Author |
Topic |
|
hega-kutjevo
Starting Member
Croatia
84 Posts
Member since 31/10/2010 |
Posted - 18/08/2016 : 19:03:29
|
Pozdrav,
Ima li tko iskustva sa kupovinom prava da se Bonelli likovi koriste u druge svrhe poput tiskanja na šalice, majice i sl. Ili da se imena likova koriste u nazivu proizvoda i sl.
Može i poruka u inbox.
Ima puno tema pa nisam uspio naći ako je već bila otvorena.
Pozdrav
|
Pomalo crtam pa baci oko na moje stripove: https://hattrickcomics.com/ |
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
|
hega-kutjevo
Starting Member
Croatia
84 Posts
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 18/08/2016 : 19:27:17
|
Animirani filmovi,nebi ga niko glumio,eventualno bi mogao posudit glas ali radio bi na engleskom,ma to bi mi bio veći gust kad bi bio multi milijarder nego otići u svemir!!Pazio bi da to bude jako kvalitetno!Kako bi svijet u sto boljem svjetlu upoznao Zagora!! |
|
|
zackoljicofil
New Member
211 Posts
Member since 10/04/2016 |
Posted - 18/08/2016 : 19:32:08
|
quote: Originally posted by Rahazlam
Animirani filmovi,nebi ga niko glumio,eventualno bi mogao posudit glas ali radio bi na engleskom,ma to bi mi bio veći gust kad bi bio multi milijarder nego otići u svemir!!Pazio bi da to bude jako kvalitetno!Kako bi svijet u sto boljem svjetlu upoznao Zagora!!
Ja sam bio multimilijarder, pa ništa nisam uradio sa svim tim milijardama, eh, behu čudne te devedesete. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25299 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 18/08/2016 : 19:50:39
|
quote: Originally posted by hega-kutjevo
Pozdrav,
Ima li tko iskustva sa kupovinom prava da se Bonelli likovi koriste u druge svrhe poput tiskanja na šalice, majice i sl. Ili da se imena likova koriste u nazivu proizvoda i sl.
Može i poruka u inbox.
Pozdrav
U principu, isto je kao i za prava za izdavanje stripova. Javiš se Bonelliju, izložiš im svoj plan, definišeš prodaju i onda ti oni kažu koliko košta to zadovoljstvo.
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 18/08/2016 : 19:53:18
|
quote: Originally posted by zackoljicofil
Animirani filmovi,nebi ga niko glumio,eventualno bi mogao posudit glas ali radio bi na engleskom,ma to bi mi bio veći gust kad bi bio multi milijarder nego otići u svemir!!Pazio bi da to bude jako kvalitetno!Kako bi svijet u sto boljem svjetlu upoznao Zagora!!
Ja sam bio multimilijarder, pa ništa nisam uradio sa svim tim milijardama, eh, behu čudne te devedesete.
"...malo cigare, malo nafta, malo devize, malo kafana...", jel' to? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25299 Posts
|
hega-kutjevo
Starting Member
Croatia
84 Posts
Posted - 18/08/2016 : 20:16:02
|
quote: Originally posted by manhunter
Pozdrav,
Može i poruka u inbox.
Pozdrav
U principu, isto je kao i za prava za izdavanje stripova. Javiš se Bonelliju, izložiš im svoj plan, definišeš prodaju i onda ti oni kažu koliko košta to zadovoljstvo.
Ok, jasan mi je taj dio.
Mislio sam da netko tko je to već radio ili tko ima neku informaciju da okvirno napiše neku cijenu oko koje se vrti.
Da otvoriš kafić koji koristi naziv nekog lika i tematiku na čašama, uređenje i sl.
|
Pomalo crtam pa baci oko na moje stripove: https://hattrickcomics.com/ |
|
|
zackoljicofil
New Member
211 Posts
Posted - 18/08/2016 : 22:43:15
|
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by zackoljicofil
Ja sam bio multimilijarder, pa ništa nisam uradio sa svim tim milijardama, eh, behu čudne te devedesete.
"...malo cigare, malo nafta, malo devize, malo kafana...", jel' to?
Ništa od toga nije bilo potrebno kad si za ovu magičnu novčanicu mogao kupiti nešto tipa WOW žvaka. |
Edited by - zackoljicofil on 18/08/2016 22:43:53 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25299 Posts
Posted - 18/08/2016 : 22:47:51
|
Ajmo na odmor. Ne pada mi na pamet da sto puta upozoravam da nema spama, pametnom je dosta jednom. |
|
|
|
zackoljicofil
New Member
211 Posts
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25299 Posts
Posted - 18/08/2016 : 22:57:52
|
Ok, jasan mi je taj dio.
Mislio sam da netko tko je to već radio ili tko ima neku informaciju da okvirno napiše neku cijenu oko koje se vrti.
Da otvoriš kafić koji koristi naziv nekog lika i tematiku na čašama, uređenje i sl.
Okvirno znam cene izdavanja, ali za mechandising mi nisu poznate. Isto tako ne znam da li je neko nešto slično radio. U principu, nazvati kafić Zagor nije problem, ako ne koristiš isti font i/ili logo junaka. Pa u Beogradu postoji striparnica Alan Ford, a čisto sumnjam da je tražena neka dozvola.
Što se tiče štampanja čaša, majica i sl., bolje je pitati kod Bonellija. |
|
|
|
|
Topic |
|