forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 SBE recenzije & rezervacije
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 235

VALTER
Advanced Member

Croatia
6416 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 26/12/2016 : 19:19:25  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Treba prekinuti s tom nastranom praksom rezervacija i vratiti se načelu 'tko prvi njegova djevojka', kakvo je vladalo 2006., dok sam ja pisao recenzije a većina vas nije bila ni u planu.
Go to Top of Page

Dobrica Cosic
New Member

202 Posts

Member since 10/12/2016

Posted - 26/12/2016 : 19:45:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Dobrica Cosic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

quote:
Originally posted by Dobrica Cosic

Mogu li uraditi neku recenziju za Zagora, predlog mi dajte???

Čisto ono kurioziteta radi, koja ti je najbolja epizoda Zagora?

Mada to ima više veze sa nostalgijom možda, najbolje epizode zagora su mi Raskrinkani vampir i Horde zla, nikada neću moći da dam precizan odgovor koja mi je bolja i draža.Volim i Došljake sa Aljaske, prvog Kandraksa, Hagota, Ukletu zemlju...
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 26/12/2016 : 19:47:05  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Mada to ima više veze sa nostalgijom možda, najbolje epizode zagora su mi Raskrinkani vampir i Horde zla, nikada neću moći da dam precizan odgovor koja mi je bolja i draža.Volim i Došljake sa Aljaske, prvog Kandraksa, Hagota, Ukletu zemlju...

Moj dobri Dobrica, ko bi reko, i meni se sviđa Raskrinkani vampir...
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19815 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 26/12/2016 : 19:48:40  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Još ćeš na kraju zaključiti da je tvoj dupli.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Dobrica Cosic
New Member

202 Posts

Member since 10/12/2016

Posted - 26/12/2016 : 19:50:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Dobrica Cosic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Pogledao skenove baš danas i tog famoznog četvrtog Rakosija, i ok je to manje više, ali Monika ne može da dočara tu mračnu atmosferu kao Ferri nikada, tužan sam jer je ta priča ipak bila Ferrijev vrhunac i uvek sam maštao da će možda on uraditi još jednu priču sa Rakosijem i to onu ''Transilvanija'', od toga ništa...
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22343 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 26/12/2016 : 19:51:53  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bas si djubre.

Dobrice, sljedeci me put poslusaj.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 26/12/2016 : 19:52:49  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Tintone jesi li i ti fan Raskrinkanog vampira (koje li ironije) i Horda zla, jer ako jesi mogli bi npr. osnovati klub, evo još par članova koji imaju isti ukus:

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45099#1716614
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=34056#891586
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 26/12/2016 : 19:53:29  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Bas si djubre.

Dobrice, sljedeci me put poslusaj.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19815 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 26/12/2016 : 19:57:09  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by tinton

Tintone jesi li i ti fan Raskrinkanog vampira (koje li ironije) i Horda zla, jer ako jesi mogli bi npr. osnovati klub, evo još par članova koji imaju isti ukus:

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45099#1716614
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=34056#891586

Normalno da nisam.
Ali dobar si detektiv, jel' ti Bat Batterton neki predak?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Dobrica Cosic
New Member

202 Posts

Member since 10/12/2016

Posted - 26/12/2016 : 20:00:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Dobrica Cosic a Private Message  Reply with Quote
Nisam baš najbolje razumeo o čemu se radi i šta je Solar hteo da kaže u vezi mog ukusa?!?

Horde zla i Raskrinkani vampir su stripovi jednog vremena i jedne generacije, mnoga su detinjstva obeležili i znam veliki broj ljudi koji čitaju Zagora a kojima su takođe ove epizode najbolje.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22343 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 26/12/2016 : 20:05:30  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pogledao skenove baš danas i tog famoznog četvrtog Rakosija, i ok je to manje više, ali Monika ne može da dočara tu mračnu atmosferu kao Ferri nikada, tužan sam jer je ta priča ipak bila Ferrijev vrhunac i uvek sam maštao da će možda on uraditi još jednu priču sa Rakosijem i to onu ''Transilvanija'', od toga ništa...

Vjeruj mi, bolje da tu epizodu Ferri nije odradio. Onaj zlatni od prije, to da, ali to je nekad bilo.
Della Monica je fantastican crtac, ali u pravu si, jedino je Ferri mogao da docara onu perfektnu atmosferu iz prica o vampirima.
Radio bih vidjeo Barisona u jednoj takvoj prici. Mozda se to i dogodi za vrijeme EO.
Go to Top of Page

Dobrica Cosic
New Member

202 Posts

Member since 10/12/2016

Posted - 26/12/2016 : 20:16:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Dobrica Cosic a Private Message  Reply with Quote
Barison je losiji od Monike, jedino Verni.
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 26/12/2016 : 20:24:53  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Pa "Horde Zla" je kako ja znam, pozitivno ocjenjena epizoda, samo se nadam da nece uprskati sve sa nastavkom.
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 26/12/2016 : 20:26:01  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
omfg, još jedan vernoid

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 26/12/2016 : 20:47:39  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WOLF-HUNTER

Pa "Horde Zla" je kako ja znam, pozitivno ocjenjena epizoda, samo se nadam da nece uprskati sve sa nastavkom.

U zadnje vrijeme ima sve više negativnih komentara, tu priču spašava još samo nostalgija, a kod koga ona nije prisutna tada nema nikakve pomoći.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 26/12/2016 : 22:02:41  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Pleme drvenih lica.

Eh, a da nije Igor pre dva dana rezervisao Timbera, onda je Dobrica mogao da odradi recku koja mu je ostala iz prošlog "života".
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 26/12/2016 : 22:08:36  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VALTER

Treba prekinuti s tom nastranom praksom rezervacija i vratiti se načelu 'tko prvi njegova djevojka', kakvo je vladalo 2006., dok sam ja pisao recenzije a većina vas nije bila ni u planu.

Au, pa taj sistem bi nas uništio. Ima gomila ljudi koja radi recke mesecima pa i godinama, i zamisli privedu konačno kraju a ono neko već postavio pre par dana istu.
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 26/12/2016 : 22:09:26  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
Kinže ja sam ti pribeležio rezervaciju za Maxi 27, koji mi nisi prijavio a negde videh da je već radiš.

Ti baš hoćeš da zavlada ova VALTEROVA anarhija.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 26/12/2016 : 22:31:33  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ma King to rješava brzinski, čak da netko drugi misli raditi istu epizodu ne bi stigao napisati ni 3 reda a recenzija bi već bila okačena.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7355 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 26/12/2016 : 22:45:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by thekide

Kinže ja sam ti pribeležio rezervaciju za Maxi 27, koji mi nisi prijavio a negde videh da je već radiš.

Šta fali, i ja sam prije 20 dana poslao jednu inspirativnu Deeju koju ti nisam prijavio.

A i nije ni Valterova luda mada ne baš u takvom obliku. Treba uvesti pravilo da se za rezervaciju odredi neki vremenski rok od recimo npr. 30 dana. U tom razdoblju se mora recenzent javiti je li recenzija u nastanku. Ako se ne javi ili javi da je nije ni započeo ide recka drugom zainteresiranom ako ga uopće ima.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22343 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 26/12/2016 : 22:50:58  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Slazem se sa Jerryjem. Samo mozda taj rok pomaknuti na recimo sest mjeseci. Pored rezrvacije staviti datum, pa ako se nista ne desi, onda barem da se da objasnjenje.

Maxi rezervacija: Naravno, to mozes automatski meni da pripises, kao i svaki drugi Zagorov maxi.
Samo naredni maxi sa dvodijelnom pricom cemo ja i Igor zajedno da odradimo.
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 26/12/2016 : 23:45:43  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

quote:
Originally posted by thekide

Šta fali, i ja sam prije 20 dana poslao jednu inspirativnu Deeju koju ti nisam prijavio.

A i nije ni Valterova luda mada ne baš u takvom obliku. Treba uvesti pravilo da se za rezervaciju odredi neki vremenski rok od recimo npr. 30 dana. U tom razdoblju se mora recenzent javiti je li recenzija u nastanku. Ako se ne javi ili javi da je nije ni započeo ide recka drugom zainteresiranom ako ga uopće ima.

Jel to sad ti meni udaraš kontru? Radiš mi iza leđa.
I još bi da progoniš moje recenzente. Kaki mesec dana, pa ja za to vreme jedva naslov napišem.
Nismo svi ko ti i King pa da samo ispaljujemo recke.

Mada moram priznati da sam razmišljao da u toku sledeće godine tražim potvrdu od nekih recenzenata, jer po mom proračunu ima otprilike 12 trkača na duge staze, a od toga očekujem da ću dve trećine zauvek otpisati.

Pa ću onda na kraju 2017. da napravim presek i oslobodim dvadesetak rezervacija (za koje se, doduše, niko ne otima).
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7355 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 27/12/2016 : 00:00:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Ma ja sam lupio 30 dana, može to i na neki duži rok. Čisto da probudim neke NN spavače koji godinama drže rezervirane epizode.
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 27/12/2016 : 00:08:26  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Ma ja sam lupio 30 dana, može to i na neki duži rok. Čisto da probudim neke NN spavače koji godinama drže rezervirane epizode.

Tačno je da ta dvojica što te najviše muče vole da gomilaju rezervacije bez ikakvog reda i plana. Ipak, očekujem da u toku 2017. ispune svoju normu od dve NN recke godišnje.
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 27/12/2016 : 06:30:53  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
Kako uspevate da pisete tako sporo? Ozbiljno pitam, bez zamerke. Zanima me zbog paralele. Šta koči? Koji su otežavajući faktori?

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page
Page: of 235 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.44 seconds. Snitz Forums 2000