forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Kolekcija ludosti i zanimljivosti iz novina
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 678

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/01/2017 : 10:28:45  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
dakako,na bitno.netu uopće nema mrzitelja.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 09/01/2017 : 10:32:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
Popove je dobro napomenuo, bacanje biserja pred svinje.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/01/2017 : 10:36:10  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ma naravno,na bitno.netu mogu se vriđat likovi ka pernar i to je sve kul,jerbo to uopće nije vriđanje. jelda?

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/01/2017 : 10:40:13  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by Amos

Culture vulture je u svom zadnjem postu pravilno svratio pažnju na žalosnu činjenicu da je internet, uz sve sjajne stvari koje je donio, omogućio svakom nabrijanku vrijeđanje drugih i okupljanje istomišljeničkih mrzitelja.

CV je licemjerno govno, jer da nema interneta upavo on svoje izopačene i morbidne ideje ne bi ima kome plasirat.
CV je ka Adolf Hitler. Čovik opasnih namjera kojen se ne smije dat prostora da kenja. Razlika između njih dvoje je jedino u tome šta je Hitler kenja po opskurnin pivnicama a ovaj kenja po opskurnim portalima.

I stvarno nikad neću razumit ljude poput tebe koji odobravaju svakakva sranja samo zato šta dolaze sa ispravne(tj, one za koju oni misle da je ispravna) strane, bez obzira na sadržaj i bez da mućnu glavon.

Ti se cilo vrime postavljaš ka da ste ti i on na istoj strani, a iz moje perspektive ti i CV ste dva svijeta.Iako se u puno toga ne slažen s tobon, poštujen tvoja uvjerenja i držin te kvalitetnon osobon i dobrin čovikon.
CV je smeće.
I baš me briga šta je izbačen i ne može se branit. Licemjerno govno može otvorit i četvrti nick.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 09/01/2017 10:42:04
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 09/01/2017 : 10:59:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Culture vulture je u svom zadnjem postu pravilno svratio pažnju na žalosnu činjenicu da je internet, uz sve sjajne stvari koje je donio, omogućio svakom nabrijanku vrijeđanje drugih i okupljanje istomišljeničkih mrzitelja.

CV je licemjerno govno, jer da nema interneta upavo on svoje izopačene i morbidne ideje ne bi ima kome plasirat.
CV je ka Adolf Hitler. Čovik opasnih namjera kojen se ne smije dat prostora da kenja. Razlika između njih dvoje je jedino u tome šta je Hitler kenja po opskurnin pivnicama a ovaj kenja po opskurnim portalima.

I stvarno nikad neću razumit ljude poput tebe koji odobravaju svakakva sranja samo zato šta dolaze sa ispravne(tj, one za koju oni misle da je ispravna) strane, bez obzira na sadržaj i bez da mućnu glavon.

Ti se cilo vrime postavljaš ka da ste ti i on na istoj strani, a iz moje perspektive ti i CV ste dva svijeta.Iako se u puno toga ne slažen s tobon, poštujen tvoja uvjerenja i držin te kvalitetnon osobon i dobrin čovikon.
CV je smeće.
I baš me briga šta je izbačen i ne može se branit. Licemjerno govno može otvorit i četvrti nick.

Ne možeš za čovjeka reći da je smeće.
To nije u redu.
Koliko god da se ljutiš na njega ili se ne slažeš.

Meni se čini da tebi (a i nekim drugima) više smeta njegov stil nego bit.
On i ja u suštini stojim na posve istim pozicijama, samo što sam ja pomirljiviji (netko će reći plašljiviji), a on se ne boji oplesti pa kud puklo.

Pazi, bitno je i okružje.
CV nikada nije napisao o drugima nešto tako grubo kao ti ovdje o njemu.
Ovaj forum je, međutim, većinski liberalan i lijevi tako da će se tebi trpit jer si "domaći", a njega se razguzi za puno manje.
Ej, čovjek je prvu kaznu dobio na mjesec dana!!
Pa di to ima?
Ako svi idu 48 sati, 7 dana itd, što je on toliko strašan da ga se odmah razvali na mjesec?

Ne sviđa mi se ovo natezanje, jer nisam CV-ov odvjetnik i ne želim stvarati dojam da se sada ti i ja koljemo oko njega.
Drago mi je da o meni nemaš loš dojam, nemam ni ja o tebi i mislim da si čovjek sa zrnom soli u glavi, zato nema potrebe za grubostima.

Edited by - Amos on 09/01/2017 10:59:52
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/01/2017 : 11:03:26  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

Popov se potrudio odgovoriti Pernaru, međutim diskusija s takvom razinom oštećenja nije moguća i obično je pišanje u buru.
Neupućeni često misle da mogu laprdati o stvarima o kojima nemaju pojma.

Luka Popov?
Libertarijanac koji obožava ograničenja. Što više reći o tome?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/01/2017 : 12:18:27  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

Ne možeš za čovjeka reći da je smeće.
To nije u redu.
Koliko god da se ljutiš na njega ili se ne slažeš.

Meni se čini da tebi (a i nekim drugima) više smeta njegov stil nego bit.
O

Mogu, i iskreno to mislin.
Stil mi ne smeta, dapače, tu san sličan njemu, i ne volin komunikaciju u rukavicama.

CV-a je vjerovatno najbolje opisala Mrkva, koja je na forumu kratko(barem službeno, neznan od kada lurka forum), kad je napisala "cisto, nepatvoreno zlo".
E sad, kako ekstremno kršćanstvo gleda na čisto nepatvoreno zlo neznan jer nisan vjernik, ali nekako mi se čini da jedno s drugin ne ide.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 09/01/2017 : 12:31:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
i zato ja vjerujem amosu kada kaže da su on i culture vulture suštinski isti. u to uopće ne treba sumnjati. na stranu sitne razlike u stilskom izražvanju, sadržaj je tu sasvim jednak.
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

7142 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 09/01/2017 : 14:18:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message
Kolko si ti isfrustrirana licnost, NESVRSTANI. Jebi nesto u zivotu, kakve su to uvrede... znam da te mladjo nece dirnuti a manhunter se ne bi mijesao

loading...
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/01/2017 : 14:22:38  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

i zato ja vjerujem amosu kada kaže da su on i culture vulture suštinski isti. u to uopće ne treba sumnjati. na stranu sitne razlike u stilskom izražvanju, sadržaj je tu sasvim jednak.

+1

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Korg
Senior Member

Ireland
1045 Posts

Member since 23/02/2015

Posted - 09/01/2017 : 14:56:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Korg a Private Message
quote:
Originally posted by izivko

Ništa je to. Evo Bernardić zabranio točenja alkohola u kafiću SDP-a.
Nema cuge džabane
Valja ušparati koju kunu

Najviše pogodilo Peđu Grbina
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13053 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 09/01/2017 : 15:02:01  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
quote:
Originally posted by Korg

quote:

Nema cuge džabane
Valja ušparati koju kunu

Šteta, majku mu, Peđa fino pjeva kad popije.

Have mercy
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/01/2017 : 15:15:20  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

Kolko si ti isfrustrirana licnost, NESVRSTANI. Jebi nesto u zivotu, kakve su to uvrede... znam da te mladjo nece dirnuti a manhunter se ne bi mijesao

Jebem redovito.
Zamisli kakav bih bio da ne jebem.
A frustriran jesam, priznajem.
Samo, ja mislim da je frustracija dobra.
Ko danas u Hrvatskoj nije bar malo frustriran taj radi u javnom sektoru ili je priglup.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 09/01/2017 15:32:10
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/01/2017 : 15:17:58  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

quote:

Nema cuge džabane
Valja ušparati koju kunu

Aj nek u HDZ-u zabrane pit Šeksu.
E to bi bila revolucija.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Korg
Senior Member

Ireland
1045 Posts

Member since 23/02/2015

Posted - 09/01/2017 : 15:35:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Korg a Private Message
quote:

quote:

quote:

Nema cuge džabane
Valja ušparati koju kunu

Šteta, majku mu, Peđa fino pjeva kad popije.

Čovjeka toliko ponese kad je pijan da promijeni političku orijentaciju. Dva dana prije izbora mu zabrane alkohol da ne bi HSP-u dao glas
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 09/01/2017 : 15:38:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
quote:

Naravno da je isti sadržaj.
Što si sada novo otkrio?
Nisam baš naišao među culture vultureovim postovima (u vezi morala i svjetonazora) nešto s čim se ne bih složio, jer je čovjek do sada iznio samo pravovjerne stavove koje i sam imam.

Razlika je što on piše žestoko i bez dlake na jeziku, a meni se ne da svađati i gubiti vrijeme na beskorisne forumske upise.
Drugo, ne volim biti kažnjavan i ne volim da me drugi cipelare, a do sada sam vidio da ako samo zucnem ban leti ko raketa i da se brzo nađe kukavica koji će me omanuti nogom pod bubrege dok sam bez obrane.
Stvarni život je dovoljno zeznut, ne treba mi i u virtualnom svijetu podnositi nedaće.

Go to Top of Page

Korg
Senior Member

Ireland
1045 Posts

Member since 23/02/2015

Posted - 09/01/2017 : 15:42:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Korg a Private Message
quote:

quote:

quote:

Nema cuge džabane
Valja ušparati koju kunu

Aj nek u HDZ-u zabrane pit Šeksu.
E to bi bila revolucija.

Šeks kad se rodio, doktori mu prvo izmjerili visinu, težinu i postotak alkohola u krvi
Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 09/01/2017 : 15:49:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message
quote:

Varas se...tj. cini mi se da se varas. Nastranu to sto mi zapravo ne znamo nista ni o jednom ni o drugom: ali evo cisto na razini foruma.
Amos je covjek kojeg raznjezi kad mu se djeca grle, kojeg usrecuje dobar komad alata, koji voli poeziju u mom nicku i koji je pohvalio moju fotografiju.
Uvjerenja i svjetonazor tu su mnogo manje bitni od "stila": stil govori da je Amos covjek koji stvara i gradi, koji zeli podijeliti srecu, koji se ne boji pohvaliti. Ono sto on o sebi kaze, da je bojazljiv, to ne stoji jer je itekako aktivan na ovim temama. Meni su vecina misljenja koja tu procitam (ne samo njegovih, nego i tuđih, a ruku na srce, cak i vlastitih) puki kliseji i nista mi ne govore o ljudima koji ih pisu.
Ali to sto VALTER ostavi svoje stripove u knjiznici na poklon, to mi je puno vaznije od njegovog komunjarskog pamfletiziranja.
Destruktivni izlijevaci zuci kojima navodno nije stalo do ovog foruma, a ipak u postove ulazu svoje vrijeme iznova i iznova, ljudi koji imaju u oku komad stakla koji im stvarnost izvitoperi u ruznu sliku svega, a sve ljude u neprijatelje; ti ljudi nisu ni slicni Amosu.
Ti ljudi zapravo ne zele nista postici svađanjem, stovise, stekla sam dojam da iako ih svađa boli, ona je cilj. Neki ludi Tanatos ovdje je preuzeo, jer stvarno rijetko tko moze rijecima postici da se covjek osjeca kao da gleda gladijatorske borbe.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 09/01/2017 : 15:52:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Ajmo dosta s raspravama i držite se teme.
A nemojte mi sada preći u Punisher jer sve ovo ste već rekli i tamo.
Stoga - mir.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25999 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 09/01/2017 : 16:04:36  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:

CV je smeće.

Da se ne bih sad i ja mešao: mladjo, jesi li ti ovo video, ili ti je promaklo?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

7142 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 09/01/2017 : 16:46:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message
Vidio je, al... čuj... i ti svašta pitaš, manhunteru, k'o da si s kruške pao.
Sad vidim da je pisao i u Punisheru... naravno da sam se uznemirio. Jednom si i mene vrijeđao pa ništa. Dvaput je previše, posebno što znam kako sam prošao pri prvoj svojoj uvredi Tonta. Nije puno dva dana, brzo će ti proći a i ohladiš se pravo ;)

loading...

Edited by - Dwayne_Looney on 09/01/2017 16:49:40
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13053 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 09/01/2017 : 17:53:39  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Normalno da je vidio ali je ovaj lik, ne znam zašto, zaštićen.

Have mercy
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 09/01/2017 : 18:03:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

Jebem redovito.
Zamisli kakav bih bio da ne jebem.
A frustriran jesam, priznajem.
Samo, ja mislim da je frustracija dobra.
Ko danas u Hrvatskoj nije bar malo frustriran taj radi u javnom sektoru ili je priglup.

Drago mi je zbog tebe da jebes redovito.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 09/01/2017 : 18:10:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:

Normalno da je vidio ali je ovaj lik, ne znam zašto, zaštićen.

Pa kad je Mladjin partijski drug,ma dobar je Mladjo momak,tu glumi nekog antifasista i ljevicara ali kad se popije voli zapivat i ustaske pisme.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 09/01/2017 : 18:11:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
Ma salim se ja malo,naravno.
Go to Top of Page
Page: of 678 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.15 seconds. Snitz Forums 2000