Samo moraš voditi računa o zatvorskim doktorima koji vole pomoći zarobljenicima.
Nista ne brini, na kljucnim pozicijama u Hellgateu su sve moji ljudi. A cak bi i umirovljeni doktor Hogan obio pomoci jer Patak vise nije castan zato sto je izdao starozagorovsku tradiciju.
Ako smo nesto naucili, to je da stvarno imas istinskog talenta za crtanje komedije. Kako si samo dobro nacrtao onog lesinara na prvoj slici! A ni "onaj drugi" ti nije los.
Da, humor je zaista Brdarov fah. Jos jedna vjezbica koju bih rado prihvatio. Mada, bojim se da ce Brdar svakome od nas pronaci bolnu tacku. Sve je ok, samo nek Zagora ne dira.
@ D.J., King - hvala na komplimentima, a Zagor se svakako nece pojaviti u ovom stripu.
King, kad si vec spomenuo Zagora, odavno imam spreman scenario za jednu kracu Zagorovu pricu (kratku za Zagora, oko nekih 100 tabli), tematika je vrlo ozbiljna, cak bih rekao mracna, ali taj projekt cu uraditi samo ako dođem na profi crtacku razinu, ipak je to Zagor i hocu da ta moja prica bude dostojan crtacki omaz.
To sam bas mislio napisati. Ali dobro, ima spori metabolizam pa tesko gubi tezinu. To su valjda ti geni za prezivljavanje u teskim uvjetima koji potjecu od Indijanaca. Tako je i moj dobri prijatelj Carlos, takoder Meksikanac, za vrijeme studentskih dana ponekad cijeli dan jeo samo jednu malu vrecicu kukurznih cipsova, a bio je krupniji od mene koji sam bio na tri obroka dnevno.
To sam bas mislio napisati. Ali dobro, ima spori metabolizam pa tesko gubi tezinu. To su valjda ti geni za prezivljavanje u teskim uvjetima koji potjecu od Indijanaca. Tako je i moj dobri prijatelj Carlos, takoder Meksikanac, za vrijeme studentskih dana ponekad cijeli dan jeo samo jednu malu vrecicu kukurznih cipsova, a bio je krupniji od mene koji sam bio na tri obroka dnevno.
@ Elderane84 - hvala na komplimentu, nadam se da ce ti se i nastavak svidjeti.
@ ostali za korijenje i bobice - kad Chico upkos njima ostaje iste tezine a Zagor ostaje jednako snazan i spretan, sto ne bi i D.J. mogao ostati u dobroj formi nakon te zdrave, dijetalne prehrane.