forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 profesor-inz
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 22/10/2016 : 19:48:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

Gledam ove vase poruke sa mrkvicom i pitam se da li je neko od vas nesto povalio u zadnje vrijeme. Ako niste, na dobrom ste putu da tako i ostane.
Jedino je Johnny poentirao, lezerno i mangupski, tacno u sredinu.

Saberite se, momci, recite joj ono sto zeli da cuje, ne ulazite u raspravu.
Evo primjer:

Mrkvice, u pravu si. Potpuno se slazem s tobom. I meni se gadi ta maco-forumska-spika, ali nismo svi isti. Ima nas koji smo drugaciji, koji ne gledamo zene kao seksualni predmet, koji postujemo karakter, dostojanstvo i slicne gluposti. Potpuno si u pravu.

Hvala ti, dušo. Mozda mozemo porazgovarati o mom karakteru, dostojanstvu i sličnim glupostima privatno ;) Hvala bogu pa nisu svi muškarci svinje :)
Go to Top of Page

vronski 3
Senior Member

2374 Posts

Member since 10/01/2014

Posted - 22/10/2016 : 19:50:13  Show Profile Show Extended Profile
quote:
Originally posted by Mrkva

quote:

Gledam ove vase poruke sa mrkvicom i pitam se da li je neko od vas nesto povalio u zadnje vrijeme. Ako niste, na dobrom ste putu da tako i ostane.
Jedino je Johnny poentirao, lezerno i mangupski, tacno u sredinu.

Saberite se, momci, recite joj ono sto zeli da cuje, ne ulazite u raspravu.
Evo primjer:

Mrkvice, u pravu si. Potpuno se slazem s tobom. I meni se gadi ta maco-forumska-spika, ali nismo svi isti. Ima nas koji smo drugaciji, koji ne gledamo zene kao seksualni predmet, koji postujemo karakter, dostojanstvo i slicne gluposti. Potpuno si u pravu.

Hvala ti, dušo. Mozda mozemo porazgovarati o mom karakteru, dostojanstvu i sličnim glupostima privatno ;) Hvala bogu pa nisu svi muškarci svinje :)

Svi su dušo, veruj mi...
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 22/10/2016 : 19:50:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by RAKOSI4

Poštovani Moderatori idemo u susret 2 Božića i 2 Nove godine , vrijeme je darivanja i oprosta za izgubljene ovce (i ovnove).
U cilu priču će se tada nesvjesno uključiti i Strip-agent s Alan Fordom , super klasikom pod naslovom "VRIJEME DARIVANJA" koji će izać baš u to vrijeme blagdana , te shvatite to kao znak NEBA ,da vratimo izgubljene ovce (i ovnove) u stadu nad kojim ćete Vi kao pastiri bditi i čuvati nas od zločestoga vuka

Ja sam ateista. Vidi sa mladjom.

nitko nije savršen

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 22/10/2016 : 19:56:01  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

quote:

Poštovani Moderatori idemo u susret 2 Božića i 2 Nove godine , vrijeme je darivanja i oprosta za izgubljene ovce (i ovnove).
U cilu priču će se tada nesvjesno uključiti i Strip-agent s Alan Fordom , super klasikom pod naslovom "VRIJEME DARIVANJA" koji će izać baš u to vrijeme blagdana , te shvatite to kao znak NEBA ,da vratimo izgubljene ovce (i ovnove) u stadu nad kojim ćete Vi kao pastiri bditi i čuvati nas od zločestoga vuka

I ja sam ateista. Vidi sa globinjom.

:D

inače, protiv sam (osim u iznimnim situacijama) ključanja topica ali ovdje ste dobrano zabrazdili u druge teme. Moj savjet:Ako ovdje što imate za reći povodom teme topica - recite, a za ostale stvari tipa uloga žena u stripovskoj ili gejmerskoj zajednici otvorite novi topic u Svaštari.

Živili/Serbus.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 22/10/2016 : 19:57:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

kuda je skrenuo ovaj topik?!?!? što ću se još morat ispričavati ovdje zbog svoga vanserijskog smisla za humor? (koji je fantastičan jer je istinit!) mrkvo, zar ti smatraš da ta stvar koju profesor ima kod kuće a koja na nekim od tih fotografija koje si pogledala možda i nalikuje na ženu zaslužuje neki respekt? dok si promatrala te fotke da li si pomislila; "wow, evo lijepe žene koja u slobodno vrijeme zacijelo čita ivu andrića, pomaže gluhim i slabovidnim osobama u obližnjoj dobrovoljnoj udruzi i priprema magisterij iz mehatronike..." ili si pomislila nešto drugo?

tko razumije, u redu. tko ne razumije, ne razumije.

čarlita me sjajno razumije. ona je savladala sve testove i situacije na ovom forumu, sa odličnom ocjenom! i postala respektabilan član ove, nazovimototako, zajednice.

Pomislila sam da je riječ o osobi koja sluša cajke i to je doslovce jedini "sud" koji sam o njoj donijela. I da čita Andrića, mozda bi bila seronja, to nema nikakve veze jedno s drugim. >Nemojmo se ponašati kao da obrazovanje i profinjenost = moral.
Al svejedno ste je baš pokenjali :) Mislim da te sasvim dobro razumijem, kiky, i tvoj smisao za humor također.
Al isto tako ne vidim zašto ja trebam šutjeti na forumu samo zato što sam tu 20 dana, ili zašto moram dokazivati da sam "respektabilan član zajednice". Dokle god me nitko ne banira zbog ponašanja, ja sam respektabilan član zajednice, bez obzira na staz :)
Nema te svetinje koja bi mene spriječila da unesem lahor nemira u topice :)
Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 22/10/2016 : 19:58:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

quote:

quote:

I ja sam ateista. Vidi sa globinjom.

:D

inače, protiv sam (osim u iznimnim situacijama) ključanja topica ali ovdje ste dobrano zabrazdili u druge teme. Moj savjet:Ako ovdje što imate za reći povodom teme topica - recite, a za ostale stvari tipa uloga žena u stripovskoj ili gejmerskoj zajednici otvorite novi topic u Svaštari.

Živili/Serbus.

Ok, gubim se :)
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 22/10/2016 : 20:00:02  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

inače, protiv sam (osim u iznimnim situacijama) ključanja topica ali ovdje ste dobrano zabrazdili u druge teme.

Koji te djavo sad posla kad sam na dobrom putu da zbarim djevojku.

quote:

Naravno, u svako doba. Jos nijedna zena na ovom forumu nije odolila mom sarmu, nisi ni ti izuzetak. Znam da zelis sada da kontriras na ovaj komentar, ali nemoj se opirati. Zene me vole, i ja volim njih. To je sasvim prirodno, jace je od nas. Slazem se s tobom, u pravu si.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25299 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/10/2016 : 20:01:29  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
@RAKOSI4: šteta što je prošao Dan mrmota, bio bi prikladan za skidanje kazni.

@globinjo i @mladjo
Kakav bre ateista??? Ironija još nije stigla u Split i Zagreb?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25299 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/10/2016 : 20:02:28  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
KW, ti nisi skontao ko je Mrkvoslava?

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19694 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 22/10/2016 : 20:04:57  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

kuda je skrenuo ovaj topik?!?!? što ću se još morat ispričavati ovdje zbog svoga vanserijskog smisla za humor? (koji je fantastičan jer je istinit!) mrkvo, zar ti smatraš da ta stvar koju profesor ima kod kuće a koja na nekim od tih fotografija koje si pogledala možda i nalikuje na ženu zaslužuje neki respekt? dok si promatrala te fotke da li si pomislila; "wow, evo lijepe žene koja u slobodno vrijeme zacijelo čita ivu andrića, pomaže gluhim i slabovidnim osobama u obližnjoj dobrovoljnoj udruzi i priprema magisterij iz mehatronike..." ili si pomislila nešto drugo?

tko razumije, u redu. tko ne razumije, ne razumije.

čarlita me sjajno razumije. ona je savladala sve testove i situacije na ovom forumu, sa odličnom ocjenom! i postala respektabilan član ove, nazovimototako, zajednice.

quote:

Al isto tako ne vidim zašto ja trebam šutjeti na forumu samo zato što sam tu 20 dana, ili zašto moram dokazivati da sam "respektabilan član zajednice". Dokle god me nitko ne banira zbog ponašanja, ja sam respektabilan član zajednice, bez obzira na staz :)

Tek kad te netko banira zbog ponašanja, postat ćeš respektabilan član zajednice.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 22/10/2016 : 20:05:30  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

KW, ti nisi skontao ko je Mrkvoslava?

Odmah sam prepoznao svoju staru forumsku ljubav.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 22/10/2016 : 20:07:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

@RAKOSI4: šteta što je prošao Dan mrmota, bio bi prikladan za skidanje kazni.

@globinjo i @mladjo
Kakav bre ateista??? Ironija još nije stigla u Split i Zagreb?

ma skužil sam ne brini se :D
Ali ja jesam deklarirani ateista, kao što se zna
A globinjo ne vjeruje u boga nego u Hajduk:))

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5001 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 22/10/2016 : 20:11:38  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message
Opraštaj uvijek drugima ali nikad sebi SENEKA

Neprijateljima treba neprekidno opraštati jer je upravo ono što ih najviše ljuti OSCAR WILDE

Praštajući ,čovjek se uzdiže iznad onih koji ga vrijeđaju
NAPOLEON BONAPARTE

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25299 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/10/2016 : 20:19:57  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Onaj ko oprosti tri puta istu grešku je budala.
DEJAN MILIĆ

Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5001 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 22/10/2016 : 20:23:39  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message
E moj Timber Bile izgleda da si naj..a
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 22/10/2016 : 20:39:20  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Buranija je zelena, ali ipak nije limun! - KW
razmislite malo o tome...

Nego, Hunter, kao i svaki dobar hriscanin, spreman je da popusti i da pruzi profi jos jednu sansu.

Mladjo, pokazi i ti da si castan i vrijedan komunista, oslobodi covjeka. Ako sta zasere, zakljucaj ga i to je to. Ljudski je, a vidis i sam da je vecina za to. Ako nista drugo, dokazi nam da si u pravu. Ako se ispostavi to sto kazes, onda stvarno niko nema sta da ti prigovori.
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5001 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 22/10/2016 : 20:41:59  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message
quote:

Buranija je zelena, ali ipak nije limun! - KW
razmislite malo o tome...

Nego, Hunter, kao i svaki dobar hriscanin, spreman je da popusti i da pruzi profi jos jednu sansu.

Mladjo, pokazi i ti da si castan i vrijedan komunista, oslobodi covjeka. Ako sta zasere, zakljucaj ga i to je to. Ljudski je, a vidis i sam da je vecina za to. Ako nista drugo, dokazi nam da si u pravu. Ako se ispostavi to sto kazes, onda stvarno niko nema sta da ti prigovori.
King iz tebe govori Sv. Vasilije
Ako opet zasere neka ga Mladjo zaključa na goli otok

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 22/10/2016 : 20:50:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

DEJAN MILIĆ

Redikul

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5001 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 22/10/2016 : 20:53:25  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

DEJAN MILIĆ

Redikul

Globinjo ti se samo cerekaš umisto da podržiš akciju spašavanja vojnika Rajana
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25299 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/10/2016 : 21:09:57  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

DEJAN MILIĆ

Redikul

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25299 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/10/2016 : 21:12:29  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Ja ne znam šta iz mog potpisa nije jasno?

Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5001 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 22/10/2016 : 21:47:07  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message
Umorili ste me i iscrpili Moderatori ,
kako sam umoran i star a tako mlad

Nevidim više izlaza iz ove začarane situacije , još samo preostaje kao zadnji set obrane sljedeće :
1 Svakome Moderatoru da Timber isplati po 10 000 Eura ,ili
2 Da se izvrši forumski udar i svi Moderatori uhite od strane rendžera Tellera i predaju forumskom sudu na čelu s Timber Bilom kao presjedavajućim glavnim sucem vijeća ili
3 Da im Timber Bilica svakome po na osob ispleše trbušni ples (vodeći računa da nekoga ne strefi infarkt ka Vronskoga )

Edited by - RAKOSI4 on 22/10/2016 21:56:21
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 22/10/2016 : 22:11:08  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
quote:
Originally posted by drogsy

quote:

Ja nisam Sanja Sarnavka da me takve stvari inače zivciraju, zapravo uopće ne, ali zašto da ne prokomentiram? Treba neka protuteza. I btw Miss Bill nije dobila komentar samo na svoje zube, nego je bilo riječi o tome da je butterface (tj. "butherface"), a onaj komentar da se m.... ne moze popraviti isto. Ne znam zašto ti to ne uviđaš.

Šargarepa, a zašto ti ne uviđaš da dobar dio forumaša poput nagora nisu vjerojatno već godinama imali seksualni odnos sa ženom, pa im bilo kakva tema sa ženama stvara negativno raspoloženje?

Sorry, ali ja te se uopće ne mogu sjetiti. Nekako si mi maleni... Di i kada smo se mi ono zakačili? Ali drago mi je da si osjetio potrebu me poprskati. To znači da misliš na mene.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19694 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 22/10/2016 : 22:24:55  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Nadao sam se da smo se odlaskom Tonke i Josipa riješili ovog termina prskanje...

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 22/10/2016 : 22:47:47  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message
quote:
Originally posted by nagor

Sorry, ali ja te se uopće ne mogu sjetiti. Nekako si mi maleni... Di i kada smo se mi ono zakačili? Ali drago mi je da si osjetio potrebu me poprskati. To znači da misliš na mene.

Osjetio sam potrebu za trolanjem, a ti si mi nekako prvi naletio u vom topicu. No hard feelings

Go kneel and weep
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.15 seconds. Snitz Forums 2000