Kupujem stripove zato sto ih volim a ne iz podrske izdavacu.Alixa sam kupija zato sto sam htio citati povijesni strip a ne zbog izdavaca.
Koliko me memorija služi ti ni nisi spominja podršku izdavaču tako da neznan kome se i zašto opravdavaš. Uostalon ti si obični lažov. Reka si da na Interliberu nećeš kupit ni jedan strip.
Kartica me zajebala:) Ko da ne dajes lovu. A kod Bernarda sam skupija nesto zive love (ti znas)pa kupija nekoliko stripova: Blacksad 5͵Alix͵Tex Maxi zanji i redovne Texove(zadnjih 8). Znam͵znam...reka san da necu duplirat ali eto popustija san. Inace͵Alixa prepirucujem ljubiteljima povijesnih(pseudo)stripova a ostali ga mogu i preskociti.
Evala Mr.bushido! Znao sam da ce se neko uhvatiti na to, da su dvije izdavacke kuce... Al da znas, ko sto ne znas, covjek iz bg-a I covjek iz sa-a, se znaju I radili su skupa. neko vrijeme su izdavali albume zajedno. Pa stoga I namjerno mijesanje naslova... Da im ne sopominjem imena ovde, nema potrebe. Kuzis, bez zamjerke.
Jbg. Jaki ne poznajem gospodina osobno, ali siguran sam da bi se nasli u prici,(o stripu) ,100%... Da se tako nenametljivo izrazim, nisam ni ja u 9-toj umjetnosti od jucer, ali evo od nedavno mi se cini pozitivno prokomentirati stvari vezane za "romane"...
Kad vidim ovo oko cijena da je ljudima preskupo i da čekaju da cijena padne onda se čude zašto izdavač neizda sve nastavke. Htio bih se čisto osvrnuti da francuski albumi od 50-ak strana i kad se kod njih kupuju koštaju oko 13 eura pa do 17 eura ovisno o popularnosti. A osim toga Bookglobe nije pretjerao, i od Libellusa Scherlock, Zavjera srijedom, Sužanstv košta oko 100 kn ili više a nemaju puno više strana stoga mislim da komentar oko cijene ne stoji nego treba podupirati domaće proizvođače.
baš me interesuje da li bi francuz sa platom koju ja imam (nepunih 400 evra) davao i centa na stripove? a kamoli ovoliko koliko ja dajem.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
i ja se nadam da će popustiti. A i macan i on su prijatelji,pa pošto su mcn i bookglobe ušli u priču za zadnja 4 Usagija (od kojih su izdata dva),voleo bih kad bi gospon šunjič uleteo umesto gospon radića.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!