forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1210

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 06/12/2016 : 19:31:28  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Da, U sakama robijasa je dobra prica. Ima nepredvidivih momenata.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 06/12/2016 : 19:39:12  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by King Warrior

Reci za Bosellijevog Hellingena da je Barselona je isto kao reci za Osijek da je popularan kao Real Madrid.

I da, prva dva Hellingena su svakako bolja od zadnja dva.

Sta je bilo kad si se probudio
Sve cu vas izbacit kojima su prva dva bolja
Od zadnja dva
Zadnje upozorenje

Kada vec pricamo o ukusima, je li ono ti rece da je Bignotti bolji od Andreuccija?
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 06/12/2016 : 19:46:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by kucak

Hej, u drugom pojavljivanju Hellingena se prvi put pojavljuje Fishleg.

... i njegova legendarna prva posada. Toliko budala na jednom mjestu svijet stripa je rijetko vidjao. Steta sto izginuse...

Pročitat cu je svakako ovih dana,međutim ja znam da ta epizoda nije bolja od demona ili Bosellijevog Hellingena,neće mi bit bolja 1000 posto.
Neko reče kako možeš znat ako nisi pročitao?
Mogu,znam.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 06/12/2016 : 19:53:37  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Naravno da nije bolja od Demona ludila, to su dva razlicita svijeta. Pa ipak, Bosellijevog Hellija tuce za dva koplja.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 06/12/2016 : 19:55:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

Naravno da nije bolja od Demona ludila, to su dva razlicita svijeta. Pa ipak, Bosellijevog Hellija tuce za dva koplja.

Da je mos mislit,isto kao i prva?
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 06/12/2016 : 20:12:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ulje je doliveno na vatru, sada kada Bosellijevci skoče na noge.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 06/12/2016 : 20:16:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
čuo sam da se na ovom topicu spominje Barcelona pa došoh da provjerim!
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 06/12/2016 : 20:19:50  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by kucak

Hej, u drugom pojavljivanju Hellingena se prvi put pojavljuje Fishleg.

... i njegova legendarna prva posada. Toliko budala na jednom mjestu svijet stripa je rijetko vidjao. Steta sto izginuse...

Olako potrošeni likovi, propustili su par lijepih putovanja... :) Ali bitno da se rodio Fishleg....

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3472 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 06/12/2016 : 20:52:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bosellijev Hellingen ima dosta nedostataka, ali ako ništa drugo, ima plus što se pojavljuje Poe i njegove priče.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 06/12/2016 : 21:53:08  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

čuo sam da se na ovom topicu spominje Barcelona pa došoh da provjerim!

Daj nam onda ti riješi tu dilemu. Jel bolja Barcelona (Hellingen 6) ili NK Osijek (Hellingen 2)? :)
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 06/12/2016 : 22:45:08  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
Ha, ovisi i o uvjetima za igru. Ukoliko sudac dopusti igru na natopljenom travnjaku, na granici regularnosti, uz jak istočni vjetar, naravno sve to u Gradskom vrtu pred 15.000 navijača golih do pojasa. Sudac, naravno naklonjen domaćinu, da pusti prva tri-četiri klizeća starta s podignutom nogom, pa da vidimo onda... Sve je moguće.....

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/12/2016 : 23:40:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by globinjo

quote:

Reci za Bosellijevog Hellingena da je Barselona je isto kao reci za Osijek da je popularan kao Real Madrid.

I da, prva dva Hellingena su svakako bolja od zadnja dva.

Sta je bilo kad si se probudio
Sve cu vas izbacit kojima su prva dva bolja
Od zadnja dva
Zadnje upozorenje

Kada vec pricamo o ukusima, je li ono ti rece da je Bignotti bolji od Andreuccija?

Imas nekaj protiv
Bigno je svemirac u odnosu na andriju

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 07/12/2016 : 02:54:28  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RAKOSI4

Markotamara imaš li sličice Zagora za razmjenu

nemam,nisan to kupija,mozda poslije,mada imam dnevnikov pa mi trenutno nije da moram imati,ali kako vidim odlicno odradeno

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4600 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 07/12/2016 : 10:09:09  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
bozelijev heningen je najbolji helingen. Atmosfera straha i općeg kaosa koja zahvaća sj. Ameriku je dočarana na način da jedva čekaš idući nastavak. u to se uklopio i ferijev crtež.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 07/12/2016 : 18:23:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

bozelijev heningen je najbolji helingen. Atmosfera straha i općeg kaosa koja zahvaća sj. Ameriku je dočarana na način da jedva čekaš idući nastavak. u to se uklopio i ferijev crtež.

Slazem se,ali boga mi i demoni su tu negdje blizu.
Daleko najbolje price o Hellingenu.
Go to Top of Page

Gru
Average Member

832 Posts

Member since 07/01/2014

Posted - 07/12/2016 : 19:42:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Gru a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

tu je opći kaos sama epizoda, nabacano milijun nespojivih radnji i likova: Hellingen, Heyoka, Poe, agenti iz Baze Drugdje, Puppet Master, Ben Stevens, Wendigo, krilati indijanci, traperi kentauri ( neznam jesam li koga izostavio); kod čitanja sam očekivao da se Drunky Duck pretvori u neku leteću neman i napadne Zagora i ostao razočaran kad se to nije dogodilo, uglavnom prilično konfuzno i rastrzano na sve strane. Jedino pozitivno u tom stripu je Ferrijev crtež
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7859 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 07/12/2016 : 19:44:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Bosellijev Hellingen je nabacani kaos, a Sclavijev kao nije... Pa taj je nabacao sve živo na račun paralelnih dimenzija. I ne moraš biti pretjerano maštovit za tako nešto.
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 07/12/2016 : 21:00:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Njihova oba su ipak pozitivan haos. S tim da je bolji Sklavijev, Boseli je malo omasio. Ali prva dva, sto se mene tice, ni ne postoje, pocetak je u Nultom casu.
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 07/12/2016 : 21:30:21  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
Malo tko spominje posljednjeg Nolittinog Hellingena, četvrtog po redu.
Je li nekome bolji od Demona ili Bosellijevog, ovaj posljednji namjerno ne spominjem... Ali možda se i zadnji nekome sviđa...

Go to Top of Page

Gru
Average Member

832 Posts

Member since 07/01/2014

Posted - 07/12/2016 : 21:53:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Gru a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

Njihova oba su ipak pozitivan haos. S tim da je bolji Sklavijev, Boseli je malo omasio. Ali prva dva, sto se mene tice, ni ne postoje, pocetak je u Nultom casu.

Prvi Hellingen je meni sasvim u redu priča za neko zagrijavanje, drugi je pak promašen odnosno kopija ovog prvog, čak se radnja odvija na istom mjestu.
Mene se treći Hellingen baš nije dojmio, ponajviše zbog Donatellijevog crteža, jednostavno mi je preslabo dočarao rakete i ostalu aparaturu na kojoj počiva ova epizoda.
Go to Top of Page

kris77
Starting Member

Serbia
17 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 07/12/2016 : 22:13:27  Show Profile Show Extended Profile  Send kris77 a Private Message  Reply with Quote
Evo mojih top 25 priča, redosled nije bitan. Neke sam priče teška srca morao da izostavim, ali traži se ta brojka:

Nestali istraživač
Morska strava
Velika zavera
Tigar
Poruke smrti
Okean
Zagor protiv Supermajka
Mračna predskazanja
Sveti breg
Demon ludila
Opaki Mortimer
Opklada za strah
Demonska Maska
Sedam gradova Sibole
Užas šeste planete
Čarobnjak Kandraks
Američka Odiseja
Dobar i loš
Ratnik Pekot
Ukleta zemlja
Carski pečat
Zagor protiv Vampira
Povratak Vampira
Bes ratnika Osaga
Sloboda ili smrt
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5060 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 07/12/2016 : 22:26:43  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
1 Heligen mi je zagrijavenje . 2 Heligen dobar s dozom simpatične naivnosti s robotom i podmornicom kao interesantnim tehničkim izumima inteligentnog znanstvenika. 3 Heligen mi je vrhunski,meni s dobrom odrađenim raketama i postoljem ,s cjelokupnom opremom.Rakete su mi toliko simpatičnije jer liče na Agregat A4 tj. Faun 2 ,prvi balistički projektil na svijetu koje je Njemačka u 2 svjetskom ratu ispaljivala i gle čuda Faun 2 i Heligenove rakete imaju slični domet oko 300 kilometara.
4 Heligen mi je također vrhunski,izvanzemaljci kao negativci,slikovno odlično odrađeni ,u vrhunskom scenariju.
5 Heligen ,majko moja čitam Dilan Doga u Zagorovom kostimu,depresivno, zbrkano,dugo,sve skupa stalo jedva u desetak dimenzija svemira premda bi jedna bolje opremljena ludnica bila sasvim dovoljna za mjesto radnje.
6 Heligen premda leži na nekakvim stopama 5, me moram priznat dojmija ,najveća zasluga za to je ni manje ni više Edgard Alan Po .

3 i 4 zlatna medalja.
2 srebrena medalja.
6 i 1 brončana medalja.

5 kokosova medalja.
7 katastrofa ,
Molim da uvažite moje promjene !

Edited by - RAKOSI4 on 08/12/2016 00:29:08
Go to Top of Page

Gru
Average Member

832 Posts

Member since 07/01/2014

Posted - 07/12/2016 : 22:42:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Gru a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RAKOSI4

1 Heligen mi je zagrijavenje . 2 Heligen dobar s dozom simpatične naivnosti s robotom i podmornicom kao interesantnim tehničkim izumima inteligentnog znanstvenika. 3 Heligen mi je vrhunski,meni s dobrom odrađenim raketama i postoljem ,s cjelokupnom opremom.Rakete su mi toliko simpatičnije jer liče na Agregat A4 tj. Faun 2 ,prvi balistički projektil na svijetu koje je Njemačka u 2 svjetskom ratu ispaljivala i gle čuda Faun 2 i Heligenove rakete imaju slični domet oko 300 kilometara.
4 Heligen mi je također vrhunski,izvanzemaljci kao negativci,slikovno odlično odrađeni ,u vrhunskom scenariju.
5 Heligen ,majko moja čitam Dilan Doga u Zagorovom kostimu,depresivno, zbrkano,dugo,sve skupa stalo jedva u desetak dimenzija svemira premda bi jedna bolje opremljena ludnica bila sasvim dovoljna za mjesto radnje.
6 Heligen premda leži na nekakvim stopama 5, me moram priznat dojmija ,najveća zasluga za to je ni manje ni više Edgard Alan Po .

Tko su ti ovi Heligen i Edgard Alan Po?
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5060 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 08/12/2016 : 00:02:20  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Molim na razumijevanje u TOP 25 izvršio sam preinaku ,umjesto SJENE NAD DARKVUDOM ubacio sam ČELIČNA NEMAN .
Go to Top of Page

Kontrast 2
Senior Member

2312 Posts

Member since 12/09/2016

Posted - 08/12/2016 : 00:27:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Kontrast 2 a Private Message  Reply with Quote
Primljeno k znanju.
Ionako je ovo zamišljeno na duge staze.
Kad se ko seti i kad može - nije nikakav problem dodati nečiji spisak.
Do Nove Godine, Uskrsa, onog tamo Božića,......
Bitno mi je samo da je iskrena lista.
Go to Top of Page
Page: of 1210 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.62 seconds. Snitz Forums 2000