forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 VICEVI !!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 14/11/2016 : 07:57:06  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
mujo i fata stoje kraj rijeke i mozgaju kako da ju prijeđu kad nailazi haso.
mujo mu kaže:ajde ti prenesi fatu na leđima preko rijeke jer ja se užasno bojim vode.kad sam bio mali skoro sam se utopio pa odonda imam traume.i onda se vrati po mene.
uprtivši fatu na leđa haso kaže:znam mujo kako ti je.mene je udario auto kad sam bio mali i svog me polomio i odonda me strah čim ga čujem.
kad je preneo fatu,haso ju stane guzit.
a mujo sa druge obale viče:brm,brm,brm
tut-tut
brm,brm,brm

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 14/11/2016 : 14:14:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 14/11/2016 : 14:41:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Gresta Trump in Hillary v pekarno. Takoj, ko vstopita, Hillary ukrade 3 rogljičke in jih skrije v žep. In pravi Donaldu: "Si videl, kako sem prebrisana? Lastnik ni niti opazil, še lagati mi ni treba. Zagotovo bom zmagala na volitvah!"
Pa pravi Donald: "To je tipična neiskrenost, ki jo kažeš že vse svoje življenje. Tvoja lukavost in prevare! Pokazal ti bom iskren način, da dosežeš isti rezultat."
Stopi Donald k lastniku: "Če mi daste en rogljiček, vam pokažem magičen trik." Lastnik je zainteresiran in mu res da rogljiček. Donald ga takoj poje in vpraša za še enega. Lastnik mu ga da in tudi tega takoj poje. Nato vpraša za tretji rogljiček, ki ga tudi takoj poje.
Lastnika bi zdaj rad vedel, kje je magičen trik. "Kaj si naredil z rogljički?" ga vpraša. Donald mu odvrne: "Poglejte v Hillaryjin žep!"

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 14/11/2016 : 18:58:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Opti

Tko smišlja viceve? Odakle vicevi proizlaze? Jeste li ikada upoznali neku osobu koja je izmislila poneki vic? Jeste li i sami izmislili neki vic i pustili ga u optjecaj?

Naime ovom temom se bavi epizoda Martija Misterije "Smrt u varijeteu" iliti "Čovjek koji je smišljao viceve". I meni je isto pitanje puno puta palo na pamet. Kako to da viceva ima toliko mnogo, a opet nitko ne poznaje nekoga tko je smislio barem par njih?

smislio sam ih nekoliko i to davno. ova dva se sjećam:

1.
zašto plavuša vješa naočale na zid?
zato što na njima piše police.

2.
dođe crni jack u saloon, naruči viski i nakon nekog vremena čuje se pucanj. crni jack ubio čovjeka i nastane šok i potpuna tišina. crni jack kaže: "viski za sve na mene!", a svi zajedno: "hura!"
piju oni tako i nakon nekog vremena opet pucanj. ubio još jednog. nastane tišina, crni jack: "viski za sve na mene!", a svi: "huraa!" i nastave pit.
nakon nekog vremena opet pucanj, a svi: "huraa!"

https://xilrion.deviantart.com/

Edited by - xilrion on 14/11/2016 19:00:06
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/11/2016 : 19:06:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Dolazila 3 gluhonijema čovjeka u jednu kafanu i gazda je već znao kako što naručuju.
Doveo novog konobara i rekao mu:
– Kad mahnu raširenom šakom ka ustima hoće da jedu, kad nagnu palac ka ustima hoće da piju.
I tako je bilo, mahnu šakom, konobar im donese da jedu, nagnu palac, donese im da piju, kad u jednom momentu nagnuli glave i otvorili usta. Konobar gleda što sad hoće, najeli se, napili se, nema pojma što hoće. Nazove on gazdu i kaže mu da ne zna što da radi, da ne zna što hoće, da su nagnuli glavu i otvorili usta. Tad mu gazda kaže::
– Ma pusti ih, pjevaju.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/11/2016 : 19:30:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Dođe udovica kod sv. Petra i pita može li vidjeti svog pokojnog muža.
Kaže sv. Petar:
– “Naravno!”, uzme jednu knjigu i počne tražiti. Zatvori knjigu i kaže:
– “E, među anđelima nije”.
Onda traži u drugoj pa kaže:
– “Nije ni u čistilištu. Nema ga!”
Uzme još jednu knjigu, traži, pa reče:
– “Nije ni među onima proglašenim blaženim ili svetima.”
Najednom se prisjeti i upita udovicu:
– “Koliko ste dugo bili u braku?”
Udovica:
– “Pa nekih 50 godina…”
Na to će sv. Petar uzimajući novu knjigu:
– “Pa što ne kažete da je među mučenicima…”

Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 14/11/2016 : 21:55:05  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Gost u restoranu želi naručiti nešto za jelo.
Pita konobara (Mujo):
- Imate li pastrve?
- Da.
- Je li svježa?
- Ne.
Pita onda gost:
- Imate li janjetine?
- Da.
- A je li ona svježa?
- Ne.
Pita gost opet:
- Imate li ćevapa?
- Da?
- A jesu li oni svježi?
- Ne.
Gost sad već nervozan:
- Pa dobro, ima li išta svježe u ovom vašem restoranu?
- Da.
- A što to?
- Pa eto, stolica na kojoj ti sjediš je svježe ofarbana.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/11/2016 : 22:44:06  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Negdje u Ukrajini u jednu kafanu ulazi crnac iz Amerike 200 cm visok, sjeda za šank i naručuje viski.
Odmah za njim u kafanu ulazi Ukrajinac, 210 cm visok, sjeda za šank i naručuje votku.
Gleda crnac njega i da se napravi važan uzme onaj viski i popije ga na eks.
Ukrajinac da pokaže da i on može to uzima svoju votku i isto je eksira.
Kada je to crnac vidio zatraži od šankera bocu viskija i čitavu je popije na eks.
Ukrajinac zatraži bocu votke i isto je popije na eks.
Crnac tada, da pokaže kako je jak, uzme onu svoju bocu viskija i razbije je sebi o glavu.
Ukrajinac uze bocu votke i također je razbije sebi o glavu.
Crnac se tada iznervirao jer nije znao kako da pokaže da je bolji od Ukrajinca. U jednom trenutku on se ipak dosjeti kako će ga prejebati. Ustane sa svoga mjesta, priđe Ukrajincu, skine gaće, izvadi kitu od 25 cm i reče: ovo je Bill.
Ukrajinac se samo nasmije, ustane sa mjesta, skine gaće, izvadi dvije kite od po 30 cm i reče: a ovo je Černobil.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/11/2016 : 23:14:08  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ulazi Cigo u kafanu sav sretan:
- Konobaruu! Tura pića za cijelu kafanu…
Konobar ga pita:
– Što to slaviš Cigo?
Cigo:
– Oženio mi se najstariji sin, doveo plavušu, znaš kakva je, sise, dupe, sve dobro… Jeb’o je ja, najstariji sin, srednji sin, a znaš onog malog Škeljćima? Jeb’o i on.
Mjesec dana kasnije opet dolazi Cigo:
- Konobaru tura pića za cijelu kafanu…
Konobar opet upita:
- Što sada slaviš Cigo?
Cigo:
– Oženio mi se srednji sin, doveo crnku, znaš kakva je… ono… bomba, jeb’o ja, najstariji sin, srednji, a znaš onog malog Škeljćima? Jeb’o i on.
Mjesec kasnije dolazi Cigo sav sjeban u kafanu, sjeda za šank i kaže:
– Konobaru daj duplu votku samo za mene.
Konobar:
- Što je bilo Cigo?
Cigo:
– Udala mi se najstarija kćerka, dovela crnca! Jeb’o mene, najstarijeg sina, srednjeg, a znaš onog malog Škeljćima? Umroo!

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 15/11/2016 : 09:20:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 16/11/2016 : 13:44:20  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 16/11/2016 : 13:45:59  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 16/11/2016 : 21:23:03  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
When you're in 1400's Florence and your buddy starts coughing

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 16/11/2016 : 21:30:54  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 16/11/2016 : 21:40:41  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 16/11/2016 : 21:51:13  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 16/11/2016 : 21:53:27  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Jel to neka ex-yu država?

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 16/11/2016 : 22:07:07  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Sve si nešto mislim da je u pitanju Crna Gora.

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
33112 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 16/11/2016 : 22:26:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
Berlin.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 17/11/2016 : 09:24:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 17/11/2016 : 11:01:18  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:
Originally posted by Opti

Tko smišlja viceve? Odakle vicevi proizlaze? Jeste li ikada upoznali neku osobu koja je izmislila poneki vic? Jeste li i sami izmislili neki vic i pustili ga u optjecaj?

Naime ovom temom se bavi epizoda Martija Misterije "Smrt u varijeteu" iliti "Čovjek koji je smišljao viceve". I meni je isto pitanje puno puta palo na pamet. Kako to da viceva ima toliko mnogo, a opet nitko ne poznaje nekoga tko je smislio barem par njih?

Stvarno dobro pitanje
Ni ja ne znam baš nikoga tko zna nekoga tko je izmislio vic.

Znam jednog lika iz BL
Odjednom je ispalio vic-pitalicu:

Koji je najbrži čovek na svetu?
Onaj koji može da trči oko bandere i sam sebe je*e

(tada je bio smešan )

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 17/11/2016 : 12:23:27  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Najmanje 70% tih viceva su prevedeni i prilagodjeni sa stranih jezika, pa ubaceni Mujo i Sujo itd.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 17/11/2016 : 12:35:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

https://twitter.com/IntheNow_tweet/status/798128654895157248

https://twitter.com/IntheNow_tweet/status/796767474859421696

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 18/11/2016 : 20:29:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Zapravo nije toliko smiješno, koliko tragično...

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 18/11/2016 : 20:57:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
https://www.facebook.com/BadAssFelonyFights/videos/1134700793284254/

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1 seconds. Snitz Forums 2000