forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Olimpijske Igre Rio 2016
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 64

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2860 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 21/08/2016 : 21:28:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:
Originally posted by Ernie Pike

Prvo. Prije zlata u Pekingu nisu imali rukometnih medalja.

Moguće da je prvo srebro, ali znam da ovaj drugi dio rečenice nije istinit.

Znam da su pobijedili na svjetskom na Islandu '95. godine protiv nas u finalu (kad smo mi osvojili prvo srebro), znam i da su u Portugalu 2003. i Tunisu 2005. bili treći, i pobijedili su još i na Europskom 2006.

Mislio sam na OI.
Izgubili su finale od Rusa na SP 1993.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 21/08/2016 : 21:28:40  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Prvo. Prije zlata u Pekingu nisu imali rukometnih medalja.

Moguće da je prvo srebro, ali znam da ovaj drugi dio rečenice nije istinit.

Znam da su pobijedili na svjetskom na Islandu '95. godine protiv nas u finalu (kad smo mi osvojili prvo srebro), znam i da su u Portugalu 2003. i Tunisu 2005. bili treći, i pobijedili su još i na Europskom 2006.

Ovo im je 2. srebro ukupno, prvo su osvojili na SP 1993. Nakon toga su sva finala dobili, ali danas su konačno naletjeli na pravog a ne uplašenog protivnika.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 21/08/2016 : 21:35:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mislio sam na OI.
Izgubili su finale od Rusa na SP 1993.

Valjda sam se krivo izrazio.

Mislio sam, koje im je ovo uopće srebro u povijesti.

Al eto.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 21/08/2016 : 21:35:38  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by DODSFERD

Nisu trebali osvojiti ni na prošlim igrama ali su imali debele sreće u četvrtfinalu protiv Španjolske, a o smiješnom protivniku u finalu ne treba ni govoriti.
Sada je to došlo na naplatu, nadam se da će im netko i na SP usred Francuske uzeti zlato.
Karabatić danas prava pička koja samo čeka da suci nešto dosviraju u njegovu korist, Hansen puno bolji igrač od njega.

E, a kaj si ti ono pričao u vezi Francuza?

Ako sa starcima osvoje zlato...nešto?

Ako sa starcima osvoje zlato i pri tome pobijede Hrvatsku bolje da se Babić ne vraća kući.
Na svu sreću to se nije dogodilo, ali ostaje činjenica da Babića treba nogom u dupe potjerati što dalje.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16468 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 21/08/2016 : 21:37:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
http://mondo.rs/a932190/Sport/Ostali-sportovi/Slobodan-Nikic-i-Zivko-Gocic-zajedno-osvojili-55-medalja.html

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 21/08/2016 : 21:37:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovo im je 2. srebro ukupno, prvo su osvojili na SP 1993. Nakon toga su sva finala dobili, ali danas su konačno naletjeli na pravog a ne uplašenog protivnika.

Ovo bi onda bilo njihovo prvo izgubljeno finale otkako je Onesta izbornik.

Uplašenog protivnika?

Pa Švedska je danas kanta za napucavanje, kao i Island.

EDIT: Ugl., kad čovjek vidi čega su se sve naosvajali, može samo biti zavidan. Gdje bi mi bili da nam u sportu ne vladaju podobni diletanti.

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 21/08/2016 21:43:37
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29621 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 21/08/2016 : 21:39:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Ameri drugi svijet...
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 21/08/2016 : 21:41:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako sa starcima osvoje zlato i pri tome pobijede Hrvatsku bolje da se Babić ne vraća kući.
Na svu sreću to se nije dogodilo, ali ostaje činjenica da Babića treba nogom u dupe potjerati što dalje.

Na svu sreću?

Pa desio nam se još gori scenarij. Kad te pobijedi jedna ekipa puna šupaka kao što je Poljska, i to na dva natjecanja u tri godine...jebiga, šta reći.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 21/08/2016 : 21:44:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

Koliko su Indijci osvojili medalja? :P

Tko bi rekao, ali osvojili su dvije; Pusarla Venkata Sindhu srebro u badmintonu i Sakshi Malik broncu u hrvanju.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25525 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 21/08/2016 : 21:54:55  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ameri drugi svijet...

To smo valjda svi znali. Ljudi igraju koliko im treba da dođu do finala, a onda odigraju za zlato.

Ali se ja svejedno nerviram. A kad vidim Štimca, Mačvana i Simonovića da igraju...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 21/08/2016 : 21:59:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ovo bi onda bilo njihovo prvo izgubljeno finale otkako je Onesta izbornik.

Uplašenog protivnika?

Pa Švedska je danas kanta za napucavanje, kao i Island.

Jasno da jesu ali mislim na neka druga finala i polufinala gdje su se sastajali sa Hrvatskom, Španjolskom, pa čak i Danskom, znači sve rukometna elita.
Kada se malo razmisli dođe se do zaključka da jedino Nijemci nisu imali nikakve komplekse prema njima, čak i sa slabijim postavama su ih znali pobjeđivati.

quote:
EDIT: Ugl., kad čovjek vidi čega su se sve naosvajali, može samo biti zavidan. Gdje bi mi bili da nam u sportu ne vladaju podobni diletanti.

Ne mogu se oteti dojmu da je polovinu toga trebala osvojiti Hrvatska, jednostavno nismo iskoristili olimpijsko zlato iz 2004. kada je trebalo uspostaviti dominaciju. Francuzi nisu ponovili tu grešku i nakon svog olimpijskog naslova iz 2008. krenuli sa uspjesima.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16468 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 21/08/2016 : 22:03:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Ne sumnjam da daju sve od sebe, ali igras koliko ti protivnik dozvoli. A, Ameri razvaljuju.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 21/08/2016 : 22:05:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Ameri drugi svijet...

To smo valjda svi znali. Ljudi igraju koliko im treba da dođu do finala, a onda odigraju za zlato.

Ali se ja svejedno nerviram. A kad vidim Štimca, Mačvana i Simonovića da igraju...

Mislim da si tu jedan od malobrojnih "poznavatelja" ili bolje, obožavatelja basketa, koji se gledajući takvu tekmu može nervirati. Šta se tu ima nervirati? Te životinje su svijet za sebe i amin, a to ne tek od večeras.

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 21/08/2016 : 22:08:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Postaje ružno za gledati

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25525 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 21/08/2016 : 22:12:05  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dukidule

quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Ameri drugi svijet...

Mislim da si tu jedan od malobrojnih "poznavatelja" ili bolje, obožavatelja basketa, koji se gledajući takvu tekmu može nervirati. Šta se tu ima nervirati? Te životinje su svijet za sebe i amin, a to ne tek od večeras.

Ja navijam do kraja, pa se i nerviram. Iako sam ovde bio obeležen kao negativac kome bi bilo bolje da navija za Švajcarsku. A sve zato što sam rekao da onih -3 protiv Amera u grupi ne znače ništa.

Nerviram se zato što ne volim da moja zemlja ovako izgubi. A ovih dana sam se nervirao zbog naslova po novinama kako su se Ameri prepali, kako će biti tesno.

Ovo je ogroman uspeh za svaku zemlju, igrati u finalu OI, ali se ja ipak nerviram. :)

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16468 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 21/08/2016 : 22:14:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
E, a, je l se Kalinic nesto zakacio sa Djordjevicem, pa ga zato nema? Ucinilo mi se da je komentator nesto pomenuo, ali nisam dobro cuo.

Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 21/08/2016 : 22:16:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dr strangelove

Postaje ružno za gledati

Nekom ružno nekom zadovoljstvo jel?
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25525 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 21/08/2016 : 22:16:29  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ima pet ličnih.

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 21/08/2016 : 22:17:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Eh da,nije to nogomet da igraš bunker pa na kontre,ako ide i imaš sreće dobro,ako nejde onda jebiga!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25525 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 21/08/2016 : 22:18:09  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
A Đorđević se iživljavao nad Nedovićem tokom celog turnira, a sad kao nešto mu je potreban.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16468 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 21/08/2016 : 22:19:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Nije to, nego da odigraju i ostali nesto. Simonovic, pre svih.

Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 21/08/2016 : 22:20:33  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
Jebi ga, ružan je rezultat, ali to je drugi svijet. Mislim da bi večeras bilo tko gubio 40-50 razlike. Tako da ponosno dignite srebro. Srbija je odigrala fantastičan turnir.

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 21/08/2016 : 22:25:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ordell

quote:
Originally posted by dr strangelove

Postaje ružno za gledati

Nekom ružno nekom zadovoljstvo jel?

Poštedi me.

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25525 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 21/08/2016 : 22:28:53  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Nije to, nego da odigraju i ostali nesto. Simonovic, pre svih.

Simonović pogubljen kao Štimac.

Ja namerno nisam spominjao Nedovića sve do danas, ali sam od početka video da mu naš trener vraća za onaj dolazak u 5 ujutru.

Kako god, ružan rezultat, odličan uspeh. Mogi bi se sa nama menjali.

Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 21/08/2016 : 22:31:55  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Očekivan ishod, još su i uspjeli na kraju smanjiti razliku sa -41 na -30.
Kad su svjetska prvenstva ili OI, onda je samo upitno tko će osvojiti srebro i broncu.

Nego, jeste pratili onog čupavog klauna Jordana? Kakav lik
Go to Top of Page
Page: of 64 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000