zanimljivo da je i Ludensov klasik kod CAREVEG PECATA.... Jeftiniji sigurno ovaj od VC ali kvalitet otiska na strani Ludensa...
Nije ovo slučajno izašlo . VČ vrši testiranje prodaje stripa kojega je izda i Ludens .Bude li većih odstupanja u prodaji ,oni će udariti dijametralno suprotno što bi i nama kupcima bilo draže .Čini mi se da je izaša prije vrimena ili se varam ?
Ko ima instagram na mobilnm telefonu preporucujem im da zaprate Veseli cetvrtak imaju vrlo interesantne slike i sadrezaje. A na instagram snepcetu su sinoc snimali kako se odvija stampanje Tex kolor albuma i kako izgleda stamparija.
Hvala, markotamara. Ako sam dobro skuzio tiska se, isprobavaju se (nakon 26 knjiga) nove vrste papira, zuti ili bijeli... Prste dalje od zutog, pozutjet ce samo od sebe.
Cini se da je Veseli cetvrtak apsolutni pobednik ovogodisnjeg Sajma. Vratili su se u velikom stilu, sa novim brojevima starih edicija i sa novim edicijama, puni elana za nove izazove i nove projekte i entuzijasticni sto se tice buducnosti stripa.
Prenecu kad procitam ceo BZZZ casopis sta su sve najavili i isplanirali.
Od svih je najbitnija informacija da se ubrzava Obojeni program i ubacuju Martiji u njihov raspored.
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Cini se da je Veseli cetvrtak apsolutni pobednik ovogodisnjeg Sajma. Vratili su se u velikom stilu, sa novim brojevima starih edicija i sa novim edicijama, puni elana za nove izazove i nove projekte i entuzijasticni sto se tice buducnosti stripa.
Prenecu kad procitam ceo BZZZ casopis sta su sve najavili i isplanirali.
tako i treba, izdavać sa sluhom za čitatelje i izdavać koji posao radi sa veseljem...sretno jim i dalje.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Dušman da mi danas reče da će se ubuduće imena svih stripova, tj junaka, pisati fonetski, dakle TEX-TEKS, DYLAN DOG-DILAN DOG, MARTIN MYSTERE-MARTI MISTERIJA!