Author |
Topic |
legaz
Senior Member
Serbia
2417 Posts
Member since 13/08/2009 |
Posted - 01/09/2016 : 17:19:24
|
quote: Originally posted by igor 12
DJ,jel ima kakve šanse za hellingenov omnibus?nekakva debeljuca od dve iljade stranica,tako da novopečeni čitatelji budu provedeni kroz evoluciju ludog profe?
Prvo bilo bi nepraktičnoa nebi bilo ni jeftino. No ako D.J: odluči odradićemo. Mada ideju da se odradi iz više ''tomova'' sam imao i ja. |
Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane. |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7122 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 01/09/2016 : 21:09:24
|
quote: Originally posted by legaz
DJ,jel ima kakve šanse za hellingenov omnibus?nekakva debeljuca od dve iljade stranica,tako da novopečeni čitatelji budu provedeni kroz evoluciju ludog profe?
Prvo bilo bi nepraktičnoa nebi bilo ni jeftino. No ako D.J: odluči odradićemo. Mada ideju da se odradi iz više ''tomova'' sam imao i ja.
Stvarno bi bilo neprakticno. A da stavimo sve price u jedan integral bilo bi i vise od 2000 stranica. U svakom slucaju zelim posebno objaviti Akronjane, Demona ludila i Bosellijevog Hellija, svaku knjigu posebno, kad dodu na red.
|
www.epicentercomics.com |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7122 Posts
Posted - 01/09/2016 : 21:10:13
|
quote: Originally posted by jaki
D.J.krivo si me ratumija. nikakvi posteri i nikakvo presavijanje vec kvakitetni art printevi. kod amera takvi dodu od 15~20 dolara.ako nisu limitirani i potpisani od autora.
Aha! Napravit cemo nesto! |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 01/09/2016 : 21:11:58
|
quote: Originally posted by D.J.
quote: Originally posted by Rahazlam
Po kojem redoslijedu izbacuješ epizode,onako bas bezveze koja ti padne na pamet ili??
Haha! Pa nije "onako bas bezveze", ali nije ni daleko. Po nekom instinktu, osjecaju sto bi i kad trebalo. Tesko je objasniti taj moj "method of madness". Ne nizem western price jednu za drugom ili horror price jednu za drugom, kao ni pisce, barem pokusavam da to ne radim, a takoder ima i nekog logicnog smisla, npr. Demon ludila ne moze ici prije Akronjana (iako sam Terror from the Sea izdao prije Voodoo Vendette )
U svakom slucaju svaka epizoda mora biti naj, naj svih vremena, objektivno, ne samo po mom ukusu, jer meni npr. Teror from the Sea nije top 10 prica svih vremena (crtez svakako jest), ali objektivno znam da je fantasticna.
Čekaj,pamćenje me slabo sluzi,sta ako si izbacio prvo Morsku stravu pa onda Osvetu Vudua,pa ne nadovezuju se te price??Cekaj,Vudu osveta,Marie,Gambit,Diging Bill,Zagor mrtav...Morska strava Kain,Fishleg,Virginia i ekipa,borba sa onim čudnim stvorovima i sa krakenom,jesam propustio nešto! Oprosti ako zamaram ali pamćenje me slabo sluzi a ne da mi se sad vadit te price!! |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7122 Posts
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7122 Posts
Posted - 01/09/2016 : 21:18:56
|
Po kojem redoslijedu izbacuješ epizode,onako bas bezveze koja ti padne na pamet ili??
Haha! Pa nije "onako bas bezveze", ali nije ni daleko. Po nekom instinktu, osjecaju sto bi i kad trebalo. Tesko je objasniti taj moj "method of madness". Ne nizem western price jednu za drugom ili horror price jednu za drugom, kao ni pisce, barem pokusavam da to ne radim, a takoder ima i nekog logicnog smisla, npr. Demon ludila ne moze ici prije Akronjana (iako sam Terror from the Sea izdao prije Voodoo Vendette )
U svakom slucaju svaka epizoda mora biti naj, naj svih vremena, objektivno, ne samo po mom ukusu, jer meni npr. Teror from the Sea nije top 10 prica svih vremena (crtez svakako jest), ali objektivno znam da je fantasticna.
Čekaj,pamćenje me slabo sluzi,sta ako si izbacio prvo Morsku stravu pa onda Osvetu Vudua,pa ne nadovezuju se te price??Cekaj,Vudu osveta,Marie,Gambit,Diging Bill,Zagor mrtav...Morska strava Kain,Fishleg,Virginia i ekipa,borba sa onim čudnim stvorovima i sa krakenom,jesam propustio nešto! Oprosti ako zamaram ali pamćenje me slabo sluzi a ne da mi se sad vadit te price!!
Ne vara te pamcenje! Vecinom se ne nadovezuje, osim u jednom detalju, a to je da je u Osveti Vudu Zagor oslobodio Krakena, posto ga je Marie iskoristila, zaznula. |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 01/09/2016 : 21:24:21
|
Čekaj,pamćenje me slabo sluzi,sta ako si izbacio prvo Morsku stravu pa onda Osvetu Vudua,pa ne nadovezuju se te price??Cekaj,Vudu osveta,Marie,Gambit,Diging Bill,Zagor mrtav...Morska strava Kain,Fishleg,Virginia i ekipa,borba sa onim čudnim stvorovima i sa krakenom,jesam propustio nešto! Oprosti ako zamaram ali pamćenje me slabo sluzi a ne da mi se sad vadit te price!!
Ne vara te pamcenje! Vecinom se ne nadovezuje, osim u jednom detalju, a to je da je u Osveti Vudu Zagor oslobodio Krakena, posto ga je Marie iskoristila, zaznula.
Ma da,ko ce pamtit sve te detalje! |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 01/09/2016 : 21:27:50
|
Auh! Stigli stripovi! DJ, ovo je savršeno!!! Zagora ne trebam ništa da naglašavam (Mrganov tekst me je oduvao :D), čista desetka kao i uvek! Ali Z factor (Gualdoni car!!!!!) i Dylan (emocija čista) su me oborili sa nogu. Kritični i Torghal izdavačkim kvalitetom ne posustaju. Nisam ih stigao pročitati ali izgleda da i priča obećava.
Nakon do pod, majstor Ali stvarno |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
|
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 01/09/2016 : 22:12:50
|
Kad vec brze stigli nego u Zagreb?! Dosao jutros nazad iz zgba, bio u SNK, pitao i vele jos nije stiglo… Za rezervacije treba izgleda sada pozuriti… jer kako Drunky pise brzo prije cemo procitati kompletno misljenje o stripu u njegovoj recenziji nego proturimo nos medju stranice vlastitog strip-primjerka. |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 01/09/2016 : 22:15:02
|
quote: Originally posted by legaz
Prvo bilo bi nepraktičnoa nebi bilo ni jeftino. No ako D.J: odluči odradićemo. Mada ideju da se odradi iz više ''tomova'' sam imao i ja.
Stvarno bi bilo neprakticno. A da stavimo sve price u jedan integral bilo bi i vise od 2000 stranica. U svakom slucaju zelim posebno objaviti Akronjane, Demona ludila i Bosellijevog Hellija, svaku knjigu posebno, kad dodu na red.
A nakon toga i ovog zadnjeg Burattinijevog Hellingena, da ne ostane usamljen k'o trinaesto prase. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26822 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 02/09/2016 : 16:17:34
|
D.J.krivo si me ratumija. nikakvi posteri i nikakvo presavijanje vec kvakitetni art printevi. kod amera takvi dodu od 15~20 dolara.ako nisu limitirani i potpisani od autora.
Aha! Napravit cemo nesto!
Ti napravi a ja ću kupiti. Papir normalno mat. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7122 Posts
Posted - 03/09/2016 : 17:35:54
|
Aha! Napravit cemo nesto!
Ti napravi a ja ću kupiti. Papir normalno mat.
|
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7122 Posts
|
mike
Senior Member
Slovenia
2848 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Posted - 03/09/2016 : 21:09:31
|
Bas sad dosli kad sam se vratio iz Zgba.. pih!
D.J. question! Kolor ce biti republiccin? |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
Edited by - emirem on 03/09/2016 21:12:27 |
|
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Posted - 03/09/2016 : 21:18:08
|
http://www.servizioclienti.repubblica.it/index.php?page=vpc&id=392796
Malo truda i… Dakle, kolor ide njihov!?
Sinoc citao nakon duzeg vremena i ne ostavlja dojam kao prvi put. Ali ona sjecanja iz djetinjstva su jos zivahna i pamtim onu jezu citajuci stranice 95% prekrivene mastilom kako bi docarale mracnu sumu. Ostatak misli cu o ovom stripu ostaviti za neku drugu priliku. |
Edited by - emirem on 03/09/2016 21:20:54 |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7122 Posts
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7122 Posts
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9399 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 07/09/2016 : 19:39:29
|
quote: Originally posted by VALTER
Iz koje je originalne Dylan Dog edicije ovaj Mater morbi?
Redovna serija broj 280. |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 07/09/2016 : 22:57:39
|
D.J. majstore! Još jednom moj duboki naklon.
Voodoo Vendetta i Mater Morbi su sjajno odrađeni, savršena izdanja.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7122 Posts
Posted - 07/09/2016 : 23:09:20
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
D.J. majstore! Još jednom moj duboki naklon.
Voodoo Vendetta i Mater Morbi su sjajno odrađeni, savršena izdanja.
Hvala, Johnny! Iako ne postoje savrsena izdanja, uvijek se treba ici prema naprijed. |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 07/09/2016 : 23:14:00
|
Dobro, dobro, to sam malo pod dojmovima dok ih listam... ali uistinu izgledaju izvrsno.
Djela pravog i iskrenog fana za iste takve čitatelje.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7122 Posts
|
Topic |
|