forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 13.01.2017. - forumaši kreću na dijetu
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 16

igor 12
stripovi.com suradnik

4621 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 13/01/2017 : 19:04:50  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
ja sam si ugradio aplikaciju udahni-izdahni,jebga dogodi se da zaboravim na tu kompliciranu funkciju.
inače 112 kg, 185 cm bf 15%. pravim plan prehrane i treninga zavisno od ciljeva. 100 eura.

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16467 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 13/01/2017 : 19:05:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

E, kad čitam ovde da ima ljudi moje visine sa 20-25 kg manje, ja vas zamišljam kao one iz Etiopije..

Pa kako 190cm i 80kg??? Malo jači vetar i odoste. ;)

Eh, sad.. nije bas tako
Ja imam oko 85, na 191cm, cim se ugojim dva tri kila, sve ode u lice i bokove... ne primecuje se toliko, ali se ja neugodno osecam...

Nije to bas tako mala kilaza..

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 13/01/2017 19:08:45
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3274 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 13/01/2017 : 19:18:43  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by DODSFERD

Ako organizam ne poludi pod stare dane sigurno je da nikad neću morati na dijetu, a jedem sve što mi padne na pamet.

Ti si kao moj prijatelj: jede duplo više od mene, pije colu, jede čips, sportom se ne bavi ni na teveu, a ima 65kg.

znam neku osobu (nek ostaje anonimna) koja isto tako i jedva sam uspeo da se malo "udeblja" jel. Mogla je da pojede sve i svašta (masno, slatko, pohovano...) a nikad preko 55. E kad su stigle 40-te, za par godina prešla je 64 (me stvarno very happy ), sad smo "malo" teži (me super happy ), al ta osoba počela da se malko sekira. A ja mislim ko ona mala:

'Cause she got that boom boom that all the boys chase
All the right junk in all the right places
.....
'Cause every inch of you is perfect
From the bottom to the top
Yeah, my momma she told me don't worry about your size
She says, boys they like a little more booty to hold at night...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25519 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/01/2017 : 19:30:48  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
@caleb

Ma zezam se, naravno da nije mala kilaža, samo je upoređujem sa svojom.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10271 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 13/01/2017 : 19:33:26  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Calebe šteta šta je tebi i prijateljima ovaj s biciklom usro sliku.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10271 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 13/01/2017 : 19:39:02  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Evo jedna moja od prije 10-ak godina i 100 Kg faze u kojoj se vidi sav raskoš muškog tijela.
Molim obratiti pažnju koliko sam daleko od zakopčavanja hlača.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16467 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 13/01/2017 : 19:43:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Calebe šteta šta je tebi i prijateljima ovaj s biciklom usro sliku.

Koliko li tek on ima kila, kada mi imamo 80-ak... povetarac i leti, leyi

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 13/01/2017 : 20:14:16  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by bagi

Lijekovi što utiču na kilažu?
Znači,psihički labilan. Kao takav trebao bi dati otkaz na moderatorsko mjesto jer nisi sposoban donositi sud u takvom stanju...
Inače,ja sam u zadnjih tri mjeseca skinuo 10 kg. Pokušavao sam odavno ali nije išlo no kad je muka natjerala ide pa ide...Sad sam na 98 kg pri 190 cm nizine...Još da skinem 5-6 kg bio bih zadovoljan...

Dao si mi dijagnozu samo tako, jebo si mi kevu. Svaka čast.
Batali ti popravke automobila, ovo ti super ide.

Kako god, danas: visina ista, težina 105,3.
Idemo dalje.

Iskustvo,šta ćeš
Seroxat u kombinaciji s Lexaurin-om...Miran kao bubica

Wtf?

Edited by - bagi on 13/01/2017 20:15:09
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21250 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 13/01/2017 : 20:32:07  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam prošle godine zacrtao da smršam 10kg.
Još 15 i uspeo sam.

quote:
Originally posted by Beva

jel ovo srpski jogurt?

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 13/01/2017 20:40:16
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21250 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 13/01/2017 : 20:36:53  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:
Originally posted by anto

evo i ja se priključujem akciji;trenutno imam 105.5 kg,što na mojih 194 cm nije strašno,

Strasno je. Ja sam 190/1 cm, imam oko 85 kila. Bivsi kosarkas, sada maratonac, basketas, ne odvajam se od bajsa, vezbam svaki dan.

Razumem da si u godinama, ali to mora mnogo bolje, Anto.

ma apsolutno da mora bolje.
Tri puta sedmično košarka,jednom mini fudbal.
Jednom u tri sedmice idem sa ekipom u Užice na vaterpolo (u Čačku nema zatvoren bazen) meč protiv njihovie ekipe.
Najmanje.
Ali me ubi večernja klopa i slatkiši.

Leti svakodnevno plivam i igram vaterpolo 5 puta sedmično,i tada sam uvek na 95-97 kg.
Ali onda dođe kraj plivačke sezone,i iako sam i dalje aktivan,jedem kao da i se i dalje bavim plivačkim sportovima.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10821 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 13/01/2017 : 20:47:06  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
U desetom mj krenuo u teretanu s namjerom samo da povratim kondiciju.
Krenuo sam sa cross-trainerom po 20min onda veslanje i zavrsavao sa C-t.
U mj dana iznojio oko pet kila ojacao noge kao Arnold kad je okretao kotac u Conanovoj jedinici.
Poceo raditi nedavno u administraciji, vise sjedim, malo vozim i bas sam ovih dana razmisljao o teretani, ali mislim da ce to biti samo vikendom. Nedostaju mi te aerobne vjezbe.
Nemam plan za skidanje kilaze, nego samo odrzavanje kondicije.
195cm, 112kg, izgleda da mi je endoskelet u srzi pun zeljeza i drugih prirodnih metala i minerala. Heavyboner. Mali speksi oko struka nis strasno, dobro mi dodje sad u ove zimske dane.
Bas odgledao zadnju epizodu vikinga trece sezone i mozda bi radio definiciju ramena kao Rollo.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 13/01/2017 : 21:11:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
Koliko vidim, ovo je zasad najambiciozniji cilj....

quote:
Originally posted by Sarghan

Al ajd, pridružujem se i ja. 187 cm, 103 kg. Cilj mi je doći na nekih 80-ak kg do kraja godine.

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6139 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 13/01/2017 : 21:57:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:

jel ovo srpski jogurt?

U biti sam za doručak pio čokoladno mlijeko, ovo je nešto slično ali bez toliko kalorija, a piše i da ima 30 g proteina. Kako meso jedem jednom u mjesec dana, a i onda samo suhomesnate proizvode, može biti da mi fali proteina pa ih tako nadoknađujem :)

Ali zasad sam zadovoljan, skinuo sam 15 kila u 3 mjeseca i već dva mjeseca održavam tu težinu. Počeo sam s dvije rupice na kaišu viška, sad sam na 4, mogu i 5 ali još nije to to :)

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 13/01/2017 : 22:12:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
42 godine, 184 visine, 80 kg.
Sjedeći posao i svagdje u automobilu je recept za polako i sigurno gojenje...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

zlatko900
Average Member

949 Posts

Member since 28/01/2012

Posted - 13/01/2017 : 22:13:51  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatko900 a Private Message  Reply with Quote
186-88. Mislim da se neću zamarati time dok nebude kritično...
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 13/01/2017 : 22:25:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote
I ja ću se pridružiti! Od sutra idem na vježbanje i regulaciju prehrane. Počet ću s izbacivanjem nezdravog i redovitom tjelovježbom, a onda ću postepeno dodatno korigirati prehranu.

31 godina, 176 cm i 79 kg. Prošlu godinu sam proveo u Americi i nabacio sam nekih 3-4 kg koje bi sada htio skinuti.

No sikiriki
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5319 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 13/01/2017 : 23:19:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
[i]

U biti sam za doručak pio čokoladno mlijeko, ovo je nešto slično ali bez toliko kalorija, a piše i da ima 30 g proteina. Kako meso jedem jednom u mjesec dana, a i onda samo suhomesnate proizvode, može biti da mi fali proteina pa ih tako nadoknađujem :)

Ali zasad sam zadovoljan, skinuo sam 15 kila u 3 mjeseca i već dva mjeseca održavam tu težinu. Počeo sam s dvije rupice na kaišu viška, sad sam na 4, mogu i 5 ali još nije to to :)

Sada ću ispasti partybreaker što se tiče ovog topica, ali evo u ovom Bevinom primjeru i naravno većine vas je vidljivo da niste ni svjesni koliko mnogo štete nanosite svom organizmu ovako naglim mršavljenjem!
Beva, izgubiti 15 kg u 3 mjeseca jednostavno nije zdravo, štoviše, vrlo je štetno.
Kod ovako naglog mršavljenja kada tijelu ponestane materijala iz kojeg bi izvlačilo energiju (nedostatak hrane i masnog tkiva), tijelo će to jednostavno početi nadoknađivati iz vaših kostiju i kao nuspojavu ćete dobiti kosti krhke poput stiropora.
Ja recimo, imam ekipu s kojom nedjeljom rekreativno odigram nogomet protiv uvijek iste ekipe i tako već posljednjih desetak godina(sat i pola, igra se kao da igramo za plaću od par tisuća eura;)
Pred nekih dvije i pola godine, mojoj ekipi je zbog učestalih ozljeda ponestalo ljudi, pa sam u svoju ekipu pozvao jednog kolegu sa posla, inače bivšeg nogometaša koji je s godinama natukao 112 kg i uljenio se ko' crna zemlja, a frustracije mu je još više nabijalo to što su ga igrači iz protivničke ekipe pretrčavali i vozali ko' mladog majmuna, što možda i nebi bilo nezgodno da prosjek težine protivničke ekipe nije iznosio nekih cca 120 kg (samo igraju dečki nogomet 4 puta tjedno + neki od njih još treniraju neke kick boxinge ili neke slične gluposti, pa im kondicije ne fali)....no, dobio je kolega volju za nogometom, pa je počeo redovito trčati po 20-tak kilometara i uz to se izgladnjivao sve dok nije pao na 87 kg (skinuo je 25 kg u godinu i pol) i onda mu se jedne nedjelje u bezazlenom trku za loptom dogodio neki čudni pad sa okretom, pa je završio na podu kao da je ispao iz neke japanske mange-izgledao je kao da mu je netko petu vlastite noge zabio u guzicu. Pukla mu je bedrena kost u potpunosti baš poput stiropora.
To je bilo u 5. mjesecu 2016. i kolega je još uvijek na bolovanju, a i sigurno je da više nikada neće proći pored detektora metala bez pivčanja zbog šarafa u nozi...
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5319 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 13/01/2017 : 23:31:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
...inače, ja sa 40 godina na svojih 190 cm imam 115 kg i ne pada mi na pamet nikakve dijete:)
Samo, ne znam zbog čega, ali počele su kile padati same od sebe u posljednjih godinu dana, a posljednjih 11 mjeseci čak ne igram ni ovaj nogomet nedjeljom.
8 mjeseci pauza zbog ligamenta koljena ljeve noge, onda odigram jednu nedjelju normalno, u drugoj potrgam palac na ljevoj nozi i opet pauza već skoro tri mjeseca:(
Valjda mi fali ono ispijanje piva nakon nogometa:)
No, što je tu je, prijateljima i rodbini nikada nisam odbio pomoći oko nekih težih fizičkih poslova, jer se više volim znojiti korisno nego "beskorisno" u nekoj teretani, a i žena mi je prije ovih blagdana kada je jedan dan vidjela da sam pao na 110 kg rekla da će me ostavit ako padnem ispod 100 kg jer kao nisi muško ako nemaš bar 100 kg!
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 14/01/2017 : 00:18:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Kilaža/visina i ja imamo zanimljivu povijest. Kad sam bio prvi srednje, s današnjeg kuta gledanja, bio sam anoreksičan - 192 cm i 70 kilograma (samo godinu dana prije toga imao sam 183 cm i isti broj kila, posljedica naglog izrastanja, blaženi pubertet). U zadnjih pet godina sam narastao 4 centimetra i udebljao se 20 kilograma tako da sam sada na 1,96 m i 90 kg, što mi je najtaman trenutno. Nikakva dijeta. :)

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Sarghan
stripovi.com suradnik

Croatia
1801 Posts

Member since 26/01/2011

Posted - 14/01/2017 : 01:14:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Sarghan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

...je vidljivo da niste ni svjesni koliko mnogo štete nanosite svom organizmu ovako naglim mršavljenjem!

Ovo je istina, no samo ako je riječ o izgladnjivanju i ekstremnim slučajevima gubitka težine (npr, 10-15 kila mjesečno).

Koliko sam pričao sa nutricionistima, pravilnim ("zdravim") mršavljenjem se prosječno može izgubiti oko 2-2.5 kg mjesečno bez ikakvih posljedica za zdravlje. Naravno, to se podrazumijeva uz pravilnu, umjerenu prehranu (od 3-5 kvalitetnih, ali manjih obroka dnevno) i s umjerenim vježbanjem bez nekog velikog pretjerivanja.

Naravno, sve ovisi od osobe do osobe (građa, kondicija, metabolizam,...), ali i o starosti pojedinca.

Uglavnom, pravilna prehrana, bez pretjerivanja s vježbanjem te puno strpljenja i rezultati će biti vidljivi.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6139 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 14/01/2017 : 01:26:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

Sada ću ispasti partybreaker što se tiče ovog topica, ali evo u ovom Bevinom primjeru i naravno većine vas je vidljivo da niste ni svjesni koliko mnogo štete nanosite svom organizmu ovako naglim mršavljenjem!
Beva, izgubiti 15 kg u 3 mjeseca jednostavno nije zdravo, štoviše, vrlo je štetno.

Svjestan sam ja svega, i ipak smatram da mi je štetnije bilo ostati na 103 kg. Nikakvih zdravstvenih problema nisam imao zadnjih mjeseci, čak su mi žena i djeca bili pokupili nekakav virus koji je mene zaobišao iako sam cijelo vrijeme bio s njima.

Mislim da 5 kg mjesečno i nije toliko strašno ukoliko nisi na granici mršavosti. Hoću reći, ja i dalje s 88 kg imam nekoliko kila viška.

Da sam sa svojih 180 cm smršavio sa 65 kg na 60 u mjesec dana, vjerujem da bi to bio veliki problem. Ovako ja taj gubitak nisam niti osjetio.

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 14/01/2017 : 12:01:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Jutros sam stao na vagu i - 94.2 kg!
1.3 kile manje nego jučer!
Ok, narvno da je tu prvu kilu najlakše izgubiti, a nakon te prve kile relativno lako idu još 4-5 jer je to voda.
Ali ipak,osjećam se odlično - jedan dan bez krkanluka i već se vide rezultati
Kako vama ide narode?

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 14/01/2017 : 12:02:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Evo jedna moja od prije 10-ak godina i 100 Kg faze u kojoj se vidi sav raskoš muškog tijela.
Molim obratiti pažnju koliko sam daleko od zakopčavanja hlača.

Taman kad čovjek pomisli da ne možeš biti antipatičniji...

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 14/01/2017 : 12:04:44  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dukidule

Koliko vidim, ovo je zasad najambiciozniji cilj....

quote:
Originally posted by Sarghan

Al ajd, pridružujem se i ja. 187 cm, 103 kg. Cilj mi je doći na nekih 80-ak kg do kraja godine.

Sve se može!
Samo napred Sarghan!

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5319 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 14/01/2017 : 14:35:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Oki

Svjestan sam ja svega, i ipak smatram da mi je štetnije bilo ostati na 103 kg. Nikakvih zdravstvenih problema nisam imao zadnjih mjeseci, čak su mi žena i djeca bili pokupili nekakav virus koji je mene zaobišao iako sam cijelo vrijeme bio s njima.

Mislim da 5 kg mjesečno i nije toliko strašno ukoliko nisi na granici mršavosti. Hoću reći, ja i dalje s 88 kg imam nekoliko kila viška.

Da sam sa svojih 180 cm smršavio sa 65 kg na 60 u mjesec dana, vjerujem da bi to bio veliki problem. Ovako ja taj gubitak nisam niti osjetio.

....imao ti 103 kg ili 83 kg, svejedno ti je ako se ne krećeš...tijelo s vremena na vrijeme treba podvrgnuti velikim naporima da "ventili" prorade.
Pred godinu dana su se moji kilogrami kretali od 117 do 118 kg, ali sam bio pun kondicije (mogao sam na nogometu pružiti maksimum svih 90 minuta i osjećao sam se izvrsno), a sada kada mi kilogrami znaju pasti i do 111 kg mi kao nešto fali i recimo bez obzira na manje kilograma, tijelo izgubi onu neku čvrstinu (i podbradak iskoči), pa se automatski čovjek osjeća neugodnije.
Ja jedino razmišljam o tome da se koju večer dobro odjenem i protrčim nekoliko kilometara po ovom hladnom vremenu (ispod hrpe odjeće tijelo pusti i po nekoliko litri znoja), pa bi mi bez obzira na prehranu vjerovatno kroz nekih mjesec dana nestalo tih 5 kg o kojima ti govoriš, ali se barem nebi izgladnjivao
Go to Top of Page
Page: of 16 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000