forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmovi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 582

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 05/09/2016 : 23:00:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
@Difool: Meni je recimo Gone Girl bio bolji od Zodiaca. Naravno, to sam samo ja, ali...

Kod Zodiaca mi je najbolja stvar bila superzanimljiva priča, radilo se o jednom finom trileru i zaokruženoj priči, ali ona naposljetku nije bila ništa ništa spektakularno. Gone Girl je pak bila odlična kritika na fejk američko društvo + sadržavala je u sebi tu klasičnu fincherovsku atmosferu koju u Zodiacu, ma bez obzira na prilično zastrašujuću tematiku, nisam toliko osjetio. Od njegovih ostalih recentnih filmova moram priznati da The Girl With Dragon Tattoo nikada nisam pogledao (iako sam pročitao knjigu), a The Social Network mi je bio vrlo dobar, uz fantastičan soundtrack Trenta Reznora i Atticusa Rossa - dvojca kojeg bih odmah nazvao da idem snimati film. :D

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 05/09/2016 : 23:47:52  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Od filmova iz Top 20 na toj listi nisam jedino gledao Yi Yi i The act of killing, tako da ne mogu reci za te filmove, ali od ovih ostalih ja bih npr iz Top 20 maknuo najprije The Tree of life na 7. mjestu (ocito je da profesionalni kriticari imaju vjecnu erekciju na sve od Malicka, kao npr fanboyi na Nolana ), zatim Inside Llewyn Davis (dobar film, ali bas da zasluzuje tako visoko 11. mjesto...) i vec spomenuti Fury Road.
Vec na poretku od 20. do 26. mjesta vidim 3 filma kojima bih ove gore zamijenio u Top 20: Lost in Translation, Memento i 25th Hour.

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 06/09/2016 : 00:00:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
@ Zagor12

I meni je Gone Girl jako dobar, ali ipak za nijansu slabiji od Zodiaca. Možda mi je problem predstavljalo i to što sam prije gledanja pročitao knjigu Gillian Flynn, pa ključni preokret i neki detalji nisu imali učinak kakav su mogli imati i s kojim su bili zamišljeni.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7652 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 06/09/2016 : 22:08:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
http://theplaylist.net/paolo-sorrentino-direct-silvio-berlusconi-pic-loro-20160906/

Ovo se čeka!

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 06/09/2016 : 23:02:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
E da, Sorrentino je upravo za HBO snimio navodno sjajnu 10-dijelnu seriju The Young Pope, s Judeom Lawom u ulozi prvog američkog pape te s Diane Keaton, Jamesom Cromwellom, Cécile De France i Ludivine Sagnier u sporednim rolama, koju odmah proglašavaju revolucionarnom i već uvrštavaju među najbolje serije svih vremena.

Hm, hm, hm... pričekajmo, ali sve skupa itekako obećava.

Go to Top of Page

vešmašina
Average Member

600 Posts

Member since 12/10/2013

Posted - 07/09/2016 : 23:32:08  Show Profile Show Extended Profile  Send vešmašina a Private Message  Reply with Quote
ZG80 vrhunska komedija!

maloprije pogledao film, zaista uživancija.

mislim da čak više bude oduševio one koji ne poznaju navijački đir i dešavanja krajem osamdesetih kroz prizmu nogometa i navijača, al zaista odlično napravljeno čak gledajući iz pozicije dinamovca koji zna kontekst i način razmišljanja jedne navijačke grupe.

ocjenjujući kao domaći film onda je 10/10, a gledano generalno zaslužuje jedno dobru i stabilnu 8/10.

pohvale svima koji su omogućili film, svaka čast.
Go to Top of Page

raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts

Member since 05/07/2014

Posted - 07/09/2016 : 23:50:14  Show Profile Show Extended Profile  Send raic1922 a Private Message  Reply with Quote
+1

Inače, odlučno su skinuli ovaj intervju
https://www.youtube.com/watch?v=xV9yZz-AB4o
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 08/09/2016 : 08:03:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

Danas sam odgledao remek delo Davida Lyncha Mulholland Drive ili kako je kod nas preveden Bulevar zvezda!

Fantastican film! Nikad do sada nisam pogledao nesto ovoliko otkaceno, ludo i bolesno, a istovremeno privlacno i zanimljivo.

Vrlo je tesko opisati recima sta se desava u ovom filmu i koliko je genijalan. To je i bila zamisao genijalnog Lyncha koji zeli da nas nauci kako drugacije da razmisljamo i da se ponasamo u svakom zivotu, da pokusamo sto je moguce vise da budemo intinuitivni, da se ponasamo u skladu sa onim sto osecamo i dozivljavamo, a ne da se ponasamo ,,zdravorazumski" i uobicajeno, jer je to normalno.

Ja bih rekao da se film bavi propalim zeljama i neuspelom ljubavlju. Prvi deo filma (do otkljucavanja plave kutije, koja funkcionise kao neka Pandorina kutija) je privlacan i sladak kao film ili kao san, Beti i Rita se upoznaju i pokusavaju da pomognu jedna drugoj(jedna da pronadje svoj identitet, druga da pronadje svoju karijeru) i na kraju se njihovo druzenje pretvori u ceznju i zelju jedna za drugom, u nezaustavljivu i neopisivu strast! Misterija vise nije bitna, jer se rodila ljubav koja ce sve drugo pobediti. I eto tu nam je hepi end. Kao na filmu. Ali zivot nije kao film.

Beti i Rita odlaze u pozoriste Silencio(jedna od najgenijalnijih scena koju sam video na filmu) gde im voditelj programa saopstava da je sve iluzija, da ono sto se cini da je tu ustvari nije tu (kao Rene Magritova nadrealisticna slika Ceci n'est pas une pipe, iako se vidi da je to lula) i Beti krece da se trese. U torbi pronalazi plavu Pandorinu kutiju i od tog momenta sve krece nizbrdo. Beti je bila san ili umna projekcija Dajane. Dajana je u vezi sa Kamilom(Ritom) koja zeli da prestane da se vidja sa Dajanom i okonca njihovu ljubav da bi mogla da bude sa reziserom koji ce joj doneti slavu i novac.
Iako deluje da je Beti samo deo Dajaninog frustriranog uma, ja bih rekao da su obe price san, jer na pocetku filma vidimo iz perspektive gledaoca coveka koji umorno i duboko disuci leze u krevet. Svi oni su samo deo necijeg sna. Stvarnost je samo iluzija i svi smo u stvari unutar necijeg sna, kao sto je rekao jedan filozof.

Takodje je interesantan i lik Cowboya, koji kada kaze reziseru ako me vidis jos jednom znaci da ce biti dobro, ako me vidis dva puta bice lose, to ne govori reziseru, vec nama, publici. Posle njegovog treceg kratkog pojavljivanja, Dajana narucuje Kamilino ubistvo i potom izvrsi samoubistvo.

A scena u restoranu sa zlokobnim covekom-majmunom-stvorenjem ne bih znao kako da objasnim. Verovatno je ono personifikacija svega onoga sto nas ometa da u zivotu ucinimo ono sto zelimo, to je nas strah. Strah od neuspeha. U ljubavi, u poslu, u bilo cemu.

Film ocigledno vuce inspiraciju ili odaje pocast (omaž) Wilderovom Bulevaru sumraka, a mene nekako asocira i na, film koji sam nedavno pogledao i pisao o njemu na ovom topiku, noir-film Nicholasa Raya In a lonely place sa Hemfri Bogartom u glavnoj ulozi. Pored toga sto dele slicno mesto radnje, one simpaticne rezidencije u LAu sa zajednickim dvoristem, film takodje govori o ljubavi koja je osudjena na propast i kritikuje Hollywoodsku masineriju i ,,birokratiju".

Ali kao sto rece David Lynch u intervjuu ispod, film je umetnost kao i muzika. Ljudi traze objasnjenje u filmu, dok muziku samo dozivljavaju. Ako bi pokusao muziku da opises recima, nikad ne bi uspeo da preneses taj dozivljaj drugome i da ga on potpuno razume, jer svako tumaci i dozivljava muziku drugacije. Tako je i sa filmom, ne moze recima da se opise ono sto se desava u filmu, to mora da se dozivi.

Za kraj svaka cast gospodine Lynche!

pogledao sam i ja jucer ovaj film
nije mi jasno zasto dosta ljudi hvale taj film
meni je bilo bezveze...

ok, jasno mi je da je diane prekinula sa curom i sad ju je dala ubiti i to se prikazuje na malo neuobičajen način, ali zbog toga govoriti o remek djelu...?
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5458 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 08/09/2016 : 13:51:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Iako već godinama gotovo da ne gledam filmove, u zadnjih dva tjedna sam pogledao sljedećih par filmova:
Posljednja "Nemoguća Misija" je misija koju stvarno treba izdržati pogledati do kraja.
Posljednji "Terminator" će vam terminirati mozak, pa će te se zapitati koji je ovo k....?
Posljednji "Transporter" refuljed će vas transportirati u svijet snova prije odjavnog spiska glumaca.

Mislio sam da me je ovo podsjetilo zašto već godinama ne gledam niti me zanimaju novi filmovi, ali na svu sreću, sinoć mi se nije spavalo pa sam pogledao nešto za što nikada nisam mislio da bi mi moglo biti zabavno i zanimljivo...skoro "superherojski" film s mnogo dobrog humora, akcije i ljubavnom pričom;)
Pogledao sam sinoć "Deadpool" i film je odličan!
Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2175 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 08/09/2016 : 14:06:49  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

E da, Sorrentino je upravo za HBO snimio navodno sjajnu 10-dijelnu seriju The Young Pope, s Judeom Lawom u ulozi prvog američkog pape te s Diane Keaton, Jamesom Cromwellom, Cécile De France i Ludivine Sagnier u sporednim rolama, koju odmah proglašavaju revolucionarnom i već uvrštavaju među najbolje serije svih vremena.

Hm, hm, hm... pričekajmo, ali sve skupa itekako obećava.

http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/nova-hbo-ova-serija-prikazuje-papu-kao-biseksualnog-surovog-ateista-951681
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 08/09/2016 : 14:24:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Znaci, bolje za Amosa, dsormaza & co. da ne gledaju ...

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 08/09/2016 : 21:51:06  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark
pogledao sam i ja jucer ovaj film
nije mi jasno zasto dosta ljudi hvale taj film
meni je bilo bezveze...

ok, jasno mi je da je diane prekinula sa curom i sad ju je dala ubiti i to se prikazuje na malo neuobičajen način, ali zbog toga govoriti o remek djelu...?

Ne misliš valjda da remek-djelo definira količina ljudi kojima se djelo svidjelo?

Lynchov MD je iznimno slojevit film, prepun simbolike i pomalo poput Rorschachovog testa omogućuje gledatelju da vidi i shvati ono što želi vidjeti. Ovo je film koji se može i mora gledati više puta jer će svako novo gledanje donijeti novo otkriće. Ljepota filma je što vjerojatno nikada neće biti u potpunosti shvaćen jer posjeduje fluidnost kojoj se naš um prilagođava. Ovo je film koji pruža jedinstven izazov. Lynch je napravio film koji nije ograničen dimenzijom vremena.
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 08/09/2016 : 21:56:00  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
Da ne zaboravim spomenuti i glazbu iz filma, Angelo Badalamenti.

Edited by - stripofil on 08/09/2016 21:56:38
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 09/09/2016 : 09:24:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote

Vrlo dobar, a u nekim segmentima i odličan film. Izuzetno intrigantna priča o junačkom činu kapetana Chesleyja Sullenbergera zvanog Sully, koji je u suradnji s prvim časnikom Jeffom Skilesom (Aaron Eckhart u meni najdražoj a možda i dosad najboljoj ulozi) zrakoplov Airbus A319 sa 155 putnika 15. siječnja 2009. nedugo nakon polijetanja s LaGuardije uspio bez žrtava spustiti na Hudson.

Probleme je izazvalo jato ptica iz kojeg su neke uletjele u oba motora i onesposobile ih, nakon čega je Sully zadržavajući prisebnost donio riskantnu odluku o pokušaju spuštanja na rijeku, jedini manevar za kojeg mu se tada činilo kao da bi mogao uspjeti.

Sullyja dakako glumi Tom Hanks, amblematski "običan čovjek u neobičnoj situaciji" u današnjem Hollywoodu, koji sličan profil uloga vuče od Kapetana Phillipsa preko Mosta špijuna do ovdje. I u tome je odličan, uvjerljivo dočaravajući intimne dvojbe i tjeskobu pojedinca suočenog sa sviješću da je izbjegao tragediju u kojoj je moglo poginuti 155 ljudi.

Eastwood vrlo inteligentno namjerno samu nesreću stavlja u drugi plan, narativno i dramaturški cjepkajući priču i gradeći ju skokovito s flash-backovima, čime pridonosi njezinoj emotivnosti i uvjerljivosti. Nema tu nikakvog spektakla, samo obični dobri ljudi suočeni s izglednom smrću, koja je izbjegnuta donošenjem najbolje moguće odluke u ključnom trenutku.

U filmu čiji je scenarij temeljen na knjizi samog Sullenbergera i Jeffreyja Zaslowa, Eastwood dramski naglasak stavlja na istragu komisije koja intenzivno želi dokazati da je Sully pogriješio u prosudbi i tako kompaniji nanio štetu a ljude izložio smrtnoj opasnosti, jer se navodno zrakoplov mogao vratiti na LaGuardiju ili sletjeti na aerodrom Teterboro u New Jerseyju, kako pokazuju sve računalne simulacije.

No ono što je ključno autorima i što je etička jezgra filma, jest humanost tj. ljudski faktor, gotovo pa krajnji odnosno ekstremni ljudski faktor oličen u Sullyju, koji dakako nije reagirao poput stroja s s preciznim kalkuliranjem svih mogućih opcija, nego koji je, kako verbalno eksplicira protagonist, na umu imao svoj, Skilesov i živote svih putnika, živote svoje supruge Lorraine (mala ali efektna rola nezasluženo "zaboravljene" Lure Linney) i djece.

U svakom se trenutku ističu Sullyjeva ljudskost i običnost, zatrpanost njegove obitelji novčanim dugovima i kreditima, dok ga mediji i javnost doživljavaju kao junaka on je obuzet sumnjama i samopresipitivanjima, i u tom je smislu film idejno donekle odveć doslovan. No to mu barem u mojim očima nimalo ne smeta, baš kao ni intenzivna moralistička utemeljenost i pozitivna "staromodnost". Nema tu ni montažnih ni redateljskih kerefeka, samo jednostavna priča s čovjekom u ishodištu.

Treba gledati Eastwoodove filmove dok još možemo, jer će nam jednog dana faliti.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 09/09/2016 : 09:29:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Tri kratka featurettea o filmu:

I razgovori s Eastwoodom, glumcima itd.:

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 17/09/2016 : 09:54:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Umro je W.P. Kinsella, autor romana "Shoeless Joe" kojeg je sjajno ekranizirao Phil Alden Robinson, i snimio nimalo patetično, dirljivo, poetično i nekako metafizičko "Polje snova", meni najdraži film na temu bejzbola i mitologije koja ga okružuje.

I sad se naježim kad pogledam neke scene.

http://www.usatoday.com/story/news/nation-now/2016/09/16/wp-kinsella-author-field-dreams-novel-dies/90544604/

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/09/2016 : 19:42:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Uh kao što rekoh, redovito gledam filmove ali nikako da nešto napišem, pa evo

Batman vs. Superman:Na granici gledljvosti. jedva prolazna ocjena. sam zaplet i razlog zašto se njih dvojca ne vole nije dobro riješen. Efekti su odlični.
Ocjena:5/10

Captain America:Civil war:U potpunosti isto kao i gornji film.

London has fallen: simpatična čistokrvna pucačina. Film kao iz osamdesetih samo sa novim efektima (a i boljom glumom nego, recimo što je gluma u Commandosu:)
Ocjena:6/10

Crimson peak:Vizualno svakako dojmljiv film ali radnja nije nije ništa posebno.

10 Cloverfield lane: Dosta dobar psihološki post-apokaliptični film sa odličnim Johnom Goodmanom.

Danny Collins:odlično! Al Pacino u punoj snazi. Svakako pogledati.
Ocjena:7/10

P.S. Hey, baby doll, what's going on...:))

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Edited by - mladjo on 19/09/2016 19:43:35
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 19/09/2016 : 22:40:28  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

London has fallen: simpatična čistokrvna pucačina. Film kao iz osamdesetih samo sa novim efektima (a i boljom glumom nego, recimo što je gluma u Commandosu:)

Gluma u Komandosu loša? Misliš da bi Daniel Day-Lewis ove one linere bolje izveo?

https://www.youtube.com/watch?v=y3CqQYKm18c
Go to Top of Page

ivan_micic
Senior Member

Croatia
2391 Posts

Member since 19/12/2007

Posted - 19/09/2016 : 23:00:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_micic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

quote:

Gluma u Komandosu loša? Misliš da bi Daniel Day-Lewis ove one linere bolje izveo?

https://www.youtube.com/watch?v=y3CqQYKm18c

nemoj tako, za ovaj film je švarci triba barem nominaciju za oscara '85 pokupiti, prožvaka bi daniela tada
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/09/2016 : 23:31:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
sjećam se kada smo išli gledati film SHINE 1996. g (čini mi se) u kino. i prije predstave se na telkaću na zidu puštao Komandos. Zvoni zvonce za ulazak u dvoranu - a hrpa nas gleda Švarcija i dalje :D
ona scena sa balvanom na početku - pa ono je za dva oskara odjedanput :))

COUNT ZERO INTERRUPT

Edited by - mladjo on 19/09/2016 23:33:53
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 20/09/2016 : 00:03:15  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Ma Švarci jede oskare za doručak!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 20/09/2016 : 08:00:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Batman vs. Superman:Na granici gledljvosti. jedva prolazna ocjena. sam zaplet i razlog zašto se njih dvojca ne vole nije dobro riješen. Efekti su odlični.

Captain America:Civil war:U potpunosti isto kao i gornji film.

10 Cloverfield lane: Dosta dobar psihološki post-apokaliptični film sa odličnim Johnom Goodmanom.

slažem se sa tobom za gore spomenute filmove, ali ocjene ti ne prate opise
dosta dobar film 6, film na granici gledljivosti 5?
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 20/09/2016 : 09:01:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Arnie oznojen u potkošulji bez rukava, sunčan je i reklo bi se barem proljetni dan, a iz sva tri dimnjaka na kući suklja dim.

Meni je bila najdraža dijaloška scena: "Sjećaš se kad sam ti obećao da ću te ubiti posljednjeg?" - "Tako je, jesi." - "Lagao sam.", i onda ispusti Luthera iz Warriorsa u provaliju.

Trash za gledanja kojeg isključiš mozak. Kaže Vernon Wells da u filmu izgleda kao Freddie Mercury na steroidima.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/09/2016 : 22:00:22  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Arnie oznojen u potkošulji bez rukava, sunčan je i reklo bi se barem proljetni dan, a iz sva tri dimnjaka na kući suklja dim.

Meni je bila najdraža dijaloška scena: "Sjećaš se kad sam ti obećao da ću te ubiti posljednjeg?" - "Tako je, jesi." - "Lagao sam.", i onda ispusti Luthera iz Warriorsa u provaliju.

Trash za gledanja kojeg isključiš mozak. Kaže Vernon Wells da u filmu izgleda kao Freddie Mercury na steroidima.

da i meni glavni bad guy zgleda kao nabildani Mercury :D
Ali kad ga pogodi sa onom cijevi iz koje se puši i kaže "You gotta let some steam off man" ili tak nekak - jebenica :D:D

Supermark:Ocjenjujem filmove od 1 do 10 s tim da su mi od 1 do 4 negledljivi, a od 5 do 10 gledljivi s tim da je 5 gledljivo, 6 ok, 7 već vrlo dobro, 8 odlično, 9 fakat odlično a 10 ultimativno remek-djelo koje se rijetko viđa.

A evo malo i klasike koju sam prije negje dva mjeseca ponovo pogledal:

Pale rider:Što reći, Clint u odličnom izdanju. Clintovi westerni su uvijek milina za gledati.
7/10

Two mules for sister Sara:ovo je zapravo dosta potcijenjen film, nigdje ga se ne spominje, a riječ je o čist' simpatičnom djelcu.
6/10

Once upon a time in the west:Kakav klasik. sam zaplet i radnja su full jednostavni ali režija, fotografija, mjuza i gluma su vrhunski. prava stvar.
8/10

High plains drifter:pomalo čudan i na momente uvrnut film ali zabavan za gledanje.
6/10

Heng 'em high:Slabiji Eastwoodov western ali ajde, gledljivo je to
5/10

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 20/09/2016 : 22:22:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Fino ti zaredao sa Clintom
Eto ti petica za zalaganje
Go to Top of Page
Page: of 582 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.34 seconds. Snitz Forums 2000