Author |
Topic |
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 31/08/2016 : 11:28:53
|
quote: Originally posted by Elderane84
quote: Originally posted by nagor
quote: Originally posted by D.J.
Ovo jos nisam napomenuo, a znam da ce mnogi biti sretni kad cuju ime pete knjige! Znaci ovo ce biti redoslijed prvih pet Zagor knjiga od kojih je dosad prvih tri izaslo:
Terror from the Sea (Boselli/Andreucci) The Red Sand (Nolitta/Ferri) Voodoo Vendetta (Boselli/Laurenti) Zagor vs. Supermike (Nolitta/Ferri) The Sacred Hill (Capone/Ferri) (Strip poznatiji kod nas kao Sveti breg tj. Hiljadu lica straha)
Kopiraš popis...
http://l2.picsurge.com/Z0ATmR/ZAGOR_top70.jpg
Gledam nesto, sva tri pojavljivanja Kaina su u top 50. Sjajan i zasluzen rezultat.
U biti je to dosta nerealno, jer u trenutku glasovanja je malo tko uopće pročitao odličan Skiptar Tin-Hinan. Realno bi i ta priča morala biti u top 25. ;) |
|
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Member since 18/11/2013 |
Posted - 31/08/2016 : 11:41:29
|
quote: Originally posted by Elderane84 Gledam nesto, sva tri pojavljivanja Kaina su u top 50. Sjajan i zasluzen rezultat.
U biti je to dosta nerealno, jer u trenutku glasovanja je malo tko uopće pročitao odličan Skiptar Tin-Hinan. Realno bi i ta priča morala biti u top 25. ;)
Ja sam ga baš ovog leta pročitao, i mislim da je Skiptar na pravom mestu - top 50 da, ali ipak samo prva dva Kaina zaslužuju najviši plasman. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26823 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 31/08/2016 : 13:09:59
|
Zezlo je dosadan tj.prerazvucen. Crtez je vrlo dobar. Inace͵od danasnjih crtaca zagora moja top lista: Prisco. Rubini. Della Monica. Di Vitto. Nuccio. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
PaoloRivera
Average Member
Croatia
520 Posts
Member since 09/09/2014 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26823 Posts
Posted - 31/08/2016 : 13:45:26
|
Triba napravit od Rubinijevih naslovnica printeve. Tako bi mogli i oni koji ne kupuju usa zagora mogli nesto pridonijeti. |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 31/08/2016 : 14:04:54
|
quote: Originally posted by morski
ili umesto The Thousand Faces of Fear moze 1000 Faces of Fear ili pak, Many Faces of Fear
edit: eh, da, i gde su ostale najave sa https://www.facebook.com/epicentercomics/
Joj Morski! To je to, ljubim te u čelo! 1000 Faces of Fear Tako, s napisanim znamenkama je fantasticno, dok mi je sa slovima ta riječ "thousand" jako nezgrapna, sa svim tim suglasnicima! Super!
Kad stignu stripovi na odredišta podsjetit ću i za ostala izdanja, sad uživamo u priči o najvećem dasi.
Jeste zgodno vizuelno resenje i zvucan naslov. Nekako i dalje stojim pri Sacred Hill-u ali mi ne bi bilo krivo videti ni tu verziju. A protiv svojih preferencija vidim vizuelnu zvucnost u "1000 faces of fear" uz odgovarajuci font. |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11867 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 31/08/2016 : 15:55:27
|
quote: Originally posted by thekide
quote: Originally posted by Elderane84 Gledam nesto, sva tri pojavljivanja Kaina su u top 50. Sjajan i zasluzen rezultat.
U biti je to dosta nerealno, jer u trenutku glasovanja je malo tko uopće pročitao odličan Skiptar Tin-Hinan. Realno bi i ta priča morala biti u top 25. ;)
Ja sam ga baš ovog leta pročitao, i mislim da je Skiptar na pravom mestu - top 50 da, ali ipak samo prva dva Kaina zaslužuju najviši plasman.
Slazem se sa thekideom. Daleko je Skiptar od sjajne Morske strave i sjajnog mu africkog nastavka. |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7123 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 31/08/2016 : 20:31:32
|
quote: Originally posted by King Warrior
DJ, ne zaboravi molim te na naslovnici staviti i Pepea, on je isto zasluzan sto je ova prica postala ono sto jeste. Zasluzio je to stari majstor.
Hmm, zadnji put sam citao ovu pricu prije 10 godina, pa se bas i ne sjecam Pepeovog crteza u stripu. Ne vjerujem da mu je doprinos bas pre velik ovdje. Zato mislim da ce mu ime ici unutar stripa. |
www.epicentercomics.com |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7123 Posts
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7123 Posts
Posted - 31/08/2016 : 20:33:28
|
quote: Originally posted by going going
quote: Originally posted by thekide
Ja sam ga baš ovog leta pročitao, i mislim da je Skiptar na pravom mestu - top 50 da, ali ipak samo prva dva Kaina zaslužuju najviši plasman.
Slazem se sa thekideom. Daleko je Skiptar od sjajne Morske strave i sjajnog mu africkog nastavka.
A dobro, meni je Skiptar Tin-Hinan fantastican, ali ima za njega vremena. |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7123 Posts
Posted - 31/08/2016 : 20:34:48
|
quote: Originally posted by jaki
Triba napravit od Rubinijevih naslovnica printeve. Tako bi mogli i oni koji ne kupuju usa zagora mogli nesto pridonijeti.
Hmm, moglo bi. Koju velicinu predlazes, sa naslovom i Zagor natpisom ili bez tj. samo crtez u boji? |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7123 Posts
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
senokute
Senior Member
Germany
1367 Posts
Member since 08/01/2011 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26823 Posts
Posted - 31/08/2016 : 22:29:47
|
Triba napravit od Rubinijevih naslovnica printeve. Tako bi mogli i oni koji ne kupuju usa zagora mogli nesto pridonijeti.
Hmm, moglo bi. Koju velicinu predlazes, sa naslovom i Zagor natpisom ili bez tj. samo crtez u boji?
Bilo bi dobro da bude malo veca od velicine stripa . Logo obavezan.u stvari moze biti sve isto kao i na nadlovnici. kvalitetan papir i ne prevelika cijena. numeracija i pitpis autora mi nisu bas bitni. |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7123 Posts
Posted - 31/08/2016 : 22:34:42
|
quote: Originally posted by Rahazlam
Po kojem redoslijedu izbacuješ epizode,onako bas bezveze koja ti padne na pamet ili??
Haha! Pa nije "onako bas bezveze", ali nije ni daleko. Po nekom instinktu, osjecaju sto bi i kad trebalo. Tesko je objasniti taj moj "method of madness". Ne nizem western price jednu za drugom ili horror price jednu za drugom, kao ni pisce, barem pokusavam da to ne radim, a takoder ima i nekog logicnog smisla, npr. Demon ludila ne moze ici prije Akronjana (iako sam Terror from the Sea izdao prije Voodoo Vendette )
U svakom slucaju svaka epizoda mora biti naj, naj svih vremena, objektivno, ne samo po mom ukusu, jer meni npr. Teror from the Sea nije top 10 prica svih vremena (crtez svakako jest), ali objektivno znam da je fantasticna. |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7123 Posts
Posted - 31/08/2016 : 22:36:18
|
Hmm, moglo bi. Koju velicinu predlazes, sa naslovom i Zagor natpisom ili bez tj. samo crtez u boji?
Bilo bi dobro da bude malo veca od velicine stripa . Logo obavezan.u stvari moze biti sve isto kao i na nadlovnici. kvalitetan papir i ne prevelika cijena. numeracija i pitpis autora mi nisu bas bitni.
Super! To uopce nije ni najmanji problem, pogotovo ako se posteri presavinu na pola. Jel bi to smetalo, mislim presavijanje na pola? A mogli bi se poslati i u onom kartonskom cilindru. |
Edited by - D.J. on 31/08/2016 22:43:28 |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7123 Posts
|
PaoloRivera
Average Member
Croatia
520 Posts
Member since 09/09/2014 |
Posted - 31/08/2016 : 22:48:26
|
quote: Originally posted by PaoloRivera
Super naslovnica! Nisam kupio prva 2, ali ovaj kupujem
A trecu knjigu, Voodoo Vendettu?
E, vidiš, pa ove knjige idu ko po loju! Jedva stignem pratit kolko ih već ima hehe |
Edited by - PaoloRivera on 31/08/2016 22:48:54 |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7123 Posts
Posted - 31/08/2016 : 22:50:23
|
Super naslovnica! Nisam kupio prva 2, ali ovaj kupujem
A trecu knjigu, Voodoo Vendettu?
E, vidiš, pa ove knjige idu ko po loju! Jedva stignem pratit kolko ih već ima hehe
|
|
|
morski
Senior Member
2656 Posts
Member since 09/08/2014 |
Posted - 31/08/2016 : 23:11:04
|
ili umesto The Thousand Faces of Fear moze 1000 Faces of Fear ili pak, Many Faces of Fear
edit: eh, da, i gde su ostale najave sa https://www.facebook.com/epicentercomics/
Joj Morski! To je to, ljubim te u čelo! 1000 Faces of Fear Tako, s napisanim znamenkama je fantasticno, dok mi je sa slovima ta riječ "thousand" jako nezgrapna, sa svim tim suglasnicima! Super!
Kad stignu stripovi na odredišta podsjetit ću i za ostala izdanja, sad uživamo u priči o najvećem dasi.
hvala, hvala ucinilo mi se da je taj fazon sa brojkama u naslovu nekako americki fazon, drago mi je da ti se svideo
quote: Originally posted by Darkwood Monty
DJ...i ako može crno-bijelo, bez kolora...
moze sa slagom? |
Kompletni popis Bonelli stripova u Excelu |
|
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4602 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 01/09/2016 : 08:08:03
|
DJ,jel ima kakve šanse za hellingenov omnibus?nekakva debeljuca od dve iljade stranica,tako da novopečeni čitatelji budu provedeni kroz evoluciju ludog profe?
|
Vamos a la playa tralalalala |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26823 Posts
Posted - 01/09/2016 : 08:44:29
|
D.J.krivo si me ratumija. nikakvi posteri i nikakvo presavijanje vec kvakitetni art printevi. kod amera takvi dodu od 15~20 dolara.ako nisu limitirani i potpisani od autora. |
|
|
Darkwood Monty
New Member
236 Posts
Member since 04/01/2015 |
Posted - 01/09/2016 : 10:05:57
|
quote: Originally posted by Darkwood Monty
DJ...i ako može crno-bijelo, bez kolora...
moze sa slagom?
A-a..kratki espresso dovoljan... |
|
|
Topic |
|