Najjača fora iz Kleopatre mi je kad na onoj kotrljajućoj sfingi visokoj 50 metara, koju vuku stotine robova i oko koje pleše stotine plesačica dođe u inspekciju gradilišta i kaže "Ništa, ništa samo vi nastavite, ja sam ovdje inkognito"
je,je,sve po željama:) inače,jučer sam pročita pikte i nije mi bio loš.doduše,nije mi ni bio dobar.kao da sam pročita malo bolji bonelli:) pročita san i onaj rođendanski.ima je dvi baze di san se nasmija i to je to.
oni sa svermicima je isto loš. ali prijevod mi je dobar/korektan kod svih albuma. ostaje žal za imenima nekih likova koji nisu po mom ali da je po mome drugi bi se žalili tako...
ali su zato ovi novi slo Asterixi od Graffita odlično prevedeni, a što se upisa slova tiče..slično sranje kao kod BG... neka kriva zavita slova..skoro nečitljivo..ko zna u kom grmu čuči zec, da ne upisuju normalna čitljiva slova.
Radi se o originalnom asteriksovom fontu... koji je savršen za ovaj strip i meni je jako drago da se je Bookglobe odlučio za ovakav potez i angažirao Šunjića da odradi unos teksta...
ali su zato ovi novi slo Asterixi od Graffita odlično prevedeni, a što se upisa slova tiče..slično sranje kao kod BG... neka kriva zavita slova..skoro nečitljivo..ko zna u kom grmu čuči zec, da ne upisuju normalna čitljiva slova.
Radi se o originalnom asteriksovom fontu... koji je savršen za ovaj strip i meni je jako drago da se je Bookglobe odlučio za ovakav potez i angažirao Šunjića da odradi unos teksta...
blago tebi... meni je takva slova glupo čitat...bilo original ili ne. naravno to me ne sprečava da uzimam asterixe ali da je moglo to bolje-moglo je...šta bolje, moglo je samo normalnije.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Ja sam bio jučer na kiosku i vidio sam nove Asterixe, a ima i starih. Problem s njima je (bar na mojem kiosku) što stoje uz slikovnice, dječje revije i slične stvari za djecu. Možda zato ljudima promaknu jer su ostali stripovi na suprotnoj strani. Uz to, nisu niti svi izloženi, tako da ja obavezno nosim popis i onda se teta u kiosku svaki put penje na ljestve i skida stripove s police. Isto tako ako nije sigurna za neko izdanje pogleda u blagajnu gdje joj piše ima li toga, a već je netko i prije spomenuo na jednoj od tema, da ima i najavu za ono što će joj doći u dostavi sutradan.
Kupio nove Asterixe (28 i 30) na kiosku u Rijeci (ima i ostalih brojeva). Čarobni sag mi je bolji/simpatičniji od Gala na galiji, ali u svakom slučaju je super što imamo Asterixa u cijenovno prihvatljivom i lako dostupnom izdanju. Živio strip na kiosku!
Ma več par godina na kioscima na Rabu imaju Asterixe i Talične sc izložene...gledajte tamo gdje je izložen Garfild recimo... ima i njemačkih Asterixa ne samo naših.... malo okrenute glave od novim Blekova,Mikija,Tellera,Zagora i među literaturu za mlađi uzraštaj... bd stripovi na kioscima su za
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!