Author |
Topic  |
kasper
Advanced Member

10914 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 13/10/2016 : 10:11:35
|
quote: Originally posted by DODSFERD Inače, banke rade i subotom ali skraćeno, a kako ne uzimam baš cijelu turu ne treba mi ni dozvoljeni minus.
kad si sirotinja, daj mi neki racun da ti uplatim novic da imas celu turu |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17889 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 13/10/2016 : 10:40:39
|
quote: Originally posted by kasper
quote: Originally posted by DODSFERD Inače, banke rade i subotom ali skraćeno, a kako ne uzimam baš cijelu turu ne treba mi ni dozvoljeni minus.
kad si sirotinja, daj mi neki racun da ti uplatim novic da imas celu turu
Da imaš imalo pameti u svojoj glavi skužio bi da meni ne treba cijela tura, a one serijale koje ne skupljam ne bih uzeo ni besplatno. Od tebe svejedno ne bih uzeo ni čašu vode u pustinji, a s obzirom na države prebivališta prije će biti da si ti sirotinja a ne ja. Vadiš upis star nekoliko mjeseci jer ne znaš što bi od muke, izgleda da sam ti gadno stao na žulj (ali neka, prvi si počeo i sam si to tražio). |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
Edited by - DODSFERD on 13/10/2016 10:41:44 |
 |
|
kasper
Advanced Member

10914 Posts
Posted - 13/10/2016 : 10:51:31
|
quote: Originally posted by DODSFERD Da imaš imalo pameti u svojoj glavi skužio bi da meni ne treba cijela tura
za tebe ne treba neka pamet, zapravo ne treba uposte
quote: Originally posted by DODSFERD a one serijale koje ne skupljam ne bih uzeo ni besplatno.
od tebe i ocekuje da ne skreces ni levo ni desno
quote: Originally posted by DODSFERD Od tebe svejedno ne bih uzeo ni čašu vode u pustinji, a s obzirom na države prebivališta prije će biti da si ti sirotinja a ne ja.
ja bih ti uzeo casu vode u pustinji, da olaksamo muke svima
quote: Originally posted by DODSFERD Vadiš upis star nekoliko mjeseci jer ne znaš što bi od muke, izgleda da sam ti gadno stao na žulj (ali neka, prvi si počeo i sam si to tražio).
ti si mi ovde postao izvor beskonacne zabave, moraces da zivs sa time. |
 |
|
kasper
Advanced Member

10914 Posts
|
thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts
Member since 18/11/2013 |
Posted - 13/10/2016 : 10:53:19
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Da imaš imalo pameti u svojoj glavi skužio bi da meni ne treba cijela tura, a one serijale koje ne skupljam ne bih uzeo ni besplatno. Od tebe svejedno ne bih uzeo ni čašu vode u pustinji, a s obzirom na države prebivališta prije će biti da si ti sirotinja a ne ja. Vadiš upis star nekoliko mjeseci jer ne znaš što bi od muke, izgleda da sam ti gadno stao na žulj (ali neka, prvi si počeo i sam si to tražio).
Dobro je da si editovao post jer je izgledalo ko da vređaš jadnog zeljka.
Nego što udaraš po nama sirotanima, nema smisla. A ako treba broj računa šaljem obojici pa da uplatite nešto za sirotinju.
|
Edited by - thekide on 13/10/2016 10:55:29 |
 |
|
kasper
Advanced Member

10914 Posts
Posted - 13/10/2016 : 11:17:56
|
quote: Originally posted by thekide A ako treba broj računa šaljem obojici pa da uplatite nešto za sirotinju.
ha, pa aj organizuj kakvu opkladu kasper vs. dod. nesto pod nazivom: Do poslednje kapi (dodove) krvi ili vec nesto slicno |
 |
|
zovko
New Member

201 Posts
Member since 21/08/2012 |
Posted - 13/10/2016 : 11:19:12
|
quote: Originally posted by DODSFERD a s obzirom na države prebivališta prije će biti da si ti sirotinja a ne ja.
Vidi, imamo nekog i u Monaku |
 |
|
morski
Senior Member

2665 Posts
Member since 09/08/2014 |
|
kasper
Advanced Member

10914 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 13/10/2016 : 11:41:02
|
Ne otvara se ništa, lik mene naziva sirotinjom a ne zna ni odakle sam, ni kolika su mi primanja, a kada me baš vuče za jezik neka mu je na znanje da uskoro prelazim na prilično bolje plaćeno radno mjesto. Što god me zanima od stripova mogu si to priuštiti, nitko mi ništa ne treba poklanjati niti bih od ikoga išta uzeo. |
 |
|
kasper
Advanced Member

10914 Posts
Posted - 13/10/2016 : 11:49:56
|
quote: Originally posted by DODSFERD nitko mi ništa ne treba poklanjati niti bih od ikoga išta uzeo.
ja bih od tebe uzeo sve stripove i prodao ti po duplo vecoj ceni. i tako sve u krug |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 13/10/2016 : 11:52:24
|
quote: Originally posted by thekide
Da imaš imalo pameti u svojoj glavi skužio bi da meni ne treba cijela tura, a one serijale koje ne skupljam ne bih uzeo ni besplatno. Od tebe svejedno ne bih uzeo ni čašu vode u pustinji, a s obzirom na države prebivališta prije će biti da si ti sirotinja a ne ja. Vadiš upis star nekoliko mjeseci jer ne znaš što bi od muke, izgleda da sam ti gadno stao na žulj (ali neka, prvi si počeo i sam si to tražio).
Dobro je da si editovao post jer je izgledalo ko da vređaš jadnog zeljka.
Nego što udaraš po nama sirotanima, nema smisla. A ako treba broj računa šaljem obojici pa da uplatite nešto za sirotinju.
Sorry, ma ne bih nikada udario na tebe već samo na one koji to traže.  A jutros sam došao iz noćne smjene pa na neke stvari reagiram burnije nego inače. |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17889 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
RAKOSI4
Advanced Member

.jpg)
5103 Posts
Member since 23/07/2016 |
Posted - 13/10/2016 : 12:32:47
|
Ne otvara se ništa, lik mene naziva sirotinjom a ne zna ni odakle sam, ni kolika su mi primanja, a kada me baš vuče za jezik neka mu je na znanje da uskoro prelazim na prilično bolje plaćeno radno mjesto. Što god me zanima od stripova mogu si to priuštiti, nitko mi ništa ne treba poklanjati niti bih od ikoga išta uzeo.
Čestitam na napredovanju ! Nadam se da će to i izdavači osjetiti , pogotovo Ludens  |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
kasper
Advanced Member

10914 Posts
Posted - 13/10/2016 : 12:43:07
|
quote: Originally posted by DODSFERD A jutros sam došao iz noćne smjene pa na neke stvari reagiram burnije nego inače.
ispada da si ceo zivot u nocnoj smeni  |
 |
|
RAKOSI4
Advanced Member

.jpg)
5103 Posts
Member since 23/07/2016 |
Posted - 13/10/2016 : 12:50:24
|
quote: Originally posted by DODSFERD A jutros sam došao iz noćne smjene pa na neke stvari reagiram burnije nego inače.
ispada da si ceo zivot u nocnoj smeni 
Noćna smjena uopće nije loša ako radiš sa mladim kolegicama |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 13/10/2016 : 13:29:06
|
quote: Originally posted by RAKOSI4
Ne otvara se ništa, lik mene naziva sirotinjom a ne zna ni odakle sam, ni kolika su mi primanja, a kada me baš vuče za jezik neka mu je na znanje da uskoro prelazim na prilično bolje plaćeno radno mjesto. Što god me zanima od stripova mogu si to priuštiti, nitko mi ništa ne treba poklanjati niti bih od ikoga išta uzeo.
Čestitam na napredovanju ! Nadam se da će to i izdavači osjetiti , pogotovo Ludens 
Hvala, nakon 16 godina staža bio je red na mene umjesto da se ugura neki klinac s debelom vezom koji je jučer završio školovanje. Što se tiče Ludensa, već godinama uzimam gotovo sve što objavljuje tako da više od toga ni ne može, a duplirati ipak neću. |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12545 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 13/10/2016 : 14:11:33
|
quote: Originally posted by RAKOSI4
Čestitam na napredovanju ! Nadam se da će to i izdavači osjetiti , pogotovo Ludens 
Hvala, nakon 16 godina staža bio je red na mene umjesto da se ugura neki klinac s debelom vezom koji je jučer završio školovanje. Što se tiče Ludensa, već godinama uzimam gotovo sve što objavljuje tako da više od toga ni ne može, a duplirati ipak neću.

da te slučajno teller ne čuje! |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19286 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 13/10/2016 : 20:09:13
|
ajde dečki bez svađe... kasper nije loš forumaš iako malo opštrije retorike...žao mi je što je malo zastranio sa Fibrom... Dodo mi je drag i raduje me da se uspinje u karijeri... a dupliranje? ...to glupost sam zaštitio i samo ja imam autorska prava to radit.. dozvolu morate dobit od tellera osobno. a da bi bili meni dragi duplirajte bar Malog Rendžera. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 13/10/2016 20:10:40 |
 |
|
kasper
Advanced Member

10914 Posts
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19286 Posts
Member since 02/06/2008 |
|
kasper
Advanced Member

10914 Posts
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16401 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 28/10/2016 : 23:13:19
|
na libellusovoj stranici objavljeno da je zadnja tura izašla iz štamparije.. |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
 |
|
Topic  |
|