Današnji datum ostaće upamćen u istoriji stripa i po jednom mnogo tužnijem događaju – 2011. godine zauvek nas je napustio Serđo Boneli, veliki Gvido Nolita. Drugari iz Striparnica Južni Darkwood preveli su i sinhronizovali snimak njegovog poslednjeg intervjua, a vi ga možete ga pogledati na linku ispod... https://www.facebook.com/StriparnicaJuzniDarkwood/videos/1149214535169199/?hc_ref=NEWSFEED
Bravo za Veseli...to kod Ludensa nije moguce.... Izdavac sa srcem, dao mu bog dug zivot i srecu. A Sergiu mir i spokoj tamo drugdje..siguran sam da je sa nama i danas.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Malo ste me rastužili , petogodišnjicom smrti Nolite . Čovjek nas je vodija iz pustolovine u pustolovinu i uljepšava naše djetinstvo. Nek mu zvijeza vječno svijetli u dalekom svemiru .
Vidjeh ja da mi je odnekud poznato, ali se nisam mogao sjetiti. Znak da dugo nisam uzimao u ruke svoje primjerke Magic Winda, ova ilustracija me natjerala da sada to ispravim.