forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Rukomet
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 177

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 25/01/2017 : 02:13:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
Inače, nisam o Norvežanima ništa komentirao do sada, ali cijeli turnir igraju odlično. Berge je od njih fakat najbolje izvukao.

Što se nas tiče, rekao bih da imamo otvoren put do finala. Barem ako se uzme u obzir protiv kojih protivnika smo igrali u polufinalu prethodnih godina. Mada neće biti lako. Tako da ovisimo sami o sebi, sad, jedino ako sami sebe ne sjebemo.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 25/01/2017 : 02:17:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:
Originally posted by markotamara
zadnja minuta i timeout di on kaze da cemo imati jos jedan napad do kraja na +1 ,umisto da slozi akciju i da zavrsimo s spanjolcima,to je ono sto ga cini prosjecnim...

Tu se vidjelo kakva je on neznalica, minuta prije kraja i on kaže igračima da će osim sljedećeg imati još jedan napad na kraju, a potpuno je zaboravio da i protivnik mora imati svoj napad.
U nekim normalnim okolnostima je nemoguće izvesti 3 napada u jednoj minuti, pa to svatko zna tko ima imalo rukometnog znanja.

Meni je bila najjača ona jedna tekma (mislim protiv Saudijske Arabije), uglavnom, lik pozove tajmaut i onda pita Duvnjaka: Dule, što hoćeš da odigramo?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 25/01/2017 : 04:00:29  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam slavio 1996., 2003. i 2004. nakon osvajanja zlata.
Što mogu kada me ostale medalje baš ne zanimaju.

tribas ih slaviti srebrne i broncane,sve je to ogroman uspjeh
meni je ovo ogroman uspjeh,realno nis ocekiva polufinale,ali eto ima nesto u njima....

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

MD72
Average Member

684 Posts

Member since 05/10/2014

Posted - 25/01/2017 : 06:26:51  Show Profile Show Extended Profile  Send MD72 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pitaj Babića zašto stalno ubacuje vjeru na mjesto gdje je ne treba.
Ako je sve u količini vjere kako onda jedan poganski narod kao Norveška ima čak 12 rukometnih zlata?

Odin je tome zasluzan.
Prije svake utakmice izbornik potrpa igrace u camce,nabije im rogove i odveslaju par krugova slaveci svog Boga.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 25/01/2017 : 06:50:31  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ma kakve igrače, to ženska reprezentacija ima 12 zlata a ne muška.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 25/01/2017 : 07:08:12  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

quote:
Originally posted by globinjo

quote:

Ma ti ćeš mi reći, što se tiče rukometnog znanja za tebe jesam general jer ne pratim samo muški već i ženski rukomet.

i to te čini ekspertom za rukomet

Nisam ekspert ali imam veće znanje o rukometu nego većina ovdje. Mnogi niti ne znaju što je rukomet dok ne dođe nekakvo prvenstvo i Hrvatska uđe u polufinale.
Kada bih tražio da se nabroji 5 rukometašica bez googlanja nitko ne bi znao ni krenuti.

ja pratim rukomet preko 30 godina...ženski me ne zanima...ali to me ne čini ekspertom...niti imam namjeru nekom solit pamet...tebi babić ne leži?
zašto?
jer je neznalica?
jer je vjernik?
od goluže nije sigurno gori,jer s ovakvom ekipom doći do polufinala ne može svako...

Babić je veća neznalica od Goluže. Golužina reprezentacija je barem na trenutke djelovala kao uštimani stroj, pa on se prošetao do polufinala OI 2012. i SP 2013, samo što je momčad u polufinalu bila toliko izraubana i nije imala snage za odigrati ih na visokoj razini. Jest da je Goluža imao nešto bolju momčad nego što je ova sadašnja, ali i drugi su bili jači.
Oni Francuzi koje je Goluža 2 puta uvjerljivo pobijedio su bili jači nego ovi današnji, oni Danci koje je Goluža ponizio sa 11 razlike su bili jači nego ovi današnji.
Jedina vrhunska utakmica koju je Babićeva reprezentacija odigrala je ona protiv Poljske na EP, ali to je više bilo zbog nekog inata igrača nego što je Babić zaslužan tome. Od tih istih Poljaka je izgubio nekoliko mjeseci kasnije na OI nakon čega je sam priznao da nije psihički pripremio igrače, to dovoljno govori o njemu kao izborniku.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 25/01/2017 : 08:32:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

to je jucer pobijedila ljubav do domovine i ...
http://www.24sata.hr/sport/izbornik-z-babic-zahvaljujem-se-gospi-me-ugorskoj-i-isusu-508662

mozda se vidimo u finalu? samo zabare da sredimo ... ako ...

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 25/01/2017 : 08:59:36  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Već mi je muka čitati te njegove izjave, sport bi trebao ostati sport a ne uvlačiti u njega razne pizdarije koje nemaju veze s vezom.
Ipak mislim da će se Hrvatska i Slovenija puno prije susresti u borbi za 3. mjesto nego u finalu. Francuzi su nepobjedivi na domaćem terenu a Hrvatska već po običaju zezne polufinale tako da...

Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3277 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 25/01/2017 : 09:09:02  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
Dominantni Norvežani če srediti ove francuze a mi osvajamo bron.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 25/01/2017 : 09:32:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
http://sportske.jutarnji.hr/sportmix/rukomet/hrvatska-slavi-mamica-do-jucer-su-svi-pitali-tko-je-taj-a-malotko-zna-da-je-vec-bio-ponajbolji-strijelac-hrvatske-ovo-je-prica-o-cudu-iz-garesnice/5548143/

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10523 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/01/2017 : 09:59:01  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Po meni, igrač utakmice Musa.
Odigra je izrazito pametno i koncentrirano cilu utakmicu.
U napadu najbolji onaj čije prezime ne mogu napisati.
Šta se gospe tiče, iman osjećaj da je Babić namjerno spominje i kad triba i kad ne triba. Trola ekipu kojoj to smeta.
Doduše, priča s gospom drži vodu. Francuzi nas šamaraju i nabijaju nam komplekse godinama. Njihova je gospa službena, certificirana od Vatikana, a naša neslužbena.
Nije to slučajno.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 25/01/2017 : 10:33:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Musa je odradio lavovski posao u obrani, a što se napadačkog dijela tiče on je meni nikakav pivot.
Općenito smo slabi na poziciji pivota od kako nema Sulića i kako je Vori pao sa godinama.
Svaka jača reprezentacija ima barem jednog (Francuska - Sorhaindo, Danska - Nøddesbo, Španjolska - Aguinagalde, Njemačka - Wiencek, Norveška - Myrhol, Švedska - Jesper Nielsen) samo mi ništa vrijedno spomena.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31693 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 25/01/2017 : 11:07:50  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Musa je bio fantastičan, pa ne moraš zabit svaku utakmicu ne znam koliko golova da budeš vrhunski pivot!!! Marić je isto odličan, druga je stvar što naša igra se i ne bazira previše na guranje lopte na crtu. Ne znam zašto se ovu reprezentaciju smatra slabom, pa tu su vrhunski igrači (Duvnjak, Štrlek, Gojun), Stevanović otkad se pojavio izvrsno brani, Horvat na krilu dobro rješenje (obrana ga zeza, ali dobro...) i kad se priključe Musa, Stepančić, Mamić, Mandalinić, Cindrić, normalno da možemo dobiti sve (osim Francuza). Šteta što se ozlijedio Šebetić! Nismo bez izgleda u polufinalu!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 25/01/2017 : 11:33:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Pivot ne može zabijati ako ne dobiva lopte, ali kada je dobije mora biti dominantan na crti, izboriti se za prostor pa zabiti ili iznuditi sedmerac. Takvog Hrvatska još nema dok su ostale momčadi tu jače.
Što se tiče ostatka momčadi naravno da tu ima dobrih igrača i ne drži vodu ona priča kako je kadar slab i da je ovo polufinale veliki uspjeh za njih.
Kao da Francuzi nemaju novih i mladih igrača, jučer im je utakmicu protiv Švedske izvukao Nedim Remili za kojega nitko nije ni čuo do prošlog EP-a.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 25/01/2017 : 13:25:20  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Norvežani na ovom prvenstvu igraju bolje od Španjolaca tako da će stvarno trebati vrhunska partija za prolaz.

http://sportske.jutarnji.hr/sportmix/rukomet/sada-su-na-redu-norvezani-ali...-nakon-ovakve-pobjede-protiv-spanjolaca-sigurno-je-da-hrvatska-nije-pokazala-sto-sve-moze/5548323/

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29624 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 25/01/2017 : 13:37:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Norvežani na ovom prvenstvu igraju bolje od Španjolaca tako da će stvarno trebati vrhunska partija za prolaz.

Njemci su pobijedili Španjolce i kad smo trebali igrati sa njima oni su "igrali najbolje"
kad smo trebali igrati sa Španjolcima oni su "igrali najbolje"
sad su nam na redu Norvežani i gle čuda! oni su ti koji "igraju najbolje"

(govorim o perspektivi javnosti/medija)
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 25/01/2017 : 14:02:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wolf

Nevjerojatno kako uspijete zasrati skoro svaki topic istim sranjima.

Dods, meni nije problem tvoje blaćenje Babića, svatko ima pravo iznijeti mišljenje kako o njemu tako i o igračima, ali čemu ovo inzistiranje na vjerskim pitanjima?

Što ti više treba od potpisa kojega čovjek ima na forumu. Time je sve rekao..

Inače, svaka čast momcima i izborniku, nisam vjerovao da će ostvariti ovako dobar rezultat.
Lijepo je vidjeti uspjeh naših!

Ako se protiv Norvežana odigra pošteno i ako ne bude 'crnih rupa', ni ispadanje neće biti tragedija.
Cijeloj ekipi puno sreće u nastavku!

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4615 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 25/01/2017 : 14:42:39  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
da li je uobičajeno da se igra sa 7 bez golmana? Jučer sam prvi put gledao rukomet nakon dugo vremena, pa me začudilo da su pucali na prazan gol.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 25/01/2017 : 15:24:26  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ta mogućnost vađenja golmana i ubacivanja dodatnog igrača je tek nedavno uvedena (mislim prije godinu dana), po meni je to nepotrebno jer favorizira jače momčadi.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 25/01/2017 : 15:34:49  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Amos

quote:

Dods, meni nije problem tvoje blaćenje Babića, svatko ima pravo iznijeti mišljenje kako o njemu tako i o igračima, ali čemu ovo inzistiranje na vjerskim pitanjima?

Što te zaboli za moj potpis, ako nisi znao to je ime jedne pjesme (preko mobitela sam pa neću sada kopati po youtubeu da je pronađem). Ja tebi ne pametujem što da slušaš pa nećeš ni ti meni.
Sada je barem jasno kako su štakori polako počeli izlaziti iz svoje rupe i javljati se na ovom topicu, iako se prije nikad nisu javljali i boli ih kurac za rukomet 11 i pol mjeseci godišnje... baš licemjerno.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 25/01/2017 : 15:38:50  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:

Njemci su pobijedili Španjolce i kad smo trebali igrati sa njima oni su "igrali najbolje"
kad smo trebali igrati sa Španjolcima oni su "igrali najbolje"
sad su nam na redu Norvežani i gle čuda! oni su ti koji "igraju najbolje"

(govorim o perspektivi javnosti/medija)

Mediji k'o mediji, uvijek je sljedeći protivnik najteži.
Meni su Španjolci igrali dobro u skupini (isto kao i Nijemci), ali čim je došla nokaut faza to više nije bilo tako uvjerljivo. Španjolci su već protiv Brazila imali velikih problema, i gledajući te dvije utakmice nokaut faze Norvežani su više pokazali od njih.

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 25/01/2017 : 15:50:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Amos

quote:

Što te zaboli za moj potpis, ako nisi znao to je ime jedne pjesme (preko mobitela sam pa neću sada kopati po youtubeu da je pronađem). Ja tebi ne pametujem što da slušaš pa nećeš ni ti meni.
Sada je barem jasno kako su štakori polako počeli izlaziti iz svoje rupe i javljati se na ovom topicu, iako se prije nikad nisu javljali i boli ih kurac za rukomet 11 i pol mjeseci godišnje... baš licemjerno.

Ne pametujem ja, nego ti.
Ja samo podržavam naše.

I nije lijepo što si mi rekao da sam štakor...

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 25/01/2017 : 15:59:08  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
I ja podržavam reprezentaciju i imam pravo reći stvari koje me smetaju u najomiljenijem sportu.
Ako tko pametuje gdje ne treba onda je to Babić.
A i ti si pao s Marsa na ovaj topic kao da si jedva dočekao da možeš nešto napisati protiv mojih uvjerenja, to također nije lijepo od tebe.

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12808 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 25/01/2017 : 16:00:39  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Rukometni znalac" je počeo i vrijeđati

Have mercy
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 25/01/2017 : 16:05:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Nije to ništa u usporedbi što ti radiš na Dinamovom i Hajdukovom topicu.

Go to Top of Page
Page: of 177 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.11 seconds. Snitz Forums 2000