forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 595

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 28/09/2016 : 21:45:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Evo ludogorec poveo, celtic isto...jedino dinamo skida gace, milu vam majku jebem vama i vasem gubitnickom mentalitetu...simunic u parizu ide u shoping a shifo gleda velike decke...picka vam materina gubitnicka da meni igrac to izjavi letio bi mjesec dana na tribine i pisao bi mi krv da se vrati samo na trening a za klubu bio bi gladijator....
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 28/09/2016 : 21:48:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
Tonka to je kod svih klubova kod nas. Sjeti se debrecena i vitorie gimaraes. Napucaju nas svi.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 28/09/2016 : 21:52:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vešmašina

mene više zanima odgovor na mamlazovo pitanje, koliko imaš godina?

mislim, bez uvrede,al razumijevanje svega je na razini šestog osnovne. no hard feelings.

Mogu mislit kako je tek tebi koji stvarno navijas za dinamo kad slusas ovo. Jbg stari mogo si navijat za ajduk ili peku :)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 28/09/2016 : 21:55:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

mislim, bez uvrede,al razumijevanje svega je na razini šestog osnovne. no hard feelings.

Nisam jos sesti,peti sam razred i imam 11 godina,pitao sam mamu zbog cega je Mamic kriv za losu situaciju u Hajduku ali rekla mi je da odem u sobu ucit povijest jer imamo test sutra,ali mene bas kopka to pitanje i neda mi zaspat!!

Zato pitam vas tu na forumu,kako je to Mamic kriv za losu situaciju u Hajduku????
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 28/09/2016 : 21:58:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

quote:

Mogu mislit kako je tek tebi koji stvarno navijas za dinamo kad slusas ovo. Jbg stari mogo si navijat za ajduk ili peku :)

Da mos mislit navijaca!!
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 28/09/2016 : 22:23:37  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

quote:

Nisam jos sesti,peti sam razred i imam 11 godina,pitao sam mamu zbog cega je Mamic kriv za losu situaciju u Hajduku ali rekla mi je da odem u sobu ucit povijest jer imamo test sutra,ali mene bas kopka to pitanje i neda mi zaspat!!

Zato pitam vas tu na forumu,kako je to Mamic kriv za losu situaciju u Hajduku????

Koje povijesno razdoblje sutra pišete? Koja je tema?
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 28/09/2016 : 22:41:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Da mos mislit navijaca!!

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 28/09/2016 : 22:45:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Da mos mislit navijaca!!

Kae mamicev dupelizcu,kaj nisi bio na tekmi, nee?
Buš dobili po piski ti oni placenici...
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 28/09/2016 : 22:52:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:

quote:

quote:

Da mos mislit navijaca!!

Po cemu zakljucujes da sam ja Mamicev dupelizac?
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 28/09/2016 : 22:53:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

quote:

quote:

Koje povijesno razdoblje sutra pišete? Koja je tema?

Nemam pojma ali ucimo iz psihologije o tome kako je lakse okriviti drugog za vlastite neuspjehe!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 28/09/2016 : 23:01:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ludogorec je primjer kako raditi...doslvno legija stranaca u momcadi, nakupovali osam brazilaca, pokoji bugarin i jos koji stranac sa strane.
Zamalo skinuli psg doma, basel drzali u saci u gostima...
Natanael,Cicinho,Marcelinho,Wanderson,Vura,Jonathan Cafú,Claudiu Keseru,Lukoki...
Momcad jeftinija od dinama 10 mil eura.
Bore se grizu...
A sto nas dinamo, nas dinamo vešmašinari s našim deckima,kaje nee...i guze se gdje god stignu...jebali ih nasi decki guzicari s mentalitetom šoping po parizu i skidaj gace da te jebu...
Sad nam dolazi tvorac ludogoreca...

Ivajlo rastjeraj krdo i u brazil po igrace... povedi nas.

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 28/09/2016 : 23:02:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Ludogorec nije bio ni blizu pobjede!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 28/09/2016 : 23:04:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Da mos mislit navijaca!!

Sarkazam.
To bi ti rekao " Bog " dinama, clan vesmasina kojem je narastao nos kao pinokiu, ali ne od laganje vec od izdaje!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 28/09/2016 : 23:05:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

O cemu ti trabunjas?!
Ludogorec je poveo i ludogorec je falio penal za 2:2 iz kontre su primili gol i bilo je gotovo.
Treba pistai ezultate ludogoreca unazad par godina?
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 28/09/2016 : 23:07:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

O cemu ti trabunjas?!
Ludogorec je poveo i ludogorec je falio penal za 2:2 iz kontre su primili gol i bilo je gotovo.

Tonka gledo sam utakmicu!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 28/09/2016 : 23:17:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
2013/2014
Prosli skupinu EL
5 pobjeda i 1 remi, prvi u skupini s Dinamom,psvom i Chornomoretsom.
Prosli Lazia 0:! u gostima i doma 3:3
Ispali tek u sesnaestini finala od valencie.

2014/2015
Liga prvaka
Uhvatili 4 boda u skupini s liverpoolom, realom madridom i baselom

Prosle godin su kihnuli.

Ove godine su u ligu prvaka dosli izbacivsi zvezdu i viktoriu plzen.
Vec imaju jedan bod a imat ce ih jos.

Kad pogledas i usporedis to s dinamom=svemirski brod!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 28/09/2016 : 23:18:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

O cemu ti trabunjas?!

Tonka gledo sam utakmicu!

Onda nismo gledali istu utakmicu...dinamo ne da nije zabio nijedan gol parizu vec je protiv pariza sopingirao.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 28/09/2016 : 23:20:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

2013/2014
Prosli skupinu EL
5 pobjeda i 1 remi, prvi u skupini s Dinamom,psvom i Chornomoretsom.
Prosli Lazia 0:! u gostima i doma 3:3
Ispali tek u sesnaestini finala od valencie.

2014/2015
Liga prvaka
Uhvatili 4 boda u skupini s liverpoolom, realom madridom i baselom

Prosle godin su kihnuli.

Ove godine su u ligu prvaka dosli izbacivsi zvezdu i viktoriu plzen.
Vec imaju jedan bod a imat ce ih jos.

Kad pogledas i usporedis to s dinamom=svemirski brod!

Oni se brane,igraju defanzivno i destruktivno,dok se Dinamo nadigrava sa protivnikom,ako cemo tehnicki,Dinamo je za njih svemirski brod,al jebiga gledaju se rezultati!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 28/09/2016 : 23:27:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Pusti brazilci se ne brane, to je ono sigurno...dinamo je klub kojeg volim ali treba biti realan...s mentalitetom nasih deckiju punit ce nam mreze...ovaj bugarin nas moze okrenuti.
I najavljeno je iz uprave na zimu se dovode kapitalci.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 28/09/2016 : 23:31:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pusti brazilci se ne brane, to je ono sigurno...dinamo je klub kojeg volim ali treba biti realan...s mentalitetom nasih deckiju punit ce nam mreze...ovaj bugarin nas moze okrenuti.
I najavljeno je iz uprave na zimu se dovode kapitalci.

Ne pricam o mentalitetu nego o talentu i kvaliteti,talent i kvalitet su sigurno na strani Dinama ako ih usporedujemo sa Ludogorcem!

A rezultati,jebiga to je vec druga prica!!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 28/09/2016 : 23:36:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Jebes ti i talent i sve kad su tu guzicari simunic, shifo, antolic i pivaric koji i tim strancima sta valjaju pune glavu: " uspjeh je doci ovdje, mi smo svoje napravili, jaci su, to je real,idemo u soping, gledajte kako igraju veliki decki i sl "
Vidit cemo ivajlova ako ne sprdne antolica, shifu i pvarica u tri picke materine znaci sve po starom.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 28/09/2016 : 23:44:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jebes ti i talent i sve kad su tu guzicari simunic, shifo, antolic i pivaric koji i tim strancima sta valjaju pune glavu: " uspjeh je doci ovdje, mi smo svoje napravili, jaci su, to je real,idemo u soping, gledajte kako igraju veliki decki i sl "
Vidit cemo ivajlova ako ne sprdne antolica, shifu i pvarica u tri picke materine znaci sve po starom.

U cemu je problem?
Razocarala te utakmica jucer?
Nisi valjda ocekivao da Dinamo moze parirat ovom Juventusu koji je medu 5 najacih momcadi u Europi?
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 28/09/2016 : 23:50:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Da mos mislit navijaca!!

Sarkazam.
To bi ti rekao " Bog " dinama, clan vesmasina kojem je narastao nos kao pinokiu, ali ne od laganje vec od izdaje!

Samo da napomenem,da se nebi stvorio krivi dojam,ne podrzavam Mamica,niti sam nesto extremno protiv njega,samo trazim da mi neko objasni kako je to Mamic kriv Hajduku za njihovo lose stanje?
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 29/09/2016 : 01:12:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Daj kako ti nije jasno vise, hajduku je kriv:
Mamic
Suker
Maric
Bebek
Cacic
Ivankovic
Bura
Ultra
Uefa
Fifa
Volpi
Miskovic
Osijek
Rijeka
Dinamo
Lokomotiva
Andrijasevic
Radosevic
Hns
Hnl
Grad Zagreb
Cistoca Zagreb
Autobusni kolodvor u dugom selu
Platini
Wenger
Svastika
Horvatincic
Modric
Srna
Beusan
Vrbanovic
Svetina
Sdp
Hdz
Zivi zid
Most
Stol
Bukva
Hrast
Tuđman
Milosevic
Soudani
Fiorentini
Crne liste
Ljubicaste liste
Zute liste
Maksimirski pasaluk
Jarun
Bosna i Hercegovina
Nigerija
Uskok
Mup
Dorh
Sud u zagrebu
Sud u osijeku
Sud u splitu
Porezna uprava
Buric
Rnk Split
Hnk Sibenik
Nastavi niz
Ne kuzim vise sto ti nije jasno.

Edited by - Tonka24 on 29/09/2016 01:18:15
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 29/09/2016 : 01:49:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

Daj kako ti nije jasno vise, hajduku je kriv:
Mamic
Suker
Maric
Bebek
Cacic
Ivankovic
Bura
Ultra
Uefa
Fifa
Volpi
Miskovic
Osijek
Rijeka
Dinamo
Lokomotiva
Andrijasevic
Radosevic
Hns
Hnl
Grad Zagreb
Cistoca Zagreb
Autobusni kolodvor u dugom selu
Platini
Wenger
Svastika
Horvatincic
Modric
Srna
Beusan
Vrbanovic
Svetina
Sdp
Hdz
Zivi zid
Most
Stol
Bukva
Hrast
Tuđman
Milosevic
Soudani
Fiorentini
Crne liste
Ljubicaste liste
Zute liste
Maksimirski pasaluk
Jarun
Bosna i Hercegovina
Nigerija
Uskok
Mup
Dorh
Sud u zagrebu
Sud u osijeku
Sud u splitu
Porezna uprava
Buric
Rnk Split
Hnk Sibenik
Nastavi niz
Ne kuzim vise sto ti nije jasno.

Zaboravio si globalno zatopljavanje,vrlo je teško igrat kada planeta iz godine u godinu postaje sve toplija,pa ko ce igrat po takvim vrućinama,još dolje u Splitu!!
Mislim da Mamić ima svoje prste u tom definitivno!!

Go to Top of Page
Page: of 595 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.92 seconds. Snitz Forums 2000