Author |
Topic |
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 26/04/2017 : 17:31:20
|
Nema veze, jedan svakako treba odmah za čitanje i to je onda taman taj. 😉 |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
|
|
mesar
Junior Member
392 Posts
Member since 27/04/2015 |
|
Kontrast 2
Senior Member
2307 Posts
Member since 12/09/2016 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
Kontrast 2
Senior Member
2307 Posts
Member since 12/09/2016 |
Posted - 26/04/2017 : 20:12:17
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Ima 104 stranice.
Hvala ti Dod - to me je zbunjivalo već duže vreme. Znači da je ova priča poslednja koja je imala povećan broj strana. Posle Nolitinog perioda, takvih pojava nije bilo. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 26/04/2017 : 21:07:46
|
Mislim da je taj broj posljednji koji je imao više od standardnih 96 stranica, barem kada su u pitanju ovi koji su izašli u extra seriji. Meni je taj povećani broj stranica praktičniji nego kada recimo priča završi na 10-oj stranici iduće sveske, a sjećam se da je bilo i takvih slučajeva. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3016 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 28/04/2017 : 08:29:08
|
quote: Originally posted by Dukidule
Nema veze, jedan svakako treba odmah za čitanje i to je onda taman taj. 😉
Evo i ja kupio jadan bijedni primjerak. |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 28/04/2017 : 10:01:13
|
Danas sam igrom slučaja u gradu pa ću pogledati na kiosku ima li prve naslovnice. Htio bih pročitati ovu priču malo ranije da baš ne čekam pola mjeseca, a nije mi užitak tražiti extra brojeve po polici. |
|
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Posted - 28/04/2017 : 11:27:50
|
quote: Originally posted by roby05
Evo i ja kupio jadan bijedni primjerak.
Neka si. Svaki pojedinačni primjerak je zlata vrijedan. Nego, da nije to baš onaj jedan što je iza mene ostao na kiosku? Teta ih imala 6 a samo jedan sa malim utorima (što je za kiosk Tiska inače fenomenalna kvota!) pa tako mi bar olakšala izbor koji ću uzeti za čitanje. ;) |
|
|
RAKOSI4
Advanced Member
5003 Posts
Member since 23/07/2016 |
Posted - 28/04/2017 : 13:34:40
|
Samo mi nemoj reć da je tete zgodna pohotna plavuša u tridesetim , koja je imala teško djetinjstvo i zaljubljeno te gleda pauče. |
|
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3016 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 28/04/2017 : 13:51:22
|
quote: Originally posted by roby05
Evo i ja kupio jadan bijedni primjerak.
Neka si. Svaki pojedinačni primjerak je zlata vrijedan. Nego, da nije to baš onaj jedan što je iza mene ostao na kiosku? Teta ih imala 6 a samo jedan sa malim utorima (što je za kiosk Tiska inače fenomenalna kvota!) pa tako mi bar olakšala izbor koji ću uzeti za čitanje. ;)
Ma nigdi felera,ni za lika. |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 28/04/2017 : 14:15:05
|
Nisam očekivao da ću na kiosku naći ovako dobar primjerak, skoro pa savršeni glancer iako je ženska uzela prvog koji je bio na dohvatu ruke. Nije ni trebala dugo tražiti jer sam joj na mobitelu pokazao koju naslovnicu želim, koliko samo pomognu ove najave Tromislawskog.
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 28/04/2017 : 14:18:07
|
quote: Originally posted by RAKOSI4
Samo mi nemoj reć da je tete zgodna pohotna plavuša u tridesetim , koja je imala teško djetinjstvo i zaljubljeno te gleda pauče.
Ne znam je li pohotnica, ali ova na kiosku gdje sam ja uzimao je stvarno bila plavuša (sa kratkom kosom) u tridesetima. |
|
|
RAKOSI4
Advanced Member
5003 Posts
Posted - 28/04/2017 : 15:58:32
|
I meni je iz prve bija glancer , čudno od kad Todorić nije na čelu Tiska stripovima se poboljša život
Još će ispast da je Todorić mrzija stripove i namjerno u noći prije distribucije ih steza , pravija im uši , gužva , skaka po njima , i vika ko vas j...ka i one koji vas čitaju .
|
|
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Posted - 28/04/2017 : 16:14:29
|
quote: Originally posted by RAKOSI4
Samo mi nemoj reć da je tete zgodna pohotna plavuša u tridesetim , koja je imala teško djetinjstvo i zaljubljeno te gleda pauče.
Ma teta (ona "standardna") ima sina skoro pa mojih godina a navodno i on kupuje stripove što na kraju meni ide u prilog, jer mi teta uvijek izabere najbolje primjerke, bez one klasične primjedbe: "Pa svi su Vam isti", ili onog legendarnog komentara: "To Vam je od trake za uvezivanje, oni nam to tako pošalju."
Ta objašnjenja ostalih teta u međuvremenu više ne mogu ni slušati. Ono, kao da si klinac koji je upravo dobio prvi mjesečni džeparac pa krenuo kupiti i prvi strip u životu. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 28/04/2017 : 17:57:18
|
Kada netko kaže da su svi primjerci isti treba mu odvratiti da je jedan različitiji od ostalih pa neka ga traži. Uh, što volim kada epizoda počne Chicovim forama sa kruljenjem u želucu, to mi popravi dan. |
|
|
RAKOSI4
Advanced Member
5003 Posts
Posted - 28/04/2017 : 22:30:11
|
Kada netko kaže da su svi primjerci isti treba mu odvratiti da je jedan različitiji od ostalih pa neka ga traži. Uh, što volim kada epizoda počne Chicovim forama sa kruljenjem u želucu, to mi popravi dan.
I mene Čiko uvih nasmije , odakle im više tih ideja .Bez njega bi i Zagor bija osakaćen .Evo palo mi je napamet ono u Magic Batu kad je Čiko upa zajedno sa onom ludom mačkom koja ga je sva izgramfala a on njoj prije toga govori ono u ustilu "Stani , radimo za istu firmu" |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 30/04/2017 : 17:35:34
|
Pročitao i podsjetio se detalja koji su bili izašli iz sjećanja. Iako se ne može mjeriti sa Kraljem orlova, ovo je sasvim dobra klasična Nolittina priča. Naravno da se krilati čovjek može svrstati u jednu vrstu naivnosti, ali sličnih nemogućih stvari ima u serijalu koliko hoćeš, i to u svim fazama. Meni je veća zamjerka na Ludensov odabir imena epizode, puno bolje bi odgovalo Krilati osvetnik nego Nestalo pleme. Vidim da je takav slučaj i sa najavom sljedećeg klasika, umjesto Posljednji Viking ili eventualno Putovanje bez povratka neki biser je odabrao naslov Banditi bez lica. Ma kakvi crni banditi, kao da je taj početak najbitnija stvar u cijeloj priči. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 30/04/2017 : 17:58:57
|
Jest da mu je žena, ali opet nisam očekivao da će je uhvatiti za sisu pred svojim plemenom.
|
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17014 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 30/04/2017 : 18:48:34
|
Pročitao i podsjetio se detalja koji su bili izašli iz sjećanja. Iako se ne može mjeriti sa Kraljem orlova, ovo je sasvim dobra klasična Nolittina priča. Naravno da se krilati čovjek može svrstati u jednu vrstu naivnosti, ali sličnih nemogućih stvari ima u serijalu koliko hoćeš, i to u svim fazama. Meni je veća zamjerka na Ludensov odabir imena epizode, puno bolje bi odgovalo Krilati osvetnik nego Nestalo pleme. Vidim da je takav slučaj i sa najavom sljedećeg klasika, umjesto Posljednji Viking ili eventualno Putovanje bez povratka neki biser je odabrao naslov Banditi bez lica. Ma kakvi crni banditi, kao da je taj početak najbitnija stvar u cijeloj priči.
Slažem se, baš glup odabir naslova, ajde za ovu epizodu... Ali za slijedeću je stvarno nevjerojatno da su odabrali "Banditi bez lica", to je elementarno nepoznavanje Zagorovog svijeta... |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 30/04/2017 : 21:28:46
|
Ako naslove bira Ana Gašpar onda nije ni čudo što su promašeni, iako mi nema logike da bi joj plaćali samo za to kada već imaju gotove prijevode iz extra izdanja. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26827 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 22/03/2022 : 14:07:52
|
Očaj...
Ovu priču sam samo dosad pročitao jedanput u extri a sad sam posudio klasik da je ponovo pročitam a bolje bi bilo da nisam.
Radnje em je glupa em nelogična a crtež Ferrija slabašan u pola stripa a da ne govorimo o crtanju kaktusa u pustinji u sjeveroistoćnoj americi i drugim Ferrijevim generičnim crtežima okolice,prirode,naselja pa i ljudi.
Dnevnik nam je nenamjerno učinio uslugu preskakanjem ovog nedjela. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
murdo
Average Member
Christmas Island
973 Posts
Member since 24/07/2002 |
Posted - 22/03/2022 : 15:41:56
|
quote: Originally posted by jaki
Očaj...
Ovu priču sam samo dosad pročitao jedanput u extri a sad sam posudio klasik da je ponovo pročitam a bolje bi bilo da nisam.
Radnje em je glupa em nelogična a crtež Ferrija slabašan u pola stripa a da ne govorimo o crtanju kaktusa u pustinji u sjeveroistoćnoj americi i drugim Ferrijevim generičnim crtežima okolice,prirode,naselja pa i ljudi.
Dnevnik nam je nenamjerno učinio uslugu preskakanjem ovog nedjela.
Lako za kaktuse, neke druge stvari puno više bodu oči.. Nažalost su se krilati indijanci i Kralj orlova vratili još jednom. |
|
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 22/03/2022 : 16:06:41
|
A tek traperi kentauri. Ih! 😐 |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26827 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Topic |
|