Originally posted by teller Meni je to za taj kvalitet jeftino...
kaj se čudiš?.. čak razmišljam da preskočim promo period i počnem uzimat po punoj cijeni...
Znači, nedavno je bilo povećanje plaće u policiji.
Istina, potvrđujem. Znaci telleru ...
Originally posted by Peyo
Originally posted by zeljko
teksa garant kupuju stare čikice i dedice koji uživaju u svojim novim BMWima... i vraćaju se u djetinjstvo kad su živjeli kao obična djeca a sada uživaju u pošteno zarađenim mirovinama od 2500 eura :D
Prije će biti da Texa kupuju stare čikice i djedice koji su se odrekli BMWa da bi čitali Texa ...
He he he, prije ce biti tako nego zeljkova insinuacija.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Kolorni Texone broj 9 naše je sljedeće novo izdanje, a autori koji potpisuju epizodu pod naslovom “Dolina terora” su Claudio Nizzi i Magnus.
Kao što i sami već sigurno znate, ova je priča u Italiji izvorno objavljena u lipnju 1996. godine, a među osam izdanja koje ćemo objaviti u ovoj našoj novoj turi zauzima mjesto broj šest.
Kao što je to i uobičajeno, cijena i ovog Texonea tijekom prva dva mjeseca bit će promotivnih 196 kuna, a potom standardnih 245 HRK.
Lijep dizajn naslovnice, prilično bolji nego kod VČ izdanja. Kada malo razmislim, čini se da je Libellus malo požurio sa ovim gigantom baš zbog konkurencije.
Odustao nakon prvog albuma. Ne znam što se događalo dalje ali ovo je dibidus dosadno
Ako ti to išta znači, prvi je uvjerljivo najslabiji.
Pročita san prvi i drugi i osta na tome. Ništa nisan moga povezat. Kupija br.3 i još ću ova dva zadnja nabavit pa pročitat odjednom, pa konačno donit sud. Nakon prva dva albuma san se ukopa.
Kada malo razmislim, čini se da je Libellus malo požurio sa ovim gigantom baš zbog konkurencije.
Pomislio i ja maloprije! Neki dan citao najave za VC Tex, pa ovo kao naruceno da se potegnu rasprave za i protiv.
VČ izdanje će biti povoljnije i uzimat će ga oni kojima je cijena najbitnija stavka. Ja sam krenuo ispočetka sa Libellusom pa tako nastavljam i dalje, ali da imam SA izdanje sigurno ne bih duplirao. Kako god okreneš, ljudi sada imaju veliku mogućnost izbora.
Dakle, i četvrto izdanje Magnusova Texonea, formatom blisko onom VČ-a.
VČ Texone će biti A4, zar LL nije nešto manji?
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Što se originalne talijanske numeracije tiče, riječ je o priči koja je na Apeninskom poluotoku premijerno objavljena u brojevima 123 i 124 redovnog serijala (u lipnju i srpnju 1992. godine) te koja dosad nikad nije bila objavljena na ovim prostorima, a autori koji je potpisuju su Alfredo Castelli (scenarij) i Alessandro Chiarolla (crtež).
Kao i obično, i ovaj put vam donosimo popis epizoda na koje biste barem malčice trebali baciti pogled prije čitanja MM 80:
MM 1 - “Ljudi u crnom” MM 16 - “Susreti bliske vrste” MM 49 - “Čudo od djeteta” MM 61 - “Mutanti” MM 78 - “Deset godina poslije”
Redovna cijena “Programiranog čovjeka” bit će 180 HRK, a ona posebna tijekom prva dva mjeseca iznosit će 144 kune.
Zadnja, osma knjiga u ovoj našoj sljedećoj turi nosi naslov “Kolovoški snijeg” i riječ je o 81. knjizi Martina Mystèrea koju scenaristički potpisuje Michelangelo La Neve, a crtački Giancarlo Caracuzzo.
Izvorno, u Italiji je ova epizoda objavljena u kolovozu 1992. a radi se o broju 125 redovnog serijala.
Redovna cijena MM 81 bit će 150 kuna, a ona posebna tijekom prva dva mjeseca iznosit će 120 kuna.
Lijep dizajn naslovnice, prilično bolji nego kod VČ izdanja. Kada malo razmislim, čini se da je Libellus malo požurio sa ovim gigantom baš zbog konkurencije.