Stvarno mi nisu jasni ljudi koji ne koriste forum a citaju recimo svastaru,ajde ove podforume o stripovima ali svastaru?A kad stavim topic u svastari odma je 10 Read?Nevjerovatno ..
uspio sam ali to očito djeluje samo sa linkovima preko foruma ako zalijepim isti taj link u word dokumenta otvara stranicu, odnosno prvi post, a ne onaj koji meni treba (u ovom slucaju kucakov post)
uspio sam ali to očito djeluje samo sa linkovima preko foruma ako zalijepim isti taj link u word dokumenta otvara stranicu, odnosno prvi post, a ne onaj koji meni treba (u ovom slucaju kucakov post)
Prvo klik na "adresu" posta, odnosno na datum i vrijeme postavljanja posta (pri vrhu svakog posta) Otvorit će se stranica I drugi korak: copy&paste link iz adress bara
Prvo klik na "adresu" posta, odnosno na datum i vrijeme postavljanja posta (pri vrhu svakog posta) Otvorit će se stranica I drugi korak: copy&paste link iz adress bara
A možeš još jednostavnije samo na datum i vreme pa desni klik i "copy link adress".
Da li postoji (ili je moguće dodati) neka search opcija da ti izbaci samo topice (teme) koji su određeni članovi pokrenuli.
Ili na homepageu kad biram nečiji profil u kartici Teme da klikom mogu doći do svih tema.
Nemam za to vremena sada. A teoretski, odeš na search foruma, staviš search for "A" (što je najčešće slovo), search by "Subject only", ime autora i to je skoro to:)
Znam zaobilazni put do otkrivanja topica koje je netko pokrenuo. Na komentarima recenzija mu klikneš nick i izbaci korisnički profil na kojemu ima, između ostalog, i to. Ako je to to što tražiš, nije mi baš najjasnije