Author |
Topic |
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 21/04/2017 : 10:10:26
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
quote: Originally posted by Obi-wan
Grof i Sarma
Jel de da su njih dva najbolja pratnja? Čim sam vidio čiji je zadnji post nisam ni očekivao drukčije jer su te poprilično isprcali što nema svih opcija na onom tvom pollu o fikcijskim svjetovima ili kako se to već zove pa si došao ovdje izraziti frustraciju. Pomaknuta agresija, rekli bi psiholozi, bajo moj. Ali, ako će ti to pomoći, izvoli. Možda i ja naletim dolje.
Jes' ti jebo kad išta ? |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 21/04/2017 10:17:37 |
|
|
Giuda Ballerino
Senior Member
Japan
2628 Posts
Member since 02/03/2014 |
Posted - 21/04/2017 : 10:50:55
|
Ja imam filing da tip koji uglavnom prica o savrsenoj ocuvanosti stripova jebe slabo ili nista. |
Kaizoku ou ni ore wa naru! |
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6878 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 21/04/2017 : 11:02:41
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Grof i Sarma
Jel de da su njih dva najbolja pratnja? Čim sam vidio čiji je zadnji post nisam ni očekivao drukčije jer su te poprilično isprcali što nema svih opcija na onom tvom pollu o fikcijskim svjetovima ili kako se to već zove pa si došao ovdje izraziti frustraciju. Pomaknuta agresija, rekli bi psiholozi, bajo moj. Ali, ako će ti to pomoći, izvoli. Možda i ja naletim dolje.
Jes' ti jebo kad išta ?
Treba li reći da očekujem da dotični doživi prvo hlađenje, bar u ovoj "etapi" Punishera. Previše je ljudi letjelo van bez razloga, tako da će mu 48 sati dobro doći da se ponovno vrati u svoje fikcijske svjetove gdje mu očito najbolje ide. |
loading...
|
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 21/04/2017 : 15:26:38
|
Nevjerovatno kako vam uspije napraviti problem na najbezazlenijem topicu ikad. Smirite strasti i vratite se stripovima. |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12513 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
zlatko900
Average Member
945 Posts
Member since 28/01/2012 |
Posted - 21/04/2017 : 20:46:53
|
quote: Originally posted by solar
Nevjerovatno kako vam uspije napraviti problem na najbezazlenijem topicu ikad. Smirite strasti i vratite se stripovima.
Baš čitam,pa i sam nemogu vjerovati. Ovakva verbalna prepucavanja nismo imali ni kao djeca dok smo se razbacivali Dnevnikovim stripovima... A još kažu da godine nose mudrost i iskustvo... Ili je netko navikao da je sve po njegovom,pa ne trpi ni najmanji dijalog suprotnog mišljenja ili nekome nešto jako fali u životu,pa ovdje liječi svoje frustracije... Bilo bi dobro da se uvede opcija da pored svakog posta obavezno pišu i godine dotičnog-da znamo kako da se postavimo u dijalogu... |
|
|
kucak
Average Member
Niue
757 Posts
Member since 03/02/2011 |
Posted - 22/04/2017 : 01:24:45
|
Zlatko uspio si me nasmijati s ovom opcijom da pokraj posta piše koliko godina ima autor - bez zlih namjera komentiram, ponekad i ja odem ispod 14 godina u ponekom postu.... On topic - Definitivno Žalosna sova i Flok od ponuđenih... Dobro, Flok nije ponuđen, ali "dvoboji" sa Žalosnom sovom su antologijski... |
Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje.. |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17014 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 22/04/2017 : 23:01:11
|
quote: Originally posted by zlatko900
quote: Originally posted by solar
Nevjerovatno kako vam uspije napraviti problem na najbezazlenijem topicu ikad. Smirite strasti i vratite se stripovima.
Baš čitam,pa i sam nemogu vjerovati. Ovakva verbalna prepucavanja nismo imali ni kao djeca dok smo se razbacivali Dnevnikovim stripovima... A još kažu da godine nose mudrost i iskustvo... Ili je netko navikao da je sve po njegovom,pa ne trpi ni najmanji dijalog suprotnog mišljenja ili nekome nešto jako fali u životu,pa ovdje liječi svoje frustracije... Bilo bi dobro da se uvede opcija da pored svakog posta obavezno pišu i godine dotičnog-da znamo kako da se postavimo u dijalogu...
Da, čitam i gle, ljudi se stvarno posvađali, pa kako onda neće oko stvarno bitnih stvari... |
|
|
Topic |
|