forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1210

morski
Senior Member

2662 Posts

Member since 09/08/2014

Posted - 21/12/2016 : 19:15:04  Show Profile Show Extended Profile  Send morski a Private Message  Reply with Quote
'ajmo, zagorovci https://www.limundo.com/kupovina/Casopisi-stripovi-i-igre/Stripovi/Zlatna-Serija/ZAGOR-KOLEKCIJA/52815335

Kompletni popis Bonelli stripova u Excelu
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 21/12/2016 : 19:43:32  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
Da, još samo 50 minuta....

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page

Kontrast 2
Senior Member

2312 Posts

Member since 12/09/2016

Posted - 21/12/2016 : 23:36:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Kontrast 2 a Private Message  Reply with Quote
Neki to već imaju....
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 22/12/2016 : 22:19:58  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Vjerovali ili ne, tek nedavno sam procitao team-up sa Dragonerom.
Dragonerov autor Vietti je autor ove price, cini mi se da je dobar poznavalac superherojskog svijeta jer je napravio jedan susret junaka sasvim u stilu devedesetih godina, jer su upravo u to vrijeme scenu preplavili susreti DC i Marvelovih heroja. U sustini koncept tih prica je jednostavan: sastanu se dva junaka iz razlicitih svijetova, prvo se malo potuku ali se to izvede tako da se nijedan od njih ne ponizi, onda se udruzenim snagama bore protiv sila zla i iskazuju jedan drugom uzajamno postovanje. Na taj nacin je izveden i ovaj strip, mada moram reci da je to sve ispalo mnogo bolje nego kod susreta superherojskih junaka. Jedna fina i lagana prica, bas ono kako se kaze za "dobro osjecanje". Jaka osmica za pricu i scenario, isto i za crtez. Venturi nikad bolji.

VC izdanja inace izbjegavam zbog loseg iskustva, cesto je falilo nekoliko stranica ili je bilo nekih drugih gluposti koje su me odvratile od kupovine. Cekao sam i cekao da Ludens ovo objavi i jos uvijek nista, pa zato sam morao uzeti ovo izdanje. Sve fino zapakovano u foliju, krenem da citam i onda stara prica, koja mi se kod njihovih izdanja vec x puta desila: nakon 66 stranice prica se vraca na 19 stranicu, ponavlja se tako do 34, pa od 83 stranice strip se nastavlja do kraja. Dakle, fale mi stranice od 66 do 83. Mislim, sta reci...
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 22/12/2016 : 22:36:46  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Nije mi jasno...nas petorica-sestorica iz BL kupujemo kolor bibl. kako koja izadje i do sada nikakvih problema sa njihovim sveskama.

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 22/12/2016 : 22:40:53  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Vjerovali ili ne, tek nedavno sam procitao team-up sa Dragonerom.
Dragonerov autor Vietti je autor ove price, cini mi se da je dobar poznavalac superherojskog svijeta jer je napravio jedan susret junaka sasvim u stilu devedesetih godina, jer su upravo u to vrijeme scenu preplavili susreti DC i Marvelovih heroja. U sustini koncept tih prica je jednostavan: sastanu se dva junaka iz razlicitih svijetova, prvo se malo potuku ali se to izvede tako da se nijedan od njih ne ponizi, onda se udruzenim snagama bore protiv sila zla i iskazuju jedan drugom uzajamno postovanje. Na taj nacin je izveden i ovaj strip, mada moram reci da je to sve ispalo mnogo bolje nego kod susreta superherojskih junaka. Jedna fina i lagana prica, bas ono kako se kaze za "dobro osjecanje". Jaka osmica za pricu i scenario, isto i za crtez. Venturi nikad bolji.

VC izdanja inace izbjegavam zbog loseg iskustva, cesto je falilo nekoliko stranica ili je bilo nekih drugih gluposti koje su me odvratile od kupovine. Cekao sam i cekao da Ludens ovo objavi i jos uvijek nista, pa zato sam morao uzeti ovo izdanje. Sve fino zapakovano u foliju, krenem da citam i onda stara prica, koja mi se kod njihovih izdanja vec x puta desila: nakon 66 stranice prica se vraca na 19 stranicu, ponavlja se tako do 34, pa od 83 stranice strip se nastavlja do kraja. Dakle, fale mi stranice od 66 do 83. Mislim, sta reci...

ja sam ga tija kupiti od jednog lika ali sad kad si to reka mislim da ipak necu(kaze da je neraspakiran u celofanu),nezelim uzeti sto i ti

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 22/12/2016 : 22:49:19  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
To baš treba biti ''lude sreće'' da naletiš na takav primjerak.
Imam 6-7 Odabranih priča od VČ i na njima nema takvih problema, jedina boljka je slabi otisak.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 22/12/2016 : 22:55:27  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Sto se tice njihovih izdanja, ja ti mogu o slicnim slucajevima knjigu napisati. Zato i ne uzimam. Evo i slika:

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 22/12/2016 : 23:10:13  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Onda se tih 16 stranica koje tebi fale ponavlja u nekom drugom primjerku.
U svakom slučaju to je malo previše, da je samo 1-2 u sredini priče pa još nekako, ali ovo...

Edited by - DODSFERD on 22/12/2016 23:10:44
Go to Top of Page

vešmašina
Average Member

599 Posts

Member since 12/10/2013

Posted - 22/12/2016 : 23:48:21  Show Profile Show Extended Profile  Send vešmašina a Private Message  Reply with Quote
s obzirom da se radi o dragoneru gdje je zagor gost, mislim da zbog autorskih prava zagora u teamupu ludens jednostavno nemre objavit.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 22/12/2016 : 23:51:35  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vešmašina

s obzirom da se radi o dragoneru gdje je zagor gost, mislim da zbog autorskih prava zagora u teamupu ludens jednostavno nemre objavit.

Pa, zasto ne? Ukoliko niko drugi ne drzi prava u Hrvatskoj, onda ne vidim nikakvu prepreku. Siguran sam da za ovu pricu Ludens ne mora da otkupi cijeli Dragonero paket.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 22/12/2016 : 23:51:50  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Istina, već bi to Ludens objavio da je ikako mogao.

Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 23/12/2016 : 01:48:37  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
quote:

Imam 6-7 Odabranih priča od VČ i na njima nema takvih problema, jedina boljka je slabi otisak.

meni je na Zagoru Ludens HC indijanska magija do 35 str sve ok pa onda idu stranice 59-79,pa se opet vraca na 35,ali eto uspija sam nabaviti duplikat a ovaj raritetni mozda bude jednog dana vridija kao ZS13

GALLIENO FERRI

Edited by - markotamara on 23/12/2016 01:49:15
Go to Top of Page

Džedson
Average Member

535 Posts

Member since 29/04/2008

Posted - 23/12/2016 : 11:35:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Džedson a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja sam iz treće uspio naći ispravan primjerak u snk. uđem, kupim prvi, odmotam foliju u obližnjem parkiću gdje uvijek napravim inspekciju, poučen iskustvom, pogotovo u slučaju vč stripova. ne valja, problem isti kao kod ovog škarta koji je dobio nesretni kw. vraćam se, zamijenim za drugi, inspekcija u parkiću, i bingo - još jedan škart. vraćam se treći put, prodavaču već neugodno i ajde nekako do ispravnog : )

vč otkad se pojavio ima izražen i čest problem sa ponavljanjem i nestajanjem stranica, ili stranice jednog stripa završe u drugome i tako dalje i tomu slično. ovakvih vraćanja u striparnice sam imao dosta. srećom, ono nešto sitno što sam kupio po aukcijama je bilo dobro, ali uvijek me prpa : )
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 23/12/2016 : 12:42:36  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Tog dana je dobro radio inspektor Park.
Stvarno nisam znao da je situacija tako loša jer nitko nije spominjao probleme sa nedostatkom većeg broja stranica.
Onda je bolje da niti ne stavljaju tu foliju da se može na licu mjesta prelistati i uvidjeti moguće nedostatke.

Go to Top of Page

Vid
Senior Member

Slovenia
1254 Posts

Member since 07/10/2004

Posted - 23/12/2016 : 17:41:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Vid a Private Message  Reply with Quote
I kod mog stripa je falio veči broj stranica. Prijatelj koji je išao za Beograd zamijenio ga je za ispravan primjerak, no rekao mi je, da je tek treči ili četvrti strip kojeg je provjerio imao sve stranice na broju.
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6926 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 23/12/2016 : 17:47:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Srećom nisam kupovao Zagor sa Dragonerom, mislim da je to dno dna i nisam mogao biti tako okrutan da i to uzmem, jedina stvar iz svih sporednih izdanja koju nisam kupio. U sporedna izdanja ne ubrajam nekakve sklepane klasike i odabrane priče već ono što i u Italiji

loading...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 23/12/2016 : 18:26:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ranije sam se premišljao a sada je sigurno da ga neću niti ja kupiti, ne treba mi strip tematike koja mi ne leži i još neispravni primjerak.

Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 23/12/2016 : 19:06:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Kako ovako krenete sa pricom, nije mi jasno. OK, King je dobio neispravan primjerak, ja npr. nikad nisam dobio neispravan primjerak. Imam sve najbolje iskustvo sa VC stripovima.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5546 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 23/12/2016 : 19:23:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Isti slučaj i kod mene... imam sve brojeve VČ: redovni Zagor, OP, Sp, OPr. i KI, M.No redovni i KI, Tex redovni, MM redovni i KI, Dragonero... i nikada nisam imao nijedan nedostatak strane, ili neke druge greške, osim dva tri puta bilo jedna ili dve strane viška...
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11894 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 23/12/2016 : 20:27:25  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Takodje i kod mene nikad nisam imao takvih problema sa VCovim izdanjima a oni cine vecinu moje SBE kolekcije. Nigde nisam naisao na takvo nesto. A moj Zagor Dragonero team up je besprekoran.
Go to Top of Page

hamzik
Junior Member

Sweden
406 Posts

Member since 27/04/2012

Posted - 23/12/2016 : 20:39:47  Show Profile Show Extended Profile  Send hamzik a Private Message  Reply with Quote
Imam slicno iskustvo sa VC. Moj OP Sveti breg je imo potpuno razbacane strane. Bar desetak puta tokom stripa stranice dolaze u pogresnom redu. Kupio sam jos jedan primjerak i onda je sve bilo korektno. Ali opet kupujem redovnu seriju od VC i volim i odabrane price.
Go to Top of Page

senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts

Member since 08/01/2011

Posted - 23/12/2016 : 20:55:29  Show Profile Show Extended Profile  Send senokute a Private Message  Reply with Quote
Imao sam slicnih problema Sa lud-klasikom, al to je nista kojih greski ima kod talijanaca, imao sam jedan primjerak recolta,
do pola normalan a od pola moras strip okrenuti naopako da ga citas:)
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5061 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 23/12/2016 : 21:04:14  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Gledajući po internetu gomile stripova na talijanskim festivalima (a još su neki spominjali po forumu pa sam obratija pozornost) oni kiosk primjerci svi su bili valoviti,pa nije valjda da talijani upotrebljavljaju loš papir
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2648 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 23/12/2016 : 22:47:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RAKOSI4

Gledajući po internetu gomile stripova na talijanskim festivalima (a još su neki spominjali po forumu pa sam obratija pozornost) oni kiosk primjerci svi su bili valoviti,pa nije valjda da talijani upotrebljavljaju loš papir

Dosa sam sa puta, mrtav umoran, samo kratko, svi SBE stripovi od tamo negdi 2007. su valoviti a ujedno i super kvalitetni, lagani, savitljivi, cvrsti i vrhunski otisnuti. Ne trebaju tu ni vrecice ni nikoji qurci.

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page
Page: of 1210 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.56 seconds. Snitz Forums 2000