Fino. Ja sam ovu armiju očekivao iduću subotu, a kad ono, desant uranio 5 dana A i extra će doći par dana ranije. Čini se da bi oba Zagora u studenome moga izaći za vrijeme Interlibera.
inače bi se obradovao ali ova južnoamerička saga je sve lošija i lošija,....pa čak razmišljam da bojkotiram ovu sagu sve do povratka u Darkwood....vjerovatno ču ipak kupiti ali nisam nimalo sretan....dosadno, dosadno!!!!!!!predhodni broj sam čitao cijeli tjedan dana, po par stranica pa nisam više mogao,....
inače bi se obradovao ali ova južnoamerička saga je sve lošija i lošija,....pa čak razmišljam da bojkotiram ovu sagu sve do povratka u Darkwood....vjerovatno ču ipak kupiti ali nisam nimalo sretan....dosadno, dosadno!!!!!!!predhodni broj sam čitao cijeli tjedan dana, po par stranica pa nisam više mogao,....
Zagor se ne bojkotira! Osobito ako je Della Monica u igri
Bome je Mignaccio rasturio u ovoj priči. Takvi krajevi puni akcije i drame nedostaju Buretu, koji ih nažalost zamijeni morem teksta i objašnjenja. Ovo mi je zasad najbolja priča ove odiseje, ne zato jer nema Atlantide i SF elemenata, već zbog samog vođenje priče koja se niti u jednom trenutuku ne razvodni, a puna je akcije, drame i napetosti. Svaka pohvala Mignacciu i Della Monici
Bome je Mignaccio rasturio u ovoj priči. Takvi krajevi puni akcije i drame nedostaju Buretu, koji ih nažalost zamijeni morem teksta i objašnjenja. Ovo mi je zasad najbolja priča ove odiseje, ne zato jer nema Atlantide i SF elemenata, već zbog samog vođenje priče koja se niti u jednom trenutuku ne razvodni, a puna je akcije, drame i napetosti. Svaka pohvala Mignacciu i Della Monici
baš me veseli da je priča do kraja na nivoju...ima nade za Zagora.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Meni je uvod bio solidan (osim one Burattinijeve splačine s ulaskom u pećinu) sve zaključno do dobre Rauchove epizode u Panami. Nakon toga katastrofa s Andama, mumijama i amazonkama, na kraju sam i prestao čitati (osim što sam pročitao onu Ferrijevu epizodu s posvetom Mister Nou ali to je samo zbog toga). Sada samo kupujem i odlažem na policu. Loše je to... čekam bolje dane
Meni je ova Mignaccova i Della Monicina epizoda bila tesko razocarenje. Cela odiseja i jeste pomalo za sada razocarenje, ja sam idalje na Sertau i ne vuce me dalje da citam, ali cu svakako procitati u skorije vreme, kako obaveze budu nalagale.
Meni je za sada ubedljivo najbolja i najkompletnija prica (znaci i scenario i crtez) Burattinijeva i Priscoova prica Mumija sa Anda! Sjajan strip! Zatim ni Burattinijeve i Laurentijeve Zene ratnice su imale interesantnu ideju, lepo ubacenu legendu o Amazonkama, par zanimljivih dijaloga, ali je celokupni utisak ipak mnogo, mnogo slabiji od prethodnih pojavljivanja Mari Lavo. Izostala je ta epicnost i osecaj velike i bitne price sto Bosseli ume da izvede.
Ja kad sam slušao hvalospjeve o toj JA sagi, ajde, ponadao se, a kad je krenulo... Prvo ona Pesceova bajka, pa let svemirskom kapsulom sa Richterom, pa one Amazonke sa kuglicama, Atlantida, bla, bla... Pa u sredini onaj Mangiantinijev užas... Ajmo vratiti Zagora gdje mu je mjesto, u Darkwood, nitko me ne može uvjeriti da se moraju smišljati "sage" ovog tipa, jer je ovo stvarno teško sranje.
nije losa JA saga,ali je puno losija od SA sage...malo joj smanjuje kvalitet cekanje mesec dana na sledeci broj...ipak ceka vas i divna prica rubinija pa opet odlicna prica u cileu itd...od onoga sto sam procitao do sada super mi je prva epizoda sa kainom...pa i ona mangiantinijeva u luizijani mi je dobra,panama,peru...amazonke...ma nije to uopste lose
Eto i ja ću reći da nije to ni sve tako loše, i malo maknuti Zagora iz svoje šume,.. Dok izlaze uporedo extra i redovni, ima za svakog ponesto,.. E sad, kuda ce i kako Zagor naprijed sa svim novim autorima, to je drugo pitanje, ne očekujem više nikakva čuda-dok ide, ide.