forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1208

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 18/08/2016 : 15:15:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Avion prijavio si se na forum samo da nam to kazes??
Btw ja bas citam po nekim forumima o Zagoru,gledam koliko ljudi ima koji ne prate Zagora redovno nego uzmu tu i tamo nekog,kupe jednom u dva tri mjeseca neku epizodu tek toliko,takvih ljudi ima jako puno,to je nesto sto odrzava Zagora na zivotu,jer tesko da bi zivio samo od nas kolekcionara!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 18/08/2016 : 15:23:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Nije mi jasno zasto tih odabranih prica nema u Snk,dobro ima ih u Asteroidu ali nema one najbolje,tako da sam osuden narucivat ih jer ih ne mogu nigdje kupit,takoder nije mi jasan redosljed tih prica,jasno mi je da idu napamet ali ako izdvajaju najbolje Zagorove epizode di su onda Bijes Osaga,Zimska zmija,Ocean,Sloboda ili smrt...Ne jebote oni izdaju prvu ono glupu epizodu o Golnoru i ostalim sranjima,al dobro ajde ostalo su sve uglavnom dobre price!!Naslovnice su pogodene sjajno,osim par epizoda,npr Nulti cas je trebala da bude ona sa Helingenom!
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

4982 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 18/08/2016 : 15:41:44  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Tako mi transilvanije Rahlazame u pravu si . Vjerovatno priče izvlače iz neke torbe slučajnim odabirom , drukčije ne mogu objasniti . I kod Zlatka u Babilonu ima OP-a. Rahazlame jeli ti naručuješ direkt od Veselog četvrtka ? I ako naručuješ koliko to sve košta ?
Za nadati se da će uskoro s pričama koje si gore naveo . Doduše meni se naslovnica od "Nultog časa" sviđa , a nostalgično sam vezan za tu naslovnicu ,ZS "Bleštavi trag" kada sam tu epizodu nabavio i pročitao bio sam oduševljen radnjom .
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 18/08/2016 : 17:05:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Gdje je striparnice Babilon?Ako naručujes iz inozemstva od veselog četvrtka dobiješ 20 posto popusta na sveukupnu cijenu,poštarina je 20 eura!
Nulti cas nije neka epizoda,totalno prosječna priča uspoređujući je sa sljedece tri price o Helingenu!
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

4982 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 18/08/2016 : 17:55:51  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Striparnica Babilon ti je u Đakovo , vlasnika Zlatka mislim da se preziva Platuzić.Utipkaj je na internetu.Zadovoljan sam s Babilonom tako da mi je to prvi izbor.
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

4982 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 18/08/2016 : 18:48:10  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
PLATUŽIĆ . Stripovi na kvadrat,Asteroid i Babilon su tri najjače striparnice u hrvatskoj.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 18/08/2016 : 19:16:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Kako kupuješ,naručujes ili??
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

4982 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 18/08/2016 : 19:21:54  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Naručim u Zlatka i onda platim poduzećem na pošti . Naravno većinu kupujem s kioska .
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19646 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 18/08/2016 : 19:44:37  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RAKOSI4

PLATUŽIĆ . Stripovi na kvadrat,Asteroid i Babilon su tri najjače striparnice u hrvatskoj.

A CRŠ i Mafest su dva najbolja festivala u Hrvatskoj.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

4982 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 18/08/2016 : 20:03:47  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Točno Tinton . Jedva čekam festival u Makarskoj pa ću da kupim i koju lipu majicu .
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 18/08/2016 : 20:34:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Od kud ti to da imaju odabrane price u Babilonu??Sad gledam i nema??
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 18/08/2016 : 20:42:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:

Naručim u Zlatka i onda platim poduzećem na pošti . Naravno većinu kupujem s kioska .

Kojim poduzećem platiš? Mutna pretvorba opet

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12913 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 18/08/2016 : 20:43:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

http://www.babilon-strip.com/shop/search?keyword=odabrane&x=0&y=0&limitstart=0&option=com_virtuemart&view=category&Itemid=684

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 18/08/2016 : 20:57:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:
Originally posted by Rahazlam

http://www.babilon-strip.com/shop/search?keyword=odabrane&x=0&y=0&limitstart=0&option=com_virtuemart&view=category&Itemid=684

Steta nema Demona,odavde bi uzo samo Bosselijevog Hellingena i Vampira!
Ipak ću morat da naručujem iz VC!
Go to Top of Page

vešmašina
Average Member

599 Posts

Member since 12/10/2013

Posted - 18/08/2016 : 21:24:11  Show Profile Show Extended Profile  Send vešmašina a Private Message  Reply with Quote
novi extra u snk.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 18/08/2016 : 21:27:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
I na kioscima je.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

4982 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 18/08/2016 : 21:42:56  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Rahazlame nazovi u Babilona ,možda ima ,jer mu nisu svi stripovi na internetu .Preko stripoteka se može naručiti i u srbiju , dakle kad naručuju nove ture novih stripova treba im reći i za ove šta nas zanimaju (stari) mislim da je i jeftinije jer se ne plaća carina i porez.Samo naravno treba naglasiti da dostave nove .
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

4982 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 18/08/2016 : 21:45:25  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

quote:

Ne shvaćam šta oćeš reć . Kad mi stripovi stignu dobijem obavijest od poštara HP zatim idem u poštu platim i uzmem stripove
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

4982 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 18/08/2016 : 21:51:06  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Rahazlame u kakvom ti stanju stižu stripovi iz srbije. Pa zar ne plačaš porez i carinu . Kako i kada plačaš ?Pitam te sve .jer nemam iskustva u tome a čuja sam da se može i preko stripoteka (stripova na kvadrat 100 posto)naručit , samo naravno prije se treba pribilježit.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 18/08/2016 : 22:49:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Nisam nikad narucivo,nemam pojma znam samo da je postarina za inozemstvo 20 eura i da se na cijenu dobije 20 posto popusta!!
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 18/08/2016 : 22:58:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Curunir

quote:

Ne shvaćam šta oćeš reć . Kad mi stripovi stignu dobijem obavijest od poštara HP zatim idem u poštu platim i uzmem stripove

Malo se šalim. Ne dobivaš poDuzećem nego pouzećem (po-uzeću).
Poduzeće je firma, tvrtka, ili neki pothvat.

Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

4982 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 18/08/2016 : 22:59:38  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
A zaboravija si na carinu i PDV , nisam siguran da se to isplati , treba provjerit .
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4599 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 19/08/2016 : 07:25:30  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote

Crni robovi koje je Zagor spasio iz šapa Timber Billa u epizodi Trgovci robljem osnovali su svoju koloniju u jednom zabačenom dijelu Georgije koja ih svojom klimom i vegetacijom podsjeća na Afriku.Uskoro im se pridružuju odbjegli robovi sa plantaža iz okolnih južnih država.U to vrijeme kada se dešava radnja robovlasništvo je bilo ozakonjeno i čitava ekonomija južnih država je opstajala upravo na robovlasništvu.
Naselili su se u Green spot i od tamo su vodili pregovore sa vlastima tražeći samo jedno:brod koji bi ih prebacio u Afriku.Bijelci su ih čak su ih proglasili ljudožderima,valjda kako bi lakše imali opravdanja da potamane cijelu zajednicu.
Međutim kao i u svakoj zajednici i u ovoj ima usijanih mladih glava.Jedan od njih, vođa im imenom Masai ubojica ubrzo pokreće napade na karavane i farme izvan Točke.To se ne sviđa utemeljiteljima zajednice jer je opasno ugrozilo pregovore a i vojska počinje okupljati i jačati svoje snage spremna da upadne i riješi problem.
Tu se pojavljuje naš Zagor i nudi se da pokuša riješiti problem pregovorima.U tome će mu pokušati pomoći(čitaj odmoći) Sidney Yordan,lovac koji je dugo godina proveo u Africi tamaneći životinje.
Nije mi baš najbolje sjeo ovaj Nolitin uradak.Zagor i Čiko samo su se odjednom našli u Georgiji,nitko ih nije zvao,nitko tražio pomoć,samo odjednom paf,evo ih tamo i kad su već tu ajmo posjetit utvrdu.A i pretjerao je sa onim gospodarom zmija majko mila.Ajde da je Zagora ugrizla jedna zmije il dvije,ne,već cijeli čopor od bar trideset komada ga čvaknuo.I onda ga šaptač zmija izliječi nekakvim travama.Moglo je sve fino savršeno funkcionirati i bez tog pretjerivanja.Ali kao da Nolitta nije znao kako bi izbacio iz igre Zagora na tih par dana koliko je trebalo Jordanu da dovede vojsku i potaraca selo.
Pini Segna je nacrtao tek nekoliko Zagorovih epizoda.Uz ovu,nacrtao je Duhovi,Nevidljivi čovjek,Posljednji viking i zadnji Prorok.Mnogima se ne sviđa njegov crtež,ali kad danas gledam kakvi sve crtači rade na Zagoru, komotno mogu Segnu proglasiti umjetnikom i Da Vincijem naspram njih.Ali one zmije je zaista užasno nacrtao,katastrofa.

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

4982 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 19/08/2016 : 11:21:59  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
A na to si mislija Curunir. Mislija sam da sam nešto drugo zabrlja .
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

4982 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 19/08/2016 : 13:05:42  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Ovo sa Sengom je Igor dobro reka , nije nam se sviđao većini ali kad pogledamo većinu novih Zagorovih crtača počinjem ga sve više cijeniti.
Go to Top of Page
Page: of 1208 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.51 seconds. Snitz Forums 2000