Author |
Topic  |
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 28/09/2016 : 21:45:52
|
Evo ludogorec poveo, celtic isto...jedino dinamo skida gace, milu vam majku jebem vama i vasem gubitnickom mentalitetu...simunic u parizu ide u shoping a shifo gleda velike decke...picka vam materina gubitnicka da meni igrac to izjavi letio bi mjesec dana na tribine i pisao bi mi krv da se vrati samo na trening a za klubu bio bi gladijator.... |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 28/09/2016 : 21:52:57
|
quote: Originally posted by vešmašina
mene više zanima odgovor na mamlazovo pitanje, koliko imaš godina?
mislim, bez uvrede,al razumijevanje svega je na razini šestog osnovne. no hard feelings.
Mogu mislit kako je tek tebi koji stvarno navijas za dinamo kad slusas ovo. Jbg stari mogo si navijat za ajduk ili peku :) |
Mrzim mrznju! |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 28/09/2016 : 21:55:54
|
mislim, bez uvrede,al razumijevanje svega je na razini šestog osnovne. no hard feelings.
Nisam jos sesti,peti sam razred i imam 11 godina,pitao sam mamu zbog cega je Mamic kriv za losu situaciju u Hajduku ali rekla mi je da odem u sobu ucit povijest jer imamo test sutra,ali mene bas kopka to pitanje i neda mi zaspat!!
Zato pitam vas tu na forumu,kako je to Mamic kriv za losu situaciju u Hajduku???? |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 28/09/2016 : 21:58:17
|
quote: Originally posted by mamlaz
Mogu mislit kako je tek tebi koji stvarno navijas za dinamo kad slusas ovo. Jbg stari mogo si navijat za ajduk ili peku :)
Da mos mislit navijaca!!     |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 28/09/2016 : 22:23:37
|
quote: Originally posted by Rahazlam
Nisam jos sesti,peti sam razred i imam 11 godina,pitao sam mamu zbog cega je Mamic kriv za losu situaciju u Hajduku ali rekla mi je da odem u sobu ucit povijest jer imamo test sutra,ali mene bas kopka to pitanje i neda mi zaspat!!
Zato pitam vas tu na forumu,kako je to Mamic kriv za losu situaciju u Hajduku????
Koje povijesno razdoblje sutra pišete? Koja je tema?  |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 28/09/2016 : 22:41:31
|
Mogu mislit kako je tek tebi koji stvarno navijas za dinamo kad slusas ovo. Jbg stari mogo si navijat za ajduk ili peku :)
Da mos mislit navijaca!!    
  |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 28/09/2016 : 22:45:11
|
Da mos mislit navijaca!!    
Kae mamicev dupelizcu,kaj nisi bio na tekmi, nee? Buš dobili po piski ti oni placenici... |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 28/09/2016 : 22:52:07
|
quote: Originally posted by Tonka24
Da mos mislit navijaca!!    
Kae mamicev dupelizcu,kaj nisi bio na tekmi, nee? Buš dobili po piski ti oni placenici...
Po cemu zakljucujes da sam ja Mamicev dupelizac? |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 28/09/2016 : 22:53:53
|
quote: Originally posted by nagor
Zato pitam vas tu na forumu,kako je to Mamic kriv za losu situaciju u Hajduku????
Koje povijesno razdoblje sutra pišete? Koja je tema? 
Nemam pojma ali ucimo iz psihologije o tome kako je lakse okriviti drugog za vlastite neuspjehe! |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 28/09/2016 : 23:01:09
|
Ludogorec je primjer kako raditi...doslvno legija stranaca u momcadi, nakupovali osam brazilaca, pokoji bugarin i jos koji stranac sa strane. Zamalo skinuli psg doma, basel drzali u saci u gostima... Natanael,Cicinho,Marcelinho,Wanderson,Vura,Jonathan Cafú,Claudiu Keseru,Lukoki... Momcad jeftinija od dinama 10 mil eura. Bore se grizu... A sto nas dinamo, nas dinamo vešmašinari s našim deckima,kaje nee...i guze se gdje god stignu...jebali ih nasi decki guzicari s mentalitetom šoping po parizu i skidaj gace da te jebu... Sad nam dolazi tvorac ludogoreca...
Ivajlo rastjeraj krdo i u brazil po igrace... povedi nas.

|
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 28/09/2016 : 23:04:04
|
Da mos mislit navijaca!!    
Kae mamicev dupelizcu,kaj nisi bio na tekmi, nee? Buš dobili po piski ti oni placenici...
Po cemu zakljucujes da sam ja Mamicev dupelizac?
Sarkazam. To bi ti rekao " Bog " dinama, clan vesmasina kojem je narastao nos kao pinokiu, ali ne od laganje vec od izdaje! |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 28/09/2016 : 23:05:39
|
Ludogorec nije bio ni blizu pobjede!
 O cemu ti trabunjas?! Ludogorec je poveo i ludogorec je falio penal za 2:2 iz kontre su primili gol i bilo je gotovo. Treba pistai ezultate ludogoreca unazad par godina? |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 28/09/2016 : 23:07:18
|
 O cemu ti trabunjas?! Ludogorec je poveo i ludogorec je falio penal za 2:2 iz kontre su primili gol i bilo je gotovo. Treba pistai ezultate ludogoreca unazad par godina?
Tonka gledo sam utakmicu! |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 28/09/2016 : 23:17:27
|
2013/2014 Prosli skupinu EL 5 pobjeda i 1 remi, prvi u skupini s Dinamom,psvom i Chornomoretsom. Prosli Lazia 0:! u gostima i doma 3:3 Ispali tek u sesnaestini finala od valencie.
2014/2015 Liga prvaka Uhvatili 4 boda u skupini s liverpoolom, realom madridom i baselom
Prosle godin su kihnuli.
Ove godine su u ligu prvaka dosli izbacivsi zvezdu i viktoriu plzen. Vec imaju jedan bod a imat ce ih jos.
Kad pogledas i usporedis to s dinamom=svemirski brod!
|
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 28/09/2016 : 23:18:27
|
 O cemu ti trabunjas?! Ludogorec je poveo i ludogorec je falio penal za 2:2 iz kontre su primili gol i bilo je gotovo. Treba pistai ezultate ludogoreca unazad par godina?
Tonka gledo sam utakmicu!
Onda nismo gledali istu utakmicu...dinamo ne da nije zabio nijedan gol parizu vec je protiv pariza sopingirao. |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 28/09/2016 : 23:20:00
|
2013/2014 Prosli skupinu EL 5 pobjeda i 1 remi, prvi u skupini s Dinamom,psvom i Chornomoretsom. Prosli Lazia 0:! u gostima i doma 3:3 Ispali tek u sesnaestini finala od valencie.
2014/2015 Liga prvaka Uhvatili 4 boda u skupini s liverpoolom, realom madridom i baselom
Prosle godin su kihnuli.
Ove godine su u ligu prvaka dosli izbacivsi zvezdu i viktoriu plzen. Vec imaju jedan bod a imat ce ih jos.
Kad pogledas i usporedis to s dinamom=svemirski brod!
Oni se brane,igraju defanzivno i destruktivno,dok se Dinamo nadigrava sa protivnikom,ako cemo tehnicki,Dinamo je za njih svemirski brod,al jebiga gledaju se rezultati! |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 28/09/2016 : 23:27:15
|
Pusti brazilci se ne brane, to je ono sigurno...dinamo je klub kojeg volim ali treba biti realan...s mentalitetom nasih deckiju punit ce nam mreze...ovaj bugarin nas moze okrenuti. I najavljeno je iz uprave na zimu se dovode kapitalci. |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 28/09/2016 : 23:31:15
|
Pusti brazilci se ne brane, to je ono sigurno...dinamo je klub kojeg volim ali treba biti realan...s mentalitetom nasih deckiju punit ce nam mreze...ovaj bugarin nas moze okrenuti. I najavljeno je iz uprave na zimu se dovode kapitalci.
Ne pricam o mentalitetu nego o talentu i kvaliteti,talent i kvalitet su sigurno na strani Dinama ako ih usporedujemo sa Ludogorcem!
A rezultati,jebiga to je vec druga prica!! |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 28/09/2016 : 23:36:13
|
Jebes ti i talent i sve kad su tu guzicari simunic, shifo, antolic i pivaric koji i tim strancima sta valjaju pune glavu: " uspjeh je doci ovdje, mi smo svoje napravili, jaci su, to je real,idemo u soping, gledajte kako igraju veliki decki i sl " Vidit cemo ivajlova ako ne sprdne antolica, shifu i pvarica u tri picke materine znaci sve po starom. |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 28/09/2016 : 23:44:01
|
Jebes ti i talent i sve kad su tu guzicari simunic, shifo, antolic i pivaric koji i tim strancima sta valjaju pune glavu: " uspjeh je doci ovdje, mi smo svoje napravili, jaci su, to je real,idemo u soping, gledajte kako igraju veliki decki i sl " Vidit cemo ivajlova ako ne sprdne antolica, shifu i pvarica u tri picke materine znaci sve po starom.
U cemu je problem? Razocarala te utakmica jucer? Nisi valjda ocekivao da Dinamo moze parirat ovom Juventusu koji je medu 5 najacih momcadi u Europi? |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 28/09/2016 : 23:50:21
|
Da mos mislit navijaca!!    
Po cemu zakljucujes da sam ja Mamicev dupelizac?
Sarkazam. To bi ti rekao " Bog " dinama, clan vesmasina kojem je narastao nos kao pinokiu, ali ne od laganje vec od izdaje!
Samo da napomenem,da se nebi stvorio krivi dojam,ne podrzavam Mamica,niti sam nesto extremno protiv njega,samo trazim da mi neko objasni kako je to Mamic kriv Hajduku za njihovo lose stanje? |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 29/09/2016 : 01:12:31
|
Daj kako ti nije jasno vise, hajduku je kriv: Mamic Suker Maric Bebek Cacic Ivankovic Bura Ultra Uefa Fifa Volpi Miskovic Osijek Rijeka Dinamo Lokomotiva Andrijasevic Radosevic Hns Hnl Grad Zagreb Cistoca Zagreb Autobusni kolodvor u dugom selu Platini Wenger Svastika Horvatincic Modric Srna Beusan Vrbanovic Svetina Sdp Hdz Zivi zid Most Stol Bukva Hrast Tuđman Milosevic Soudani Fiorentini Crne liste Ljubicaste liste Zute liste Maksimirski pasaluk Jarun Bosna i Hercegovina Nigerija Uskok Mup Dorh Sud u zagrebu Sud u osijeku Sud u splitu Porezna uprava Buric Rnk Split Hnk Sibenik Nastavi niz Ne kuzim vise sto ti nije jasno. |
Edited by - Tonka24 on 29/09/2016 01:18:15 |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 29/09/2016 : 01:49:48
|
Daj kako ti nije jasno vise, hajduku je kriv: Mamic Suker Maric Bebek Cacic Ivankovic Bura Ultra Uefa Fifa Volpi Miskovic Osijek Rijeka Dinamo Lokomotiva Andrijasevic Radosevic Hns Hnl Grad Zagreb Cistoca Zagreb Autobusni kolodvor u dugom selu Platini Wenger Svastika Horvatincic Modric Srna Beusan Vrbanovic Svetina Sdp Hdz Zivi zid Most Stol Bukva Hrast Tuđman Milosevic Soudani Fiorentini Crne liste Ljubicaste liste Zute liste Maksimirski pasaluk Jarun Bosna i Hercegovina Nigerija Uskok Mup Dorh Sud u zagrebu Sud u osijeku Sud u splitu Porezna uprava Buric Rnk Split Hnk Sibenik Nastavi niz Ne kuzim vise sto ti nije jasno.

Zaboravio si globalno zatopljavanje,vrlo je teško igrat kada planeta iz godine u godinu postaje sve toplija,pa ko ce igrat po takvim vrućinama,još dolje u Splitu!! Mislim da Mamić ima svoje prste u tom definitivno!!
|
 |
|
Topic  |
|