forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Rukomet
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 177

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 28/01/2017 : 00:50:44  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
sad kad se glava oladila,cestitke deckima na svemu,imamo jos jednu utakmicu ,i dalje smo u borbi za medalju,nije mala stvar biti 3.Niko nije ni ocekiva da cemo doci do zavrsnice,s 3-4 ona ozlijedena dalo bi se vise
jos jednom cestitke i nadam se da cemo dogodine na domacinstvu biti pravi

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2653 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 28/01/2017 : 00:52:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
Jerry je doktor, i doslovno i figurativno, najgori su panjevi koji se umisle.

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2017 : 00:55:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by markotamara

sad kad se glava oladila,cestitke deckima na svemu,imamo jos jednu utakmicu ,i dalje smo u borbi za medalju,nije mala stvar biti 3.Niko nije ni ocekiva da cemo doci do zavrsnice,s 3-4 ona ozlijedena dalo bi se vise

Samo ako ćemo na EP biti bez onog kretena Babića, s njime piši propalo bez obzira na sastav.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua

Edited by - DODSFERD on 28/01/2017 00:56:28
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2017 : 00:58:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giuda Ballerino

Baš me briga što radi u privatnom životu, kada je rukomet u pitanju on je ispod mene, mirne duše to kažem jer znam da je tako.

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 28/01/2017 : 01:05:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Jedino po čemu si ti iznad drugih je vještina nabijanja postova na internetskom forumu.
I po držanju predavanja drugima da su "padobranci koji ništa ne znaju o rukometu bla, bla.."

Žao mi je za naše momke.
Bila je prilika, ali nije išlo.
Biti će još turnira i još medalja, samo naprijed.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 28/01/2017 : 01:14:17  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:

Samo ako ćemo na EP biti bez onog kretena Babića, s njime piši propalo bez obzira na sastav.

nije bas covik ni zasluzija da ga se toliko pljuca,ucinija je puno na ovom turniru cak mislim puno vise od max,da li je velik strucnjak vjerojatno nije,pa nemore svak biti Onesta.Nasi su nas naucili da samo gledamo na zlato pogotovo razdoblje 2003-2010 ali to je proslo svrseno vrime,nasa politika nije kao u Francuskoj i mi nemamo toliko igraca koliko i oni ili neke druge velike drzave
ja sam prezadovoljan s ovoliko medalja koliko imamo
sto se tice izbornika ako ostane za EP poslije toga je vec bivsi ako ne osvoji zlato naravno

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2017 : 01:17:07  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ako ćemo već cjepidlačiti onda idemo do kraja, do kosti. Pogledaj ovu izjavu svog takozvanog doktora, pogotovo ovo što je boldano.
Kakav jebeno razbijanje ritma? Valjda se ritam protivnika razbija čvrstom i agresivnom obranom a ne dugim napadima od kojih ima malo koristi.
Zbog nemoći u napadu Babić je koristio 7. igrača. Kada moraš ubacivati igrača više da bi postigao gol to nikako nije pohvalno, to znači da nisi sposoban napraviti smislenu akciju u igri 6 na 6.
Zašto Norvežani nisu koristili 7. igrača? Pa valjda zato što im nije trebao i što je Berge znao kako složiti napad sa normalnim brojem igrača.
I tko je bolji taktičar, Babić ili Berge?
Kakve veze ima što nismo primali golove na praznu mrežu kada smo ih primali na slabo postavljenu obranu?
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Nije to večeras izgledalo tečno, ali opet kažem da je s ovakvom selekcijom igrača izvučen maksimum.

I mogu sad svi pljuvat do beskonačnosti, ali nas je cijelu utakmicu držala taktika s praznim golom. Razbili smo ritam Norvežanima u 2.pol s dugim napadima sa 7 igrača. I koliko smo ono golova primili s praznim golom?? Niti jedan.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2017 : 01:23:44  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Amos

Jedino po čemu si ti iznad drugih je vještina nabijanja postova na internetskom forumu.
I po držanju predavanja drugima da su "padobranci koji ništa ne znaju o rukometu bla, bla.."

Žao mi je za naše momke.
Bila je prilika, ali nije išlo.
Biti će još turnira i još medalja, samo naprijed.

To je sve što znaš reći o igri, ništa drugo nisi vidio?
Nije išlo, bit će još turnira, psi laju, karavane prolaze i život teče dalje.
Ako tebi što dobro ide to je mlaćenje prazne slame u svaštari, bolje da niti ne izlaziš iz nje.

Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 28/01/2017 : 10:32:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
Po meni je ovo bio dosta dobar turnir Hrvatske i moram priznati da mi se sviđaju nova pravila sa uvođenjem dodatnog igrača.
Po Babiću se previše pljuje iako je i on dosta zaslužan za to jer daje jako čudne izjave nakon utakmica. Po meni je puno bolji stručnjak od Goluže i čak bi rekao da je dobar trener sa svojim vrlinama i manama, okupio je bivše igrače legende u stručni koji sigurno znaju mnogo i vjerujem da to funkcionira. Ipak činjenica je da smo mi zadnje zlato osvojili prije čini mi se 12 godina, a budući da se u rukometu igra svake godine jedno natjecanje a svako 4 i 2 ostaje činjenica da zadnjih 16 natjecanja nismo osvojili zlato, a budući da spadamo u svjetski vrh, a na postoljima su se izmjenjivali i Francuska i Danska i Njemačka i Španjolska (sve te reprezentacije na turnirima smo dosta puta pobjeđivali) ostaje zaključak da nam je falio ne prosječan, ni solidan već vrhunski trener koji bi to posložio da osvojim barem jedno zlato od mogućih 16. Prije smo imali trenere koji su se dokazivali u vrhunskim klubovima s kojima bi prvo osvajali klupska prvenstva a sad imamo doslovce početnike koji se praktički uče na Hrvatskoj.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7356 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 28/01/2017 : 11:05:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Baš me briga što radi u privatnom životu, kada je rukomet u pitanju on je ispod mene, mirne duše to kažem jer znam da je tako.

Gledaj DODO,vjerujem da si sasvim dobar sportski poznavatelj, čak si mi i pomogao prije s nekom sportskom informacijom. Ali ako išta mrzim je bahaćenje s visoka u stilu šta ti znaš, nemaš pojma. Tu smo negdje s gidinama čini mi se, ali ne možeš mi soliti pamet kad pratim rukomet od doba Metaloplastike kao uostalom i cijeli sport od malena (košarku od Draženove Šibenke ili pogotovo nogomet).

Isto sad da meni uleti netko na NN topic netko tko ima cijelu NN kolekciju ali ne ostavlja puno postova pa kaže nešto suprotno od mog mišljenja o nekom autoru. I sad bi li ja trebao reći njemu da nema pojma o ničemu, jer ja imam Nathana u malom prstu.

Smiri hormone i nadam se da nećeš postati tipični internet trolaš kojemu je pljuvanje i pametovanje na prvom mjestu.

I još jednom, da nije Babićeve taktike u 2.pol nikad ne bili ni blizu pobjede s ovakvim igračima ma koliko ti zgrožen bio.
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1839 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 28/01/2017 : 11:10:45  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

nije bas covik ni zasluzija da ga se toliko pljuca,ucinija je puno na ovom turniru cak mislim puno vise od max,da li je velik strucnjak vjerojatno nije,pa nemore svak biti Onesta.Nasi su nas naucili da samo gledamo na zlato pogotovo razdoblje 2003-2010 ali to je proslo svrseno vrime,nasa politika nije kao u Francuskoj i mi nemamo toliko igraca koliko i oni ili neke druge velike drzave
ja sam prezadovoljan s ovoliko medalja koliko imamo
sto se tice izbornika ako ostane za EP poslije toga je vec bivsi ako ne osvoji zlato naravno

slažem se u potpunosti s ovako mladim timom Babić je napravio i izvukao max i nadam se da će ostati da eura
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2017 : 11:17:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Gledaj DODO,vjerujem da si sasvim dobar sportski poznavatelj, čak si mi i pomogao prije s nekom sportskom informacijom. Ali ako išta mrzim je bahaćenje s visoka u stilu šta ti znaš, nemaš pojma. Tu smo negdje s gidinama čini mi se, ali ne možeš mi soliti pamet kad pratim rukomet od doba Metaloplastike kao uostalom i cijeli sport od malena (košarku od Draženove Šibenke ili pogotovo nogomet).

Isto sad da meni uleti netko na NN topic netko tko ima cijelu NN kolekciju ali ne ostavlja puno postova pa kaže nešto suprotno od mog mišljenja o nekom autoru. I sad bi li ja trebao reći njemu da nema pojma o ničemu, jer ja imam Nathana u malom prstu.

Smiri hormone i nadam se da nećeš postati tipični internet trolaš kojemu je pljuvanje i pametovanje na prvom mjestu.

I još jednom, da nije Babićeve taktike u 2.pol nikad ne bili ni blizu pobjede s ovakvim igračima ma koliko ti zgrožen bio.

Ja samo na ovom topicu nastupam s visoka baš zato što 11 i pol mjeseci jedini pišem na njemu pa dobijem dojam da nitko ne prati rukomet (barem ne klupski), a ja ipak jako dobro poznajem rukometne prilike.
To ne radim na košarkaškim topicima jer taj sport pratim puno manje i nisam toliko upućen.
Bilo mi je dosta čudno kako nisi vidio neke stvari u utakmici koje mnogi jesu, ali dobro, sada ćemo stati na loptu i složiti se da se ne slažemo u načinu razmišljanja.

Edited by - DODSFERD on 28/01/2017 11:18:40
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2017 : 11:22:25  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Evo komentara s jednog portala koji baš realno govori o sadašnjem stanju u reprezentaciji:
''promašio,dogodilo se ,sudbina ali Balićevo vraćanje Babića nakon ostavke je rezultat ovoga što imamo.kao vjernik ću reći čovjek je lakrdijaš od trenera.horvat je promašio sedmerac za finale i to će svi pamtit kao tragičara a niko trenera koji nema ni jednu uigranu akciju.šteta,sa ozbiljnim trenerom se moglo više.''

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2017 : 11:36:50  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hello

Po meni je ovo bio dosta dobar turnir Hrvatske i moram priznati da mi se sviđaju nova pravila sa uvođenjem dodatnog igrača.
Po Babiću se previše pljuje iako je i on dosta zaslužan za to jer daje jako čudne izjave nakon utakmica. Po meni je puno bolji stručnjak od Goluže i čak bi rekao da je dobar trener sa svojim vrlinama i manama, okupio je bivše igrače legende u stručni koji sigurno znaju mnogo i vjerujem da to funkcionira. Ipak činjenica je da smo mi zadnje zlato osvojili prije čini mi se 12 godina, a budući da se u rukometu igra svake godine jedno natjecanje a svako 4 i 2 ostaje činjenica da zadnjih 16 natjecanja nismo osvojili zlato, a budući da spadamo u svjetski vrh, a na postoljima su se izmjenjivali i Francuska i Danska i Njemačka i Španjolska (sve te reprezentacije na turnirima smo dosta puta pobjeđivali) ostaje zaključak da nam je falio ne prosječan, ni solidan već vrhunski trener koji bi to posložio da osvojim barem jedno zlato od mogućih 16. Prije smo imali trenere koji su se dokazivali u vrhunskim klubovima s kojima bi prvo osvajali klupska prvenstva a sad imamo doslovce početnike koji se praktički uče na Hrvatskoj.

Slažem se s ovime osim sa stvarima u vezi Babića. Baš nije dokazao da je bolji stručnjak od Goluže (dobro, to je samo moje mišljenje), ali je sigurno da on nema nikakvog utjecaja što su Balić i Metličić u krugu reprezentacije. Babić je samo pijun kojeg gazda poteže kako mu se prohtije.
Što se tiče nedostatka vrhunskog trenera to je stari problem. Bila je šansa da se dovede Serdarušić i nije iskorištena pa je normalno da imamo ovo što imamo, momčad koja je potpuno neuigrana i izvlači utakmice na talent i individualne bljeskove.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10520 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/01/2017 : 11:57:05  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ja rukomet gledan od prvenstva do prvenstva, tako da se u rukomet puno ne razumin, ali jedna od stvari koja je zajednička svin momčadskin sportovima s loptom je protok lopte, a toga kod nas nema. A nema zato šta da bi ima dobar protok lopte moraš imat uigrane akcije i napamet naučene kretnje igrača.
Ne triba bit stručnjak da bi vidija da križanja naša 3 vanjska igrača ne donose skoro ništa, nego se u principu igra opet svede na individualna rješenja. Krila totalno neiskorištena.
Meni se čini da igra sa 7 igrača više nama remeti ritam nego protivnicima jer ne donosi neku prednost. 6 igrača u obrani je dovoljno za zonski zatvorit obranu pa ti ovaj sedmi igrač ne znači puno jer za njega fali prostora.
Šta se vratara tiče, jučer je baš u momentima kad se lomilo bila jedna situacija di je Pešić mora sprintat prema golu, i stigne do gola ali primi gol kroz uši jer šut ne čeka koncentriran.
Sinoć san do 2 gleda na youtubu snimke utakmica iz 2003. i 2004. i točno se vidi razlika u finišu utakmica.
Kad se lomija rezultat nije se srljalo nego se odigravalo akcije, pa se zato i događalo da Kaleb u zadnjih 3-4 minute uvali tri komada i riješi utakmicu.
Moran priznat da san zaboravija koliki su doprinos tada dali Goluža i Jović.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2017 : 13:50:52  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Upravo o tome se radi, konačno netko tko vidi neke stvari.
Nisam ni ja stručnjak jer nikad nisam igrao rukomet, ali ga jako dugo pratim i mnoge stvari su tako vidljive prostim okom.
Što se tiče one Červarove momčadi, i ona je znala gubiti utakmice (nekad čak i uvjerljivo), ali nikad nije bila tako neuigrana i točno se znalo tko što radi u napadu.
Nije Nikša Kaleb bio ništa bolje krilo od Štrleka, samo što je dobivao prave lopte kada je trebalo i rješavao utakmice.
Što se tiče Goluže, ostalo mi je u sjećanju da je izvukao ono polufinale 2003. protiv Španjolaca kada se gubilo 5-6 razlike na početku 2. poluvremena.

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7356 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 28/01/2017 : 14:41:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Pa i ne govorim da je ono nešto jučer bilo lijepo za gledati. Ona generacija prije 10-15 godina igrala je najljepši rukomet na svijetu. Kako i ne bi kad u su imali Balića, Metličića, Lackovića i ekipu. Najžalije mi je SP 2007. godine kad smo s onom generacijom doživjeli vrhunac s prekrasnim rukometom, a onda iz meni još nejasnih razloga doživjeli blok s Francuzima.

Ovdje se Babić samo prilagodio kvaliteti ovih igrača. Znači imamo mladu ekipu, iskusna krila plus načeti Duvnjak. Odlučio je igrati borbeno i ratnički protiv ove poletne i nadahnute Norveške. Nije tu bilo nikakve ljepote, ali s usporenom igrom u napadu na granici pasivne igre uspio je usporiti norveški nalet i umalo pobijedio. Tvrdo i možda ružno za gledanje, ali učinkovito. Protiv Španjolaca je bila druga taktika, igralo se puno brže u napadu. Zato kažem da Babić i ima nešto mozga u glavi (nastranu one njegove berlave izjave) za razliku od one sirovine Goluže.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2017 : 15:43:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ako je Babić nešto i napravio u tijeku utakmice onda je to sve upropastio nekoliko zadnjih minuta regularnog dijela i cijele produžetke.
Imaš vodstvo 22:20 3 minute prije kraja i onda ideš to čuvati kukavičkom taktikom umjesto da napraviš nekakvu smislenu akciju za postizanje još jednog gola koji bi riješio utakmicu. Sve neki dugački i pasivni napadi sa individualnim pokušajima prolaska kroz sredinu obrane, uopće se nije išlo brzim dodavanjima pokušati negdje stvoriti višak ili barem puknuti nekakav izrađeni šut izvana.
Kod 22:21 Norvežani traže time-out na kojem Babić opet pili o tome da ćemo imati zadnji napad, znači da je već u podsvijest igrača ugradio pomisao da će primiti gol i da će u zadnjim sekundama trebati tražiti pobjedu.
U produžetcima opet kukavička taktika sa dugačkim napadima koji nisu ništa donijeli. Postignut je jedan gol izvana i jedan sa krila u situaciji sa igračem više i to je bilo sve u 10 minuta produžetka, iako je i tamo bila prilika prelomiti utakmicu kod vodstva 24:22.
Pogrešan odabir igrača koji će pucati odlučujući sedmerac, Babić je morao vidjeti da Horvat nije siguran izvođač (jedan promašeni i jedan jedva pogođeni od prečke) pa nekom drugom dati priliku da puca. Evo što je izjavio norveški vratar nakon utakmice za Horvata:
'Gledao sam neke snimke prije utakmice, znao sam da voli pucati dolje na moju lijevu nogu i bio sam siguran u to 100 posto, bilo je čudesno to obraniti.'
To su sve Babićeve pogreške koje su se dogodile u odlučujućim trenucima, barem one koje sam ja vidio.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2017 : 15:49:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Naravno da će Slovenci biti odmorniji i psihički i fizički, a kada se uzme u obzir da Vujović ima nešto u glavi za razliku od Babića onda je stvar još jasnija.

http://www.tportal.hr/sport/rukomet-sp2017/461855/Slovenci-vec-slave-Hrvati-su-umorni-frustrirani-iscrpljeni.html

Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 28/01/2017 : 16:53:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message  Reply with Quote
Nek samo već slave. Bit Ce zanimljivo.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 28/01/2017 : 17:30:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

...ali jedna od stvari koja je zajednička svin momčadskin sportovima s loptom je protok lopte, a toga kod nas nema.

Danas san priča ćaćom i reka mu identičnu rečenicu.
Jesi li ti SOA?

Šalu na stranu, potpisujen sve.
+ i ja isto gledan rukometni "eventaš" .

Trljam ruke.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 28/01/2017 : 18:16:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Dobro kaze žeki
Hvala Bogu
Tko je očekivao s ovom ekipom borbu za broncu
Nije ni dodo
A kamoli ja
I zato
I molimo se Bogu
I klanjamo Gospi
I do Sinja idemo bosi
Ajmo naši
Zgazite janeze

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2017 : 18:50:52  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Sama po sebi bronca ne bi bila neuspjeh uz sve ove probleme (na stranu što je meni muka od te medalje), ali igra je kroz cijeli turnir loša.
Jedino 2. poluvrijeme protiv Mađarske i nekih 40 minuta protiv Španjolske je ličilo na nešto, a to je stvarno premalo i mora zabrinuti svakog rukometnog fana.
Gotovo isti slučaj je bio i ljetos na OI iako je momčad tada bila kompletnija, znači da nešto debelo smrdi u cijeloj priči.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 28/01/2017 : 20:14:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Ne dobijemo li fantje
Svi Slovenci s foruma imaju ban
Bude li provokacija
Ban godinu dana
Amen

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 28/01/2017 : 20:41:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Samo sto Bog nije pristran ...

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page
Page: of 177 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.44 seconds. Snitz Forums 2000