Author |
Topic  |
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 27/05/2017 : 11:26:08
|
quote: Originally posted by usagi77
Otkad si je mladjo dobar s Vrdoljakom!?
To. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
zovko
New Member

201 Posts
Member since 21/08/2012 |
Posted - 27/05/2017 : 11:30:33
|
quote: Originally posted by nagor
Čarlita,ne obaziri se na zakržljale pijetlove kojima je trenutno glavni sport ulizivanje "mladim kokama". Dobro zboriš. 
Neš jebat |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 28/05/2017 : 14:47:25
|
quote: Originally posted by zovko
Čarlita,ne obaziri se na zakržljale pijetlove kojima je trenutno glavni sport ulizivanje "mladim kokama". Dobro zboriš. 
Neš jebat
 |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 29/05/2017 : 13:52:51
|
quote: Originally posted by zovko
Neš jebat
Nikad. I nikoga.
 |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 29/05/2017 : 14:58:58
|
Nagore, nedojebani čobane, ako ikad odrasteš naučit ćeš da muškoj osobi ženska osoba može bit interesantna i bez da gaji nekakve pubertetske fiks ideje i seksualne fantazije. Žene ti nagore ne služe samo za jednu stvar, s njima se tu i tamo čak može i razgovarat. |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
|
Mrkva
Senior Member

1184 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 29/05/2017 : 15:20:03
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Žene ti nagore ne služe samo za jednu stvar, s njima se tu i tamo čak može i razgovarat.
Zna on to jako dobro. On s njima jedino to i radi  |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 29/05/2017 : 16:46:43
|
"Nedojebani čobane"?!
Malo ad hominem sa moje strane, al stvarno mi djeluješ tako.
"Nedojebani čobane"?!
A čoban si, ili seljačina ako ti je tako draže, jer pokušavajući se obračunat samnom vriđaš i u neugodnu situaciju stavljaš forumašicu godine.
A ja ti mislio pomoći zbariti kakvu koku... :(
Neka fala. Uz posal, ženu, dvoje dice i kredit samo mi još koka triba. Ako mi riješiš koku riješi mi odma i dva metra konopa. |
Edited by - NESVRSTANI on 29/05/2017 16:48:50 |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 29/05/2017 : 16:47:55
|
quote: Originally posted by Mrkva
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Žene ti nagore ne služe samo za jednu stvar, s njima se tu i tamo čak može i razgovarat.
Zna on to jako dobro. On s njima jedino to i radi 
JUHUUUUU! PRIMJETILA MEEEEE! |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Posted - 29/05/2017 : 19:48:04
|
Ah...
Svrstani, kako ti nije jasno da si upravo ti ovdje ispao seljačina. Sa onom glupom forom stranicu iza si odjednom uvrijedio Čarlitu i Mrkvu. Mada za Mrkvu nisam sasvim siguran. Možda joj stvarno godi što ju je više od pola foruma zreduciralo na "mladu koku" a tek onda forumašicu. Da, da... to je bila samo tvoja fora. Normalno da je... seljačine ne kuže kad nije fora. |
 |
|
Mrkva
Senior Member

1184 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 29/05/2017 : 21:33:52
|
Nagore, uistinu te molim da ovo bude sad zadnji komentar na tu temu. NESVRSTANOM to, vjerujem, ne moram posebno naglasavati. Charlie sve kuzi, ja sve kuzim. Nadam se da mi nisi zamjerio benignu salu o tvom seksualnom zivotu. Sapienti sat.
EDIT: I bas zbog ovakvih stvari Marija nije na forumu, a mislim da cu i ja razmisliti o svojoj buducoj aktivnosti.
EDIT 2: Toliko sam se razbjesnila da nisam vise koherentna. Kome nije jasno da ja ne zelim biti "mlada koka", neka procita moje postove o stripovima. Zivim stripove. To sto sam zeljela da me zajednica zaista upozna, i sto ne umijem glumiti ravnodusnost prema tome kako me forumasi dozivljavaju ne znaci da sam plitka osoba koja je na forum dosla naci potvrdu vlastite vrijednosti. Ali stripasko drustvo je faking zatvoreno i izmislja fenomene poput "fake geek girl" da bi opravdalo vlastito drkarostvo. |
Edited by - Mrkva on 29/05/2017 21:49:31 |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26028 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
|
Humbert Coe
Average Member

Croatia
598 Posts
Member since 17/02/2005 |
Posted - 29/05/2017 : 22:01:34
|
quote: Originally posted by Mrkva
Nagore, uistinu te molim da ovo bude sad zadnji komentar na tu temu. NESVRSTANOM to, vjerujem, ne moram posebno naglasavati. Charlie sve kuzi, ja sve kuzim. Nadam se da mi nisi zamjerio benignu salu o tvom seksualnom zivotu. Sapienti sat.
EDIT: I bas zbog ovakvih stvari Marija nije na forumu, a mislim da cu i ja razmisliti o svojoj buducoj aktivnosti.
EDIT 2: Toliko sam se razbjesnila da nisam vise koherentna. Kome nije jasno da ja ne zelim biti "mlada koka", neka procita moje postove o stripovima. Zivim stripove. To sto sam zeljela da me zajednica zaista upozna, i sto ne umijem glumiti ravnodusnost prema tome kako me forumasi dozivljavaju ne znaci da sam plitka osoba koja je na forum dosla naci potvrdu vlastite vrijednosti. Ali stripasko drustvo je faking zatvoreno i izmislja fenomene poput "fake geek girl" da bi opravdalo vlastito drkarostvo.
Sapienti sat.
Al' glupome dan. Ili cijeli život. |
Humbert Coe |
 |
|
Peyo
Advanced Member

Croatia
10659 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 29/05/2017 : 22:09:57
|
Boys will be boys.
Dečki skulirajte se . Prijateljstva se teško stvaraju, a lako ruše.
Nemojte svojim ponašanjem tjerati s foruma osobe koje su ga obogatile u svakom pogledu. |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13070 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 29/05/2017 : 22:18:57
|
quote: Originally posted by Peyo
Boys will be boys.
Dečki skulirajte se . Prijateljstva se teško stvaraju, a lako ruše.
Nemojte svojim ponašanjem tjerati s foruma osobe koje su ga obogatile u svakom pogledu.
+5 |
Have mercy |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
mogorovic
Advanced Member

3012 Posts
Member since 02/08/2013 |
Posted - 29/05/2017 : 22:59:02
|
quote: Originally posted by globinjo
Znam ti ženu A ona zna moju A moja zna tebe
U Bibliji se za "one" stvari kaže: "I on pozna svoju ženu." Ili tuđu, svejedno. Zato, dragi globinjo, oprezno sa tim poznanstvima! |
 |
|
Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 29/05/2017 : 23:44:22
|
Ah...
Svrstani, kako ti nije jasno da si upravo ti ovdje ispao seljačina. Sa onom glupom forom stranicu iza si odjednom uvrijedio Čarlitu i Mrkvu. Mada za Mrkvu nisam sasvim siguran. Možda joj stvarno godi što ju je više od pola foruma zreduciralo na "mladu koku" a tek onda forumašicu. Da, da... to je bila samo tvoja fora. Normalno da je... seljačine ne kuže kad nije fora.
E ovo ti je stvarno dno, a pored toga i dokaz da si baš suprotno onome kakav se često želiš prikazati, a najmanje šaljiv. Vidljivo je da niti približno ne kužiš fore Nesvrstanog a pokušavaš mu prikačiti nešto što čovjeku sigurno ni na kraju pameti nije bilo.
Ako je Mrkva zadnjih par mjeseci redovno prisutna pa tako privlači pažnju mnogih forumaša, znači li to u tvojim očima samo jedno - da je mlada koka u potrazi za nekim (virtualnim) frajerom?
Nije Nesvrstani uvrijedio niti jednu dotičnu forumašicu, jer Mrkva i on su se već neko vrijeme "našli" - u pogledu na međusobne zeze, a mislim da je slično i po pitanju druge forumašice, pa čak i duže nego u slučaju Mrkve. I njih dvije to sigurno znaju intepretirati baš onako kako je i zamilšljeno. Jedina uvrijeda došla je s tvoje strane, u najmanju ruku postom u kojem si Mrkvi prikačio određenu etiketu. A po pitanju Nesvrstanog? Ionako je sve vidljivo, kao i odgovor na pitanje tko je stvarno ispao seljačina.
I na kraju - ukoliko ti je to sasvim nepoznat teren, a tako mi djeluješ poslije takvih bisera od postova, mogu ti reći još nešto. Ne mora na svakog muškarca baš nužno privlačno djelovati isključivo optički izgled ženske osobe (a isto važi i obrnuto). Često je daleko više sexy kad na drugoj strani osjetiš nadprosječnu dozu inteligencije, obrazovanosti, krcat paket finih manira kao i sposobnost za zejebanciju na neki svoj jedinstven i individualan način. No ipak, bez obzira što takve osobine znaju sexy djelovati, ne mora ujedno značiti da podižu obostranu razinu testosterona.
Edit: I meni su, dakle, koliko Mrkva toliko i Nestvrstani baš mega sexy no ipak mi nije na umu nešto što je tebe sasvim očito obuzelo. |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
Edited by - Dukidule on 30/05/2017 00:13:04 |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 30/05/2017 : 01:18:58
|
Jbte, tužno da se nagor od one fotke s bebom s qrcem i onog urnebesnog topika po pitanju iste fore nije pomaknuo ni metar u nekoliko godina.
Nagore wtf? |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
Topic  |
|