Cassarovi su dno, ali postoji i dno dna :) Hoću reći da crtež u ovom zimskom Maxiju ne može biti gori od onog u zimskom Specijalu. A mi isto budale koja sra... od crteža kupujemo, a u redu im stoje Prisco, Bisi, Nuccio i ostali majstori. Bit će da ove na C u SBE plaćaju nekoliko puta manje.
Solidna priča, daleko bolja od Doline vjetra, i scenaristički i crtački.
Scenaristički možda(dolinu vjetra nisam čitao 10 godina)ali crtački sigurno ne,Chiarolla je izmislio crtanje za Gramaccionia koji uopce ne djeluje kao da je profesionalni crtač nego kao da je neki buretov prijatelj koji voli Zagora pa mu je ovaj dao da nacrta epizodu,jer eto imo je u osnovnoj pet iz likovnog a inace radi kao glasnogovornik jedne policijske postaje u središtu Milana. Crtač bez imalo talenta...
Scenaristički možda(dolinu vjetra nisam čitao 10 godina)ali crtački sigurno ne,Chiarolla je izmislio crtanje za Gramaccionia koji uopce ne djeluje kao da je profesionalni crtač nego kao da je neki buretov prijatelj koji voli Zagora pa mu je ovaj dao da nacrta epizodu,jer eto imo je u osnovnoj pet iz likovnog a inace radi kao glasnogovornik jedne policijske postaje u središtu Milana. Crtač bez imalo talenta...
E sad ga ti filozofiraš. Istina da Gramaccioni nema talenta, ali je u tom maxiju imao smirenu ruku dok je Chiarolli drhtala kao da ga trese groznica. Džabe ti sav talent ako posao ne možeš raditi ''smireno''.
Kako sad zima 2017.??? Gde sam ja bio godinu dana? Koji je datum, koja godina? Oteli su me vanzemaljci!?!
Nisu vanzemaljci tebe nego si se ti oteo logici. Pa zar npr. i 01/2017. nije zima 2017.?
Čuj logike.
Zima 2017. će početi u novembru 2017. godine. Strip koji izađe 12.12.2016. ne može da izađe u zimu 2017.
Al nebitno, ne znam ni sam kako sam zalutao ovde.
U novembru 2017.? Valjda decembru? Ovaj strip bi zapravo trebao biti jesen 2016., ali ako će biti na kioscima tokom zime 2017., onda je najviše vezan uz to razdoblje.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
E sad ga ti filozofiraš. Istina da Gramaccioni nema talenta, ali je u tom maxiju imao smirenu ruku dok je Chiarolli drhtala kao da ga trese groznica. Džabe ti sav talent ako posao ne možeš raditi ''smireno''.
Ima takav stil,a Gramaccioni je užasno loš crtač,dno dna.