Mislim da bi trebao ići na tinypic i kad budeš uploadao stavi veličinu (resize) 640x480 a ne da bude po defaultu. Evo ti link: http://tinypic.com/
Hajde, vidi se i ovako da su kolekcije moćne ali teško je sve vidjeti u ovakvim slikama
Jesi li siguran da je to 640x480? (meni se čini da piše 160x90) Ja sam prije dva dana stavljao svoje s Interlibera i taman su koliko je najbolje. Ne znam, da pokušaš još jednom ali 640x480 dimenziju? Ovo nije ta
Vrag te zel Štef, to je za riknut! Super dekorirano sa indijanskim rekvizitima. Tak je meni u planu, ali nece ici na policu nego na zid sobe koja ce biti medioteka.
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Ko ima Billy police neka napiše kako su mu smješteni bonelli formati. za jedan red čini mi se preduboka polica(28 cm) a za dva reda su malo plitke.
Kod mene je "Billy", a Bonelli nema frke da se stavi ima jos "lufta" oko cetiri cm mjesta prema rubu. NN, Dyd i Z su do kraja, tj. u dubinu gurnuti i cini se ok.Ima dubina samo 28 mislim.
P.S. sad sam izmjerio. Dubina 28,cm manje zbog spere pozadi, Dyd kolekcija libellus mjerena, sirina 17,ostaje jos 10 cm do ruba. Znaci dva reda ne moze stati, a i nije prakticno vaditi one stripove/knjige iz zadnjeg reda preko ovih sto "strse" van.
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Ja na svojim policama od Prime mogu slagati u 2 reda čak i Libellus izdanja jer su duboke oko 35 cm. Kako su već prepune, uskoro u planu imam kupovinu nekakvog ormara u kojem na police stanu i 3 reda stripova (60 cm). Znam da je krajnje nepraktično, ali nedostatak prostora me natjerao na takav ''očajnički'' potez.
Kod mene je "Billy", a Bonelli nema frke da se stavi ima jos "lufta" oko cetiri cm mjesta prema rubu. NN, Dyd i Z su do kraja, tj. u dubinu gurnuti i cini se ok.Ima dubina samo 28 mislim.
P.S. sad sam izmjerio. Dubina 28,cm manje zbog spere pozadi, Dyd kolekcija libellus mjerena, sirina 17,ostaje jos 10 cm do ruba. Znaci dva reda ne moze stati, a i nije prakticno vaditi one stripove/knjige iz zadnjeg reda preko ovih sto "strse" van.
Jest, sada se puno bolje vidi. Ima tu jako dobrih stvari, ove kolekcije Mister Noa i Magičnog Vjetra se posebno izdvajaju.
Magicni me odusevio, a Mister No sam kupio kolekciju od 1-40, pa nastavio polako dalje. Sad malo kasnim zbog rasprodatih izdanja, ali polako ce se skupiti.
Prije nekih 20g.sam procitao prvu njegovu knjigu i odusevio se. Nadao sam se da ce extrade izdati sve knjige, alinizgleda da se nece desiti. Pa cu ganjati ostatak po antikvarijatima.