forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1210

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 06/12/2016 : 16:40:40  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zoroasterixx

quote:
Originally posted by kucak

quote:

quote:

quote:
Originally posted by RAKOSI4

Žalim ali nije mi u TOP 25 ,zna sam da ću na sebe navući bijes .

Ne znam zašto žališ. Ja se u tuđi ukus i subjektivni (najvažniji) dojam nikad ne diram, niti ću. Kod mene nije ni u TOP 100. Ali baš iskreno. I nema šanse da uđe. Izrazito precijenjena epizoda. Jednom i pol puta pročitano i možda još jednom je pročitam, ali nimalo se ne radujem tim trenucima.

Koji ti je najbolji Hellingen?

Najbolji Hellingeni su mi prva tri. Od njih treći Povratak u Darkwood mi je na prvom mjestu (odličan), dok su mi prvi i drugi podjednaki (vrlo dobri).

Onda slijedi na četvrtom mjestu Nolittin posljednji koji mi se već odviše ne sviđa, ali je prolazan. Demoni ludila ga prate na petom i jednako kao i Demoni mi je Hellingen je živ SD. Posljednji bez riječi.

Po meni je šesto i sedmo potpuno nepotrebno pojavljivanje. Proglasio bi i Demone ludila nepotrebnim pojavljivanjem Hellingena, ali drago mi je da se dogodilo jer činjenično ga veliki broj fanova voli i dosta se mladih čitatelja preko njega navuklo na čitanje Zagora, što je najvažnije. Ali meni, po mom dojmu kao čitatelja, uistinu prosječan strip. U prva tri sam uistinu uživao, s četvrtim sam se malo mučio ali OK, Demoni ludila, Hellingen je živ i ovaj 600+ mi jednostavno ne leže, a sebe nikada ne možeš prevariti, odnosno taj osjećaj koji ti ostane nakon čitanja, a možda je i važniji osjećaj prije čitanja. Demone ludila jedva uzmem preko ruka, dok recimo broj iza U šakama robijaša tresem se od uzbuđenja prije čitanja. Taj strip mi je u TOP 5 Zagora i time se najbolje vidi kako su ukusi i dojmovi zbilja različiti. Ali ne bi valjalo kada bi svi iste stripove voljeli, zar ne?

Ne leži ti baš fantastika u Zagoru?

Zoro - Leži mi fantastika jedino ako je dobro i ukusno dozirana (opet naravno za moj ukus).
Npr. odlična mi je i intrigantna epizoda Nemoguća dimenzija. Vampir također. Kukci ubojice npr mi je isto bila zanimljiva. Ili Troglava aždaja. Da ne nabrajam dalje.
Hellingenovo 4. 5. 6. i 7. pojavljivanje mi je ustvari nepotrebno. Ne volim silovanje likova, povrataka, Uskrsnuća - naravno neprijatelja. I još uz to kao priče mi nijedna od tih četiri nije legla, posebno zadnje. Ne možeš protiv svog ukusa i zadovoljstva, osim ako ćeš lagati sebe i u ovom slučaju druge, kad već iznosim svoje mišljenje.

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 06/12/2016 : 16:50:31  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

Oprosti Kucak ali moram reagirati na ovu glupost,rec da je prvi Hellingen bolji od demona ili Bosellijevog Hellingena je van pameti,ali stvarno van svake pameti.Znam da svako ima svoj ukus i svoje misljenje ali to je kao da ja kažem da je po mom ukusu Nk Osijek bolji klub od Barcelone,ili da kažem kako je Domagoj Antolić po mom ukusu bolji igrac od Messija,ludo jelda?

Oprosti, ali bar upotrijebi neku ljepšu riječ - a ne glupost.
Pristojno sam iznio svoje mišljenje, te nikad ne sudim tuđe mišljenje ili ukus.
Ne može se reći da je Osijek bolji klub od Barcelone, postoje mjerila uspješnosti, možeš reći da ti se klub kao Osijek, mali klub, klub velikih talenata više sviđa i više leži tvome praćenju nogometa od Barcelone. Naravno, Barcelona je uspješniji klub.
Engleska liga je možda najbolja na svijetu, ali netko uživa u praćenju Premijer lige BiH.
Demoni ludila kao strip je ubrao bolje kritike, puno puno bolje od prva tri Helingena, i rekao sam da mi je drago, jer su tako "navučeni" mnogi čitatelji na Zagora.
Ali meni se kao strip ne sviđa, Rakosi je dobro objasnio u gornjim postovima. Znači uspoređivao sam Helingene po mojoj rang listi, nikako po općoj/objektivnoj.
Nikome ne namećem mišljenje, niti bih to ikad radio, zato ne znam zašto ti je to očito zasmetalo, čim upotrebljavaš riječ glupo. Nije baš lijepo ni primjereno, zar ne?
Tebi svako dobro i uživaj u stripovima kao što i ja uživam u Zagoru punih 25 godina, gdje sam uspio izgraditi svoje mišljenje o takoreći svim epizodama. Ako ga ne smijem podijeliti onda OK. Mir i dobro.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 06/12/2016 : 16:57:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:

Oprosti Kucak ali moram reagirati na ovu glupost,rec da je prvi Hellingen bolji od demona ili Bosellijevog Hellingena je van pameti,ali stvarno van svake pameti.Znam da svako ima svoj ukus i svoje misljenje ali to je kao da ja kažem da je po mom ukusu Nk Osijek bolji klub od Barcelone,ili da kažem kako je Domagoj Antolić po mom ukusu bolji igrac od Messija,ludo jelda?

Možda Osijek nije bolji od Barcelone, ali onaj tko misli da je Rijeka bolja od Real Madrida ima to potpuno pravo reći. https://www.youtube.com/watch?v=NS6XVFZhsqo

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 06/12/2016 : 17:02:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Kontrast ja jednostavno ne mogu izdvojit točno prvih 25 epizoda a još manje poredat ih po redu od najbolje,nikad nisam volio to nabrajanje top 10,top 20,top 30...
Neke od epizoda još,recimo specijalci:
Anulkino prokletstvo
Posejdonovo prokletstvo
Princ Vilenjaka
Crna duša
Vojska duhova
Maxi:
Tajni agenti
Marinci
Ratnici
Od redovne serije naravno ima hrpa epizoda:Odličan period je onaj Bosellijev koji počinje sa nestalim istraživačem pa sve do tamo vrlo dobrog trećeg Kandraxa pa do odlične demonske knjige,u tom periodu ima puno epizoda koje bi uvrstio među najbolje osim onih koje sam spomenuo u prošlom postu(vampir,crni brod,dugin most,morska strava,povratak N.Murda...)i poslije tog perioda ima dosta dobrih epizoda recimo povratak Yelenije ili epizoda sa planinarima(kameni div)...Pamćenje me slabo sluzi pa uvijek zaboravljam neke epizode,zato mi je i teško pisat ovakve popise.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 06/12/2016 : 17:17:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Oprosti, ali bar upotrijebi neku ljepšu riječ - a ne glupost.
Pristojno sam iznio svoje mišljenje, te nikad ne sudim tuđe mišljenje ili ukus.
Ne može se reći da je Osijek bolji klub od Barcelone, postoje mjerila uspješnosti, možeš reći da ti se klub kao Osijek, mali klub, klub velikih talenata više sviđa i više leži tvome praćenju nogometa od Barcelone. Naravno, Barcelona je uspješniji klub.
Engleska liga je možda najbolja na svijetu, ali netko uživa u praćenju Premijer lige BiH.
Demoni ludila kao strip je ubrao bolje kritike, puno puno bolje od prva tri Helingena, i rekao sam da mi je drago, jer su tako "navučeni" mnogi čitatelji na Zagora.
Ali meni se kao strip ne sviđa, Rakosi je dobro objasnio u gornjim postovima. Znači uspoređivao sam Helingene po mojoj rang listi, nikako po općoj/objektivnoj.
Nikome ne namećem mišljenje, niti bih to ikad radio, zato ne znam zašto ti je to očito zasmetalo, čim upotrebljavaš riječ glupo. Nije baš lijepo ni primjereno, zar ne?
Tebi svako dobro i uživaj u stripovima kao što i ja uživam u Zagoru punih 25 godina, gdje sam uspio izgraditi svoje mišljenje o takoreći svim epizodama. Ako ga ne smijem podijeliti onda OK. Mir i dobro.

Niko tebi ne spori da kažeš svoje misljenje,dapače ali...
Meni je to naprosto suludo i ne slažem se sa tobom ni najmanje.
Hellingen nikad nebi postao tako legendarni neprijatelj da nije bilo 4.,5. i 6. susreta.Ok ni meni onaj četvrti susret nije bio bas najbolji(preubrzan kraj,predug uvod jedina i najveća mana)ali demoni i Bosellijev H su mi odlične epizode,vrhunske čak bih rekao,treći susret je dosta dobar ali bilo bi puno bolje da je crtao Ferri jer mi Donatelli naprosto ne lezi u takvim pričama,prvi susret sam pročitao prije dva mjeseca prvi put reda radi,nista nisam propustio,drugi susret nikad nisam ni čitao ali otprilike mogu znat da ne propuštam nista bitno.
Sto se tiče ovog buretovog Hellingena tu je stvar malo kompliciranija,sve ovisi o sljedećoj epizodi koja sigurno ima potencijala(tri Hellingena,jedan onaj dobar Sclavijeva iz demona,jedan Bosellijev iz šestog susreta i jedan Buretov klon,Wendigo,Akronijanci...)ako taj osmi susret bude bas ono odlična priča onda možemo rec da ovaj sedmi nije promašaj,ali ako i ta priča bude promašena onda jao nama...
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 06/12/2016 : 17:19:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
"možeš reći da ti se klub kao Osijek, mali klub, klub velikih talenata više sviđa i više leži tvome praćenju nogometa od Barcelone. "
Ovo nema šanse,jedino za nekog ko pojma o nogometu nema.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 06/12/2016 : 17:20:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:

Možda Osijek nije bolji od Barcelone, ali onaj tko misli da je Rijeka bolja od Real Madrida ima to potpuno pravo reći. https://www.youtube.com/watch?v=NS6XVFZhsqo

Hehe
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 06/12/2016 : 17:31:01  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Reci za Bosellijevog Hellingena da je Barselona je isto kao reci za Osijek da je popularan kao Real Madrid.

I da, prva dva Hellingena su svakako bolja od zadnja dva.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 06/12/2016 : 17:32:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Reci za Bosellijevog Hellingena da je Barselona je isto kao reci za Osijek da je popularan kao Real Madrid.

Daj nebudi neozbiljan.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/12/2016 : 17:35:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Sta je bilo kad si se probudio
Sve cu vas izbacit kojima su prva dva bolja
Od zadnja dva
Zadnje upozorenje

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6414 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 06/12/2016 : 17:51:34  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Meni je potpuno nejasno da je nekome Izgubljeni svijet, jedna klišeizirana priča bez duše, "najbolji Zagor još od Demona ludila".
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 06/12/2016 : 18:01:50  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
Razlika je reći da je nešto bolje, ili da nešto nekome bolje leži.
Ne znam što je tu nejasno.
Znači Demoni Ludila baš svakome moraju leći i da je nakon čitanja prezadovoljan.
Nekome osobno treći Hellingen ne smije bolje leći/više se sviđati/zadovoljiti u usporedbi s Demonima.
Huh. Ako je tako odustajem od rasprava.
Mislio sam da je demokratičnije bar na strip dijelu foruma

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 06/12/2016 : 18:19:01  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Hellingen nikad nebi postao tako legendarni neprijatelj da nije bilo 4.,5. i 6. susreta.Ok ni meni onaj četvrti susret nije bio bas najbolji(preubrzan kraj,predug uvod jedina i najveća mana)ali demoni i Bosellijev H su mi odlične epizode,vrhunske čak bih rekao,treći susret je dosta dobar ali bilo bi puno bolje da je crtao Ferri jer mi Donatelli naprosto ne lezi u takvim pričama,prvi susret sam pročitao prije dva mjeseca prvi put reda radi,nista nisam propustio,drugi susret nikad nisam ni čitao ali otprilike mogu znat da ne propuštam nista bitno.

Itekako propuštaš, 2. pojavljivanje Hellingena je od presudne važnosti da bi do kraja mogao shvatiti njegovo 3. pojavljivanje, pročitaj ga obavezno.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Džedson
Average Member

535 Posts

Member since 29/04/2008

Posted - 06/12/2016 : 18:22:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Džedson a Private Message  Reply with Quote
quote:

Najbolji Hellingeni su mi prva tri. Od njih treći Povratak u Darkwood mi je na prvom mjestu (odličan), dok su mi prvi i drugi podjednaki (vrlo dobri).

Meni su prva dva nečitljivi, treći je ok ali ništa posebno, četvrti dobar većim dijelom no ne do kraja, peti je nebuloza, iako ima i dobrih stvari, šesti je vrlo dobar, 4/5 ocjena recimo, i zadnji još jedna nebuloza. Svakakvih ukusa ima. Bar se slažemo za Demona Ludila
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 06/12/2016 : 18:30:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:

Itekako propuštaš, 2. pojavljivanje Hellingena je od presudne važnosti da bi do kraja mogao shvatiti njegovo 3. pojavljivanje, pročitaj ga obavezno.

Znam sta se radi,znam da Hellingen u toj epizodi dobia oziljke po licu jer ostaje u labaratoriju koji izgara,sve te neke stvari znam ali stvarno ne vidim sta propustam.
Procitat cu ga naravno ali neda mi se u skorije vrijeme jel me epizoda fakat ne privlaci.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 06/12/2016 : 18:33:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Incubi 275-280 (ZS 941-946) – 53 str.
Il buono e il cattivo 104-107 (ZS 317-318) – 43 str.
Kandrax il mago 129-133 (ZS 381-383) – 42 str.
Libertŕ o morte 89-92 (ZS 284-285) – 34 str.
Masai killer 141-144 (ZS 404-405) – 30 str.
Tigre! 136-138 (ZS 389-390) – 24 str.
Il sigillo dell'imperatore 157-161 (ZS 464-467) – 23 str.
Il ritorno del vampiro 186-189 (ZS 611-613) – 17 str.
Mercanti d'armi 255-258 (ZS 852-854) – 17 str.
Oceano 95-99 (ZS 296-299) – 13 str.
L'avamposto dei mostri 291-293 (ZS 1006-1007) – 12 str.
La vittima designata 287-289 (ZS 981-982) – 11 str.
Vudů! 92-95 (ZS 290-291) – 10 str.
La palude dell'orrore 241-243 (ZS 796-798) – 8 str.
La valle degli spiriti 189-191 (ZS 603-604) – 7 str.
La rabbia degli Osages 119-122 (ZS 352-354) – 6 str.
Spedizione punitiva 133-136 (ZS 374-375) – 6 str.
La pista del west 175-176 (ZS 568-569) – 6 str.
La maschera dell'odio 205-209 (ZS 680-684) – 6 str.
I giorni del terrore 260-261 (ZS 873-874) – 6 str.
Pugni e pepite 144-146 (ZS 412-413) – 5 str.
I tagliatori di teste 191-194 (ZS 629-631) – 5 str.
I ribelli della Louisiana 101-103 (ZS 304-306) – 4 str.
La miniera insanguinata 212-214 (ZS 703-705) – 4 str.
Il ritorno di Supermike 226-229 (ZS 752-761) – 4 str.
Il popolo delle caverne 209-212 (ZS 694-696) – 3 str.
Timber Bill 219-221 (ZS 733-735) – 3 str.
La vendetta di Kandrax 248-251 (ZS 828-830) – 3 str.
Il segreto della mappa 258-260 (ZS 866-867) – 3 str.
I mille volti della paura 289-291 (ZS 994-996) – 3 str.
Sinistri presagi 307-310 (ZS 1064-1066) – 3 str.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 06/12/2016 : 18:34:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Inace jako bitam(barem meni)post,hvala King.Kopiro sam ga ovdje da ga nemoram trazit kao sto sam ga trazio sad.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11894 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 06/12/2016 : 18:35:47  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Rahazlame i ti sebe nazivas Zagorovcem i pricas Kucaku o tome koje su najbolje i najbitnije price o Hellingenu, a tek si nedavno procitao prvo pojavljivanje a drugo jos uvek nisi?
A demone ludila si citao pre 25 godina u Dnevnikovom osakacenom izdanju(plus sto ti u profilu pise da imas 24), pored zivog i zdravog i integralnog izdanja Odabranih prica?
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 06/12/2016 : 18:41:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Naravno da sam demone citao naknadno u dnevnikovom izdanju a ne onda kad su izasli to ti je valjda logicno ako se tad kad su izasli nisam ni rodio,ja sam mogao citat Hellingena i prvo i drugo pojavljivanje jos i prije 5 godina,ali jednostavno mi se nije dalo znao sam kakvu pricu mogu ocekivat,uostalom to je tolko jednostavna prica da kad procitas kratki sadrzaj kao da si procitao cijelu epizodu.
Kod nas u Hrvatskoj nema odabranih prica a iskreno puno mi je draze nase Hrvatsko izdanje pa cekam demone u extra izdanju,odabrane price cu uzet tek toliko,reda radi.
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 06/12/2016 : 18:50:37  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
Hvala Going Going na trudu i logici...
Za mene je najvažnije uživati u Zagoru...
Svačije mišljenje poštujem i uvijek ću, jer ne može se svakome isto sviđati...
U pravu si Going da ne bi trebalo davati mišljenje o nekoj epizodi ako je nisi pročitao..
Hej, u drugom pojavljivanju Hellingena se prvi put pojavljuje Fishleg. Hoću reći - sve epizode imaju svoj značaj i smisao.
Nemojte me pogrešno shvatiti - ne pljuvam Demone ludila ili bilo koju Zagorovu epizodu - jednostavno mi nije legla. Većini jest i drago mi je.
Ne pada mi na pamet nekoga prozivati jer mu se ne sviđa epizoda U šakama robijaša/Lovci na ucjene, a meni je vrh. Mislim, sto puta se ponavljam - ne može se svakome ista stvar sviđati. Ali bar uvažavajmo tuđe mišljenje, kao što većina ovdje i radi.

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 06/12/2016 : 19:00:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Kucak ja postujem tvoje misljenje apsulutno,samo mi je to sto si rekao totalno suludo i nikako ali bas nikako se ne mogu sloziti sa tobom.
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3472 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 06/12/2016 : 19:04:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:

U pravu si Going da ne bi trebalo davati mišljenje o nekoj epizodi ako je nisi pročitao..
Hej, u drugom pojavljivanju Hellingena se prvi put pojavljuje Fishleg. Hoću reći - sve epizode imaju svoj značaj i smisao.
Nemojte me pogrešno shvatiti - ne pljuvam Demone ludila ili bilo koju Zagorovu epizodu - jednostavno mi nije legla. Većini jest i drago mi je.
Ne pada mi na pamet nekoga prozivati jer mu se ne sviđa epizoda U šakama robijaša/Lovci na ucjene, a meni je vrh. Mislim, sto puta se ponavljam - ne može se svakome ista stvar sviđati. Ali bar uvažavajmo tuđe mišljenje, kao što većina ovdje i radi.

U šakama robijaša je jedna od onih priča koju nisam nikad pročitao.
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 06/12/2016 : 19:13:27  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kucak ja postujem tvoje misljenje apsulutno,samo mi je to sto si rekao totalno suludo i nikako ali bas nikako se ne mogu sloziti sa tobom.

Hvala na prvom dijelu rečenice.
Ali gdje bi završili da ja tebi rečem, što mi nije ni na kraj pameti, da je meni neko tvoje mišljenje o nečemu suludo? Pa izrazio si svoj neki stav i tko sam ja da sudim što je tvom mozgu prihvatljivije i nakon koje konzumacije luči više serotonina, ako ćemo tako. Ili kad čitaš Demone ludila ili Američku Odiseju.

Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 06/12/2016 : 19:17:44  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

U šakama robijaša je jedna od onih priča koju nisam nikad pročitao.

Nije preinteligentna priča, ali izvrsno je dočarana atmosfera pustinje. Priča o snazi volje, međuljudskim odnosima u "zemaljskom paklu", pohlepi, beskrupuloznosti...
Velikoj većini nije vrh, ali onako objektivno - sigurno dobra priča za zabaviti se. Dosta lagana za čitanje.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 06/12/2016 : 19:27:49  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hej, u drugom pojavljivanju Hellingena se prvi put pojavljuje Fishleg.

... i njegova legendarna prva posada. Toliko budala na jednom mjestu svijet stripa je rijetko vidjao. Steta sto izginuse...
Go to Top of Page
Page: of 1210 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.56 seconds. Snitz Forums 2000