Ove godine ga nije bilo, znači da bismo iduće mogli očekivati četiri nova albuma.
Jeste, uhvatio sam mu red. Menjali su se on i Iznogud (2 komada) ali sad nema ni Iznoguda. Ajde bar Lucky (Talicni, kakogod) i Asterix nek guraju ako moze. Iznoguda cini mi se mozemo da zaboravimo. Ove godine je bio red na njega.
U Parizu je predstavljen novi Asterix "Papyrus des Cäsar" (Le papyrus de César). Wikilix-afera dovodi slavno galsko selo u veliku pomutnju - ipak je u pitanju ugled u povijesnim knjigama.
Dakle sad izlazi jedna nova i jedna stara epizoda, znači slično kao što je bilo i s Blueberrijem. Odlično, samo zašto je onda preskočena ˝Gali na galiji˝?
Originally posted by Mr. Bushido Zašto misliš da je preskočena?
Dobro Bušido jebem mu miša pa zar se i tebi moraju objašnjavati očite stvari ko i Rahazlamu? Ako je Latraviata (org 2001.) objavljena a sad ide Ruža i mač (org 1991.) iz čega se može zaključiti da će Bookglobe objavljivati unatrag onda je Gali na galiji (org 1996.) preskočena.
Originally posted by Mr. Bushido Zašto misliš da je preskočena?
Dobro Bušido jebem mu miša pa zar se i tebi moraju objašnjavati očite stvari ko i Rahazlamu? Ako je Latraviata (org 2001.) objavljena a sad ide Ruža i mač (org 1991.) iz čega se može zaključiti da će Bookglobe objavljivati unatrag onda je Gali na galiji (org 1996.) preskočena.
Smiri se, čovječe. Čemu taj bijes?
Poanta je u tome da mi raspravljamo o izdanjima koja još nisu niti objavljena. Tko kaže da se već sutra neće pojaviti na stranici NSK? A čak ni to nije garancija da će nešto doista biti objavljeno. A možda još nije niti prevedeno, ili Francuzi još nisu poslali materijale.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Lol, bijes Moj upit je bio postavljen u skladu sa svim informacijama koje su do sada dostupne. Zato u prvom redu ne znam čemu iščuđavanje o mogućem preskoku kad znam da nema potrebe da tebi objašnjavam redosljed epizoda.
Originally posted by Mr. Bushido Poanta je u tome da mi raspravljamo o izdanjima koja još nisu niti objavljena. Tko kaže da se već sutra neće pojaviti na stranici NSK? A čak ni to nije garancija da će nešto doista biti objavljeno. A možda još nije niti prevedeno, ili Francuzi još nisu poslali materijale.
Ok, ovo možda i štobibilokadbibilo ne koriste ničemu. To može svatko zaključiti stoga moja konstatacija/pitanje i dalje stoje. Pa ako ima neki insajder koji je upućen- neka gukne. Mtzn?