Dakle..kritikovao sam v.c sto se tice otiska..otisak jeste bio los,ali vremenom je popravljen,a i papir je deblji sto je ok.zadnjih 40-ak brojeva v.c bilo kog junaka otisnuti su zadovoljavajuce,cak i dobro..mnogi se drze izdanja pre 4-5god.kad su bila losija,ali nije vise tako,pa bih vas zamolio da prvo kupite strip a onda ga uslikate i da vidimo gde nestima......problem veselog za sad jeste dizajn ali to je neka druga prica...
Nista strasno, korektno za kiosk izdanje....ludens je sto se toga tice skoro da savrsen... Kupujte VC jer boljeg vec dugo nije bilo a i skoro nece bar sto se Srbije tice.. Steta ato nema remitende u dezelu.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Zadnje OP su jako dobro odradjene.Uzimam samo njih i KI Tex i Mr.No i to mi je zadovoljavajuce sto se toga tice.Jedino, kod njih,je pitanje uveza,ali nije ni to toliko strasno.
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Dakle..kritikovao sam v.c sto se tice otiska..otisak jeste bio los,ali vremenom je popravljen,a i papir je deblji sto je ok.zadnjih 40-ak brojeva v.c bilo kog junaka otisnuti su zadovoljavajuce,cak i dobro..mnogi se drze izdanja pre 4-5god.kad su bila losija,ali nije vise tako,pa bih vas zamolio da prvo kupite strip a onda ga uslikate i da vidimo gde nestima......problem veselog za sad jeste dizajn ali to je neka druga prica...
Tri put sam proveravao datum ovog posta i pitam se da li se šališ?!?
Poslednji Napoleon, br 3, izašao pre par dana je OČAJNO otisnut. Crna boja na mnogo strana prelazi u sivu!
Poslednji Napoleon, br 3, izašao pre par dana je OČAJNO otisnut. Crna boja na mnogo strana prelazi u sivu!
Bilo je rečeno na forumu od upučenih , da je promijenjena tiskara te da je sad sve u redu .
samo je jedna konstanta kod vč-ova otiska... stalno je "sad sve u redu". ima predobre korice, ali otisak nikad nije dobar. što ne znači da je katastrofa kao na početku.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Moj primerak Napoleona broj 3 je OČAJAN! Korice oguljene pri dnu, ivice iskrzane, stranice spojene pa se moraju rasecati a tek posle toga ne liče ni na šta...
Za 270 dinara stvarno čitaoci zaslužuju MNOGO bolji kvalitet izdanja!
Pa šta je njim , zar žele izgubiti kupce.I još prave enciklopedije od stripova .Nadam se da će se sve to popraviti do oko 15 broja knjige o Teksu (ili Ludensovog Teks Klasika) i OP-a iz "Zlatnog doba". Ali te knjige nisu ni jeftine , pa ako su 150 kuna valjda bi trebale i biti odgovarajuće kvalitete.
rakosi 4 odgovor za tebe...vc je stampao stripove u novoj stampariji samo mesec dana...ljudi iz nove stamparije su radili super stvar ali se ispostavilo da su u vc promenili stampariju samo da bi sredili malo stvari u svojoj stampariji i cim su to uradili vratili su se stampanju u svojoj staroj stampariji....stripovi su sada daleko bolje odstampani ali jos uvek daleko od kvaliteta ludensove stampe....za napoleona broj 3 cujem da se svi zale ali nisam ga jos kupio....
Dzoni vidim da si upućen , reci mi mislili se VČ vratiti na prvotne zamisli da izdaju dvije knjige godišnje (konkretno kolekcionarski Tex Viler)i po prvotnim planovima koliko misle izdavati OP-a godišnje i imaju li neki plan odabira epizoda ?
OP ide na tri meseca, sta tu nije jasno? A odabir priča je na redakciji. I dalje se stampa u novoj stampariji, ne sve, ali se stampa. Nisu to ekskluzivne informacije.
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
nemam novog napoleona ali me bas zanima taj sivi otisak>>za crno mrljavi vec znam,ali taj sivi skoro neotisnuti nisam video"ponavljam"u zadnjih 30-40 broja.
OP ide na tri meseca, sta tu nije jasno? A odabir priča je na redakciji. I dalje se stampa u novoj stampariji, ne sve, ali se stampa. Nisu to ekskluzivne informacije.
Ja brojeve koje sam kupio zadnjih 20 komada što Zagora što Mr No što Teks, svi imaju sasvim ok otisak. U odnosu na ono pre bolje je neviđeno. Možda sam imao sreće. Neki dan sam izvadio OP 5 Nulti čas. Štampa je grozna, užas. Ovo sada u odnosu na to nebo i zemlja.
Rakosi,meni nije jasno zasto si ti kupovo "Nulti cas"," Sjekiru i sablju" i sta si vec nabrojao kad si to mogao kupiti u ludens klasik izdanju koje je kvalitetnije!