skupljam i drago mi je zbog toga da se pokrenulo...skoro izlazi i 10 knjiga...mic po mic i prvih 50 brojeva originala če pasti. Neprimjetno u sijeni VČ knjiga i Libellus kolorca ovo izdanje ne dobiva pažnju koju zaslužije...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Lijepo, ali i dalje je pitanje koliko ova edicija ima smisla!? Na više strana sam čuo da i za Libellusov Zagor lagano pada interes, pa time i prodaja.
možda i da ali nije zapaziti...400 Libellusa se proda, ne odmah ali u par mjeseci sigurno...evo niži brojevi na tom tiražu su svi razprodani...mislim da izpod 400 neće.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Eh, da hoće dva godišnje al' u razmaku pola godine, sasvim ok. Nije to problem stripa, postoje alternative. Unutra je 4-5 brojeva. Problemi stripa su što nema MM-a na kioscima u Hrvatskoj ili što je Tex svako 3 mjeseca u Srbiji npr.
Najava (zapravo objava izlaska) ima smisla iako kasni dva tjedna za izdanjem upravo zato jer je ritam svako godinu dana (i što nije prvenstveno kiosk izdanje), nije Zagor extra.
Vrlo velike u jednu, one umjerene 2 po knjizi. Inače bi cijena po broju str. morala drastično porasti, a to ogromna većina ljudi ne želi. Kažem većina, jer ima nekoliko onih kojima je cjelovitost epizoda manje važna od debljine hrpta na polici i sličnih medicinskih opservacija. Ovdje je činjenica kad kupiš neku knjigu da znaš kako je unutra sve kompletirano daleko najjači adut za sve iole normalne
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Vrlo velike u jednu, one umjerene 2 po knjizi. Inače bi cijena po broju str. morala drastično porasti, a to ogromna većina ljudi ne želi. Kažem većina, jer ima nekoliko onih kojima je cjelovitost epizoda manje važna od debljine hrpta na polici i sličnih medicinskih opservacija. Ovdje je činjenica kad kupiš neku knjigu da znaš kako je unutra sve kompletirano daleko najjači adut za sve iole normalne
Da se razumijemo, i LB bi tako bio učinio da je smio, ali nije smio. Tex u boji jasno pokazuje da im je to itekako bila želja, no tamo im je (jedva) dopušteno. Ipak, ostaje činjenica da zbog tih "nastavlja se" ta edicija ima ogroman minus. O boji pak neću, davno sam sve rekao. Tu su mi različiti ukusi razumljivi. Ali da netko ne bi htio cjelovite priče po knjizi, e to bome nije nimalo normalno.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •