forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1208

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 24/11/2016 : 17:31:01  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

s lijeva na desno:
solar, dzedson, igor12, elderane, rahazlam, nagor i korg.

http://i65.tinypic.com/juiexe.jpg

Kinže kakve su ovo ludosti, pa ja uopće ne mogu vjerovati da si me tu stavio, jesi li ti vidio moju listu najboljih priča, Nolitta prvi pa svi onda drugi, ccc....
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 24/11/2016 : 17:31:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by igor 12

A kad smo kod Toninelija,ja se na prvu ne mogu sjetiti velikog Zagorovog neprijatelja kojeg je on stvorio i nekoliko puta se vraćao,osim Mutant Rendalla.Nolitta je bio maher po tom pitanju.Čak i Boseli ima nekoliko pamtljivih negativaca.

Toninelli je stvorio jednog stvarno zanimljivog lika,šteta samo sto je napravio losu priču,ajde realno Boselli bi izvukao puno vise od mutanta.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 24/11/2016 : 17:35:32  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
U nekim pricama Zagoru je dao takoreci Blekove sposobnosti, pa tako Zagor na Arktiku prezivi pad sa nekih 20 metara u provaliju jer mu je gomilica snijega ublazila pad, onda se sat vremena onesvijesten u istoj toj provaliji/procjepu ne smrzne u svojoj košulji na temperaturi nekoliko stepeni ispod nule, a kad se osvijesti, zakljuci da ne osjeca ruke, te se sat vremena penje na vrh, a kad dospije na vrh, problem rijesi tako sto zakljuci da treba trcati da mu krv procirkulira. Sve ovo nakon nekoliko sati provedenih u svojoj kosulji na nekoliko stepeni ispod nule.
Zatim u Ciboli trci cijelu noc a onda ujutro bez ikakvih problema upada u fajt s Navahosima, a u jednom od gradova se vlastitom snagom na dnu podvodnog grada odupire snaznim jezerskim vrtlozima i golemim
kolicinama vode. Sve ovo nekoliko minuta pod vodom i to bez ronilacke opreme, samo Zagor i njegova sirova snaga protiv sila prirode.
Ima tu jos propusta - npr. nikako mi nije jasno kako su Staffovi ljudi ugurali onoliki jedrenjak kroz onaj mali ulaz u pecinu koja nema drugog izlaza.
U prici ''Crna dusa'' kaze Mnogooki - ako umre jedan, umrijet ce i drugi. Zagor kao covjek koji se zrtvuje za druge bi u tom trenu sebi odmah pucao u glavu i rijesio problem, no umjesto toga on ide protivniku na noge, a ovaj umjesto da ga propusti do sebe jer mu je bitniji ziv, jos salje svoje ljude na njega i riskira da ga ozlijede ili cak ubiju a sto bi imalo i katastrofalne posljedice po njega samoga.
Mogao bih jos, ali zakljucak - sve sto sam nabrojao meni bas i ne spada u materijal za odrasle, a nesto od tog nema puno veze s logikom dok stvari s pretjeranim fizickim mogućnostima ne mogu nikako, da se bas lozim iskljucivo na sirovu snagu junaka onda bi mi Blek bio omiljeno stivo a 'Sedam džinova'' uvjerlivo najjaca prica.

Ovo su sporedne stvari, pa imaš milijun takvih situacija kod svih scenarista, a na kraju krajeva ko od Zagoru uopće traži realizam i kad je to on uopće bio, dovoljno je spomenuti Nolittu i njegove izvanzemaljce i druide koji žive milenijima.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 24/11/2016 : 17:35:36  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

quote:

s lijeva na desno:

Kinže kakve su ovo ludosti, pa ja uopće ne mogu vjerovati da si me tu stavio, jesi li ti vidio moju listu najboljih priča, Nolitta prvi pa svi onda drugi, ccc....

Ma ti si mi nesto sumnjiv, bas me podsjecas na onog Vrhunskog vrapca iz sektasa u seriji Igra prijestolja.
Sve fin i uljudan, a onda izvadis bic pa se mlatis po ledjima.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 24/11/2016 : 17:36:07  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 24/11/2016 : 17:38:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

s lijeva na desno:

Također,pa meni je većina najboljih priča upravo Nolittinih,jedino sto mi je Bosellijev Hellingen bolji od Nolittinog i to dosta bolji,pa nećeš mi valjda to uzet za grijeh?
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 24/11/2016 : 17:38:33  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
@King
Ako hoćeš čak ću ti nabrojiti dosta Bosellijevih priča koje nisu u potpunosti uspjele i one koje su prilično promašile.

Ali da je Boselli dva koplja iznad Burattinija to je i više nego očito.

Isto tako Sclavijevi Demoni imaju veću scenarističku dubinu od većine što je Boselli napisao, e sad jesu li na kraju potkopali Zagora - o tome su se na forumu već tone i tone teksta napisale.

Edited by - solar on 24/11/2016 17:41:26
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 24/11/2016 : 17:46:06  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Isto tako Sclavijevi Demoni imaju veću scenarističku dubinu od većine što je Boselli napisao

Od vecine? Samo OD VECINE? Ne od svih?
Kazem ja, ti si najopasniji od svih sektasa.

quote:

Ali da je Boselli dva koplja iznad Burattinija to je i više nego očito.

Priznaj da je Buretov posljednji Mortimer bolji od sve i jedne Bossove price i sve cu ti oprostiti, ko brat bratu.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 24/11/2016 : 17:50:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Pa king zasto bi demoni bili bolji od Bosellijevog Hellingena?
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 24/11/2016 : 17:50:11  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Ma Sclavi sve njih rastura po pitanju talenta, tu nema govora.

quote:
Priznaj da je Buretov posljednji Mortimer bolji od sve i jedne Bossove price i sve cu ti oprostiti, ko brat bratu.

Priznajem da je ta priča vrlo dobra do odlična, kad bude recenzirana moja ocjena će biti vjerovatno između 85/90%, ali ne razumijem kako ne vidiš da tu Burattini igra na emocije, maknu tu komponentu i vidjet ćeš da se scenarij ne razlikuje puno od recimo prva dva Mortimera.
Go to Top of Page

Brdar
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2770 Posts

Member since 22/10/2003

Posted - 24/11/2016 : 17:52:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Brdar a Private Message  Reply with Quote
quote:
pa imaš milijun takvih situacija kod svih scenarista

To je poenta mog posta, Boselli kao i ostali scenaristi imaju dobrih i losih strana, znaci jednak je kao i ostali scenaristi, nikako nije iznad ostalih. Sad ko vise voli njega, Nolittu, Bureta, Toninellija, to je stvar ukusa.
Meni licno su Nolitta, Sclavi, Capone i Boselli najdrazi, ali to ne znaci da Toninelli i Bure nemaju kvalitetnih prica.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 24/11/2016 : 17:55:55  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

Evo da ti "zdrava neobjektivna pamet" da jednu informaciju iz prve ruke: Boselli je planirao da napravi cijeli lanac prica o Hellingenu, nakon sto je zavrsio prvu pricu, tj. "Hellingen je ziv", desila se pobuna fanova u Italiji koji su SBE zatrpali negativnim komentarima i kritikama. Sergio je nakon toga udario zabranu Boselliju da ikad vise dotakne Hellingena.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 24/11/2016 : 17:57:50  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Evo da ti "zdrava neobjektivna pamet" da jednu informaciju iz prve ruke: Boselli je planirao da napravi cijeli lanac prica o Hellingenu, nakon sto je zavrsio prvu pricu, tj. "Hellingen je ziv", desila se pobuna fanova u Italiji koji su SBE zatrpali negativnim komentarima i kritikama. Sergio je nakon toga udario zabranu Boselliju da ikad vise dotakne Hellingena.

Ako mi nađeš citat, nema problema, ali do tada ne vjerujem previše u ovo.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 24/11/2016 : 17:58:55  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Boselli je imao u planu nastavak onog njegovog Kandraksa ali za Hellingena ne.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 24/11/2016 : 17:58:57  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Brdar

To je poenta mog posta, Boselli kao i ostali scenaristi imaju dobrih i losih strana, znaci jednak je kao i ostali scenaristi, nikako nije iznad ostalih.

E sad si ga najebao, kada sektasi ovo vide pa udare po tebi. Ali nista ne brini, tvoj frend ce ti pomoci da pomlatimo sektase.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 24/11/2016 : 18:00:28  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Druze, imao je i za Hellingena. Vjeruj meni, vise nego sebi. Barem kada je Zagor u pitanju.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 24/11/2016 : 18:01:03  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Boselli kao i ostali scenaristi imaju dobrih i losih strana, znaci jednak je kao i ostali scenaristi,

S prvim dijelom rečenice se u potpunosti slažem, ali drugi ne drži vodu.
To je isto ko da rečeš da je Nolitta kao i ostali scenaristi imao dobrih i loših strana, znači jednak je ostalima, recimo Mignaccu ili Pernioli.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 24/11/2016 : 18:01:42  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Druze, imao je i za Hellingena. Vjeruj meni, vise nego sebi. Barem kada je Zagor u pitanju.

Ako mi nađeš gdje je to Boselli ili netko drugi izjavio nema problema.
Go to Top of Page

Korg
Senior Member

Ireland
1037 Posts

Member since 23/02/2015

Posted - 24/11/2016 : 18:02:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Korg a Private Message  Reply with Quote
Nije burno samo na forumu nego i u SBE redakciji i kao što vidimo Boselli dominira

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 24/11/2016 : 18:03:06  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Priznajem da je ta priča vrlo dobra do odlična, kad bude recenzirana moja ocjena će biti vjerovatno između 85/90%, ali ne razumijem kako ne vidiš da tu Burattini igra na emocije, maknu tu komponentu i vidjet ćeš da se scenarij ne razlikuje puno od recimo prva dva Mortimera.

Druze, pa ne mozes to tako da gledas. Makni emocije iz Demona ludila, i sta ce ostati?! Tako je kako jeste, sve je to sastavni dio jedne price.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 24/11/2016 : 18:05:45  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Korg

Nije burno samo na forumu nego i u SBE redakciji i kao što vidimo Boselli dominira

Ta slika na jedan saljiv nacin najbolje opisuje realnu situaciju u SBE, tj. odnos izmedju Bosellija i Burattinija. Da je Bure u datim momentima pokazao zube, dosta stvari bi bile drugacije.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 24/11/2016 : 18:06:05  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Druze, pa ne mozes to tako da gledas. Makni emocije iz Demona ludila, i sta ce ostati?! Tako je kako jeste, sve je to sastavni dio jedne price.

Nije to baš tako jednostavno jer su emocije u Demonima neodvojivi dio priče, ovdje su više nakalemljene, znači priča bi funkcionirala i bez onih dramatičnih događaja, znači ranjavanje umjesto smrti.

Edited by - solar on 24/11/2016 18:07:34
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 24/11/2016 : 18:06:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Rahazlam

Pa čekaj ne misliš valjda reći da su one prve price sa Hellingenom bolje od Bosellijevog?
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 24/11/2016 : 18:07:00  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Korg

Ova slika je zakon!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 24/11/2016 : 18:07:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sto se mene tiče samo nek nastavi.
Go to Top of Page
Page: of 1208 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.47 seconds. Snitz Forums 2000