Author |
Topic  |
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 04/01/2017 : 20:46:11
|
Ako se dobro sicam slike ove predivne djevojke bile su objavljene i u onom topicu Voajeri ili kako se vec zva? |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 04/01/2017 20:47:05 |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 04/01/2017 : 20:46:26
|
quote: Originally posted by Mrkva
Ajmo, ajmo, Tutta i Dods! Ima da vidimo i ovog famoznog ghostwritera Duleta napokon :)
Pa eto me na avataru, nema potrebe za drugom slikom. Ako je ta premala ovdje ima veća http://oi68.tinypic.com/m5y0m.jpg |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 04/01/2017 : 20:46:52
|
Rakosi, fulao si definitivno! Profesiju, ali i nick. Trebao si ti biti Dobrica Ć.  |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts
Posted - 04/01/2017 : 20:48:49
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Ajmo, ajmo, Tutta i Dods! Ima da vidimo i ovog famoznog ghostwritera Duleta napokon :)
Pa eto me na avataru, nema potrebe za drugom slikom. Ako je ta premala ovdje ima veća http://oi68.tinypic.com/m5y0m.jpg
Sine Dodse, pa je s' to stvarno ti??? |
 |
|
Dobrica Cosic
New Member

202 Posts
Member since 10/12/2016 |
Posted - 04/01/2017 : 20:49:29
|
quote: Originally posted by lwood
ej pa di si iskopa Lido di Jesolo.  tamo bijah 1995. 
Ja sam bio početkom devetog meseca 2016, lepa plaža |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22370 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 04/01/2017 : 21:07:33
|
Moze se primijetiti odredjena slicnost forumasa i poznatih licnosti... Kiky original Vin Diesel, brni fakat Tom Cruise, profina cura mogla bi proci kao Monica Bellucci, Zagor12 baca na Federera, Mrkva na Miru Banjac, Manhunter na onog fotografa Dejana Milica. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 04/01/2017 : 21:10:54
|
quote: Originally posted by King Warrior
brni fakat Tom Cruise,
Ovo mi je reklo masu ljudi, bivsa me zvala tako..
Jedino sta sam ja covik od 1.9m a on metar i lamica.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
RAKOSI4
Advanced Member

.jpg)
5160 Posts
Member since 23/07/2016 |
Posted - 04/01/2017 : 21:13:45
|
quote: Originally posted by Dukidule
Rakosi, fulao si definitivno! Profesiju, ali i nick. Trebao si ti biti Dobrica Ć. 
Pa dobro jeli ti vidiš koju skrivenu energiju ima profesor  Jači je od profesora BALTAZARA . Pokrenija je lavinu na ovom topicu , koji je zamra , sad svi stavljaju svoje fotografije masovno , još malo pojedinci će stavljat slike od svojih PUNICA .
|
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26028 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 04/01/2017 : 21:14:53
|
Moze se primijetiti odredjena slicnost forumasa i poznatih licnosti... Kiky original Vin Diesel, brni fakat Tom Cruise, profina cura mogla bi proci kao Monica Bellucci, Zagor12 baca na Federera, Mrkva na Miru Banjac, Manhunter na onog fotografa Dejana Milica.
   |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
|
Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts
Posted - 04/01/2017 : 21:25:57
|
quote: Originally posted by RAKOSI4
Rakosi, fulao si definitivno! Profesiju, ali i nick. Trebao si ti biti Dobrica Ć. 
Pa dobro jeli ti vidiš koju skrivenu energiju ima profesor  Jači je od profesora BALTAZARA . Pokrenija je lavinu na ovom topicu , koji je zamra , sad svi stavljaju svoje fotografije masovno , još malo pojedinci će stavljat slike od svojih PUNICA .
Ma više je tu lavinu Mrkva pokrenula. Poslije njene fotke krenuo kvazi carsting samaca i onih koji bi to rado još bili.   |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26028 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 04/01/2017 : 21:34:27
|
quote: Originally posted by KRAS
uglavnom nemojte profu više trpati u mardelj
Šta će ti profa, dama ima javni profil na Fejsu... |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 04/01/2017 : 21:37:47
|
Moze se primijetiti odredjena slicnost forumasa i poznatih licnosti... Kiky original Vin Diesel
A zašto ne Shane Diesel, nema toliko novca kao Vin ali sigurno više uživa u svom poslu. quote: Mrkva na Miru Banjac
A jesi našao babu od 100 godina za usporedbu, sigurno postoji nešto mlađe. Zbog boje kose Mrkva mene podsjeća na Annu Bell Peaks, evo slike pa vidi http://oi65.tinypic.com/2uj43eg.jpg |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
Mrkva
Senior Member

1184 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 04/01/2017 : 21:53:12
|
Ma više je tu lavinu Mrkva pokrenula. Poslije njene fotke krenuo kvazi carsting samaca i onih koji bi to rado još bili.  
Već vidim da ti lagano pokrećeš biznis. Prvo spominješ da sam ti strip dala, sad ćeš im još prodavati podatke: za glancere broj telefona, za one manje glanc ime i prezime :)
A šta da ti kazem, počeli su me zivcirati sa svojim ogorčenim komentarima pa reko...mozda kad vide kako sam mila, mozda ne budu tako grubi sa mnom, mozda mi oproste što samo Fibru štujem.
E, a i znaš onu "Nosim sve torbe, a nisam magarac". Nosi sve torbe zbog Jele, a samo Jela nije...odgovorila na topic :) |
Edited by - Mrkva on 04/01/2017 21:55:50 |
 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts
Member since 04/06/2007 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 04/01/2017 : 22:19:59
|
quote: Originally posted by Dobrica Cosic
ej pa di si iskopa Lido di Jesolo.  tamo bijah 1995. 
Ja sam bio početkom devetog meseca 2016, lepa plaža
ja ga se slabo sičan. uglavnom ,sičan se nekog kafića u kojeg smo banili ujutro u 5,6 uri. tamo san popija odličan espresso. i u hotelu voda nije bila za piće. |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 04/01/2017 : 22:21:07
|
Ma više je tu lavinu Mrkva pokrenula. Poslije njene fotke krenuo kvazi carsting samaca i onih koji bi to rado još bili.  
Već vidim da ti lagano pokrećeš biznis. Prvo spominješ da sam ti strip dala, sad ćeš im još prodavati podatke: za glancere broj telefona, za one manje glanc ime i prezime :)
A šta da ti kazem, počeli su me zivcirati sa svojim ogorčenim komentarima pa reko...mozda kad vide kako sam mila, mozda ne budu tako grubi sa mnom, mozda mi oproste što samo Fibru štujem.
E, a i znaš onu "Nosim sve torbe, a nisam magarac". Nosi sve torbe zbog Jele, a samo Jela nije...odgovorila na topic :)
sad kad si ijn se pokazala,udaja ti ne gine.  |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts
Posted - 04/01/2017 : 23:06:47
|
E, a i znaš onu "Nosim sve torbe, a nisam magarac". Nosi sve torbe zbog Jele, a samo Jela nije...odgovorila na topic :)
A jok, ništa što mi je ikada povjereno ja ne prodajem, pa čak ni za glanc glancera nit` sav sjaj ovog svijeta.  Ja k`o sejf u Švici.....onoj M`hanterovoj.  |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 04/01/2017 : 23:21:43
|
quote: Nemoj ih slusati Zagore12, nisi previse ozbiljan niti ubojit, to je taj tsundere đir i funkcionira :)
Sviđa mi se ova manga sleš anime sleš weeaboo ( ) terminologija . Da budem iskren, zapravo sam poprilično goofy osoba, to što sam na slikama ozbiljan u velikoj je većini produkt moje vlastite nesigurnosti - mislim da baš i nemam neki osmijeh za pokazati. Ali ono, veseo ili neveseo, upalilo je više puta. Nekako sam već dogurao do dvije i pol, skoro tri godine hepi i manje-više idilične veze. Tako da, koga briga. 
Inače, da se nadovežem na Kingov komentar da su se svi raspištoljili, barem ljudi na forumu izgledaju normalno. :D |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
Edited by - Zagor12 on 04/01/2017 23:23:14 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 04/01/2017 : 23:27:51
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Beva baca na Teodosića. 
mene podsjeća ne nekog turskog borca za ljudska prava  |
 |
|
Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2654 Posts
Member since 02/03/2014 |
Posted - 05/01/2017 : 00:04:35
|
Beva baca na Teodosića. 
mene podsjeća ne nekog turskog borca za ljudska prava 
Beva isti jedan klosar s baldekina u sibeniku, moje godiste, sta ga cili zivot ekipa iz tog kvarta maltretira |
Kaizoku ou ni ore wa naru! |
 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 05/01/2017 : 00:17:40
|
quote: Originally posted by Giuda Ballerino
Beva baca na Teodosića. 
mene podsjeća ne nekog turskog borca za ljudska prava 
Beva isti jedan klosar s baldekina u sibeniku, moje godiste, sta ga cili zivot ekipa iz tog kvarta maltretira
Hiljadu lica straha :) |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
 |
|
Topic  |
|