Isuse, kakvo je ovo sranje! Više se niti ne sjećam kad sam zadnji put pročitao dobru epizodu, a kamoli vrlo dobru, ili nedajbože odličnu! Ozbiljno razmišljam prestat kupovati Dylana.
''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Posle dužeg vremena opet jedan odličan Dilan Dog. Što se priče tiče, naravno, Brindizi mi nije baš medju omiljenim crtačima. Kakav bi tek bio strip da su ga crtali Mari ili Roj!
fenomenalni strip kojeg nisam ispustao iz ruku do zadnje stranice buducvi da redove epizode citam po 2-3 dana sve je jasno napetost, zanimljivost crtez sve ok jos fakticki nastavak jedne od drazih mi prica ljevicarska preopaganda koja je jos i dobro napisana...za razliku od lova na vjestice ili dr terora
Par dana sam u Laskom i sta reci kad mi je citanje stripa glavna razonoda ;D Srecom pa sam u jedinom kiosku u gradu (tacnije selu)pronasao ovaj preostali komad specijala. Bonjovi i kiky su sve lepo rekli, konacni utisak je bas takav- Gualdoni odlicno barata dd mitologijom, sve je solidno povezao, ali, u prici sa ovakvom temom na kraju nismo dobili prakticno nista. To ipak ne umanjuje lagodno citanje u ugodnu razbibrigu ( sa ovakvom temom!:) ) Brindisi omazira Roiju u velikom stilu na pojedinim vinjetama,Stano nas samo navlaci ovom jezivo-grozno-predobrom naslovnicom.