Boja je i dalje odlična . Kad sam ovu priču čita u LMS prvi put ovo s duhom me poprilično zaintrigiralo i udubilo, nadajući se da je zaista riječ o pravom duhu ........e to su bila vremena.....da se vremoplovom bilo vratiti u vremena kad sam doslovno u stripu bio sudionik događaja kao u nekom hologramu .
Gambina odlično nacrtana atmosfera u isčekivanju .............
Gamba na Kit Teleru je kao Ferri na Zagoru u najboljim danima. Ovo je na nivoju Noč Demona (nadam se, jer nisam čitao ovu epizodu ili ju se ne sječam....) iako meni je i Meratijev crtež super!
Kit Teller je svakako najpodcjenjeniji junak 20 i 21 stolječa tako po crtežu kao i po pričama
Gamba na Kit Teleru je kao Ferri na Zagoru u najboljim danima. Ovo je na nivoju Noč Demona (nadam se, jer nisam čitao ovu epizodu ili ju se ne sječam....) iako meni je i Meratijev crtež super!
Kit Teller je svakako najpodcjenjeniji junak 20 i 21 stolječa tako po crtežu kao i po pričama
U potpunost se slažem.Meni su i svi ostali crtači dobro uklopljeni u serijalu ,Binjoti ,Bufolente,Ardigo,pa čak i Balzano mi je jako interesantan kao i sva tri naslovničara. I mene muči ovo s podcjenjivanjem Tellera utoliko više šta je kod njega DNEVNIK prilično poštova kronologiju a i neke precrtane naslovnice su mi bile lipše od orginala.Nadam se da će Ludens a pogotovo vangogh sve izdat.