Dakle, VČ je sa DD Novi život promenio logo i dizajn naslovnice u redovnoj seriji (prethodno logom krstivši Teksa "po Vuku" u Velikom Teksu), sada slično odradiše i Superbook...možemo li se istome nadati i u Zagoru nakon JA sage?
Misliš, da stave još veći natpis Zagor i još veća slova naziva epizode, na sred strane? Jbg - ima ljudi i sa slabijim vidom...
Čuo sam da će za OP povećati dotična slova - jer, navodno, stariji čitaoci ne vide dobro o kom izdanju je reč? Ako je istina - to će biti pun pogodak. A povećati i veličinu slova naziva OP-a (naravno - na sred ilustracije)
Ovaj put su ljudi iz VČ-a napravili dobru i logičnu stvar pa su napustili dosadašnju praksu i kopirali su Talijane tako je "novi" dizajn regularnog VČ Dilana ustvari dizajn talijanskog kolor festa. Unutrašnji dizajn časopisa BZZZ je kopija Bonellijevog i Baovog kataloga. Talijani su im također dali originalni Bonelli font za upisivanje teksta u oblačiće itd.
ne...rucnim upisom teksta tekst je nedeljiv sa ostatkom (crtezom)..ovako je nekako bez duse..nisu italijani bez razloga do skoro za sve a i dalje za vecinu junaka ostavili rucni upis... a takodje i kod rucnog upisa ko i za crtace mozes imati favorita koji ti se svidja a koji ne...ja sam cesto znao prepoznati i upisivaca cim vidim slova
ne...rucnim upisom teksta tekst je nedeljiv sa ostatkom (crtezom)..ovako je nekako bez duse..nisu italijani bez razloga do skoro za sve a i dalje za vecinu junaka ostavili rucni upis... a takodje i kod rucnog upisa ko i za crtace mozes imati favorita koji ti se svidja a koji ne...ja sam cesto znao prepoznati i upisivaca cim vidim slova
90% fontova koji su u digitalnoj formi su prvo ručno pisani fontovi, pa onda prebačeni u digitalni obrazac. I taj font koji prepoznaješ je odavno digitalizovan... tako da je i on lišen emocije.