SS vika, galama, jurnjava, nerazrađeni likovi, naravno neizostavna patetika... Još one ronilačke naočale, preblizu sjedio plus zbilja preglasno navijeno (ne kužim to odvrtanje pota na najjače , kao da smo gluhi), sve u svemu ubijanje dva sata uz valjda neku zabavu. Moram se pohvaliti da sam zasigurno bio najstariji u kinu, tako da sam shvatio da možda to i nije film za moje godište. Ipak ima prolaz po mojem skromnom mišljenju, ako ništa zbog Harley. Moramo ponekad familijarno nešto organizirati, pa makar i u kino otići, znači pišem plus.
Gledao nedavno i film je po mom misljenju odlican. Bolji od kino verzije BvS ali nije bolji od Ultimate Cuta. Will Smith je cak donkele i dobro odglumio Deadshota (nije glumio sebe), Margot mi se svida kao Harley, Viola Davis, vrhunska Wallerica. Par plot holeova, ali sve u svemu vrhunski film. Ne znam samo zasto su tolike Jokerove scene izbacili, jer mi je bio najbolji dio filma, i unatoc tetovazama i svemu ostalom, Jared mi je uz Hamilla trenutno najdrazi Joker. Kritikama vec godinama ne vjerujem pa nisam ni ovaj put. Sad je red na WW i JL da promijeni misljenje kritikama.
Fina i konstruktivna recenzija. Ono sto bih ti ja preporucio je da flertujes malo vise sa kamerom, ne da stalno saretis ocima po prostoriji. Zamisli da ispred tebe stoji jedna osoba i da se toj obracas. Za razliku od solara, ja ovdje vidim manjak samopouzdanja (barem pred kamerom). Lupi s vremena na vrijeme nesto, nasmij publiku, kod viseminutnog snimka moze da postane monotono ukoliko ostanes ozbiljan cijelo vrijeme i pricas uvijek sa istim tonom.
Fina i konstruktivna recenzija. Ono sto bih ti ja preporucio je da flertujes malo vise sa kamerom, ne da stalno saretis ocima po prostoriji. Zamisli da ispred tebe stoji jedna osoba i da se toj obracas. Za razliku od solara, ja ovdje vidim manjak samopouzdanja (barem pred kamerom). Lupi s vremena na vrijeme nesto, nasmij publiku, kod viseminutnog snimka moze da postane monotono ukoliko ostanes ozbiljan cijelo vrijeme i pricas uvijek sa istim tonom.
Dobri savjeti King, hvala.
Mislim da je sve stvar vremena, ako nastavim snimati i što duže to budem radio da će doći i do opuštanja. :)
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja