All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Ajde reci lepo šta se tačno desilo na fejsu, pusti priče o lošem bgd humoru :-)
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
ništa se nije dogodilo jednostavno su ono što jesu...i ja sam suradnik izdavača znam što privatno mislimo o našim kupcima, uoostalom kao i većina trgovaca i prodavača...samo što mi javno ne zajebavamo svoje mušterije kao četvrtkovci
za izdavaca je najbolje kada nema (neposrednu) komunikaciju sa citaocima, osim u smislu objavljivanja izdanja i davanja konkretnih odgovora na konkretna pitanja. jer kako se ono kaze, "ne postoje glupa pitanja, samo glupi odgovori".
zeljko...zanimljiva mi je izjava da znas sta privatno izdavaci i trgovci misle o svojim musterijama odnosno kupcima..pa sta misle?
ja mislim da ok trgovac voli svoje kupce...pa od njih i zivi....takodje znam i mnoge ljude koji se bave trgovinom i bilo cim sto ima veze sa prodavac-kupac vezom....a nemaju slifa za trgovinu...nailazio sam i na odbojne prodavce,trgovce....takvi verovatno mrze sto su se i probudili danas a takve i kupci brzo kazne pa ih napuste
znaci ima 2 vrste trgovaca....
ps.ni meni se ne svidja ponasanje VC na fejsu..mene su i blokirali zbog par kritika (bez bilo kakvih ruznih reci) jednostavno ne vole kritiku...i neozbiljni su na javnoj zvanicnoj stranici
gledano kolekcionarski,radije bih vidio novi bred beron specijal, dampir knjigu 3, nego ove odabrane priče..druga stvar je što tako misli možda samo 3-5% stripofila i što će se ovaj zagor, po nekom mom skromnom mišljenju, prodati u rekordnom tiražu...