Author |
Topic  |
teller
Advanced Member

Slovenia
19493 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 14/12/2016 : 20:54:50
|
quote: Originally posted by Torghal
quote: Originally posted by teller
Živi mrtvaci na 1000 stranica košta 250 kuna? Još jedan dokaz da je krš jeftin. Niste se zapitali zašto je badava?..jer je gov*no od stripa. Za razliku od Texa koji ima skupa prava, za Mrtvace se dele besplatno. Nije ni taj Tex vredan 150 kuna ali je bar strip. Ne tvrdim da ima Fibra za svoje stripove najeftinija prava ali sam blizu istine...prodavaći su sretni da to i hoće itko objavit., evo, da se ne izneverim i da i na tom topicu spomenem Fibru...
Telleru znas li kad sam ja presta citat Texa?Kad sam u pet epizoda zaredom naletia na to da se neko slucajno nadje na nekom mjestu i slucajno cuje ili prisluskuje neki razgovor.Primjer.Indijanac jase prerijom i slucajno cuje glas generala koji se dere na svoje vojnike bas toliko glasno da indijanac sve to cuje i pri tom im iznese sve svoje planove tako da indijanac moze odjahat svom poglavici i svemu to prenijet.I tako u svakoj epizodi.Poanta?Prije cu ja jebat Jennifer Lopez nego ce Nizzi napisat dobar scenarij.
ma znam ja to Torgale da Bonelli vrvi nelogičnostima, Nizzi se iztrošio davno ali kako to reć čovjeku tako zaslužnom... Nesmeš bit tako kritičan, nelogičnost vrvi u svim stripovima, nije bonelli samo crna ovca... ali baš u pet epizoda zaredom?..ti moraš igrat loto. U Fibricama je sve logično, ili je tamo mlatit gluposti dopušteno? ps: spreman sam na sve napade i upade dežurnih Markosovih dušebrižnika u obrani velikog vođe Fidela de Marcosa i svete nam Fibre!  |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 14/12/2016 21:01:22 |
 |
|
Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts
Member since 27/09/2004 |
Posted - 14/12/2016 : 21:04:56
|
Živi mrtvaci na 1000 stranica košta 250 kuna? Još jedan dokaz da je krš jeftin. Niste se zapitali zašto je badava?..jer je gov*no od stripa. Za razliku od Texa koji ima skupa prava, za Mrtvace se dele besplatno. Nije ni taj Tex vredan 150 kuna ali je bar strip. Ne tvrdim da ima Fibra za svoje stripove najeftinija prava ali sam blizu istine...prodavaći su sretni da to i hoće itko objavit., evo, da se ne izneverim i da i na tom topicu spomenem Fibru...
Telleru znas li kad sam ja presta citat Texa?Kad sam u pet epizoda zaredom naletia na to da se neko slucajno nadje na nekom mjestu i slucajno cuje ili prisluskuje neki razgovor.Primjer.Indijanac jase prerijom i slucajno cuje glas generala koji se dere na svoje vojnike bas toliko glasno da indijanac sve to cuje i pri tom im iznese sve svoje planove tako da indijanac moze odjahat svom poglavici i svemu to prenijet.I tako u svakoj epizodi.Poanta?Prije cu ja jebat Jennifer Lopez nego ce Nizzi napisat dobar scenarij.
ma znam ja to Torgale da Bonelli vrvi nelogičnostima, Nizzi se iztrošio davno ali kako to reć čovjeku tako zaslužnom... Nesmeš bit tako kritičan, nelogičnost vrvi u svim stripovima, nije bonelli samo crna ovca... U Fibricama je sve logično, ili je tamo mlatit gluposti dopušteno? ps: spreman sam na sve napade i upade dežurnih Markosovih dušebrižnika u obrani velikog vođe Fidela de Marcosa i svete nam Fibre! 
Svaki bonelijev junak je ima nekoliko vrhunskih epizoda a isto tako Fibra je izdala nekoliko precijenjenih sranja.Ali Zivi mrtvaci ne spadaju u tu kategoriju. |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19493 Posts
Posted - 14/12/2016 : 21:12:07
|
ma znam ja to Torgale da Bonelli vrvi nelogičnostima, Nizzi se iztrošio davno ali kako to reć čovjeku tako zaslužnom... Nesmeš bit tako kritičan, nelogičnost vrvi u svim stripovima, nije bonelli samo crna ovca... U Fibricama je sve logično, ili je tamo mlatit gluposti dopušteno? ps: spreman sam na sve napade i upade dežurnih Markosovih dušebrižnika u obrani velikog vođe Fidela de Marcosa i svete nam Fibre! 
Svaki bonelijev junak je ima nekoliko vrhunskih epizoda a isto tako Fibra je izdala nekoliko precijenjenih sranja.Ali Zivi mrtvaci ne spadaju u tu kategoriju.
e vidiš, to je poanta i istina.... zbog tvoje korektnosti brišem svoj nekorektni post.... idemo dalje. 
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 14/12/2016 : 21:12:46
|
Ovaj, molim... Zivi mrtvaci sranje? Pa bas takav izraz? Pobogu, samo me krajnja pristojnost sprjecava od teskih rijeci, ali ipak, sto ima naivnije,(gluplje), od Malog rendera, valjda samo Kapetan Miki... |
Los cukar na fritulama! |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19493 Posts
Posted - 14/12/2016 : 21:47:55
|
quote: Originally posted by ivanl
Ovaj, molim... Zivi mrtvaci sranje? Pa bas takav izraz? Pobogu, samo me krajnja pristojnost sprjecava od teskih rijeci, ali ipak, sto ima naivnije,(gluplje), od Malog rendera, valjda samo Kapetan Miki...
neznam o kome prićaš...moj favorit se drugaćije zove... slićno ali drugaćije. Ali ako misliš Malog Rendžera/Kit Teller moraš znat( a sigurno neznaš) da ima svoj početni naivni period, onda malo ozbiljniji od broja 74 recimo i vrhunski do samog kraja...preporuka sa moje strane. mrtvaci su mi loši,grozni,nikakvi,,,ajde da ne volim horror ali crtež? Kapetan Miki je carski crtež za mrtvace. |
|
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 14/12/2016 : 22:10:36
|
Da, Kapetan Miki je odličan Samo su prvih 74 naivne epizode, do 200 je dosadan, od 207 do kraja je istrošen, ali od 201 do 206 je vrhunski! A onoj Fibri svaki treći strip ne valja! |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19493 Posts
Posted - 14/12/2016 : 22:17:27
|
quote: Originally posted by supermark
Da, Kapetan Miki je odličan Samo su prvih 74 naivne epizode, do 200 je dosadan, od 207 do kraja je istrošen, ali od 201 do 206 je vrhunski! A onoj Fibri svaki treći strip ne valja!
svaki drugi.
|
|
Edited by - teller on 14/12/2016 22:17:46 |
 |
|
RAKOSI4
Advanced Member

.jpg)
5145 Posts
Member since 23/07/2016 |
Posted - 14/12/2016 : 22:21:12
|
Ovaj, molim... Zivi mrtvaci sranje? Pa bas takav izraz? Pobogu, samo me krajnja pristojnost sprjecava od teskih rijeci, ali ipak, sto ima naivnije,(gluplje), od Malog rendera, valjda samo Kapetan Miki...
Nije u redu vriđat Kit Telera , to je odličan strip izuzev početka ,malo prije je dr.Kitolog to objasnija. Čekaj samo da Jaki ti to vidi pa češ vidit urnebesa  Miki je u početku naivan ali simpatičan a posli kako je rečeno dosadan Poruka ove priče glasi ; NIKAD NE VRIĐAJ RENĐERE , JER NIKAD NE ZNAŠ KAD TE MOGU UHITIT  |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts
Posted - 14/12/2016 : 22:30:11
|
Dobra "baza", za ispusteno slovo, nema sta. Potpisujem. Mozda ne bi vjerovao, imao sam sve brojeve koji su izasli u LMS ali ne sjecam se koliko je to, nestali su u vihoru proteklih godina... Hvala na preporuci, ne bi bas. Naivno mi je do bola. A Mrtvaci, mrak strip, a vidi bogati, bas im i stoji: mrak strip. Kapetan Miki, oslobozebodi, od kad je u nekoj epizodi s dva hica prepolovio dva vesla od po 10 cm. promjera svako, na barci kojom su negativci bjezali... pa otisao na casu mljeka...ajme. a bio sam klinac, kad sam bacio demonstrativno taj strip... sta bi tek danas rekao? |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19493 Posts
Posted - 14/12/2016 : 22:46:37
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by ivanl valjda samo Kapetan Miki...
Znam Di živiš...
idemo zajedno! |
|
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 14/12/2016 : 22:47:28
|
Vesla su bila već natrula od dugogodišnjeg korištenja pa ne treba čuditi da ih je metak prepolovio. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 14/12/2016 : 22:50:38
|
quote: Originally posted by RAKOSI4
Nije u redu vriđat Kit Telera , to je odličan strip izuzev početka ,malo prije je dr.Kitolog to objasnija.
Gdje ga samo nađe.  |
 |
|
RAKOSI4
Advanced Member

.jpg)
5145 Posts
Member since 23/07/2016 |
Posted - 14/12/2016 : 23:07:10
|
Ako ima dr. Zagorolog zašio ne bi bija i dr.Kitolog 
Miki je dobar strijelac jer pije mliko i ima mirnu ruku , tako da mi je to skroz logično  Niko ne komentira Robin Huda kad prepolovi strijelu strelicom , a velika je pijančina , gora od Smuka  |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts
|
Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
|
Dobrica Cosic
New Member

202 Posts
Member since 10/12/2016 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 28/12/2016 : 22:08:19
|
Taj strip ne vrijedi polovinu tih novaca, to priznajem i ja koji posjedujem istoga. |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 28/12/2016 : 22:11:04
|
Dobro je da vrede ti Libellusi, da znam da nisam bacio pare za džaba! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
morski
Senior Member

2675 Posts
Member since 09/08/2014 |
|
PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 29/12/2016 : 09:11:25
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by PAJDO
quote: Originally posted by Johnny Difool
quote: Originally posted by PAJDO
quote: Originally posted by Johnny Difool
Ako se gledaju Fibrini integrali s po 5 ili 6 albuma, također boja, fini papir i općenito superiorna tehnička oprema, a po cijeni od 200-250-300 kn, to mu dođe oko 40-50-60 kn po albumu. Što su realno vrlo fair i povoljne cijene za (ovisno o ukusima) vrhunske stripove kakvi su Inkali, Potraga za pticom vremena, Sedam života kopca, Naša majka rat itd. E sad, kako Fibra može za naše prilike nekomercijalne i nerijetko nepoznate stripove od 48 do 64 stranice velikog formata objavljivati po cijeni od recimo 50 kn, a Libellus npr. 96 stranica puno komercijalnijih Martina ili Texa "mora" prodavati po cijeni od 150 kn, unatoč svim aargumentima i alibijima (od veličina naklada do korištenja europskih potpora) svejedno mi nije jasno.
A zašto je to povoljna cijena?
Meni je cijena od 50-ak kuna za kolor BD album od 48 do 64 stranice unutar integrala s HC itekako povoljna, a dopuštam da tebi nije. Sve je stvar ukusa i preferencija.
No pokušaj naći jeftinije izdanje.
Upravo to ,sve je stvar ukusa, mada bi i za većinu LB bonellija mogli reći "probaj naći jeftinije izdanje"
Nije samo stvar ukusa, stvar je i elementarne matematike. Mi u Hrvatskoj bez obzira na minorne tiraže BD stripove čitamo za istu, a najčešče i nižu cijenu od ostatka evrope. Mi u Hrvatskoj bez obzira na minorne tiraže američke stripove čitamo za istu, a najčešće i nižu cijenu od amerikanaca. Mi u Hrvatskoj bez obzira na minorne tiraže Bonelli stripove čitamo po 5 do 10 puta većoj cijeni od talijana.
Dakle nije stvar ukusa nego ima i matematike. Ne mogu tvrdit jer nisan hard core Bonellijevac ali mi u Hrvatskoj imamo vjerovatno najskuplji Bonelli na svitu.
Teško je u isti koš stavit ukus i matematiku. Ali ako većinu ljudi zanima bonelli a ne bd onda je stvar jasna na koju stranu ukus ide.
|
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
 |
|
zovko
New Member

201 Posts
Member since 21/08/2012 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts
Posted - 29/12/2016 : 19:45:41
|
Jako mi je drago da se ovaj topic nastavlja, da se tema ponovo zakotrljala... Cinjenice stvarno kazu da najbolju produ na ovim prostorima imaju Zagor i Alan Ford, ovaj potonji moj je osobni cjelozivotni favorit, al sto ljudi-sto cudi. Da se vratimo na pocetnu temu, Libellus je itekako potreban za sve one,( nas ), koji ga trebamo... to mi se cini vrlo jednostavno. Dakle, ponovimo; ko voli neka, (itekako) izvoli... |
 |
|
PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 29/12/2016 : 21:03:14
|
Jako mi je drago da se ovaj topic nastavlja, da se tema ponovo zakotrljala... Cinjenice stvarno kazu da najbolju produ na ovim prostorima imaju Zagor i Alan Ford, ovaj potonji moj je osobni cjelozivotni favorit, al sto ljudi-sto cudi. Da se vratimo na pocetnu temu, Libellus je itekako potreban za sve one,( nas ), koji ga trebamo... to mi se cini vrlo jednostavno. Dakle, ponovimo; ko voli neka, (itekako) izvoli...
U biti ne znamo kako bi izgledala alternativa. Ono što je gotovo sigurno je to da, vjerovatno, nitko ne ni poštovao ovakvu kronologiju izlaženja i sigurnost da će se sve započeto i objaviti. |
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
 |
|
Topic  |
|