Na Sferakonu je najavljeno izdanje nekoliko novih stvari od kojih bi jedna trebala Metabaruni. Prvi broj je trebao izići u 6. mjesecu, pa ne znam je li knjiga izišla i što je sa tim? Ako netko zna neku informaciju bio bih zahvalan! Ispod je adresa stranice na kojoj su najave
Evo ispod sam kopirao tekst sa stranice, ako se nekome ne da tražiti:
...Kako Hangar 7 proširuje svoju izdavačku djelatnost i na strip, urednik Davorin Horak je prisutnoj publici predstavio prva dva planirana izdanja. Već u lipnju izaći će prvi album iz serijala Metabaruni, drugi ciklus. Riječ je o novom uratku Alejandra Jodorowskog, a zanimljivost je da će zadnja dva albuma crtati naš proslavljeni strp crtač i ilustrator Esad Ribić koji je otkrio kako je to crtati za veliku kuću kakav je Marvel. Esad je otkrio da već radi na Matabarunima jer je zgotovio svoje zadnje obaveze vezane uz serijal Secret Wars. Kazao je da ga nakon što je iscrtao velik broj tabli isključivo u olovci na posljednjim stvarima koje je radio za Marvel, veseli da ponovo radi strip potpuno slikarskom tehnikom – kao što je radio grafičku novelu Lokija. Upravo ta priča – Loki, koju je Esad zajedno sa scenaristom Robom Rodijem objavio 2004. drugo je strip izdanje koje će Hangar 7 objaviti na jesen. Ono što je publika saznala je da će Esad naslikati potpuno novu naslovnu ilustraciju za hrvatsko izdanje, a uz klasičan album, Hangar 7 će objaviti i artist edition Lokija u veličini table. Publika je na ovo reagirala s ne baš tihim “Opaaa!”...
Na Sferakonu je najavljeno izdanje nekoliko novih stvari od kojih bi jedna trebala Metabaruni. Prvi broj je trebao izići u 6. mjesecu, pa ne znam je li knjiga izišla i što je sa tim? Ako netko zna neku informaciju bio bih zahvalan! Ispod je adresa stranice na kojoj su najave
a nije završija ni onog jednog:) inače,ovi novi metabaroni su mi blah a i stari su mi dosadili nakon prog integrala. (imajte na umu da ne volim jodorovskog kao pisca).
Šta je sa Lokijem, hoće li i on izaći za Interliber?
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!