Hvala Krugeru ma najviše me zezao taj tcom-ov mail, nikako nisam znao kako ući u njega i potvrditi registraciju, pa sam napokon uspio.
Što se tiče ove teme, nekako mi najdraža naslovnica ova u kojoj se Zagor pojavio po prvi put u jakni - "Sierra Blanca". Iako ova naslovnica od najnovijeg najavljenog Maxija isto moćno izgleda, ovo će kod nas vjerojatno iduću zimu (obožavam takve motive sa snijegom, pogotovo usput kad ga i vani "natrpa" pa imaš onaj zimski ugođaj tijekom čitanja).
Što se tiče ove teme, nekako mi najdraža naslovnica ova u kojoj se Zagor pojavio po prvi put u jakni - "Sierra Blanca". Iako ova naslovnica od najnovijeg najavljenog Maxija isto moćno izgleda, ovo će kod nas vjerojatno iduću zimu (obožavam takve motive sa snijegom, pogotovo usput kad ga i vani "natrpa" pa imaš onaj zimski ugođaj tijekom čitanja).
Odlična tema. Najbolja verzija mi je demonska knjiga i ključ spoznaje. Inače sve zagorove snježne priče su mi odlične. Baš ima neki dodatan draž takva priča.
@Kruger - jel misliš na ovu zadnju naslovnicu što smo stavili od Maxija? Aha, Piccinelli.
edit: ako se ne varam, ovaj njegov karakteristični potpis je ispod cijevi puške.
Podaci o njemu koje je Solar stavio u dr.temi:
Originally posted by solar Maxi #32 Scenarij: Jacopo Rauch Crtež: Domenico i Stefano Di Vitto Naslovnica Alessandro Piccinelli
@Tonka24 - meni je isto odlična tema, pogotovo što isto volim te snježne avanture. Baš mi se potrefilo prije koji tjedan da su mi na red došli na čitanje "Snježni sokolovi", a vani 40cm ga palo
@Kruger - jel misliš na ovu zadnju naslovnicu što smo stavili od Maxija? Aha, Piccinelli.
edit: ako se ne varam, ovaj njegov karakteristični potpis je ispod cijevi puške.
Podaci o njemu koje je Solar stavio u dr.temi:
Originally posted by solar Maxi #32 Scenarij: Jacopo Rauch Crtež: Domenico i Stefano Di Vitto Naslovnica Alessandro Piccinelli
@Tonka24 - meni je isto odlična tema, pogotovo što isto volim te snježne avanture. Baš mi se potrefilo prije koji tjedan da su mi na red došli na čitanje "Snježni sokolovi", a vani 40cm ga palo
Ja to neću dočekati nikada, baš me snijeg zaobilazi, maštam čitati ključ spoznaje a vani -5 i pada snijeg, imam osjećaj kad bi otišao na Antarktiku počela bi se otapati
Imamo nekoliko primjera gdje se znak uopste ne vidi, cak i na samom pocetku serijala. U pravu si kada kazes da bi bilo glupo da se u vecini slucajeva ne vidi, ali je dobro s vremena na vrijeme da naslovnicar ima umjetnicku slobodu i da moze da odradi naslovnicu kako treba, a ne da vodi racuna o znaku pa stavlja Zagora u neku neprirodnu pozu, kao sto se ponekad znalo da desi kod Ferrija.
Zagor ima posle ovoliko vremena slobodu da moze i dupe da nam okrene mi bi ga prepoznali