote:
Originally posted by Avion

imao si sreće da si uhvatio baš tu epizodu...iako ima Zagor dobrih prića koliko hočeš...
ovo što izdaju u Veselom Četvrtku je baš dobar odabir,.

E da, imam je cijelu od SD izdanja (tada sam još kupovao sve Zagore), ali baš mi je bilo fino pročitati je ovako u komadu.

A vidim, da bih mogao kupit još pokoju knjigu, ima dobrih epizoda odabranih: Tajna Jednoroga, Kraljica mrtvoga grada, Povratak Kejna, Sedam gradova Sibole (e to mi je isto bilo prva liga), Nestali istraživač ... Vrh! :)
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 18/08/2016 : 11:50:43  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Avion, sviđa mi se tvoj ukus kad je Zagor u pitanju.
Go to Top of Page

Avion
Starting Member

53 Posts

Member since 23/05/2016

Posted - 18/08/2016 : 11:54:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Avion a Private Message  Reply with Quote
Ma iako mi je Zagor nakon pročitanih 200 nešto brojeva "dopizdio", ima i u njega par jako izvrsnih epizoda koje mogu uvijek čitati :)
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

4982 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 18/08/2016 : 12:16:07  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Avione svuda poleti i otiđi a Noliti uvjek sleti .
Go to Top of Page

Avion
Starting Member

53 Posts

Member since 23/05/2016

Posted - 18/08/2016 : 12:19:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Avion a Private Message  Reply with Quote
Jesi padobranac, bokte.
Go to Top of Page
Page: of 1208 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.51 seconds. Snitz Forums 2000